Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Közös meccsnézés lesz amúgy valamikor, mint tavaly? Az a hely, ahol voltunk, ugyan bezárt, viszont tudtommal Blokk bár néven nyílt újra szintén az Erzsébet körútonbaggioJössz idén is? 😊
több mint 11 éve
Passrush miatt jött az első körös huzás.DJax helyett is draftoltunk.
Jo iranyba lepeget az FO&Kelly.
több mint 11 éve
jó, hát rookie szezonjában azért csak ott volt po ban, meg utána is. Aztán az ő teljesítménye is esett vissza a csapat szanaszét szarásával együtt.
több mint 11 éve
De. Amikor playoffban jártak, meg konfdöntőt játszottak, minden megvolt körülötte, aminek meg kellett lennie.én mindig bírtam. Mindenki tőle várta a megváltást a jetsben. De azt be kell vallani, hogy az ott tartózkódása alatt sem egy középszintű fal, sem középszerű elkapók, sem középszerű futók nem voltak előtte mögötte mellette. Itt meg kb mindene meglenne, tényleg kíváncsi volnék rá, hogy mit kezdene ilyen közegben 😊teljesen mindegy Foles miatt aggódni, 3. héttől úgyis Száncsez irányít stabilan, po, sb, hof 😀ano92Mindenki leírja Sancho-t, szinte már szitokszó lett a Butt fumble óta, pedig szerintem azért annyira nem szar, sok csapatban kezdhetnekorodiati
Jó lenne ha lemenne a szezon Foles al, és vissza lehetne tekerni az időt és lemenne Szancsezzel is.ano92
A támadófal Fergusonnal és Mangolddal a top 10-be tartozott, Shonn Greene 1000 yardokat futott, Tomlinson meg 900-at. Egyedül az elkapókra lehet panasz, de ez is ligaátlag volt kb, Santonio ekkor még a jobb WR-ek közé tartozott, Braylon Edwards, Cotchery szintén nem kutyaütők. Mindehhez jött egy elit védelem, alig kaptak pontot. A leggyengébb láncszem a 2009-2010-es Jetsben Szancsó volt, meg a playhívás.
több mint 11 éve
Félreértés ne essék nem kedvelem, nem is tartom túl sokra de kvalitásai, vezetői képességei jóval meghaladják egy átlag 2. számú Qb-ét, nem kutyaütő. És valóban érdekes kérdés, hogy egy ilyen elit támadófal mögött, egy nagyszerű edzővel mire menne.én mindig bírtam. Mindenki tőle várta a megváltást a jetsben. De azt be kell vallani, hogy az ott tartózkódása alatt sem egy középszintű fal, sem középszerű elkapók, sem középszerű futók nem voltak előtte mögötte mellette. Itt meg kb mindene meglenne, tényleg kíváncsi volnék rá, hogy mit kezdene ilyen közegben 😊teljesen mindegy Foles miatt aggódni, 3. héttől úgyis Száncsez irányít stabilan, po, sb, hof 😀ano92Mindenki leírja Sancho-t, szinte már szitokszó lett a Butt fumble óta, pedig szerintem azért annyira nem szar, sok csapatban kezdhetnekorodiati
Jó lenne ha lemenne a szezon Foles al, és vissza lehetne tekerni az időt és lemenne Szancsezzel is.ano92
több mint 11 éve
én mindig bírtam. Mindenki tőle várta a megváltást a jetsben. De azt be kell vallani, hogy az ott tartózkódása alatt sem egy középszintű fal, sem középszerű elkapók, sem középszerű futók nem voltak előtte mögötte mellette. Itt meg kb mindene meglenne, tényleg kíváncsi volnék rá, hogy mit kezdene ilyen közegben 😊teljesen mindegy Foles miatt aggódni, 3. héttől úgyis Száncsez irányít stabilan, po, sb, hof 😀ano92Mindenki leírja Sancho-t, szinte már szitokszó lett a Butt fumble óta, pedig szerintem azért annyira nem szar, sok csapatban kezdhetnekorodiati
Jó lenne ha lemenne a szezon Foles al, és vissza lehetne tekerni az időt és lemenne Szancsezzel is.
