Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
EZ mondjuk kapásból el lett cseszve. Totál úgy volt kezelve, mint mikor gm jáétékban beírjuk hogy valaki vigye el 7. körért legalább vagy úgyis kibaszom ha nem 😀 Már a vezetőség alapból cutot "hirdetett" meg, aztán mondták hogy trade is jó.
több mint 11 éve
Én is másképp csinálnám.Egyetértünk. És ezért sem tiszta a dolog. Ha tényleg üzleti felfogás és csak a belső ellentétek miatt lett eltávolítva, akkor ezt miért nem lehetett meglépni, és veszteséget minimalizálni. Valamiért pillanatok alatt akarták eltávolítani. Vagy az ő hülyeségük vagy tényleg más volt a háttérben.
Kiraknám arra a bizonyos trade blockra, ami létezik, aztán ha már csak egy 7. kört kapok érte, már jobban jártam, mint ha kirúgom. DM mindegyik esetben lesz, ellenben cut után kompenzációs pick sem jár.
Az meg mellékes, hogy egy carerr yeart nyomó, fiatal WR hiába keres ennyit, többet is ért volna valakinek egy 7.körnél. Mondjuk pont egy Brownsnak talán.Stez
több mint 11 éve
Én is másképp csinálnám.Kiraknám arra a bizonyos trade blockra, ami létezik, aztán ha már csak egy 7. kört kapok érte, már jobban jártam, mint ha kirúgom. DM mindegyik esetben lesz, ellenben cut után kompenzációs pick sem jár.
Az meg mellékes, hogy egy carerr yeart nyomó, fiatal WR hiába keres ennyit, többet is ért volna valakinek egy 7.körnél. Mondjuk pont egy Brownsnak talán.
több mint 11 éve
Ok, közelítsük meg akkor máshonnan a dolgot, hogy csak a vezetők szemét szúrta. Új vezetőség (edzők), új rendszer. Desean nem az a szerény játékos, visszahúzódó, lehet vissza is pofázott, farokméregetés, utasítások megtagadása stb (megint csak a feltételezések). Ha ez a helyzet akkor vezetőként helyzettől függgően de lehet hasonló képpen csinálnám. Lássa Ő és a csapat is, hogy melyik kutya baszik a házban és ő csak egy alkalmazott. Stratégiai lépés. Rövid távon szar, de Chippéknek lehet kifizetődik, hogy nem ássa alá a tekintélyüket. Szomorú dolog, de a focsi is egy jól menő üzlet. Ennyi. Problémamegoldás, csapatvezetés nem egzakt dolog, lehetett volna ezt a dolgot máshogyan, finomabban kezelni, ők ezt az utat választották. Majd a számok beszélnek, hogy ez jó döntés volt, e.
több mint 11 éve
A csapategységnek állítólag már év közben sem volt jó, a Philly mégis PO-zott, mégis ment a játék és sehol sem volt jele annak, hogy bármi gáz lehet. Az meg, ha a keret egy kulcsjátékosa, Shady nyíltan kiáll mellette, szintén elgondolkodtató.Ez a sok indok szvsz nem más, mint kitaláció. Kellynek nem tetszett a jelleme, lehet volt nézeteltérésük, kibaszta volna eddig is, most kapott egy jó indokot, amire rákenhette, hogy a szurkolók ne fejezzék le. Az más tészta, hogy a fanok jó része sem hiszi el ezt az indokot.
több mint 11 éve
"Fun guy to be around..."Gondolom jó szar.lehet a csapategységnek, h jó hangulatot teremt. Na persze itt másik 52 játékos.volt mellette, mást valthatott ki belőlük, de mondja már meg.nekem valaki, h lehetséges ooyan, h mind az 52 emberrel jól kijönni, plusz edzőkkel is.
Nagy az arca az a baj? Dez Bryant? Mégse basszák ki, mert nem sok értelmes elkapo van ott sem. Nálunkis.fontos lett volna, illett is a rendszerbe. Engem meg.mindig senki nem győzött meg h jó h,elment. Ezek a."lehet h jobb a csapategységnek" dumák elég vékonyak
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
én bírtam Djaxet. Jelen pillanatban is bármikor visszacserélném Maclinre. Márcsak mert egy ilyen playmaker-t nem szokás csak úgy kibaszni. Márpedig tavaly az offensben 2 darab iylen elite játékosunk volt (a falat nem számolva) és ebből az egyik elment. Az más hogy Sproles személyében van helyette más xD Talán azért is nem fáj még most is annyira.
