Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Rájöttem, hogy szeretem ezt az Eaglest.ezek pozitív jelek , van ízlésed.
A Cowboys-t pedig kifejezetten egyre jobban rühellem.obraz
több mint 11 éve
obraz
170
Rájöttem, hogy szeretem ezt az Eaglest.A Cowboys-t pedig kifejezetten egyre jobban rühellem.
több mint 11 éve
Azért azt is jó látni, hogy Molk is tud ilyet :
Kevesebb szó esik Jeff Stoutlandról..pedig ez vhol neki is köszönhető .😊
Shadyről meg egy apró negatívum. Kicsit jobban vigyázhatna a labdára. Néha annyira lóbálja, hogy rossz nézni...

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Csodálom, hogy még nem volt 😀 😛Én ezen röhögtem 😀 Vajon ásított a playbook mögött? 😀
dande
több mint 11 éve
S hát igen JJ, ezt neki ajánlhatjuk!www.bleedinggreennation.com/2014/10/13/6968863/eagles-jim-johnson-shutout-giants-defense-27-0
Hátha BD a nyomdokaiba tud lépni, bár még nagyon az út elején járunk.
több mint 11 éve
Jó ez a védelem, tovább kell erősíteni a front7-t, mert egyértelműen ott a nagyobb potenciál. Ha vállalható szinten van a sec, az már elég, ha brutál mellé a front7. Ez oda-vissza dolog, mindkettő nem lehet elit, nálunk az alapanyag jobb elől, azt kell tovább vinni. Foles továbbra is nagyon jó fej, meg minden, volt jó pár jó átadása, de megint két nagyon béna int. Továbbra is fenntartások vannak vele, mert most ez nem probléma, de egy jobb napot kifogó offense ezekből simán pontokat csinál, és azért 20-0 után egy jó 20-14 mondjuk nagyon necces is lehetett volna.
ST meg állat egyszerűen. Na meg végre Shady is. Kezd ez a toldott-foldott fal is belerázódni, azért egy nem rossz D-linet tartottak meg elég szépen. Peters azért nagy király.
Bye előtt 4-2-t akartam. 5-1. jó, elfogadom.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
nem csoda hogy nem fér be szegény smith, hiszen mindkét OLB-nk elit 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nálam Barwin volt az MVP.Az utolsó három meccsen 1, 2, majd 3 sacket szerzett, ha így halad, a Cardinals ellen 4 lesz. 3 meccs alatt 6 sack nem rossz, nem lennék Palmer (vagy az aktuális Cardinals irányító) helyében a bye weekünk után.
Ja, és Curryről se feledkezzünk meg, aki két sacket jegyzett, és az utóbbi három meccsen már négy van neki 😊 Tavaly egész szezonban volt neki négy.
több mint 11 éve
Kurva nagyot játszottunk, főleg a védelem, és főleg a 2 OLB, akiket szezon elején kicsit leírtak, Trent és Connor is odavert rendesen, ennyi sacket 5 meccs alatt szedett össze idén Eli.Ja és persze ne feledkezzünk el a hétvége legfontosabb eseményéről:
CM50 ÉLTESSE A CSAPATOT LEGRÉGEBB ÓTA ERŐSÍTŐ JÁTÉKOSUNKAT TODD HERREMANST!!! (Még mindig csak 32, nem semmi hogy egy napon Jon Runyan és Tra Thomas nevekkel említhető egy lapon)
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/todd-herremans-thriving-year-10-eagles
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
fantasyban casey matthews is a god nevű csapatomnak az életben nem volt még ilyen sok pontja. xD Véletlenek nincsenek 😀sikerült átaluidnom az ébresztőmet, úgyhogy most néztem csak meg. Kikurt jók voltunk vagyunk 😀ddano92CM-ben életében összesen nem volt ennyi nagy play-e, mint most egy meccs alatt.Sixo67
több mint 11 éve
sikerült átaluidnom az ébresztőmet, úgyhogy most néztem csak meg. Kikurt jók voltunk vagyunk 😀ddano92CM-ben életében összesen nem volt ennyi nagy play-e, mint most egy meccs alatt.
több mint 11 éve
sikerült átaluidnom az ébresztőmet, úgyhogy most néztem csak meg. Kikurt jók voltunk vagyunk 😀dd
több mint 11 éve
....HighlanderTime management : Szakadtam Kellyn a végén(de ő is), hogy mennyire pofátlanul pörgetjük az órát. 😊
A D# : B.Davis most nagyon jól keverte a kártyákat... Nagy volt a rotáció a front 7-ben...be is jött...jókor jöttek a blitzek is..le a kalappal. Ahogy írtad a secondary nem volt annyira terhelve...ez a megfelelő nyomásnak köszönhető.