több mint 11 éve
teljesen mindegy Foles miatt aggódni, 3. héttől úgyis Száncsez irányít stabilan, po, sb, hof 😀ano92Mindenki leírja Sancho-t, szinte már szitokszó lett a Butt fumble óta, pedig szerintem azért annyira nem szar, sok csapatban kezdhetne
több mint 11 éve
teljesen mindegy Foles miatt aggódni, 3. héttől úgyis Száncsez irányít stabilan, po, sb, hof 😀
több mint 11 éve
Ha már elvárások, ebben a szezonban én ezeket szeretném látni:+ DL, rövid yardos szituációk levédekezése, emiatt estünk ki tavaly a Saints ellen, 4 és 1-ekez bántóan könnyen csinálták meg, Qb sneakekhez közünk nem volt, pedig mindenki tudta mi fog következni. Hiányzott a tömeg. Nem tudom ez változni fog-e, de kiélezett meccseken létfontosságú, hogy ha tudjuk hogy erőfutás jön akkor azt fogjuk.
- Foles fejlődés (főleg gyorsabb döntéshozatal), felőlem dobhat 2-nél több INT-et 😛 csak ne várja meg amíg bedarálják illetve a tök üres közelebbi targetokat vegye észre, ha meg nincs üres célpont akkor inkább dobja ki a lasztit
- kevesebb 3 and out: ezzel ugye bajlódtunk tavaly rendesen, főleg amikor le kellett volna zárni a meccset nagyobb előny birtokában, de pl amit a Cowboys meg a Saints ellen is csináltunk bizonyos periódusokban az már nem fér bele nekem, legalábbis nem sokszor
- hatékonyabb secondary: ezt sztem nem nagyon kell ecsetelni. Nem kérek több Vikings szerű meglepit, az nem esett jól viszont a Szentek elleniből jöhet több.
- sokkal jobb time management: voltak bajok rendesen e tekintetben, idén nem szeretném, hogy meccs menjen el azon, hogy Kelly nem tud bánni az órával, szerintem elvárható ennyi idő után.
- hatékonyabb special team munka: picit több visszahordott yard elférne
- jobb FG %: Parkey-ban nagyon bízok, remélem nem okoz csalódást. nekem az is elég, ha elhiteti velem, hogy nem kell minden FG kísérlet előtt hánynom a kereszteket. ja és a kickoffokat end zone-ba kérem, nem pedig a 10 yardosra 😀
- Ja és majd elfelejtettem 😀 PASS RUSH. Nagyobb nyomás kell a tavalyinál, de ez sztem egyértelmű
Ha csak hármat választhatnék a hétből akkor : Foles fejlődés, Hatékonyabb rúgások (fg+kickoff) ill. Time management
Ennyi lenne, vasárnap meglátjuk mit hoz a Kelly Mikulás.Highlander
Másik pass-rush, minden ezen múlik, nagyszerű hogy Barwin jól zónázik de sackek, qb siettetések is kellenek, ha ez megvan minden csapatrész jobban teljesít, másik oldalon Cole 1-1 meccsre tud megfelelően teljesíteni és azok általában nem a fontos meccsek, nem tudom kitől várhatnánk a 10+ sacket.
Offense szerintem alapvetően rendben lesz, bár szerintem törvényszerű Folestól - egy remélem csak kisebb - visszaesés, tavalyi produkciója szerintem reálisan nézve nem megismételhető hacsak nem ő a köv. Payton Manning és szerintem nem az. De ha csak mérsékelten esik vissza az még belefér Chip rendszerében, vigyáznia kell továbbra is a labdára.
D-Jax elvesztése nem tudom mennyire lesz érezhető, remélem tudjuk pótolni, de miatta mindig mélyen kellett maradnia egy S-nek, több teret nyitva ezzel a többieknek.
több mint 11 éve
október 26. cardinals, talán.ano92te is jöhetnél meccset nézni, főnök 😀mustaine
több mint 11 éve
Egyszer-kétszer szerintem én is felnézek majd Pestre, már ideje.... :pHelyes...Redskins elleni első meccset már karcolhatod is be a naptáradba. 😊 Ha jól tudom akkor tud feljönni Shawn is.
