Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nagyon jó meccs volt, végigizgultam a 2. félidőt, Sproles & McCoy nagyon jók, Ertz is használható, de Foles nem az igazi. Parkey meg franchise kicker!! 😊 1 missed field goal belefér egy rookietól, ráadásul a végén 2x kellett elvégeznie ugyanazt. Jó volt látni, hogy nem fosott be a nyomás alatt
több mint 11 éve
Chip lehet le fogja baszni Őket 😀 Nem hiszem, hogy ez sports-science által támogatott étkezés 😀 És a legjobb hír: Kendricks sérülése elméletileg nem súlyos.
Kendricks says just a calf spasm, should be fine
több mint 11 éve
Az a gyanúm, hogy Ano csak a második félidőben végzi az ivászatot...tûzoltóAz a baj, hogy Chargers meccsek alatt szokott berúgni, és az eredménykövető random játékos neveket ordibálni, bezzeg az Eagles meccseken milyen fegyelmezett.
több mint 11 éve
Amikor jött Sproles (akkor még úgy volt, hogy csak 1 évre), azt kívántam neki, hogy legyen akkora közönségkedvenc, mint amekkora Weaver lett a 2009-es évében. Hát lehet, hogy 2 meccs után már sokkal nagyobb. 😀
több mint 11 éve
tavaly az is bejött ha másnapos voltam a meccseken. Úgyhogy szombaton teszek róla 😀 de ha minden jól jön ki lehet a közös meccsnézésre is elmegyek.Az a gyanúm, hogy Ano csak a második félidőben végzi az ivászatot...tûzoltóSzerencsénkre vasárnap 7-kor nem melózik . 😉 ( ha minden igaz )Greengo
több mint 11 éve
Az a gyanúm, hogy Ano csak a második félidőben végzi az ivászatot...tûzoltóSzerencsénkre vasárnap 7-kor nem melózik . 😉 ( ha minden igaz )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Jah és végre Cox kezdi megmutatni/meghálálni, hogy miért is lőttünk el rá Top15 picket. Remélem végig ilyen jól fog játszani és nem fog ismét eltűnni az utolsó 5 meccsre.
több mint 11 éve
Az a gyanúm, hogy Ano csak a második félidőben végzi az ivászatot...
több mint 11 éve
Amúgy olyan 2012-es feelingem van. Hogy 2-0, 2-0, de nem vagyunk jók és félek, hogy ki fog pukkadni a lufi.
A következő 4 meccsből (Wash, 49ers, Rams, Giants) 3at meg kell nyerni és akkor nincsen nagy gáz. Bár ebben a csoportban az is elég lehet, ha a Wash és Giants meccseket hozzuk. 😀
több mint 11 éve
Ha neadjisten Kendricks hosszabb távra kiesne, örülnék egy Arthur Brown tradenek, mert CM a CFL-be való 😀mustainese , bocs ano
több mint 11 éve
Ha neadjisten Kendricks hosszabb távra kiesne, örülnék egy Arthur Brown tradenek, mert CM a CFL-be való 😀
több mint 11 éve
Zach Ertz idei elkapásai:Zach Ertz's receptions this year: 26, 25, 26, 27, 14, 21, 24.
Csak a biztos, rövid passzok. 😀
több mint 11 éve
A kritikus 3rd down-nál, ha jól láttam Ryans és Nolan blitzelt középről. Lehet csak más felállásra számítottunk, de szerintem Casey-ből elég volt az a pár play Chipéknek.
Pedig én tényleg bíztam/bízok benne. 😀
(de majd hét közben kiderül, hogy tényleg így volt-e)
több mint 11 éve
Sztem a D#-t ma csak dicséret illeti. ( két momentum miatt mindenképp....amúgy persze vannak még bajok 😛 )Szerencsénkre a dropping corp is összeszedte magát , illetve Foles meglátta az üresen álló célpontokat végre. 😀 (jobbra továbbra sem néz ) Sproles meg a hátán vitte megint a csapatot ! Ertz is király. Jó lesz ez. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Sproles egy gyilkos. De jó lenne, ha nem csak egy félidőt fociznánk minden meccsen. A védelem nem olyan jó, a Jax volt retek szar (persze ezt eddig is sejtettük).A bírók nélkül ez nem jött volna össze, vagy csak sokkal nehezebben. Az előző meccsen egy hasonló semmit fújtak be Cox ellen.
Foles megint nem volt hibátlan, de vége felé fontos passzokat csinált meg, Maclinnek, és az utolsó driveban Ertznek.
Reménykedtem benne, hogy T-Rich akkor is csinál valami hülyeséget, ha épp megy neki a futás, Csinált is.
Mindegy, Indianapolisból bárhogy elhozni a győzelmet, az mindenképp szép dolog, pláne hogy Luck GW drive-val próbálkozhatott.
(Ja, és C.Matthews borzasztó, reméljük Kendricks felépül.)

több mint 11 éve
Az eredmény követőben azt mondták, hogy ide lehet jönni a bírókat szidni. Szóval kapja be mind a 15 vak paraj aki a New York-i központban ül és nem látta, hogy Harvin kilépett, köszönöm.
több mint 11 éve
Azért eléggé jól megjósoltam, hogy ki lesz jó ma 😀| Zach Ertz, LeSean McCoy, Fletcher Cox |
Maclin, Cooper, Matthews meg irány vissza a jugs machinehez, mert tőlük ez kritikán aluli volt.
több mint 11 éve
Nah megvan a bravúr győzelem, igaz ehhez kellettek a bírók is.Túlzás állítani, hogy Foles jó, Casey Matthews meg kurvaszar. 😀
Kendricks sérülése remélem nem súlyos.
Sproles pedig isten.
több mint 11 éve
elit team. DANDE jól beszoptad hogy elmentél aludni 😀
több mint 11 éve
Estére fent marad valaki?én is én is én is én is
Elméletileg élőben fogom nézni a meccset már csaa az a kérdés, hogy eredménykövetőzzek-e vagy lent kényelmesen a heverőről nézzem. 😀Bébé
több mint 11 éve
Marcus Smith inaktív.Jé egy Deny szia, rég láttunk 😀
Ellenben Polk és Wade Smith nemDeny
Az első körös pick egyre inkább úgy tűnik megérte.....
A társaságot meg elküldöm egy ornitológus (madártani) szakkörre 😛
több mint 11 éve
Estére fent marad valaki?Mekkora mák, hogy most kellett idejönnöm nekem ma tényleg monday night football lesz 😊 From Iowa
Elméletileg élőben fogom nézni a meccset már csaa az a kérdés, hogy eredménykövetőzzek-e vagy lent kényelmesen a heverőről nézzem. 😀Bébé
Persze innen is hajrá Eagles 😊