Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Jimmy Kempski ‏@JimmyKempski

Eagles missing 3/6 of their best OL, Foles hasn't been good, Shady avg 3.7 YPC, WRs dropping balls, and the Eagles are still the #1 O in NFL

Mi lenne itt ha minden klappolna? 😀
És tényleg durva belegondolni, hogy tavaly az alapszakasz második felében robbantottunk, úgy hogy az első 4 meccsünkből 3 L volt most meg alapjáraton 2-0a-val állunk, úgy, hogy közel sem tökéletes a gépezet és még így is képesek voltunk kétszer egymás után nagy hátrányból visszajönni. Amikben javulnunk kell, azok abszolút a korrigálható kategóriába tartoznak sztem:

- Foles már sokkal jobb volt, mint első héten, a célpontokat ugye több esetben rosszul választotta ki, de ebben biztos vagyok, hogy fog javulni viszont már közel sem tartogatta annyit a labdát mint első héten. Ha képes lesz minimálisra redukálni a pályán hagyott nagy játékok számát, akkor én már elégedett leszek vele

- JM-nek az elkapási technikáján van egy kis csiszolni való meg esetleg a légkört, a nyomást kell még szoknia, hogy ne parázzon annyit, talán ez is közrejátszhat a több elejtett labdában, de ezen az idő segít.

- Maclin ACL-ből jött vissza, vele is türelmesnek kell lennünk, hétről hétre jobb lesz én úgy gondolom

- Előbbi három tényező javulása pedig egyértelműen Cooper malmára hajtja a vizet, szóval én őt sem féltem

- Ráadásul az O# line is foghíjas egyelőre, de BYE week után ott is full létszámmal állhatunk már fel, feltéve ha nem lesz újabb sérülés, bízzunk benne

- D# oldalon meg van egy brutál állat front 7, igaz pass rush az alig (mondjuk Smith barátunk képességeit még nem ismerjük, ő egyelőre zsákbamacska), viszont ha a sec képes lesz többször is megismételni a Colts elleni teljesítményt, vagy esetleg javítani azon, akkor ez is óriási fejlődés lehet az előző szezonhoz képest.

- Ja és a ST látványos feljavulását se feledjük el az előző szezonhoz képest, ami megint kulcs lehet amikor nem megy annyira a támadójáték.

A meglepetésemberek nálam egyelőre a New Orleans-ból érkező csomag, Sproles és Jenkins. Előbbiről tudtuk, hogy nagyon fog passzolni a rendszerünkbe, de arra, hogy a csapat húzóembere lehet, senki sem számított, noha eddig csak 2 forduló ment le. Jenkins meg no comment, amennyire húztuk a szánkat, annyira ránk cáfol eddig, élmény nézni a játékát. Másik üde pont a csapatban Parkey, akit kb a semmiből (legalábbis számomra) "kukáztunk" Henery helyére 😀 Nagy kedvencem lesz, ha így halad a srác.

Reálisan nézve, egy 11-5-öt tippelnék így elöljáróban, tekintve, hogy baromira nem könnyű ez a sorsolás a beharangozottak ellenére, meg azért nekünk sem fog mindig kijönni a lépés úgy, ahogy szeretnénk. (bár remélem, tévedek)

Hosszú lett, de ez most kikívánkozott. 😀 Már várom nagyon a Redskins meccset, nagyon csalódott lennék, ha nem nyernénk.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Ha Acho úgy játszik, mint tavaly preseasonben, akkor nem lesz gond 😀😀

Ezerszer inkább ő, mint Matthews 😀

több mint 11 éve
Reuben Frank @RoobCSN

Nothing decided and reps were split, but guys on defense I talked to in locker room seem to think Acho will start Sunday for Kendricks.

Ez elég gáz lenne:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/source_mychal_kendricks_injury_could_keep_him_out_longer_than_one_week.html

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
napi Casey Matthews cikk elemzés

caseymatthews.blog.hu/2014/09/18/matthews_megemlitve_103ano92
Most komolyan ilyen szánalomra 5 likeot lehet kapni? 😉 😛dande
én igenis nagyra értékelem a próbálkozásait anonak. De ,hogy ne érezd magad rosszul kapsz te is tőlem 1 likeot.Petikievak01
Azért remélem érezhető, hogy vicceltem 😀dande
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,

Ha elérem a célomat, abbahagyom. Az utolsó poszt az eredeti Casey Matthews interjú lesz 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....

én igenis nagyra értékelem a próbálkozásait anonak. De ,hogy ne érezd magad rosszul kapsz te is tőlem 1 likeot.Petikievak01
Azért remélem érezhető, hogy vicceltem 😀
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.