Amúgy is ideje visszakerülnöm a vérkeringésbe.... 😀 😊Newman

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Egyszer-kétszer szerintem én is felnézek majd Pestre, már ideje.... :pAmúgy is ideje visszakerülnöm a vérkeringésbe.... 😀 😊
több mint 11 éve
😍ja csak ugyanaz a Wolves-os csaj a pultos akkor, ebből gondoltam 😊baggioKözös meccsnézés lesz amúgy valamikor, mint tavaly? Az a hely, ahol voltunk, ugyan bezárt, viszont tudtommal Blokk bár néven nyílt újra szintén az Erzsébet körútonbaggioKözös meccsnézés biztos , hogy lesz. Szinte minden hétvégén , de erről a Blokk nevű helyről még nem hallottam. 😊 ( ha a draftnak a folytatása lenne... sztem tudnék róla )Greengo
Ha jól tudom egyelőre a régi törzshelyen lesznek meccsnézések. ( Maláta )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ja csak ugyanaz a Wolves-os csaj a pultos akkor, ebből gondoltam 😊Közös meccsnézés lesz amúgy valamikor, mint tavaly? Az a hely, ahol voltunk, ugyan bezárt, viszont tudtommal Blokk bár néven nyílt újra szintén az Erzsébet körútonbaggioKözös meccsnézés biztos , hogy lesz. Szinte minden hétvégén , de erről a Blokk nevű helyről még nem hallottam. 😊 ( ha a draftnak a folytatása lenne... sztem tudnék róla )Greengo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Közös meccsnézés lesz amúgy valamikor, mint tavaly? Az a hely, ahol voltunk, ugyan bezárt, viszont tudtommal Blokk bár néven nyílt újra szintén az Erzsébet körútonbaggioKözös meccsnézés biztos , hogy lesz. Szinte minden hétvégén , de erről a Blokk nevű helyről még nem hallottam. 😊 ( ha a draftnak a folytatása lenne... sztem tudnék róla )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Közös meccsnézés lesz amúgy valamikor, mint tavaly? Az a hely, ahol voltunk, ugyan bezárt, viszont tudtommal Blokk bár néven nyílt újra szintén az Erzsébet körúton

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ha már elvárások, ebben a szezonban én ezeket szeretném látni:- Foles fejlődés (főleg gyorsabb döntéshozatal), felőlem dobhat 2-nél több INT-et 😛 csak ne várja meg amíg bedarálják illetve a tök üres közelebbi targetokat vegye észre, ha meg nincs üres célpont akkor inkább dobja ki a lasztit
- kevesebb 3 and out: ezzel ugye bajlódtunk tavaly rendesen, főleg amikor le kellett volna zárni a meccset nagyobb előny birtokában, de pl amit a Cowboys meg a Saints ellen is csináltunk bizonyos periódusokban az már nem fér bele nekem, legalábbis nem sokszor
- hatékonyabb secondary: ezt sztem nem nagyon kell ecsetelni. Nem kérek több Vikings szerű meglepit, az nem esett jól viszont a Szentek elleniből jöhet több.
- sokkal jobb time management: voltak bajok rendesen e tekintetben, idén nem szeretném, hogy meccs menjen el azon, hogy Kelly nem tud bánni az órával, szerintem elvárható ennyi idő után.
