Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Kicsit felidézve a bő msáfél 1,5 évvel ezelőtt történteket:Nekem amúgy majdnem behalt a facebook oldalam, mert rögtön minden focis ismerős rám írt, hogy most ez tényleg igaz? Meg hogy van ez? Emlékezetes az biztos, főleg, hogy már rég lemondtunk róla. Én ha jól emlékszem a Chargers mostani edzőjét vártam akkor HC-nek.
www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/gus_bradley_says_andy_reid_told_him_to_take_eagles_job_before_chip_kelly_did.html
Abban az időben nagyon reméltem, hogy Ő lesz a HC-nk. Bár főleg azért, mert akkor már Chip kiesett, a Penn State HC is visszamondta, Brian Kelly is kikerült a képből. Akkor volt egy néger NCAA HC is akivel tárgyaltunk, de vele se egyeztünk meg.
Szóval reménykedtem, hogy talán az egyetlen szabadon maradt értelmes HC jelölttel meg tudunk egyezni. 😀
Aztán elmentem Lidl-be, mire visszajöttem felrobbant a fórum és látom, hogy Chip. 😀
Bár talán jobb volt erről az oldalról megélni a Chip szitut, mint a Cleveland oldaláról. 😛Bébé
több mint 11 éve
Én akkoriban kezdtem jobban érdeklődni a sport iránt, de arra emlékszem, hogy utánaolvastam az edződolgoknak ilyen 1.0 szinten, meg nézegettem Oregon meccseket, aztán szomorú voltam amikor az volt hogy nem jön 😕Aztán jött a bomba, és nagyon boldog lettem 😀, majd elkezdtem beleásni magam az egész amcsi foci dologba 😊
több mint 11 éve
Rá nem is emlékszem. ki volt az? Sumlin?Shawn84Jepp 😀
www.si.com/college-football/campus-union/2013/06/13/kevin-sumlin-texas-am-philadelphia-eagles
több mint 11 éve
Kicsit felidézve a bő msáfél 1,5 évvel ezelőtt történteket:Rá nem is emlékszem. ki volt az? Sumlin?
www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/gus_bradley_says_andy_reid_told_him_to_take_eagles_job_before_chip_kelly_did.html
Abban az időben nagyon reméltem, hogy Ő lesz a HC-nk. Bár főleg azért, mert akkor már Chip kiesett, a Penn State HC is visszamondta, Brian Kelly is kikerült a képből. Akkor volt egy néger NCAA HC is akivel tárgyaltunk, de vele se egyeztünk meg.
Szóval reménykedtem, hogy talán az egyetlen szabadon maradt értelmes HC jelölttel meg tudunk egyezni. 😀
Aztán elmentem Lidl-be, mire visszajöttem felrobbant a fórum és látom, hogy Chip. 😀
Bár talán jobb volt erről az oldalról megélni a Chip szitut, mint a Cleveland oldaláról. 😛Bébé
több mint 11 éve
Gondolom azóta is csak a Lidl-ben vásárolsz 😀Petikievak01Azóta nem merek menni a Lidlebe, nehogy kirúgják. 😀
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a fórumon majd ki lesz az első, aki nagyon el akarja majd küldeni Chip-et. 😀 Meg, hogy úgy összességében mikor lesz az, hogy a fanok jelentős hányada el akarja küldeni. 😀
több mint 11 éve
Kicsit felidézve a bő msáfél 1,5 évvel ezelőtt történteket:Gondolom azóta is csak a Lidl-ben vásárolsz 😀
Aztán elmentem Lidl-be, mire visszajöttem felrobbant a fórum és látom, hogy Chip. 😀Bébé
több mint 11 éve
Kicsit felidézve a bő msáfél 1,5 évvel ezelőtt történteket:www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/gus_bradley_says_andy_reid_told_him_to_take_eagles_job_before_chip_kelly_did.html
Bár talán jobb volt erről az oldalról megélni a Chip szitut, mint a Cleveland oldaláról. 😛
több mint 11 éve
Nem baj, JPP is "csak" második szezonjába robbant be. 😀 Ha olyan sikereket fog elérni, mint Ő akkor én nagyon-nagyon boldog leszek. 😀
több mint 11 éve
Davis (DC) nyilatkozta, hogy Marcus Smith II csak nagyon limitált szerepet kaphat majd a Jax ellen. Még igazán senkit sem győzött meg, de szezon végére már nem hiszem hogy gond lesz. engem azért idén komolyan érdekelni fogy, hogy szezon végére hova fejlődik, mert ugye Colesnál kb elkönyvelték, hogy cut lesz.Shawn84Nagyon úgy tűnik, hogy nem ő lesz a DROY 😛 Mondjuk ezt nem is vártam tőle, de ahogy, mondtam ennél talán picivel többet....
