Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Elfér oda több? A literes whiskey úgyis ütne 10et is 😀Nem fűznék hozzá sokat. Mi készen állunk jöhet a FOOOTBAAAAAAAAAALLL!!!Az ott tényleg 1, azaz egy doboz sör? 😛Rataxes
Shawn84
több mint 11 éve
Nem fűznék hozzá sokat. Mi készen állunk jöhet a FOOOTBAAAAAAAAAALLL!!!Az ott tényleg 1, azaz egy doboz sör? 😛
Shawn84
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nem fűznék hozzá sokat. Mi készen állunk jöhet a FOOOTBAAAAAAAAAALLL!!!Meccsnapon nálam is csak zöld dobozos sör jöhet szóba. 😀
Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nem fűznék hozzá sokat. Mi készen állunk jöhet a FOOOTBAAAAAAAAAALLL!!!
több mint 11 éve
Latom nem adja egyik ado sem a meccset.. valaki egy stream linket esetleg tudna dobni?😊Elméletileg majd itt is:
HAJRÁ EAGLES!McFumbles
gofirstrow.eu/watch/280702/1/watch-philadelphia-eagles-vs-jacksonville-jaguars.html
De majd ide is biztos be lesz linkelve pár:
több mint 11 éve
Ano igyál rendesen!Végre szezon 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Latom nem adja egyik ado sem a meccset.. valaki egy stream linket esetleg tudna dobni?😊HAJRÁ EAGLES!
több mint 11 éve
Eagles inactives: QB Barkley, WR Huff, RB Polk, DB Watkins, T Tobin, T Kelly and DE HartBébéCsak HC Kelly ne legyen inaktív 😛 valószínűleg csak később kapcsolódok
be addig jó szurkolást.
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Burton mit fog csinálni, ha már aktív és hány O# snapet fog kapni egyáltalán.
több mint 11 éve
Jajj végre újra itt inaktivitás vége szezon kezdődik ANO igyál 😀
több mint 11 éve
Nem kell kovetozniJanekháháháh szeretnéd 😛 😀 😀
több mint 11 éve
Eagles inactives: QB Barkley, WR Huff, RB Polk, DB Watkins, T Tobin, T Kelly and DE Hart
több mint 11 éve
GAAAAAMEDAAAAY! 😛nem szeretem, mert kb 2 perces késleltetés van rajta, és eredménykövetőben az halál ha még fel sem állt az offense de veleki benyögi hogy "húúú de fasza td. Perfect foles passz Coopernek" 😀
Ha jól látom, az NFL mobile appban ingyen lehet nézni a meccsünket 😉Hulkeinstein
több mint 11 éve
GAAAAAMEDAAAAY! 😛Ha jól látom, az NFL mobile appban ingyen lehet nézni a meccsünket 😉
több mint 11 éve
Szerda óta végig edzett szóval biztos hogy játszik.Sziasztok!üdv!
Új vagyok itt a fórumon.
Mi van Riley Cooperrel?Tényleg nem játszik?
Még 5óra és 25perc!zoleagle
Cooper (ankle) is listed as probable for Sunday's game against the Jaguars.
Szerintem fog játszani. Max ha elhúzunk pihentetik.ano92
több mint 11 éve
szerintem gyengébb lesz idén mint tavaly 😀
több mint 11 éve
Köszi,sokat várok Tőle!Sziasztok!üdv!
Új vagyok itt a fórumon.
Szerintem fog játszani. Max ha elhúzunk pihentetik.ano92
több mint 11 éve
Sziasztok!üdv!
Új vagyok itt a fórumon.
Szerintem fog játszani. Max ha elhúzunk pihentetik.
több mint 11 éve
Sziasztok!Új vagyok itt a fórumon.
Még 5óra és 25perc!
több mint 11 éve
Én a kérdéseimért már megkaptam 😀A cikk egyébként iktriad és Bébé, érdeme, én csak kitettem. A Likeokat nekik dobjátok! 😀Shawn84Így van, mivel minden egyes kérdés az én fejemből pattant ki. 😛 😀 (neeem 😀 )
Nem meglepő módon minket várnak a meccs győztesének a "szakik":
espn.go.com/nfl/picks
Örülök, hogy páran a Jax-re nyomtak, mert amikor 100%-osan ránk tippelnek, akkor szinte biztos, hogy kikapunk. 😀Bébé
több mint 11 éve
A cikk egyébként iktriad és Bébé, érdeme, én csak kitettem. A Likeokat nekik dobjátok! 😀Shawn84Így van, mivel minden egyes kérdés az én fejemből pattant ki. 😛 😀 (neeem 😀 )
Nem meglepő módon minket várnak a meccs győztesének a "szakik":
espn.go.com/nfl/picks
Örülök, hogy páran a Jax-re nyomtak, mert amikor 100%-osan ránk tippelnek, akkor szinte biztos, hogy kikapunk. 😀
több mint 11 éve
Bébélényeg hogy a 3. nőjön.
faszom én már tűkön ülök mint egy fakír. legyen má este.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Tavalyi közkedvelt sorozatunk idén is folytatódik: philly.blog.hu/2014/09/06/ellenseges_vonalak_mogott_jaguarsShawn84A cikk egyébként iktriad és Bébé, érdeme, én csak kitettem. A Likeokat nekik dobjátok! 😀