én igenis nagyra értékelem a próbálkozásait anonak. De ,hogy ne érezd magad rosszul kapsz te is tőlem 1 likeot.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 444 — Így remélem megfelelek nektek.....

Most komolyan ilyen szánalomra 5 likeot lehet kapni? 😉 😛
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Elkészült a harmadik heti tippjáték is :  philly.blog.hu/2014/09/18/tippjatek_week_332 Jöhet a tippáradat ! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

caseymatthews.blog.hu/2014/09/18/matthews_megemlitve_103

több mint 11 éve
Kendricks ma sem edzett, jelenleg a játéka erősen kérdéses. Eskin szerint out lesz.Bébé
Akkor örülhet a fórum népe, Smith nevezve lesz.Shawn84
Berakják, pusztítani fog, és ő lesz a DROY ILB-ként 😀 És utána már senki nem mondhatja róla h he doesn't know JACKsh*t 😀 (muhaha)

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Kendricks ma sem edzett, jelenleg a játéka erősen kérdéses. Eskin szerint out lesz.Bébé
lofaszt, ez azt jelenti hogy cm villoghat egy kicsit 😀ano92
maximum a tükör ellőtt a csajának álló izéé ... szóval inkább ne 😀
több mint 11 éve
lofaszt, ez azt jelenti hogy cm villoghat egy kicsit 😀

több mint 11 éve
csütörtök van, már legalább valami limited edzés kellett volna ma hogy reménykedni lehessen a vasárnapi szereplésében.

Ha holnap sem edz biztosan out lesz.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Akkor örülhet a fórum népe, Smith nevezve lesz.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Kendricks ma sem edzett, jelenleg a játéka erősen kérdéses. Eskin szerint out lesz.
több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
Amúgy ne haragudj picksix, de egyedül te tolod ezt a zebrás témát, se a Colts drukkerek, sem mi nem beszéltünk volna róla (ennyit).mustaine
Tavaly mély nyomot hagyott bennem a snow bowl, belerokkantam. Azóta ha valaki elkezd zebrázni, tikkelek és a következő meccsig nem múlik el a szemrángás (gondolj bele mi van ha épp super bowlkor történik 😮 ).

Komolyra fordítva a szót...kedden váltottam avatart, tegnap élesítették és azóta most írok először, sorry.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Amúgy ne haragudj picksix, de egyedül te tolod ezt a zebrás témát, se a Colts drukkerek, sem mi nem beszéltünk volna róla (ennyit).

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
Akkor én is hozzászólok D-Jax témában...apropó tetszik az új avatarom? A zebráknak hódolok 😊

Jó, hogy nem akarom, hogy Jackson jól játsszon a Redskinsnél, főleg nem ellenünk. Én csak a nagy elkapásaikor meg ha szerzett TD-t akkor szerettem meg utána még 5 percig kb. Komoly fegyver de úgy gondolom, hogy az arcoskodásával nem tett jót soha a csapatnak. Az elkapásaival természetesen annál inkább. Én követtem az instagramon és onnan is a böszme nagypofájú fukszos cigó stílus árad a képeiből. Reid leszarta, ahogy a csapategységet is, lehetett látni a káoszt az utolsó években, de Kelly az első adandó alkalommal kivágta, ami szerintem jó döntés volt hosszú távon. Egyszer úgyis kettétörik a pályán, azon csodálkozom, hogy még nem történt meg.

Ezt a draft-bust dolgot meg nem tudom megítélni. Az már látszott tavaly is, hogy Kelly (és stábja) kurva jól fejleszti a játékosokat és mindenkiből ki tudja hozni majdnem a maximumot amire képes. De a draftkor csak fogtam a fejem, mintha elfogult lenne bizonyos játékosok iránt, csak remélni merem, hogy ez tudatos. Szóval én el tudom képzelni, hogy az idény második felében vagy jövőre felküldi Marcus Smith-t és akkora állat lesz, hogy külön embert kell felvenni arra, aki a széttépett irányítók vérét törli róla két play között. Meglátjuk majd, egyelőre pedig örüljünk a jövő évi draftunk 5 körös választásának, mert van okunk rá, ilyen játékosokért felőlem az összes picket is elcserélhetik.