több mint 11 éve
Davis (DC) nyilatkozta, hogy Marcus Smith II csak nagyon limitált szerepet kaphat majd a Jax ellen. Még igazán senkit sem győzött meg, de szezon végére már nem hiszem hogy gond lesz. engem azért idén komolyan érdekelni fogy, hogy szezon végére hova fejlődik, mert ugye Colesnál kb elkönyvelték, hogy cut lesz.
több mint 11 éve
Colton Underwood., linebacker (6'3, 254) lett a 10. tagja a gyakorló csapatnak. Az Illinois Statere járt, a Chargerhez írt alá UDFA-ként, a keretszűkítéskor cutolták.BleedingGreenStrengths
Thickly built and muscular. Toils in the weight room, and it shows (26 bench press reps). Good eyes and instincts. Plays with leverage. Motor runs hot -- brings consistent intensity and pursuit effort. Closes hard down the line. Arrives with bad intentions and hits with thump. Has some bulldog in him -- lined up everywhere and competed even when overmatched. Has a special-teams mentality. Outstanding, face-of-the-program type makeup -- very hardworking, tough and competitive. Loves football and hones his craft when no one's watching. Professional approach. Team captain as a 21-year-old senior.
Weaknesses
Has 'tweener traits -- lacks ideal length for defensive end and speed for outside linebacker. Plays short-armed and can be subdued by larger linemen who get their hands on him. Is tight-hipped and shows some stiffness in his movement (shows in space). Average suddenness and flexibility. Does not change direction or accelerate explosively. Too much production is effort-based, and numbers decreased as a senior without the benefit of Nate Palmer (Packers) and Shelby Harris on the line.
több mint 11 éve
Colton Underwood., linebacker (6'3, 254) lett a 10. tagja a gyakorló csapatnak. Az Illinois Statere járt, a Chargerhez írt alá UDFA-ként, a keretszűkítéskor cutolták.

több mint 11 éve
Eagles artwork, érdemes meglesni 😊blurppy.com/2014/09/02/exclusive-poster-posse-artist-robert-bruno-asks-are-you-ready-for-some-football/
több mint 11 éve
Sproles-t kérdezték, hogy mi lesz a legnagyobb különbség preseason és az alapszakasz O# között:Magyarosan angol, de szerintem nem is a nyelvtani helyesség a lényeg, hanem elég bíztató 😊
“You haven’t seen nothing yet" (Nem vagyok hűdenagy spíler angolból, ezért kérdezem, hogy ez nyelvtanilag helyes? 😀 Kicsit furán hangzik. 😀 )Bébé
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Viccet félretéve, én elég optimista vagyok jelenleg. Nézve a schedulet, szerintem több győzelmünk lesz, mint várnánk. Friscoban meg Green Bayben kikapunk szerintem, ezen kívül nagyon max 2 csoportmeccset bukunk. A Seahawksot a Lincolnon fogadva szerintem jó esélyeink vannak (persze még addig annyi minden történhet, sérülések, formahanyatlás, etc).Csoportban legyen 6-0, a többit leszarom 😀mustaineNa azzal még nincs garantálva a PO. (lásd Raiders pár évvel ezelőtt) 😀
Amúgy hasonlóval én is elégedett lennék mint amit Bébé írt .Greengo
Ja amúgy 2 meg 3 éve is hasonlóan optimista voltam, ezzel szemben tavaly 4-5 győzelemnél többre nem számítottam, aztán mi lett belőle 😀 😀
több mint 11 éve
Amúgy valóban a 11-5 benne lehet, ha hozzák a srácok, főleg az O, amit tudnak, várunk tőlük.