McCoynak is nagy a pofája amúgy, de ha kibasznák Philadelphia kiherélné az egész front office-t.
több mint 11 éve
Miért köpi szembe bárkit is? És ha őt köpték szembe a kibaszásával?Nem húzol egyik oldalra sem, egyszerűen csak úgy véded a csapatot, ahogy csak tudod. 😀
És te nem azt mondtad, hogy "de szar lenne, ha TD-t szerezne ellenünk", hanem azt, hogy egy buta fasz, és örömködne.
Én semmi kivetnivalót sem látok az örömködésében, míg te meg felháborodsz rajta, ha így lesz. Mert úgy gondolod, hogy ő volt a fasz és ezért rakták ki, biztosan a csapatnak van igaza. Szerintem meg egyáltalán nem olyan biztos az.
több mint 11 éve
Azért gyanús hogy fáj a válla...lehet, hogy Ő is veri a nőket, gyerekeket, és csak előrelátok voltunk 😀
több mint 11 éve
StezAzért, mert én annak a csapatnak szurkolok, amelyik ellen tenné. Szent szurkolói kötelességem. 😊 Ő sikerei nem érdekelnek.
És úgy gondolom, azzal ha örömködik a szurkolókat is szembeköpi, nem csak a vezetőséget. Akik pedig mint az alábbi ábra mutatja semmit sem tudnak, és tehetnek az egészről.
Szóval nem akarom én máglyán elégetnő őt sem Desean vitát generálni, de onnan indult az egész, hogy milyen jó lenne egy nagy TD ellenünk. Azért ennek hagy ne örüljek már. 😊
Fikciókról és nagyrészt az újságírók kreálmányairól tényleg fölösleges a vita. Mindenki az olvasottak és saját megítélése szerint dolgozza fel az egészet.
több mint 11 éve
Cary Williams-et szopassa szét ha lehet választani 😀😀 Ennyi erővel Coopert is ki lehetett volna bazsni vagy Cary-t, mert rombolták a csapategységet.
Legalább akkor mondták volna meg kerek perec miért ment.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Simán kibasztuk, pedig élete legjobb szezonján volt túl, ez nem fair. Én a helyében még a seggemet is megmutatnám Kellyéknek TD után.
több mint 11 éve
De ezt nem tudod akkor te sem, max tippelsz. Akkor miért jelented ki, hogy köcsögség, ha örül például egy TD-nek?...StezAz Ő karrierjében nem okozott gondott, lehet a csapategységnek, morálnak és teljesítménynek nem használt. Ha ez így van, az ő karrierje engem nem érdekel. Ezt én, te vagy innen akárki nem fogja tudni eldönteni.
Remélem jól döntöttek a vezetők, ebben tudok bízni. Nagyon bírtam ezért is fáj ez a hülyeség és pont a pofázás stb miatt, de azt ne a csapat és társai felé tegye hanem az ellenfelek felé. Szerződést meg kapott, ez sem hiszem hogy probléma volt.
A bandázás szerintem is csak papíron volt alap, ilyen esetben azért nehezebb lett volna új csapatra lelni. Belső ellentétek voltak gondolom.Mardel
Nem tudhatod, mi volt és miért. És koránt sem biztos, hogy ő volt a ludas az egészben. És de, már amikor több pénzt emlegetett, Kelly két napra rá sírt emiatt, már akkor pletykálták, hogy Kelly az ilyet nem fogja engedni.
több mint 11 éve
...StezAz Ő karrierjében nem okozott gondott, lehet a csapategységnek, morálnak és teljesítménynek nem használt. Ha ez így van, az ő karrierje engem nem érdekel. Ezt én, te vagy innen akárki nem fogja tudni eldönteni.
