NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
BYE Week-re amúgy egy 5-1-es mérleget szeretnék látni a nevünk mellett (persze ha 6-0 sem leszek haragos 😀 ) sztem abszolút reális, ráadásul a 3 ""könnyebb"" meccs a Lincolnon lesz. Bár emlékszem én olyan időszakra még Reid alatt amikor a hazai pálya külön hátrányt jelentett 😀 de nem lényeg, most már Kelly van és ez tudjuk mit jelent 😊

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
az int volt a nagyobb faktor, de bizonyították hogy nem volt szabálytalanság, így mehet a savazás nyugodtan. Amikor emg a horse collar volt, akkor nagyon ment. Anélkül is szerintem ugyan az lett volna a vége.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ano nyugi már vége meccsnek nem kell többet inni😛. De ha józanul csinálod na az az igazán gáz 😉 😀
több mint 11 éve
Egyébként akik bírói hibákról beszéltek azok konkrétan mely esetekre gondoltak? Nekem most kettő ugrik be:
A Boykin féle eset az INT-nél (ami már bizonyítottan szabályos volt ahogy olvasom a cikkben) meg Landry horse collar tackle-je ami szinte ugyanolyan volt amit Cox-on fújtak múlt héten. Nem néztem még át a Colts topikba de remélem nem az megy mint tavaly a Snow Bowl után.

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
A hatalmas népszerűsgnek örvendve, szerkesztőségünk elindította a napi Casey Matthews hír figyelő rovatot. Melynek első része már is olvasható.

caseymatthews.blog.hu/2014/09/16/matthews_megemlitveano92
Te beteg vagy vizsgáltasd ki magad xDSixo67
az lesz a gáz ha 1 hét múlva meg kibasszák 😀ano92
Majd követed ahogy autószalonban kocsikat ad el xDSixo67
<3 Kedvenc játékost egy életre választunkano92
Ezért kell jól megválasztani 😊

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
A hatalmas népszerűsgnek örvendve, szerkesztőségünk elindította a napi Casey Matthews hír figyelő rovatot. Melynek első része már is olvasható.

Majd követed ahogy autószalonban kocsikat ad el xDSixo67
<3 Kedvenc játékost egy életre választunk

több mint 11 éve

Majd követed ahogy autószalonban kocsikat ad el xD

több mint 11 éve

az lesz a gáz ha 1 hét múlva meg kibasszák 😀

több mint 11 éve
első félidőre emlékszek mikor nagyon bezabálták a védők, javítsatok ki ha tévedek.

több mint 11 éve

Te beteg vagy vizsgáltasd ki magad xD

több mint 11 éve
Ami még amúgy szemet szúrt, hogy ezeket a Luck féle hard countokat mennyire kajáltuk folyamat, rendesen bacta a csőrömet, azért akármennyire is trükkös gyerek ez az Andrew de azért ezt ne csináljuk már 😀

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
azért az OL is kurvanagyot játszott, Folest remekül megvédtük, és a screenek se mentek volna ennyire egy jó fal nélkül Sproles ide vagy oda. És nem győzöm hangsúlyozni jön még Lane!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ó bazd,  twitter.com/LaneElva bekövette a cm es twitteremet, megismerkedne a blog szerkesztőjével biztos 😀

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Csak a rend kedvéért. Boykin nem volt szabálytalan.  www.bleedinggreennation.com/2014/9/16/6225385/eagles-colts-brandon-boykin-no-call-video-replay-correct-decisionShawn84
Én ugyanezt éreztem első ránézésre meccs közben! 😀 😀 😀 Komolyra fordítva a szót, ahogy az le van írva meg is állja a helyét. Köszi az infót, várjuk a megkövetéseket, hogy mégsem vagyunk csaló szemét szarházi banda. (Bár halkan megjegyzem, hogy a menetrendszerű game winning drive Lucktól kimerült egy 3&out-ban, tehát Boykin szabálytalansága szabályossága ide-oda a lehetőség megvolt.)