+megjegyzés: Avantot na azt nagy balf*szság volt elküldeni. Bár gondolom ezzel sokan itt egyetértenek. Megvolt az első TD elkapása. Neki szurkolok.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Felőlem szerezhet három TDt is hadd örüljön csak nyerjük mi a meccset 😛dande
Én meg elnéznék egy ilyet. 😛 Na ez lenne igazán geci. 😀

több mint 11 éve
Felőlem szerezhet három TDt is hadd örüljön csak nyerjük mi a meccset 😛
több mint 11 éve
Az, hogy valakire csúnyán néz, vagy az, hogy Kellyvel összetűzésbe kerül, nagyon más.
Szerintem utóbbi sem feltétlenül olyan súlyos, hogy ne lehetne megoldani. DJax meg vélhetően azért nem cirkuszolt, mert volt annyi esze, hogy gondolt a jövőre. Ha elkezd balhézni, akkor nem kap hosszútávú szerződést mástól sem, és kevesebb pénzt kap. De ha "jól viseli", akkor valahol ugyanúgy kap egy nagy zsozsót, ami végül meg is történt. Nyilván nem saját maga jött erre rá, hanem rászólt az ügynöke, vagy családja, vagy tök tudja.
Csak amennyire Jackson részéről hiányzik itt valami, a Philly FOtól ugyanúgy hiányzik valami. Viszont ők a csapat, ezért én tőlük vártam volna valami normális indokot. És továbbra is úgy gondolom, hogy itt nem a bandázás volt a cut oka, az csak ürügy.Stez
Ezt én is így gondolom és sztem nyilvánvaló, de én még azt is el tudom képzelni (lehet h hülyeség) hogy valamilyen közös megegyezésre jutottak Jacksonnal meg az ügynökével, hogy nem fogják teregetni a szennyest egymás érdekei (de főleg a játékos) miatt, azaz nem akarják, hogy bármilyen nyilatkozat aláássa D-Jax tekintélyét a leendő csapatánál, hadd induljon tiszta lappal. Ráadásul lehet h azért is titkolóznak ennyire, mert úgy gondolják, hogy a szurkolók szemében (akik szimplán külső szemlélők, és nincs lehetőségük beleszagolni a belső hangulatba és ügyekbe) elfogadhatatlan lenne az indok amivel elküldték. És igen, én ebben a dologban a FO mellett vagyok, de azt is elfogadom ha valaki a játékost védi, mert kiderülhet később az ő igaza is.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Én is másképp csinálnám.
Kiraknám arra a bizonyos trade blockra, ami létezik, aztán ha már csak egy 7. kört kapok érte, már jobban jártam, mint ha kirúgom. DM mindegyik esetben lesz, ellenben cut után kompenzációs pick sem jár.
Az meg mellékes, hogy egy carerr yeart nyomó, fiatal WR hiába keres ennyit, többet is ért volna valakinek egy 7.körnél. Mondjuk pont egy Brownsnak talán.Stez
Egyetértünk. És ezért sem tiszta a dolog. Ha tényleg üzleti felfogás és csak a belső ellentétek miatt lett eltávolítva, akkor ezt miért nem lehetett meglépni, és veszteséget minimalizálni. Valamiért pillanatok alatt akarták eltávolítani. Vagy az ő hülyeségük vagy tényleg más volt a háttérben.Mardel
Ehhez amúgy még annyit, hogy nekem az is elég érdekes, hogy D-Jaxtől ha jól emlékszem, azon az official statementen (amit sanszosan az ügynöke fogalmazott, hogy nem volt bandázás) kívül semmi nyilatkozat nem volt az üggyel kapcsolatban, semmi kifakadás, hogy jaj köcsög Kelly a semmiért küldött el engem bla bla. Szóval lehet hogy a Redskinsnél jófej partyarcnak látják, de ne felejtsük el hogy nem régóta van náluk és lehet ő is visszavett egy picit, hogy ne forduljon ez még1x elő. Aztán persze lehet, hogy Chipék szúrták el az egészet és semmi köze nincs Jackson magatartásához. Azt viszont nem hiszem el, hogy csak azért küldték volna el a támadóegység playmakerét, mert véletlenül csúnyán nézett egyszer valakire, mert ilyen a világon nincs, hogy kockára teszik a franchise sikereit apró, piti ügyek miatt ami más csapatoknál is ugyanúgy előfordul, hagyjuk már...Highlander
Az, hogy valakire csúnyán néz, vagy az, hogy Kellyvel összetűzésbe kerül, nagyon más.
Szerintem utóbbi sem feltétlenül olyan súlyos, hogy ne lehetne megoldani. DJax meg vélhetően azért nem cirkuszolt, mert volt annyi esze, hogy gondolt a jövőre. Ha elkezd balhézni, akkor nem kap hosszútávú szerződést mástól sem, és kevesebb pénzt kap. De ha "jól viseli", akkor valahol ugyanúgy kap egy nagy zsozsót, ami végül meg is történt. Nyilván nem saját maga jött erre rá, hanem rászólt az ügynöke, vagy családja, vagy tök tudja.
Csak amennyire Jackson részéről hiányzik itt valami, a Philly FOtól ugyanúgy hiányzik valami. Viszont ők a csapat, ezért én tőlük vártam volna valami normális indokot. És továbbra is úgy gondolom, hogy itt nem a bandázás volt a cut oka, az csak ürügy.

