Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Közben a Ravens meg kirakta Ray Ricet..........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Látva Hyde teljesítményét, azon sem csodálkoznék, ha az összes futójukat kiraknák őt meg Goret kivéve. Állat a csávó
több mint 11 éve
LaMichael James, 49ers RB who played for Chip at Oregon, has been released per his request according to his agent. Interesting.Polk egész héten fullon edzett mégse volt aktív.
Lehet Chipék műveltek valamit a háttérben. 😀
több mint 11 éve
PFF számok:www.bleedinggreennation.com/2014/9/8/6121423/philadelphia-eagles-week-1-pff-grades-brandon-graham-fletcher-cox-beasts
Snapszámok:
www.bleedinggreennation.com/2014/9/8/6120967/eagles-jaguars-week-1-snap-counts-marcus-smith-ii-rookie
Ez alapján nem csak duma volt, hogy idén több 2 TE-s felállásunk lesz. Tavaly mindösszesen 170 ilyen playünk volt. (22. a ligában)
Marcus Smith nem kapott snapet, Burton csak az ST-ben.
Boykin meg csak a snapek 32%-ban volt fent. Valahogy a pályára kell juttatni ezt a gyereket. 😀 (Bár nyilván ez főleg az ellenfelektől függ.)
több mint 11 éve
Eagles had 6 plays of 20+ yds, even without a sharp Foles. Valamint eddig csak 2 csapat szerzett nálunk több pontot. Ez annak függvényében nem rossz, hogy az első félidőben kemény 0 pontot szereztünk.
Akik az élő meccs alapján jónak tűntek nálam és még nem esett róluk szó:
Kendricks - nagyon remélem, hogy ilyen vagy jobb meccseket fog hozni folyamatosan.
B.Graham - kicsit meglepődtem, hogy ilyen jól ment neki, de örültem ennek. 😀 Jó lenne ha 3-4-ben is ki tudnánk hozni belőle vmi hasznosat.
Jenkins - eddig bejön a csávó (no homo) 😀 Tetszik h van aki tud ütközni rendesen és nem úgy állítja meg a labdás játékost, hogy esés közben még szerez 2-3 yardot. (khhh N.Allen khhmmm)
Jah és B.Logan nekem tűnt csak vmi nagy állatnak? 😀 Legalábbis tavalyhoz képest tényleg látszik, hogy felszedett pár fontocskát. 😀
több mint 11 éve
Nagy kerdes hogy a D javult fel es ha igen akkor a dc miatt vagy mas miatt?nemhiszem, hogy a d# remeklése a jags ellen mérvadó lenne, colts majd az lesz. Ott megkapjuk a választ hol is áll a d#
Vagy a jac olvadt le...Janek
több mint 11 éve
Nagy kerdes hogy a D javult fel es ha igen akkor a dc miatt vagy mas miatt?Vagy a jac olvadt le...
több mint 11 éve
Előszöris köszönöm a streamet,annak aki válaszolt a kérésemre,sajnos tegnap bevolt lassulva az oldal,nem tudtam megköszönni!A meccs szerintem 2 negyeden keresztül csak a Jaguárokról szólt,
Foles nem alkotott nagyot ,ami kissé elkeserített,de a második félidőben Sproles nem kis TD-je után felébredt a csapat,és szerintem az első félidő utánnyugodtan dölhetett hátra minden Philly szurkoló,mert csak úgy jöttek a TD-k ,szerintem Maclin-é volt a legszebb közülük,és ha így folytatja ,már megérte itt tartani😊 (főleg ugye Damaris elküldése után). Viszont a védelmünk olyan szinten nem volt a pályán véleményem szerint,hogy szörnyülködtem,cska úgy jöttek egymás után a Jaguars First Downok...Bár mondom ezt úgy,hogy fél negyednyi időt kellett várnom mire nem dobált le a stream😊
több mint 11 éve
Chip Kelly telefonos interjút adott ma a 94WIP rádiónak. nyc.podcast.play.it/media/d0/d0/d1/d6/d4/dE/d6/164E6_3.MP3
több mint 11 éve
No jövő héten mindjárt MNF, idegenben, Colts ellen.... itt mondjuk belefér a vereség, kalkulálhatunk vele, de reméljük nem égünk nagyot 😀Week 2: TNF-2:00-BAL-PIT(S2), 09/14-20:00-CIN-ATL(C8), 22:15-DEN-KC(S2), MNF-2:30-IND-PHI(S2)
Arra leszek még kíváncsi Ricsiék "be merik" e vállalni vasárnap este a Chiefs-Broncost közvetíteni vagy inkább kikerülnék 😛dande
több mint 11 éve
No jövő héten mindjárt MNF, idegenben, Colts ellen.... itt mondjuk belefér a vereség, kalkulálhatunk vele, de reméljük nem égünk nagyot 😀Broncos-Coltson mondta, hogy azt adja a sporttv.
