NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Minden Power Rankingban az első 5-be tesznek minket. Szerintem kicsit túlbecsülik a csapatot keret alapján (remélem nem lesz igazam😊)
több mint 11 éve
mintha még nem lett volnaEagles players talk about the best players they've ever faced
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Eagles-players-talk-about-the-best-players-theyve-ever-faced.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
És erre az egy meccsre reaktiválják Hollai Bóóóltimór Olivért, aki csak ezen alkalomból hazalátogat külföldről, hogy leszakommentálja nekünk!Az a baj, hogy ha megnézem akkor biztos, hogy a TV előtt fogok ülni és az is biztos, hogy a magyar közvetítésen ki fogok akadni.Ricsi utálta a csapatot mert Vick és DeSean is itt játszott. Most idén mit talál ki vajon miért utál minket?Shawn84
Főleg, ha vesztésre állunk közben. 😀Bébé
Vick-et utálta csak Ricsi, asszonyverők, drogdílerek, fegyvernepperek hát igen nem szép dolog, kutyaviadal tűrhetetlen, villamosszék!!!
Amióta nincs Vick szerintem korrekt egyébként, Hollai volt a fő csicska, de rajta ugye nem lepődtünk meg, ismerve kinek szurkol.
több mint 11 éve
nálunk attól a család ébred fel igazán 😊á régebben úgy csináltam. De a felkelek 1 órával meccs előtt és elmegyek fürdeni, jobban feltudtam ébredni 😀ano92hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀ano92detto, kivéve a fürdést mert azt lefekvés előtt nyomom 😊Shawn84
több mint 11 éve
á régebben úgy csináltam. De a felkelek 1 órával meccs előtt és elmegyek fürdeni, jobban feltudtam ébredni 😀hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀ano92detto, kivéve a fürdést mert azt lefekvés előtt nyomom 😊Shawn84
több mint 11 éve
Az a baj, hogy ha megnézem akkor biztos, hogy a TV előtt fogok ülni és az is biztos, hogy a magyar közvetítésen ki fogok akadni.Ricsi utálta a csapatot mert Vick és DeSean is itt játszott. Most idén mit talál ki vajon miért utál minket?
Főleg, ha vesztésre állunk közben. 😀Bébé
több mint 11 éve
Az a baj, hogy ha megnézem akkor biztos, hogy a TV előtt fogok ülni és az is biztos, hogy a magyar közvetítésen ki fogok akadni. Főleg, ha vesztésre állunk közben. 😀
több mint 11 éve
hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀ano92detto, kivéve a fürdést mert azt lefekvés előtt nyomom 😊
több mint 11 éve
hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀
több mint 11 éve
Am most nézem h Dion Lewis meg a Colts-ban kötött ki 😀HighlanderGrigson (Colts GM) 2011-ben az Eagles FO-ban dolgozott és ekkor draftoltuk Diont az 5. körben.
Remélem fut ellenünk egy TD-t és így lesz 42-7 az eredmény. 😀
Amúgy a Colts-ot tartják esélyesebbnek kemény 3 ponttal.
Várom nagyon a meccset, talán még élőben meg is fogom nézni. 😀
több mint 11 éve
Kelly le is nyilatkozta, hogy többször hívták ugyanazt a játékot mert azt látták, hogy Matthewst és Maclint is szabadon hagyták, csak mindig valami miatt nem sikerült eljuttatni hozzájuk. Kivéve egyszer.Huff és Tobin nem edzenek ma.Elég rossz ezt nézni, hogy Maclin tök üresen, Foles meg addig tökölt a labdával amíg fumbli nem lett. Na mindegy most már, nyertünk az a lényeg. Mondjuk ha Colts ellen is lesz ilyen az már hajtépős kategória nálam.