Remélem jól döntöttek a vezetők, ebben tudok bízni. Nagyon bírtam ezért is fáj ez a hülyeség és pont a pofázás stb miatt, de azt ne a csapat és társai felé tegye hanem az ellenfelek felé. Szerződést meg kapott, ez sem hiszem hogy probléma volt.
A bandázás szerintem is csak papíron volt alap, ilyen esetben azért nehezebb lett volna új csapatra lelni. Belső ellentétek voltak gondolom.
több mint 11 éve
Ez volt már? 😀meccs végén is ki volt írva a képernyőre, de tényleg kemény 😀😀 remélem 3. meccs azért simább lesz, és akkor nemgáz ha becsúszik egy vereség a negyediken.
The Elias Sports Bureau notes the Eagles are the first team in NFL history to start 2-0 after trailing by 14 or more points in the second half of each game.
Highlander
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
És az köcsögség?Faszért kellett kidobni, azért remélem nyom egy Brutal TD -t ellenünk.EazzyÉn meg remélem valamelyik védő megbünteti párszor. Ha tehetséges vagy, ki van nyalva a segged faszért nem lehet sportolóként viselkedni, alázattal dolgozni, aztán ha megy a játék, az ellenfelekkel szemben mehet a trash talk, anyázás, bunkózás felőlem. Nagyon szerettem, de egy buta f.sz, nem szívesen nézném, ahogy örömködik a Lincolnon. Márpedig ha valaki, akkor ő fog.Mardel
Ki lett dobva a faszba, olyan dolgok miatt, amik az ő karrierjében sosem okoztak gondot, nem vetették vissza a játékban, sőt, jelenleg AZT HISZEM nem is gyilkos. Bandázott, na puff, az NFL fele bandázik. Az egész ügyét a Hernandez miatti utóhatásnak köszönheti, egyébként jó eséllyel sosem veszik elő, ha nem csinál valami balhét. Csak ugyebár az felkavarta az állóvizet, aztán párak rögtön úgy gondolták, ha egy hülye volt, akkor a többi is gyilkolni fog.
Gondold magad a helyébe. Ez köcsögség? Szerintem nem az. Ráadásul még arra sem lehet nyálazni, hogy "legyél hálás annak, aki draftolt, bla bla bla", mert Reid embere volt, és az az FO már nincs a csapatnák.
És teszem hozzá, hogy DJax egy fasz, pofázik és egy primadonna, de momentán pont egy olyan évet zárt, ami után egy rossz szava nem lehetett volna rá senkinek.
Az pedig nem köcsögség szvsz, hogy neki ez a meccs extra motivációval jár, hiszen meg akarja mutatni, hogy mekkora hibát követtek el, amikor kivágták.
Személyes véleményem, de DJax papíron lett csak a bandázásért kivágva, egyébként Kelly nem nézte jó szemmel, hogy pénzt akar, hogy pofázik, stb. A bandázás indoka kapóra jött neki, hogy kirakhassa a fenébe, így nyilván nem az volt mindenki első gondolata, hogy karóba húzzák a fejét.
több mint 11 éve
Faszért kellett kidobni, azért remélem nyom egy Brutal TD -t ellenünk.EazzyÉn meg remélem valamelyik védő megbünteti párszor. Ha tehetséges vagy, ki van nyalva a segged faszért nem lehet sportolóként viselkedni, alázattal dolgozni, aztán ha megy a játék, az ellenfelekkel szemben mehet a trash talk, anyázás, bunkózás felőlem. Nagyon szerettem, de egy buta f.sz, nem szívesen nézném, ahogy örömködik a Lincolnon. Márpedig ha valaki, akkor ő fog.
több mint 11 éve
Na ezek után mondja valaki, hogy nem posztfüggő a dolog 😛@RapSheet
#Cardinals RB Jonathan Dwyer being questioned for a potential domestic violence incident, I’m told. No arrest yet. Status remains unchanged
McCoy Sproles nyugta van :p
Az idényre bezárni őket Novába, ki nem mozdulhatnak onnan csak edzésre és meccsre kiengedni őket, akkor talán lemegyünk egy idényt velük nyugiban 😀
több mint 11 éve
Faszért kellett kidobni, azért remélem nyom egy Brutal TD -t ellenünk.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
"In their first two games, the Eagles have allowed 34 first-half points in wins over Jacksonville and Indianapolis. In the second half, the same defense has allowed just 10 points."HÁHÁHHÁ az uptempo megközelítése. A mi védelmünk ezzel készül és edz nap mint nap, így ők nem fáradnak el. Viszont az uptempo a 2. félidőre kifárasztja az ellenfél offensét. De a mi védelmünk még mindig friss.