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 422 — Beware the Slim Reaper!
Abba szinte lehetetlen belelátni, hogy mi zajlik valójában egy öltözőben, azt hiszem ez az elmúlt években többször is bebizonyosodott (Martin-Incognito eset stb.). Szóval úgysem fogjuk megtudni az okokat egyhamar. Amúgy az első összetűzés már a 2013-as edzőtábor elején (vagy tán már a minicamp idején) megtörtént ha jólemlékszem, amikor Deasean elégedetlen volt azzal, hogy neki is gyakorolni kell a 2. és 3. sorral (mint mindenkinek Kellynél), ezért külön elbeszélgetésre volt szükség közöttük.
Egyébként ő akkor volt jó fiú, ha épp nem volt szerződéses vitája. Az előző idény után úgy tűnt újra kezdődhet a dolog. Az meg ugye eléggé emlékezetes volt, hogy a korábbi szerződéses vitája alatt hogyan viselte magát.

Azt, hogy Shady mit nyilatkozik, azt hadd ne tekintsem nagyon mérvadónak. A pályán egy zseni, de nem az eszéért szeretjük, azt pl. a twitteren teljesített munkásságából és egyéb, inkább vicces "ügyeiből" is le lehet szűrni. DeSean ügyben is sokmindent nyilatkozott. (  www.si.com/nfl/audibles/2014/06/16/lesean-mccoy-cutting-desean-jackson-was-beneficial-philadelphia-eagles )
De be lehetne idézni más játékosok (pl. Kelce) reakcióját, akik nem álltak ki annyira mellette.

Elcserélni elég nehéz lett volna, és sajnos a FO nem is tudta megoldani, ez egyértelműen az ő saruk, mint ahogy az is, hogy sokáig húzták a dolgot. Egyébként folytak tárgyalások cseréről.
Viszont a csere legkevésbé DeSeannak (és főleg az új ügynökének, aki a 2012-es szerződéséből nem kapott jutalékot) volt az érdeke. Ha elcserélik ott újra kezdődik a vita az új szerződésről, így nekik egyszerűbb volt, ha elengedik és válogat az ajánlatok között. Más kérdés, hogy szerintem nem érték el azt az ajánlatot, amit szerettek volna.

több mint 11 éve
Én is másképp csinálnám.
Kiraknám arra a bizonyos trade blockra, ami létezik, aztán ha már csak egy 7. kört kapok érte, már jobban jártam, mint ha kirúgom. DM mindegyik esetben lesz, ellenben cut után kompenzációs pick sem jár.
Az meg mellékes, hogy egy carerr yeart nyomó, fiatal WR hiába keres ennyit, többet is ért volna valakinek egy 7.körnél. Mondjuk pont egy Brownsnak talán.Stez
Egyetértünk. És ezért sem tiszta a dolog. Ha tényleg üzleti felfogás és csak a belső ellentétek miatt lett eltávolítva, akkor ezt miért nem lehetett meglépni, és veszteséget minimalizálni. Valamiért pillanatok alatt akarták eltávolítani. Vagy az ő hülyeségük vagy tényleg más volt a háttérben.Mardel
Ehhez amúgy még annyit, hogy nekem az is elég érdekes, hogy D-Jaxtől ha jól emlékszem, azon az official statementen (amit sanszosan az ügynöke fogalmazott, hogy nem volt bandázás) kívül semmi nyilatkozat nem volt az üggyel kapcsolatban, semmi kifakadás, hogy jaj köcsög Kelly a semmiért küldött el engem bla bla. Szóval lehet hogy a Redskinsnél jófej partyarcnak látják, de ne felejtsük el hogy nem régóta van náluk és lehet ő is visszavett egy picit, hogy ne forduljon ez még1x elő. Aztán persze lehet, hogy Chipék szúrták el az egészet és semmi köze nincs Jackson magatartásához. Azt viszont nem hiszem el, hogy csak azért küldték volna el a támadóegység playmakerét, mert véletlenül csúnyán nézett egyszer valakire, mert ilyen a világon nincs, hogy kockára teszik a franchise sikereit apró, piti ügyek miatt ami más csapatoknál is ugyanúgy előfordul, hagyjuk már...

több mint 11 éve
Az NFC-ben 2-0-val álló csapatok defensive coordinatorai: Billy Davis, Sean McDermott, Todd Bowles, és Juan Castillo | (na jó ez rossz vicc volt) | 😀 Philly connection