Oline az edzés elején: Peters-D.Kelly-Kelce-Herremans-Gardner
Foles második fumbleja:
pbs.twimg.com/media/BxLxrH4IcAAtlYo.jpg
Kísértetiesen hasonlít Maclin TD-jére a play, szóval legalább később megtalálta Őt Nick. 😀
Lehet ez a fumble-s play csak a beetetés volt, hogy a safety mindig lépjen fel TE-re/WR-re 😀Bébé
Am most nézem h Dion Lewis meg a Colts-ban kötött ki 😀Highlander
több mint 11 éve
Huff és Tobin nem edzenek ma.Elég rossz ezt nézni, hogy Maclin tök üresen, Foles meg addig tökölt a labdával amíg fumbli nem lett. Na mindegy most már, nyertünk az a lényeg. Mondjuk ha Colts ellen is lesz ilyen az már hajtépős kategória nálam.
Oline az edzés elején: Peters-D.Kelly-Kelce-Herremans-Gardner
Foles második fumbleja:
pbs.twimg.com/media/BxLxrH4IcAAtlYo.jpg
Kísértetiesen hasonlít Maclin TD-jére a play, szóval legalább később megtalálta Őt Nick. 😀
Lehet ez a fumble-s play csak a beetetés volt, hogy a safety mindig lépjen fel TE-re/WR-re 😀Bébé
Am most nézem h Dion Lewis meg a Colts-ban kötött ki 😀
több mint 11 éve
Huff és Tobin nem edzenek ma. Oline az edzés elején: Peters-D.Kelly-Kelce-Herremans-Gardner
Foles második fumbleja:
Lehet ez a fumble-s play csak a beetetés volt, hogy a safety mindig lépjen fel TE-re/WR-re 😀
több mint 11 éve
Goode-t sajnálom nagyon. Tavaly jó beugró volt. Reméljük idén nem kell beugrania egyik csere ILB-nknek sem.
több mint 11 éve
Kimásoltam a teljes táblázatot:Ez lehetne rendszeres. 😛 😀
Rataxes
Jon Dorenbos egyből ST-tackle-el indított. Fuckyeah. 😀
több mint 11 éve
Hopp hopp: Arthur Brown a ravensből? www.bleedinggreennation.com/2014/9/9/6127467/should-the-eagles-trade-for-ravens-linebacker-arthur-brownShawn84Óh, őt de szívesen látnám!!!
De úgyse lesz belőle semmi, mert drága...
több mint 11 éve
Bébé fordított nekünk egy ilyet: philly.blog.hu/2014/09/10/5_dolog_amit_tudnod_kell_az_eagles_kovetkezo_ellenfelerol_colts
több mint 11 éve
A PS-be Cobi Hamilton WR érkezett. Ezelőtt a Bengals alkalmazásában állt, 6. körös draftpick volt az Arkansas egyetemről. 6'2" magas, és 205 lb.mustaineÓó az jóféle, tetszetős 😀
több mint 11 éve
A PS-be Cobi Hamilton WR érkezett. Ezelőtt a Bengals alkalmazásában állt, 6. körös draftpick volt az Arkansas egyetemről. 6'2" magas, és 205 lb.
több mint 11 éve
Kimásoltam a teljes táblázatot:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Remélem kelly kezdeni fog, ha már inaktív volt első hétenPFF számok:rég láttam ilyen értelmes elemzést PFFtől 😀😀
www.bleedinggreennation.com/2014/9/8/6121423/philadelphia-eagles-week-1-pff-grades-brandon-graham-fletcher-cox-beasts
Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Momah a Browns practice squadjában kötött ki.Acho és Graf a rosteren az IR-esek helyett
több mint 11 éve
Goode, Barbre IRMathis IR Designated to return. Panthers ellen játszhat leghamarabb.
Ez így nagyon peches első forduló volt 😕
több mint 11 éve
az nfl.com-on smith T-ként van feltüntetve, de a cikkben meg arról írnak, hogy tavaly LG volt...modnjuk nálunk most mindkét hely kiadó sajnos..zsojtiNem teljesen. Wade Smith Kelly helyére menne Guardnak és Kelly menne ki RT-nek ami valószínűleg jobb opció mint Gardner. Lane meg 5. héttől bevethető Mathis is remélhetőleg még idén visszatér... Szval remélem beválik az új szerzemény és akkor nem lesz gond.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
az nfl.com-on smith T-ként van feltüntetve, de a cikkben meg arról írnak, hogy tavaly LG volt...modnjuk nálunk most mindkét hely kiadó sajnos..