több mint 11 éve
Egye fene egy Eagles-KC SB-l elégedett leszek, 😛 Ott már az se bánnám ha Reid nyer megérdemli majdnem olyan lenne, mintha mi nyertük volna 😀
több mint 11 éve
kié a robogó? 😊
egyébként a kép a nagy lajos király úti posta előtt készült 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Pedig még arra se tudja fogni, mint LeBron. 😀Sproles-t kérdezték, hogy mi lesz a legnagyobb különbség preseason és az alapszakasz O# között:www.italki.com/question/117362mustaine
“You haven’t seen nothing yet" (Nem vagyok hűdenagy spíler angolból, ezért kérdezem, hogy ez nyelvtanilag helyes? 😀 Kicsit furán hangzik. 😀 )Bébé
több mint 11 éve
- Tobin 2-3 hétig nem lesz bevethető. Így érthető a 9 OL.www.italki.com/question/117362
- Huff se edzett ma. Hiányában Nolan lesz a KR-ünk. De Sproles, B.Smith és Boykin is kaphat itt lehetőséget.
- Burton is nagy Eagles fan már gyerekkora óta. Nem kis öröm lehet ez neki.
- Polk a Jax ellen már tud játszani.
- Mathis elfoglalta Henery helyét. Dorenbossal biztos fog majd menni a hülyülés 😀
pbs.twimg.com/media/Bwi691ECYAA9EHJ.jpg
- M.Lee nagy eséllyel J.Matthews előtt volt a boardunkon:
"He was on our board," Kelly said. "Very talented kid. We were really, really high on Marqise, had a very, very high grade."
Lehet szóba jött első körben is, de míg jó WR-ekkel telítve volt a draft, addig potenciális jó OLB-kkel nagyon nem. Örültem volna, ha 2. körben hozzánk kerül, de J.Matthews-al sincsen semmi bajom...Egyelőre 😀
- K.Coleman a Chiefs-hez került.
Sproles-t kérdezték, hogy mi lesz a legnagyobb különbség preseason és az alapszakasz O# között:
Amikor kihúztuk Smitht, és kezdte Goodell, hogy Marcus, mérget vettem volna rá, hogy Lee lesz a következő szó (nem hiszem, hogy sok különbség van a Marqise és a Marcus között kiejtésben😀)
több mint 11 éve
- Tobin 2-3 hétig nem lesz bevethető. Így érthető a 9 OL. - Huff se edzett ma. Hiányában Nolan lesz a KR-ünk. De Sproles, B.Smith és Boykin is kaphat itt lehetőséget.
- Burton is nagy Eagles fan már gyerekkora óta. Nem kis öröm lehet ez neki.
- Polk a Jax ellen már tud játszani.
- Mathis elfoglalta Henery helyét. Dorenbossal biztos fog majd menni a hülyülés 😀
- M.Lee nagy eséllyel J.Matthews előtt volt a boardunkon:
"He was on our board," Kelly said. "Very talented kid. We were really, really high on Marqise, had a very, very high grade."
Lehet szóba jött első körben is, de míg jó WR-ekkel telítve volt a draft, addig potenciális jó OLB-kkel nagyon nem. Örültem volna, ha 2. körben hozzánk kerül, de J.Matthews-al sincsen semmi bajom...Egyelőre 😀
- K.Coleman a Chiefs-hez került.
Sproles-t kérdezték, hogy mi lesz a legnagyobb különbség preseason és az alapszakasz O# között:
“You haven’t seen nothing yet" (Nem vagyok hűdenagy spíler angolból, ezért kérdezem, hogy ez nyelvtanilag helyes? 😀 Kicsit furán hangzik. 😀 )
több mint 11 éve
Csoportban legyen 6-0, a többit leszarom 😀mustaineNa azzal még nincs garantálva a PO. (lásd Raiders pár évvel ezelőtt) 😀
Amúgy hasonlóval én is elégedett lennék mint amit Bébé írt .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
Shawn84