NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Minden Power Rankingban az első 5-be tesznek minket. Szerintem kicsit túlbecsülik a csapatot keret alapján
(remélem nem lesz igazam😊)
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
mintha még nem lett volna

Eagles players talk about the best players they've ever faced
 www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Eagles-players-talk-about-the-best-players-theyve-ever-faced.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Az a baj, hogy ha megnézem akkor biztos, hogy a TV előtt fogok ülni és az is biztos, hogy a magyar közvetítésen ki fogok akadni.
Főleg, ha vesztésre állunk közben. 😀Bébé
Ricsi utálta a csapatot mert Vick és DeSean is itt játszott. Most idén mit talál ki vajon miért utál minket?Shawn84
És erre az egy meccsre reaktiválják Hollai Bóóóltimór Olivért, aki csak ezen alkalomból hazalátogat külföldről, hogy leszakommentálja nekünk!
Vick-et utálta csak Ricsi, asszonyverők, drogdílerek, fegyvernepperek hát igen nem szép dolog, kutyaviadal tűrhetetlen, villamosszék!!!
Amióta nincs Vick szerintem korrekt egyébként, Hollai volt a fő csicska, de rajta ugye nem lepődtünk meg, ismerve kinek szurkol.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀ano92
detto, kivéve a fürdést mert azt lefekvés előtt nyomom 😊Shawn84
á régebben úgy csináltam. De a felkelek 1 órával meccs előtt és elmegyek fürdeni, jobban feltudtam ébredni 😀ano92
nálunk attól a család ébred fel igazán 😊
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀ano92
detto, kivéve a fürdést mert azt lefekvés előtt nyomom 😊Shawn84
á régebben úgy csináltam. De a felkelek 1 órával meccs előtt és elmegyek fürdeni, jobban feltudtam ébredni 😀

több mint 11 éve
Az a baj, hogy ha megnézem akkor biztos, hogy a TV előtt fogok ülni és az is biztos, hogy a magyar közvetítésen ki fogok akadni.
Főleg, ha vesztésre állunk közben. 😀Bébé
Ricsi utálta a csapatot mert Vick és DeSean is itt játszott. Most idén mit talál ki vajon miért utál minket?
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Főleg, ha vesztésre állunk közben. 😀
több mint 11 éve
detto, kivéve a fürdést mert azt lefekvés előtt nyomom 😊
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀

több mint 11 éve
Am most nézem h Dion Lewis meg a Colts-ban kötött ki 😀Highlander
Grigson (Colts GM) 2011-ben az Eagles FO-ban dolgozott és ekkor draftoltuk Diont az 5. körben.
Remélem fut ellenünk egy TD-t és így lesz 42-7 az eredmény. 😀

Amúgy a Colts-ot tartják esélyesebbnek kemény 3 ponttal.
Várom nagyon a meccset, talán még élőben meg is fogom nézni. 😀
több mint 11 éve
Huff és Tobin nem edzenek ma.

Oline az edzés elején: Peters-D.Kelly-Kelce-Herremans-Gardner

Foles második fumbleja:
 pbs.twimg.com/media/BxLxrH4IcAAtlYo.jpg
Kísértetiesen hasonlít Maclin TD-jére a play, szóval legalább később megtalálta Őt Nick. 😀
Lehet ez a fumble-s play csak a beetetés volt, hogy a safety mindig lépjen fel TE-re/WR-re 😀Bébé
Elég rossz ezt nézni, hogy Maclin tök üresen, Foles meg addig tökölt a labdával amíg fumbli nem lett. Na mindegy most már, nyertünk az a lényeg. Mondjuk ha Colts ellen is lesz ilyen az már hajtépős kategória nálam.

Am most nézem h Dion Lewis meg a Colts-ban kötött ki 😀Highlander
Kelly le is nyilatkozta, hogy többször hívták ugyanazt a játékot mert azt látták, hogy Matthewst és Maclint is szabadon hagyták, csak mindig valami miatt nem sikerült eljuttatni hozzájuk. Kivéve egyszer.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

Foles második fumbleja:
 pbs.twimg.com/media/BxLxrH4IcAAtlYo.jpg
Kísértetiesen hasonlít Maclin TD-jére a play, szóval legalább később megtalálta Őt Nick. 😀
Lehet ez a fumble-s play csak a beetetés volt, hogy a safety mindig lépjen fel TE-re/WR-re 😀Bébé
Elég rossz ezt nézni, hogy Maclin tök üresen, Foles meg addig tökölt a labdával amíg fumbli nem lett. Na mindegy most már, nyertünk az a lényeg. Mondjuk ha Colts ellen is lesz ilyen az már hajtépős kategória nálam.

Am most nézem h Dion Lewis meg a Colts-ban kötött ki 😀

több mint 11 éve

Foles második fumbleja:

Lehet ez a fumble-s play csak a beetetés volt, hogy a safety mindig lépjen fel TE-re/WR-re 😀
több mint 11 éve
Goode-t sajnálom nagyon. Tavaly jó beugró volt.
Reméljük idén nem kell beugrania egyik csere ILB-nknek sem.
több mint 11 éve
Kimásoltam a teljes táblázatot:
Rataxes
Ez lehetne rendszeres. 😛 😀

Jon Dorenbos egyből ST-tackle-el indított. Fuckyeah. 😀
több mint 11 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Hopp hopp: Arthur Brown a ravensből?  www.bleedinggreennation.com/2014/9/9/6127467/should-the-eagles-trade-for-ravens-linebacker-arthur-brownShawn84
Óh, őt de szívesen látnám!!!
De úgyse lesz belőle semmi, mert drága...

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 11 éve
Bébé fordított nekünk egy ilyet:  philly.blog.hu/2014/09/10/5_dolog_amit_tudnod_kell_az_eagles_kovetkezo_ellenfelerol_colts
több mint 11 éve
A PS-be Cobi Hamilton WR érkezett. Ezelőtt a Bengals alkalmazásában állt, 6. körös draftpick volt az Arkansas egyetemről. 6'2" magas, és 205 lb.mustaine
Óó az jóféle, tetszetős 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
A PS-be Cobi Hamilton WR érkezett. Ezelőtt a Bengals alkalmazásában állt, 6. körös draftpick volt az Arkansas egyetemről. 6'2" magas, és 205 lb.

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Kimásoltam a teljes táblázatot:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Remélem kelly kezdeni fog, ha már inaktív volt első héten

PFF számok:
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/8/6121423/philadelphia-eagles-week-1-pff-grades-brandon-graham-fletcher-cox-beasts
Bébé
rég láttam ilyen értelmes elemzést PFFtől 😀😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Momah a Browns practice squadjában kötött ki.

Acho és Graf a rosteren az IR-esek helyett

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Goode, Barbre IR

Mathis IR Designated to return. Panthers ellen játszhat leghamarabb.

Ez így nagyon peches első forduló volt 😕
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
az nfl.com-on smith T-ként van feltüntetve, de a cikkben meg arról írnak, hogy tavaly LG volt...modnjuk nálunk most mindkét hely kiadó sajnos..zsojti
Nem teljesen. Wade Smith Kelly helyére menne Guardnak és Kelly menne ki RT-nek ami valószínűleg jobb opció mint Gardner. Lane meg 5. héttől bevethető Mathis is remélhetőleg még idén visszatér... Szval remélem beválik az új szerzemény és akkor nem lesz gond.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
az nfl.com-on smith T-ként van feltüntetve, de a cikkben meg arról írnak, hogy tavaly LG volt...modnjuk nálunk most mindkét hely kiadó sajnos..