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve

caseymatthews.blog.hu/2014/09/16/matthews_megemlitve

több mint 11 éve
Na most végeztem a meccs megnézésével és nem találok szavakat!! 😀 MICSODA WIN, MICSODA COMEBACK!! 😀 😀 😀 És végre nem mi szívunk az utolsó másodperces Field Goal-lal. 😀
Egész meccsen úgy voltam vele, hogy maradjunk 1 labdabirtokláson belül és akkor meglehet a W. Hát meglett 😀 El se hiszem, imádom ezt a teamet. 😀

Na de nem volt azért minden tökéletes és könnyen visszafele is elsülhetett volna a dolog:

Negatívumok:

- Ahhoz képes, hogy mennyire nem acélos a Colts futójátéka, parádésan nyeltük a yardokat T-Richéktől, ami azért nem tölt el büszkeséggel, főleg ami a gyenge oldali futásblokkolást illeti

- Foles. Tény, hogy sokkal jobban ment neki, mint előző héten, és úgy gondolom, hogy az INT-ről sem tehetett (parádés védőmunka volt és Maclin sem dolgoztatta meg Toler-t... ) de ezen a szinten óriási hátrány ilyena open target-eket nem észrevenni, néha nem is értem, hogy mit olvas Foles. Oké, én könnyen ugatok innen 6 millió visszajátszással a kényelmes szobából, de vannak olyan játékok amik már túlmennek a racionalitás határán 😀 és ráadásul semmi fejlődést nem mutat ebben a tekintetbe, de oké, én kussolok BYE week-ig. Ja és még olykor a screen passzokkal is szenved, ami rövid yardos szituknál meg crucial és el is ment rajta nem egy. (most konkrétan a Maclin elé dobott passz ugrik be)

- Kendricks sérülése. Megmondom őszintén, hogy azt hittem hogy a halálos ítéletünket írja alá ez a sérülés mert CM kevés ide, és rohadtul nincs depth, de hálisten nem így lett végül

- Parkey kihagyott easy FG-ja. Egy ilyen kiélezett meccsen ez óriási baki, simán elmehetett volna rajta a W

- Tuladonképpen nincs WR corps nálunk, csak kiegészítő elemként szerepel Maclin, Cooper és JM és ezt egy Eagles-nél elég furcsa kimondani, de sajnos D-Jax kiválásával jelentősen gyengültünk ezen a téren, még szerencse, hogy (egyelőre) tudjuk ezt mással kompenzálni, de utólag belegondolva, nem tudom, hogy mi lehetett az az égbekiáltó, öltözőt bomlasztó bűn, ami miatt a méregfogunkat saját magunknak húztuk ki.

- Amin pedig majdnem ténylegesen elment a meccs, az a Red Zone O#. Egyértelműen érződött, hogy felemás fallal játszunk, nem is tudták betömni a lyukakat a red zone hívásoknál + még a hívásokat sem éreztem valami hűdejónak, a Reid éra lebegett a szemem előtt ezeknél az elszúrt ziccereknél, ilyet nem lehet csinálni hogy 15 pontot csak úgy a pályán hagyunk.

Pozitívumok:

- Passz elleni védekezés. Na ez valami isteni volt a szememben, ha azt nézzük, hogy mennyire ez számított egyértelmű gyengepontunknak, pláne látva a Jags elleni teljesítményt. És hogy Williams ígérte, úgy be is tartotta a szavát, sokkal koncentráltabb és élesebb volt valamint még Jenkins is megérdemli a dícséretet, gondolok itt az INT-re, bár ott Boykin megmozdulása véleményes volt. Barwin megint ott volt a szeren ahogy az első héten is és az külön kiemelendő h Luck pajtit 172 (!) yardon tartottuk, ez valami egészen elképesztő a szememben, szerintem senki nem várta ezt. Kb megismétlődött a Saints elleni teljesítmény egyébként (ugye ott is engedtük a gyengébbnek titulált futást, a passz ellen meg hatákonyak voltunk)

- Ertz. Nincsenek szavak erre az emberre, ráadásul Foles nem egyszer hagyta ki a tuti nagy játékból, de azért az a red zone drop csúnya volt tőle, még szerencse hogy tudtuk korrigálni.

- Sproles. A nyár legnagyobb húzása ez minden kétségen felül áll azt hiszem, egy állat a csávó, hatalmas playeket hozott, nálam ő az est MVP-je

- Parkey. Noha kihagyott egy könnyű FG-t, touchbakceket megint szállított és a győzelmet érő rúgás is az ő neve mellé írható. Mentally tough, still better than Henery.

