NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
353
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
de nem voltak egyszerre a pályán shadyvel. Legalábbis nem rémlik 😀
több mint 11 éve
"Darren Sproles élete első Eaglesben töltött meccsén megdöntötte karrierjének futott yard rekordját. A másodikon az elkapott yardokét."Én lehet, hogy félnék a Redskins helyében, hogy mit fog megdönteni a következő meccsén (az egy meccsen szerzett legtöbb TD-t? (3)) 😀
Bébé
Ha egyszerre vannak pályán Shadyvel az rendesen megosztja a védelmek figyelmét.

több mint 11 éve
Nem tudom láttam-e már mérkőzést egyetlen árva sack nélkül...Azért a front7 nemcsak ebben volt gyengébb, kevesebb offside és neutral zone infraction kellene.
Az viszont tetszett, ahogy Chip reagált a labda mindkét oldalán, igaz kicsit mintha lassan ment volna, hehe.
Soha rosszabbat!
több mint 11 éve
Még egy hosszabb gondolatsor, aztán nem nagyon akarlak fárasztani tovább titeket, és nyugodtan írjátok ha másképp látjátok:Foles: igen el kell kezdenem belátni, hogy az a nagy szerencséje, hogy hozzánk került, mert máshol már könnyen vége lenne az NFL karrierjének. Egyértelműen látszott ezen a meccsen a különbség közte és Luck között. Alapszakaszban ez most elment, de egy PO mérkőzésen sokkal inkább kel az amit Luck tud. Mégha a számok most másról is beszélnek. Aztán lehet rá cáfol majd mindenre az élet, és Foles összekapja magát, de van hová fejlődnie. Amit viszont nagyon javára lehet írni és ezért is szeretem őt minden idióta döntésével együtt, mert hatalmas küzdő. Ezt senki nem vitathatja el tőle. S ezekben a CBk-ben ott lehet az ő személyisége is. A tehetség kevesebb adatott neki, erről nem tehet, de ami tőle telik megteszi, bízzunk benne majd még többet. Az INT-nél lehetett volna pontosabb a passz, de az a védő bravúrja is volt.
D vs Luck: nagyon csalókák a számok. Igazából az volt a szerencsénk, hogy nem hagyták megint Luckot játszani. Ha kicsit jobban mehet a saját feje után, akkor nagyobb bajban vagyunk. Ráadásul a futás elleni védekezésünk se volt az igazi, mondjuk AB szeret szívatni minket.
WR, TE-k gyengélkedései: szerintem ez egyértelműen Sprolesnak köszönhető, és nézőpont kérdése, egészen más a játék felfogásunk az ő jelenlétével. Az a kérdés, hogy mondjuk Cooper vagy Celek ezt, hogyan viseli lelkileg, hogy elve kevesebb labda megy feléjük (mondjuk ami megy azt el lehetne kapni) Sztem emiatt is engedtük el D-Jax-t. Ha valami gond lenne akár Shadyvel akár Sproles-l változna a helyzet. Szerintem!
ComeB-k: Ez is a játékfelfogásból adódhat, szerintem!. Az első félidőben még ott tudnak lenni a D-k tudnak figyelni a futásra stb.... aztán valószínű elfáradnak és jönnek a nagy játékok. Chip is erre építhet (mármint nem a nagy hátrány összeszedésére, hanem a fáradásra 😀), kérdés, hol történik meg, hogy egy D nem fárad el illetve túlságosan elengedjük az ellent. Ezzel mondjuk nem kéne szórakozni.
HC- Igen Chip egy zseni akár mi is lesz, reméljük előbb utóbb kijön az eredmény, és eljutunk vele addig a magasságig, amire egyébként van kilátás. Bízzunk benne igen. A HalfTime ADJ nagyon sokat számít és úgy tűnik ebben különösen jó. Maradjon így.
Most ennyi, áldott hetet 😀
több mint 11 éve
én a giantses eredménykövetőzést szeretem, van egy két srác aki felemlegeti a giants gyűrűk számát 😀 velük mindig olyan jót lehet társalogni.Szancsezt megnézném tényleg 1-2 drive erejéig mit alkotna. Mert Folestól ez a 2 meccs elég gyenge volt. Ezzel nem a frencsájz qb szerepkörét erősítette hanem a gm qb mivoltát.