Arra leszek még kíváncsi Ricsiék "be merik" e vállalni vasárnap este a Chiefs-Broncost közvetíteni vagy inkább kikerülnék 😛dande
több mint 11 éve
Molk sem volt rossz tegnap guardban, de Tobinban én is bízok.
több mint 11 éve
Barbre high ankle sprain. pár meccset ki kell hagynia. Mathisnél még várnak az MRI-re. Dennis Kelly vagy Matt Tobin kezdeni fog az MNF-en, ahogy Gardner. Ő egyébként biztató volt. Mondjuk nem így képzeltem a fal fiatalítását.
több mint 11 éve
most néztem a NE-MIA meccset.Foles és Brady tutira ugyanazt vacsorázta😛 Jövőhéten Luck is bekajálhatna a cuccból!
több mint 11 éve
Skacok jó volt tegnap végigszurkolni a meccset imádom a kiscsókát (Sproles), remélem nem lesz ennyi szívbaj az év során mint tegnap (tudom hogy lesz, de ez a csapat már csak ilyen ezért szeretjük...)kicsit off-olok is... Két hetet munka miatt el kell töltenem Iowa államban és gondoltam a hétvégén megnéznék egy NFL meccset élőben (azért nagyon drága, de ha már ott vagyok...) A Rams Cowboys meccs van olyan időben ami még 4-5 óra kocsiúttal megközelíthető... Aki esetleg volt már kint személyesen meccsen tudna pár hasznos infót / tanácsot adni (hol érdemes a jegyet megvenni, látni, élvezni egyáltalán a kakasülőről stbstb...)
Talán NCAA meccs jöhetne szóba de 20.i hétvégén nem látok a környéken semmit
Mielőtt kapok ezt beírtam a Rams topicba is de mégis ez a hazai fórum és sajna nem Pennsylvania-ba kell mennem...
Csocsi
több mint 11 éve
Ahogy én láttam:Nálam az Cox
www.kickoff.blog.hu/2014/09/08/jacksonville_jaguars_philadelphia_eagles_visszatekintes
A tegnapi meccs MVP-je szerintem:
mustaine
több mint 11 éve
Connor a barbár 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ahogy én láttam:www.kickoff.blog.hu/2014/09/08/jacksonville_jaguars_philadelphia_eagles_visszatekintes
A tegnapi meccs MVP-je szerintem:
több mint 11 éve
14 -ből 2 3rd down engedtünk megcsinálni! jó tudom nem a broncos ellen.de azért ez is fejlődes.idén lesz D! idén lesz D? 😊
több mint 11 éve
Hát csak behúztuk gyerekek 😊 Nehéz meccs volt, igaz nagy részben mi tettük azzá, de látszik hogy ebből jó kis Jaguars csapat lesz 1-2 éven belül.
Foles miatt még nem aggódnék őszintén, volt egy homály félidő, mégis győzelemre vezette a csapatot. Ettől több kell sokkal, de ne tegyünk úgy hogy ilyen meccsek csak vele fordulnak elő. Ha több héten keresztül így játszik akkor megértem majd a károgókat, de egyelőre örüljünk a W-nek és jövő héten lássunk már jobb játékot. Ha a kulcsmeccseken találkozna nehézséggel a csapat és Foles, akkor abból könynen szezon vége lehet, így legalább megtanulják hogy nehéz szituációban hogy kell reagálni és csapattá kovácsolódnak. Ez a győzelem jóval többet ér mintha 40-7re győztünk volna úgy hogy a 2. negyedtől az időt öljük.
több mint 11 éve
No jövő héten mindjárt MNF, idegenben, Colts ellen.... itt mondjuk belefér a vereség, kalkulálhatunk vele, de reméljük nem égünk nagyot 😀Arra leszek még kíváncsi Ricsiék "be merik" e vállalni vasárnap este a Chiefs-Broncost közvetíteni vagy inkább kikerülnék 😛
több mint 11 éve
Az eléggé durva (fizikai képtelenség) lenne..., de egy play 24 másodperc alatt (átlag), már értelmezhető... 😀Bennt kivágtuk IR-ról.azért eléggé durva ,hogy 24 playt indítunk egy másodperc alatt , ez eléggé Nfl rekord szerintem.Petikievak01
Remélem idén az első sör növekedni fog, a második pedig csökkenni. 😀
3., 4. is nőhet. 😀
Bébé
Bébé