Összegzésképp el lehet mondani, hogy ha a Colts nyer, egy büdös szót nem szólhatunk, és ezt első sorban a gyenge Red Zone produktum számlájára írnám, viszont hátrányból fordítani mindig parádés teljesítménynek számít, főleg a Lucas Oils Stadium-ban. Jövő héten a Skins ellenit kötelező behúzni, nincs mese.

Elsőre ennyi, biztos volt már amit említettetek, szal sorry érte, nem olvastam még vissza a hsz-eket.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Csak a rend kedvéért. Boykin nem volt szabálytalan.  www.bleedinggreennation.com/2014/9/16/6225385/eagles-colts-brandon-boykin-no-call-video-replay-correct-decision
több mint 11 éve
 kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaine
Egyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
küldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.Petikievak01
 caseymatthews.blog.hu

Csak erős idegeztűeknek 😀picksix
Amúgy csak egyetlen bejegyzés van a blogban vagy én bénázok?Sixo67
Tegnap csinálta 😀
több mint 11 éve
 kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaine
Egyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
küldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.Petikievak01
 caseymatthews.blog.hu

Csak erős idegeztűeknek 😀picksix
Amúgy csak egyetlen bejegyzés van a blogban vagy én bénázok?

több mint 11 éve
Nem tudom mit panaszkodtok, mikor van egy király első számú elkapótok. Igaz, 31 éves, de még futásban is remekül használható. 😊peterk2005
Ez még igaz is lehet, de nem véletlen azért, hogy a red zone-ban ennyiszer áll meg a tudomány. Ahol már nincs elég terület, oda egy olyan megbízható WR kellene, akivel a fade route-okat meg lehetne futtatni és nyugodtan dobálni a külső vállához a labdákat. Reméltem, hogy Momah lesz az, de ő még mindig csak project és talán soha nem válik igazán kiforrott játékossá. Na de majd Dorial Green-Beckham jövőre 😊baggio
Ő túl balhés Kellynek 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
mondjuk Qb se ártana aki biztosan oda tudná dobálni a labdákat, ha már a screeneknél túldobja az elkapót ott már para van...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
Nem tudom mit panaszkodtok, mikor van egy király első számú elkapótok. Igaz, 31 éves, de még futásban is remekül használható. 😊peterk2005
Ez még igaz is lehet, de nem véletlen azért, hogy a red zone-ban ennyiszer áll meg a tudomány. Ahol már nincs elég terület, oda egy olyan megbízható WR kellene, akivel a fade route-okat meg lehetne futtatni és nyugodtan dobálni a külső vállához a labdákat. Reméltem, hogy Momah lesz az, de ő még mindig csak project és talán soha nem válik igazán kiforrott játékossá. Na de majd Dorial Green-Beckham jövőre 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem tudom mit panaszkodtok, mikor van egy király első számú elkapótok. Igaz, 31 éves, de még futásban is remekül használható. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Cooper max harmadik számú receiver, Maclin a lehetne második.
Első nincs, pedig Matthewsban ott a potenciál, csak két kurva bot áll ki a vállából karok helyett, az a baj.mustaine
Ma azon gondolkodtam, hogy bizony ide jövőre még kelleni fog egy komolyabb elkapó. mégpedig slotba Attól függetlenül hogy Maclin marad vagy megy. Pár jó egyetemi játékos idén is lesz, én tudnék választani. Egy gyors gyerek kéne még ide.Aki el is tudja kapni azt a kicseszett labdát.Shawn84
Na de benn marad valaki, azok közül a 32. választásra... 😀tûzoltó
Itt helyben felsorolok neked vagy 8-10 játékost. Egy már csak marad. de ha 32. helyen húzunk akkor nem kell elkapó 😀
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
ma hajnalban nekem nagyon hiányzott avant. ő azért nem volt egy droppolós fajta, a többiek példát vehetnének róla. folesnak is jobban mennének a screen passzok, ha neki adhatná. na, mindegy, ez a kávé lefőtt.

meg az is jó lenne, ha foles futásnál, amikor sehol senki, nem mindig egy yarddal a first down előtt vetődne le, mert donnie jones így persze nem untakozik, de elvileg nem ez a cél.

ja, és dennis kelly amilyen ronda, olyan jó a falban. öröm, hogy van némi depth ebben a vérzivataros OL időszakban.

hát, kb ezek😊