- hatékonyabb special team munka: picit több visszahordott yard elférne
- jobb FG %: Parkey-ban nagyon bízok, remélem nem okoz csalódást. nekem az is elég, ha elhiteti velem, hogy nem kell minden FG kísérlet előtt hánynom a kereszteket. ja és a kickoffokat end zone-ba kérem, nem pedig a 10 yardosra 😀
- Ja és majd elfelejtettem 😀 PASS RUSH. Nagyobb nyomás kell a tavalyinál, de ez sztem egyértelmű
Ha csak hármat választhatnék a hétből akkor : Foles fejlődés, Hatékonyabb rúgások (fg+kickoff) ill. Time management
Ennyi lenne, vasárnap meglátjuk mit hoz a Kelly Mikulás.
több mint 11 éve
Nem ismered még eléggé a Testvéri Szeretet Városát 😀?Ez azért így erős. Nem hiszem, hogy egy átalakulóban lévő csapatnál ( 4-3 -> 3-4 ) azonnal ilyen elvárások lennének. 😊GreengoMi meg köszönjük, hogy Gus így hozzánk került. 😉iktriadMajd vasárnap kiderül kinek lehet örülni jobban 😀
Gusnak mindenképp jobb a Jags, nyugodtabban dolgozhat. Nálunk muszáj is volt Chipnek már első évében legalább ennyit letenni az asztalra, különben kuncsoroghatna vissza Herflich mögé munkáért 😀
Aztán most jön, hogy legalább megtartani tudja a szintet, ami elé nagy kíváncsisággal tekintünk mindannyian, hogy sikerül-e. Igazából a támadójátékban csak Foles-nak kéne kicsit még gyorsabb döntéshozónak lennie (Lazor elmenetele miatt némileg aggódok, hogy alakul Foles játéka), és hogy működjön, ami eddig működött, másra nincs szükség. A védelemnek kell nagyobb szintet lépni, ez viszont nem feltétlen Chip felelőssége, maximum annyiban, hogy ő választotta ki az ember, akinek ez a dolga legyen.dande
Igen, persze eltúloztam, de egy 4-12-s vagy hasonló első szezont azért mi is csúnyán néztünk volna, és nem lennék olyan váradalmakkal utána, mint így.
több mint 11 éve
Ez azért így erős. Nem hiszem, hogy egy átalakulóban lévő csapatnál ( 4-3 -> 3-4 ) azonnal ilyen elvárások lennének. 😊Mi meg köszönjük, hogy Gus így hozzánk került. 😉iktriadMajd vasárnap kiderül kinek lehet örülni jobban 😀
Gusnak mindenképp jobb a Jags, nyugodtabban dolgozhat. Nálunk muszáj is volt Chipnek már első évében legalább ennyit letenni az asztalra, különben kuncsoroghatna vissza Herflich mögé munkáért 😀
Aztán most jön, hogy legalább megtartani tudja a szintet, ami elé nagy kíváncsisággal tekintünk mindannyian, hogy sikerül-e. Igazából a támadójátékban csak Foles-nak kéne kicsit még gyorsabb döntéshozónak lennie (Lazor elmenetele miatt némileg aggódok, hogy alakul Foles játéka), és hogy működjön, ami eddig működött, másra nincs szükség. A védelemnek kell nagyobb szintet lépni, ez viszont nem feltétlen Chip felelőssége, maximum annyiban, hogy ő választotta ki az ember, akinek ez a dolga legyen.dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Mi meg köszönjük, hogy Gus így hozzánk került. 😉iktriadMajd vasárnap kiderül kinek lehet örülni jobban 😀
Aztán most jön, hogy legalább megtartani tudja a szintet, ami elé nagy kíváncsisággal tekintünk mindannyian, hogy sikerül-e. Igazából a támadójátékban csak Foles-nak kéne kicsit még gyorsabb döntéshozónak lennie (Lazor elmenetele miatt némileg aggódok, hogy alakul Foles játéka), és hogy működjön, ami eddig működött, másra nincs szükség. A védelemnek kell nagyobb szintet lépni, ez viszont nem feltétlen Chip felelőssége, maximum annyiban, hogy ő választotta ki az ember, akinek ez a dolga legyen.
több mint 11 éve
Na ilyen is van: philly.blog.hu/2014/09/03/az_53-as_keretrol_bovebben
több mint 11 éve
Mi meg köszönjük, hogy Gus így hozzánk került. 😉
több mint 11 éve
én meg visítottam és örömtáncot jártam mikor megláttam a hírt hazaérve a forumon 😀