NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
A sporiknak sas szemük volt, az tuti.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Sztem a D#-t ma csak dicséret illeti. ( két momentum miatt mindenképp....amúgy persze vannak még bajok 😛 )
Szerencsénkre a dropping corp is összeszedte magát , illetve Foles meglátta az üresen álló célpontokat végre. 😀 (jobbra továbbra sem néz ) Sproles meg a hátán vitte megint a csapatot ! Ertz is király. Jó lesz ez. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Sproles egy gyilkos. De jó lenne, ha nem csak egy félidőt fociznánk minden meccsen. A védelem nem olyan jó, a Jax volt retek szar (persze ezt eddig is sejtettük).
A bírók nélkül ez nem jött volna össze, vagy csak sokkal nehezebben. Az előző meccsen egy hasonló semmit fújtak be Cox ellen.
Foles megint nem volt hibátlan, de vége felé fontos passzokat csinált meg, Maclinnek, és az utolsó driveban Ertznek.
Reménykedtem benne, hogy T-Rich akkor is csinál valami hülyeséget, ha épp megy neki a futás, Csinált is.
Mindegy, Indianapolisból bárhogy elhozni a győzelmet, az mindenképp szép dolog, pláne hogy Luck GW drive-val próbálkozhatott.
(Ja, és C.Matthews borzasztó, reméljük Kendricks felépül.)

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 445 — LIGHTS OUT!
Az eredmény követőben azt mondták, hogy ide lehet jönni a bírókat szidni. Szóval kapja be mind a 15 vak paraj aki a New York-i központban ül és nem látta, hogy Harvin kilépett, köszönöm.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Azért eléggé jól megjósoltam, hogy ki lesz jó ma 😀
| Zach Ertz, LeSean McCoy, Fletcher Cox |

Maclin, Cooper, Matthews meg irány vissza a jugs machinehez, mert tőlük ez kritikán aluli volt.

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nah megvan a bravúr győzelem, igaz ehhez kellettek a bírók is.

Túlzás állítani, hogy Foles jó, Casey Matthews meg kurvaszar. 😀
Kendricks sérülése remélem nem súlyos.

Sproles pedig isten.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
elit team. DANDE jól beszoptad hogy elmentél aludni 😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Estére fent marad valaki?
Elméletileg élőben fogom nézni a meccset már csaa az a kérdés, hogy eredménykövetőzzek-e vagy lent kényelmesen a heverőről nézzem. 😀Bébé
én is én is én is én is

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Marcus Smith inaktív.
Ellenben Polk és Wade Smith nemDeny
Jé egy Deny szia, rég láttunk 😀

Az első körös pick egyre inkább úgy tűnik megérte.....

A társaságot meg elküldöm egy ornitológus (madártani) szakkörre 😛
több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Elméletileg élőben fogom nézni a meccset már csaa az a kérdés, hogy eredménykövetőzzek-e vagy lent kényelmesen a heverőről nézzem. 😀Bébé
Mekkora mák, hogy most kellett idejönnöm nekem ma tényleg monday night football lesz 😊 From Iowa
Persze innen is hajrá Eagles 😊
több mint 11 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Marcus Smith inaktív.
Ellenben Polk és Wade Smith nem
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
nekem is fél percbe telt mire leesett hogy a madár az a game 😀Petikievak01
ó bazdmeg én meg azthittem gólyanap van és megjött dande-éknél 2. gyerek 😀😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Kicsit azt érzem, mint tavaly a Bears elleni meccs előtt, szerintem ki fogunk kapni.

Aztán ha ugyanúgy rám cáfolnak a srácok, mint akkor, akkor nagyon boldog leszek 😀mustaine
MEGHALTOK!
VÉGETEK! 😀Stez
Rossz hírem van, ma annyira pocsékul ment nekem a gurulós foci, hogy nincs mese ma mi nyerünk erre vagyunk ítélve 😀

Tűzoltónak írom, hogy jelentem, én kiírtam, hogy játéknap, csak nem biztos, hogy mindenki érti 😀 kicsit görgess lejjebb 😛dande
nekem is fél percbe telt mire leesett hogy a madár az a game 😀

több mint 11 éve
 kickoff.blog.hu/2014/09/15/prime_time

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kicsit azt érzem, mint tavaly a Bears elleni meccs előtt, szerintem ki fogunk kapni.

Aztán ha ugyanúgy rám cáfolnak a srácok, mint akkor, akkor nagyon boldog leszek 😀mustaine
MEGHALTOK!
VÉGETEK! 😀Stez
Rossz hírem van, ma annyira pocsékul ment nekem a gurulós foci, hogy nincs mese ma mi nyerünk erre vagyunk ítélve 😀

Tűzoltónak írom, hogy jelentem, én kiírtam, hogy játéknap, csak nem biztos, hogy mindenki érti 😀 kicsit görgess lejjebb 😛
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 883 — Whoops, looks like something went wrong.

MEGHALTOK!
VÉGETEK! 😀

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Ha mindenki teszi a dolgát, akkor jó mérkőzés lesz!
(játéknap kiírás...?, alkoholfogyasztás... 😀
több mint 11 éve
A lényeg az, hogy Sproles-nak, Kendricks-nek és Jenkins-nek jól menjen. 😀
Cox, Parkey és D.Allen (Colts TE) pedig legyenek szarok. 😀

Igen fantasy. 😀
több mint 11 éve

Aztán ha ugyanúgy rám cáfolnak a srácok, mint akkor, akkor nagyon boldog leszek 😀

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Sajnos a múlt héten úton voltam, így idén ez lesz az első élőképes meccsem, már egész nap lázban égtem. Megyek is gyorsan aludni 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Élőben az eredetit eredménykövetővel. Legjobb combo. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Én ágyból nézem és eredménykövetőzöm 😀

Úgyse bírnék aludni, ha tudom, hogy a kedvenc csapatom játszik, úgyhogy élőben mindenképpen. Előtte azért még beiktatok egy szunyát, hogy bírjam a holnapot 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én tuti ágyból nézem. kivételesen Ricsiéket.
több mint 11 éve
Elméletileg élőben fogom nézni a meccset már csaa az a kérdés, hogy eredménykövetőzzek-e vagy lent kényelmesen a heverőről nézzem. 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
tökmindegy mi lesz ma éjjel, ezt az ótvarfos csoportot simán kell nyerni még akkor is ha ma kikapnánk.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!