Bár azt hozzá kell tenni, hogy a WR corpunk is bölcsödés szinten játszott ma.l
több mint 11 éve
Ritkán tudom megoldani a meccsnézést meg az eredménykövetőzést. Előző szezonban az Arizona meg a Lions meccs volt, mindkettő W, mindkettő zebrázás...na jó az, hogy az oroszlánosok zebráztak az után a meccs után az kicsit várlázító volt. Azóta szeretem őket.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Kendricks is jól van, csak egy kis görcs volt 😉
több mint 11 éve
Egyébként az elmúlt két meccs összefoglalása a részemről:Marha sz.rok vagyunk, de hatalmas szívünk van. 😀
több mint 11 éve
elit team. DANDE jól beszoptad hogy elmentél aludni 😀ano92Háááááááááááááááát NEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM a Colts szopta illetve zebrák tették velük. Kikapcsoltam ugyan, de persze nem bírtam ki, és mikor visszakapcsoltam már a RZ-ben voltunk. Úgyhogy láttam 😀 😀 😀 De köszönöm mindenkinek az együttérzést 😀
több mint 11 éve
Amúgy arra leszek majd kíváncsi, hogy mi lesz akkor, ha Foles is lehoz egy tényleg jó meccset. Mert eddig nélküle is megvan a 30+ pontos O#, ami elég biztató.
Igaz van egy Sproles-unk. 😀
több mint 11 éve
"Darren Sproles élete első Eaglesben töltött meccsén megdöntötte karrierjének futott yard rekordját. A másodikon az elkapott yardokét."Lehet, hogy illik a rendszerbe. 😀
Talán Chipék nem bánkódnak azon, hogy Spiller megszerzése nem jött össze.
több mint 11 éve
Nagyon jó meccs volt, végigizgultam a 2. félidőt, Sproles & McCoy nagyon jók, Ertz is használható, de Foles nem az igazi. Parkey meg franchise kicker!! 😊 1 missed field goal belefér egy rookietól, ráadásul a végén 2x kellett elvégeznie ugyanazt. Jó volt látni, hogy nem fosott be a nyomás alatt
több mint 11 éve
Chip lehet le fogja baszni Őket 😀 Nem hiszem, hogy ez sports-science által támogatott étkezés 😀 És a legjobb hír: Kendricks sérülése elméletileg nem súlyos.
Kendricks says just a calf spasm, should be fine
több mint 11 éve
Az a gyanúm, hogy Ano csak a második félidőben végzi az ivászatot...tûzoltóAz a baj, hogy Chargers meccsek alatt szokott berúgni, és az eredménykövető random játékos neveket ordibálni, bezzeg az Eagles meccseken milyen fegyelmezett.
több mint 11 éve
Amikor jött Sproles (akkor még úgy volt, hogy csak 1 évre), azt kívántam neki, hogy legyen akkora közönségkedvenc, mint amekkora Weaver lett a 2009-es évében. Hát lehet, hogy 2 meccs után már sokkal nagyobb. 😀
több mint 11 éve
tavaly az is bejött ha másnapos voltam a meccseken. Úgyhogy szombaton teszek róla 😀 de ha minden jól jön ki lehet a közös meccsnézésre is elmegyek.Az a gyanúm, hogy Ano csak a második félidőben végzi az ivászatot...tûzoltóSzerencsénkre vasárnap 7-kor nem melózik . 😉 ( ha minden igaz )Greengo
több mint 11 éve
Az a gyanúm, hogy Ano csak a második félidőben végzi az ivászatot...tûzoltóSzerencsénkre vasárnap 7-kor nem melózik . 😉 ( ha minden igaz )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Jah és végre Cox kezdi megmutatni/meghálálni, hogy miért is lőttünk el rá Top15 picket. Remélem végig ilyen jól fog játszani és nem fog ismét eltűnni az utolsó 5 meccsre.
több mint 11 éve
Az a gyanúm, hogy Ano csak a második félidőben végzi az ivászatot...
több mint 11 éve
Amúgy olyan 2012-es feelingem van. Hogy 2-0, 2-0, de nem vagyunk jók és félek, hogy ki fog pukkadni a lufi.
A következő 4 meccsből (Wash, 49ers, Rams, Giants) 3at meg kell nyerni és akkor nincsen nagy gáz. Bár ebben a csoportban az is elég lehet, ha a Wash és Giants meccseket hozzuk. 😀
több mint 11 éve
Ha neadjisten Kendricks hosszabb távra kiesne, örülnék egy Arthur Brown tradenek, mert CM a CFL-be való 😀mustainese , bocs ano
több mint 11 éve
Ha neadjisten Kendricks hosszabb távra kiesne, örülnék egy Arthur Brown tradenek, mert CM a CFL-be való 😀
több mint 11 éve
Zach Ertz idei elkapásai:Zach Ertz's receptions this year: 26, 25, 26, 27, 14, 21, 24.
Csak a biztos, rövid passzok. 😀
több mint 11 éve
A kritikus 3rd down-nál, ha jól láttam Ryans és Nolan blitzelt középről. Lehet csak más felállásra számítottunk, de szerintem Casey-ből elég volt az a pár play Chipéknek.
Pedig én tényleg bíztam/bízok benne. 😀
(de majd hét közben kiderül, hogy tényleg így volt-e)