Az O line nagyon szépen összeállt. Olyan blokkokat is láthattunk a cseréktől amit eddig csak a kezdőktől. (Shady 6,8-as átlaggal futott) Molknál azért annyi hiba van, hogy sokszor nagyon magasan adja a snappet. Ezen még csiszolni kell.
Coopernél meg várható volt a javulás. Sokat kihagyott az elején...mostanra belerázódott.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Eljinxelték a srácok, van ilyen XD Amúgy félig-meddig jogosnak éreztem a meccs előtti parát, mert szinte semmi nem utalt arra, hogy mi most így elkapjuk majd a fonalat. Többet én sem nyivákolok szerintem ezt látva 😀 A meccs előtt leadott heti Eagles rajzfilm meg tökéletesen el lett most találva XD Ez a full fekete szerelés meg baromi jól néz ki.Coughlint úgy tűnik nem zavarja, hogy a játékosai hülyét csinálnak magukból, ezzel a provokatív tahósággal. Nem az első, SB győzelem után is nagy volt a pofájuk első héten, nem volt nehéz elkenni. Nem tudom ez a további tiszteletlen parasztság ismert-e:(C) Jason Pierre-PaulmustaineA Giants most 3-3-mal áll, de ez könnyen lehetne 0-27 is.mustaine?????????????dande
www.nfl.com/videos/new-york-giants/0ap3000000410055/Giants-stomp-on-Eagles-logo-prior-to-gamegyeek
több mint 11 éve
Nem találok szavakat a csapat hajnali teljesítményére, legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy a végén azért szorítok, hogy tartsuk 0-án az Óriásokat 😀 Hatalmas volt amit műveltek, végre az igazi Eagles-t láthattuk.Kezdem megint az árnyoldallal, szerencsére rövid lesz a lista, első alkalommal a szezon során.
Negatívumok:
- Cruz sérülése. Nem olvastam még utána az injury reportnak, de sajna komolynak tűnt, sajnáltam csórit, mielőbbi jobbuást neki 😕
- Foles két tök amatőr, teljesen indokolatlan interceptionje (főleg az első)
- Most jött volna végre egy trükkös play Kellytől, kár hogy Sproles rosszul adta a labdát Huff-nak XD bejöhetett volna 😀
- RZ-ben azért még mindig parázok egy kicsit, de ez már csak szőrszálhasogatás
Pozitívumok:
- Szenzációs munkát végzett az O#-fal, nagyon együtt voltak, meg is lett az eredménye
- Ennek köszönhetően Shady végre a régi fényében csillogott 149 yard, ez már igen, végre ő is megnyugodhat
- Cooper-nek egyre több haszna van, lehet nála is megtört a jég a múltkori TD-vel ahogy mustaine is sugallta korábban
- A Front7-re továbbra sem találni szavakat, passrush hétről hétre jobb, zsinórban ez már a 3. meccs, amikor hatalmas nyomást tudtunk gyakorolni az irányítóra, folyamatosan erőszakoltuk ki a flageket a holdingokkal, ráadásul a futást teljesen lenulláztuk, hibátlan. Barwin meg egy állat. (Ha jól érzékeltem akkor a hívott blitz-ek száma is meghaladta az eddigieket.)
- A Special Team megint kitett magáért, félig blokkolt punt, hosszú Sproles visszahordás, parádés.