“We practice at such a pace that we’ll get into the fourth quarter and guys are fresh,” said Eagles safety Malcolm Jenkins, whose fourth-quarter interception of Andrew Luck on Monday night was a key play in the win. “Our guys are still full speed late in the game."
Ennyi!!!!! Ezért vagyunk ilyen űber kikúrt jók.
"Backups Casey Matthews and Emmanuel Acho split time with the first unit at Wednesday’s practice"
Ezzel a hírrel meg tovább élhet a blogom még egy héttel legalább 😀
“Both of those guys are a lot alike,” Davis said of Matthews and Acho. “Both are very intelligent; both are very instinctive. They’re competing this week.”
Ezzel a kijelntésével meg Davis-t talán meghívom a blogomra adminnak 😀
több mint 11 éve
Nem tök mind1, hogy játszik és szar vagy nem játszik egyáltalán? 😀 Sőt a csapatnak jobb az utóbbi. 😀 (Lásd Casey Matthews, akit csak az ST-ben szabadna pályára engedni.)
Amúgy meg lehet követjük a régi Steelers féle elképzelést, hogy rookiekat nem rakunk kezdőbe, nem engedjük a snapek nagy hányadában a pályára, mert még csak rookie. 😀 (Polamalunál is ez volt.)
Ha egy év múlva is inaktív lesz, akkor baj van.
Arról nem is beszélve, hogy volt egy Eagles-ös csávó, aki élete első NFL snapjében sackelte az ellenfél QB-ját (talán Giantseset) és ennek ellenére nem futott be nagy karriert. (Nem jut eszembe a neve és most sietek szóval nincs időm keresgélni, de aki megtalálja az pirospont. 😀 )
Mintha a 2000-es években lett volna.
Tény, hogy én is jobban örülnék, ha már rookieként agyon dominálná a ligát, de annak ellenére, hogy ez nem történik meg és annak ellenére, hogy a szezon elején még csapatba se kerül, nem kezdem el egyből temetni.
több mint 11 éve
Ez volt már? 😀The Elias Sports Bureau notes the Eagles are the first team in NFL history to start 2-0 after trailing by 14 or more points in the second half of each game.
Azért nem bánnám ha végre egy olyan meccset is hoznánk ahol végig, magabiztosan megtartjuk a stabil előnyünket. Szeretném már látni, hogy time management és meccslezárás terén mennyit fejlődtünk tavaly óta 😀 Na meg persze az első félidőben is illene már valamit villantani játék terén, mert ez eddig rohadtul sovány és ilyen hátrányból nem mindig fogunk tudni fordítani, már ez is bravúrkategória.
több mint 11 éve
Ami engem zavar, hogy még mindig 4 napot kell várni a következő meccsig 😛
több mint 11 éve
Nekem spec az 1 kör vs bust kérdéssel annyi bajom van, hogy a D falból hiányzik a pass rush, szoval értem az egyik meg a másik oldalt is, nekem nem smith a probléma forrása, hanem h sajna nincs, nem volt más...így poszt tovabbra sem elég mélyAmi jobban zavar az Kendricks állapota ma out volt.. se CM et de Acho-t se nézném egy meccsen végig 😕
Huff ma limitaltan de elkezdett edzeni Tobin fullos volt ujra
több mint 11 éve
Amúgy kicsit túlmisztifikáljátok ezt a Smith II kérdést. Ennek a második heti inaktivitásnak kb. amúgy taktikai okai voltak csak. A meggyengült O line-t kellett túlbiztosítani... OLB-ben meg elvan mindkét oldalon Graham (ha kell) . Most aktív lesz mert CM-re nem lehet bízni szart sem.

E-A-G-L-E-S EAGLES !