- Foles-nak jár a pacsi a teljesítményéért, igaz, dobott két rookie szintű INT-et (legközelebb ez már nem hiszem h bele fog férni, nagy hibák voltak), ez egy kicsit belerondít az összképbe, de egyébként szinte végig a lehető legjobb megoldást választotta, megtalálta a társakat, volt ideje, még a menekülés is összejött neki, az Ertz-el összehozott TD-je meg egyenesen parádés volt
- A secondaryről most még jobban levette a terhet a Front7, mint az előző meccseken, így nehéz is őket értékelni. Ha nagyon kötekedni akarok, akkor a benyelt 3&19 nem volt valami szép az első félidőben, de tették a dolgukat,voltak szép szerelések, a Giants end zone közeli szituációját is szépen levédték, bár nem Boykinon múlt, hogy Cruz ne húzza le a lasztit
- Végre volt valami fejlődés time management-ben, és a play-ek is működtek, nem volt annyi 3 and out a végén, látszott a tudatosság, így tovább. Remélem nem csak napkitörés volt.
- CM TACKLE ÉS LABDASZERZÉS!!! Kell ennél több egy Eagles meccsen?
Tökéletesen megmutatkozott, hogy nem akkora baj, mint előzetesen gondoltuk. Kicsit jobban össze kellett szoknia a felforgatott O falnak, és máris megy a támadójáték, plusz azt is láthattuk, hogy hosszú játékok nélkül is működik ez az Offense. Kétségtelenül a szezon legjobb meccsét hoztuk, kicsit tavalyi Bears feelingem volt.
A bye week pedig a lehető legjobb időben jön, felépül Kendricks, Sproles-nak is kell a pihi a sérülés miatt, és egyre közelebb Kelce és Mathis visszatérése. 5-1.
több mint 11 éve
Sprolesnál MCL sprain, 2-3 hetet kell kihagynia. Ha mákunk van, a Cards ellen már játszhat.mustaineAnnyira nem bánom, ha pihen még kicsit, s a Cards ellen nem játszik, ha nem muszáj, lehet meg tudnánk oldani nélküle is.
több mint 11 éve
Sprolesnál MCL sprain, 2-3 hetet kell kihagynia. Ha mákunk van, a Cards ellen már játszhat.
több mint 11 éve
Szép volt! Mégis van itt pass-rush, ami az első hetekben reménytelennek tűnt! Nem gondoltam volna hogy mi bárkit le tudunk nullázni, főleg nem a jó formában lévő Giantset. Bravó, főleg védelemnek, ilyen teljesítménnyel bárki ellen van esélyünk
több mint 11 éve
Coughlint úgy tűnik nem zavarja, hogy a játékosai hülyét csinálnak magukból, ezzel a provokatív tahósággal. Nem az első, SB győzelem után is nagy volt a pofájuk első héten, nem volt nehéz elkenni. Nem tudom ez a további tiszteletlen parasztság ismert-e:(C) Jason Pierre-PaulmustaineA Giants most 3-3-mal áll, de ez könnyen lehetne 0-27 is.mustaine?????????????dande
www.nfl.com/videos/new-york-giants/0ap3000000410055/Giants-stomp-on-Eagles-logo-prior-to-game
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Úgy látszik figyelik az itt beírtakat, mert kijavították a tabellát! 😀
több mint 11 éve
Ehh, véletlen megláttam az eredményt, azért úgy érzem ennek ellenére is kiváló szórakozás lesz megnézni egy Nagy Alma verést 😀 (bocsi itteni Giants szurkolók, titeket bírlak 😉 )Valahogy nem került elém az elő történet, ezért nem tudtam miről van szó pontosan. Most utólag már láttam 😊
mustaine poénja nagy lájk, dande neked még nagyon hétfő reggel lehet, hogy nem esett le 😀Eazzy
több mint 11 éve
Én lemaradtam a 2. félidőről , mit csinált Celek ?Sproles remélem rendbe jön.BleedingGreenAz öltözőben össze-vissza nevetgélt és nem aggasztja a sérülése, szóval elm. nincsen semmi komoly baja.
Darren Sproles just walked out of the locker room. Looked like a normal walk. "I'll be all right," he said.
Coach Kelly on stellar sportsmanship: When you ask what a Philadelphia Eagle looks like, @BrentCelek is what a Philadelphia Eagle looks likeBébé
több mint 11 éve
Ehh, véletlen megláttam az eredményt, azért úgy érzem ennek ellenére is kiváló szórakozás lesz megnézni egy Nagy Alma verést 😀 (bocsi itteni Giants szurkolók, titeket bírlak 😉 )mustaine poénja nagy lájk, dande neked még nagyon hétfő reggel lehet, hogy nem esett le 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
dande