Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Coxot megbüntették egy Hennen végrehajtott ütésért $16,375-ra.

Eközben Antonio Brown $8,200-t fizet mert fejbekaratézta a Cleveland punterét...

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Heti animáció:  philly.blog.hu/2014/09/12/eagles_colts_week_2_animacio
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Részletes elemzés Foles kihagyott ziccereiről a Jaguars ellen:
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/11/6135573/nick-foles-eagles-quarterback-all-22-easy-plays-field

Chris B. Brown @smartfootball
If he played even average Foles might've had 600 yards. I've never seen such wide open guys in an NFL game and it's unreal they are missed

Szerk.: Egy kis adalék még ehhez:
 www.phillymag.com/birds247/2014/09/10/22-saw-foles-week-1/Highlander
Na igen, én ezt a részt emelném, és egészíteném ki:

Still, Foles is not above criticism. Foles' struggles can't simply be written off as "one bad game."

Ez főleg azzal összevetve, hogy "nézzétek meg hogy Brady vagy Rodgers hogy játszott" mondatok jöttek sokaktól. Na igen, csak azok az emberek összehoztak pár olyan eredményt, ami alapján kicsit az egy meccses kritika fölött állnak. Foles ettől még messze van.Eazzy
Én nem kritizálom amíg nyerünk+ Kellyben annyira vakon bízok, hogy amíg szerinte ő a legjobb megoldás addig nem dumálok. De mindig is látható volt, hogy sokat alibizik, nagy playeket hagy a pályán, sokat vár. Viszont ellensúlyozta azzal hogy nem adta el a labdát és red-zoneban nagyon hatékony volt.
Idén eljön az igazság pillanata:
Philadelphia's defense and special teams units have done their part so far this season. Now the pressure is on Foles to perform and prove his team is a legitimate contender in the NFC.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Szegény Shurmurnak a végén már semmi dolga nem lesz. 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/11/6137333/eagles-hire-replay-official-frank-kosman-challenge-flag-decisions

Hoztunk egy embert, aki figyeli, mikor érdemes challengelni, eddig Shurmur volt ezért felelős.
Tavaly 7-ből 3 sikeres challenge volt (ez nem vmi sok), úgyhogy ránk fér a segítség.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/11/6135573/nick-foles-eagles-quarterback-all-22-easy-plays-field

If he played even average Foles might've had 600 yards. I've never seen such wide open guys in an NFL game and it's unreal they are missed

www.phillymag.com/birds247/2014/09/10/22-saw-foles-week-1/Highlander
Na igen, én ezt a részt emelném, és egészíteném ki:

Still, Foles is not above criticism. Foles' struggles can't simply be written off as "one bad game."

Ez főleg azzal összevetve, hogy "nézzétek meg hogy Brady vagy Rodgers hogy játszott" mondatok jöttek sokaktól. Na igen, csak azok az emberek összehoztak pár olyan eredményt, ami alapján kicsit az egy meccses kritika fölött állnak. Foles ettől még messze van.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

www.phillymag.com/birds247/2014/09/10/22-saw-foles-week-1/

több mint 11 éve
Minden Power Rankingban az első 5-be tesznek minket. Szerintem kicsit túlbecsülik a csapatot keret alapján
(remélem nem lesz igazam😊)zsoeo
Az igen rangos TD magazin szerint "csak" 9.helyen állunk.

www.tdmagazin.hu/hirek/power-ranking-2picksix
Ráadásul nem is a következő héten dobta a 7 TD-t mert akkor nem játszhatott concussion miatt, de lényegtelen 😀mustaine
Na ne kötözködj má mert úgy gondolták, hogy utána mikor legközelebb játszott akkor dobta a 7 TD-t. Így jó? 😉 😛

Én kb ilyen 45-44-s végeredményű pontzuhatagra számítok remélem most ami javunkra 😀dande
Parkey 54 yardos field goaljával 5 másodperccel a vége előtt 😛 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
Minden Power Rankingban az első 5-be tesznek minket. Szerintem kicsit túlbecsülik a csapatot keret alapján

Ráadásul nem is a következő héten dobta a 7 TD-t mert akkor nem játszhatott concussion miatt, de lényegtelen 😀mustaine
Na ne kötözködj má mert úgy gondolták, hogy utána mikor legközelebb játszott akkor dobta a 7 TD-t. Így jó? 😉 😛

Én kb ilyen 45-44-s végeredményű pontzuhatagra számítok remélem most ami javunkra 😀
több mint 11 éve

Sztem ha Foles tavaly ilyen homály lett volna a Girls ellen akkor örültünk volna 😀

több mint 11 éve

Ráadásul nem is a következő héten dobta a 7 TD-t mert akkor nem játszhatott concussion miatt, de lényegtelen 😀

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 821

www.tdmagazin.hu/hirek/power-ranking-2

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
A front7 szerintem top10 liga szinten, a secondary átlagos. Idén legalább depth van a kezdők mögött, nem ilyen Carmichaelek a cserék.
Foles hol ilyen, hol olyan, a támadófal 40%-a sérült, Shady és a TE játék elit, Maclin gyenge. Cooper szerintem DeSean miatt volt olyan jó tavaly. Matthewsnak kellene fellépnie playmakernek, mert receiver poszton bajban leszünk. (vagy tradeljünk Hurnsért 😀)

több mint 11 éve
Ha a QB poszt nem lenne még mindig zsákbamacska meg lenne egy playmaker elkapónk, akkor meg is érteném, de így én is egy picit meredeknek tartom 😀 Nehogy az legyen, mint a Dreamteam idején, bár annál jóval okosabban át van gondolva ez a mostani csapat szvsz.

több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 807 — Fly Eagles
(remélem nem lesz igazam😊)
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
mintha még nem lett volna

Eagles players talk about the best players they've ever faced
 www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Eagles-players-talk-about-the-best-players-theyve-ever-faced.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Az a baj, hogy ha megnézem akkor biztos, hogy a TV előtt fogok ülni és az is biztos, hogy a magyar közvetítésen ki fogok akadni.
Főleg, ha vesztésre állunk közben. 😀Bébé
Ricsi utálta a csapatot mert Vick és DeSean is itt játszott. Most idén mit talál ki vajon miért utál minket?Shawn84
És erre az egy meccsre reaktiválják Hollai Bóóóltimór Olivért, aki csak ezen alkalomból hazalátogat külföldről, hogy leszakommentálja nekünk!
Vick-et utálta csak Ricsi, asszonyverők, drogdílerek, fegyvernepperek hát igen nem szép dolog, kutyaviadal tűrhetetlen, villamosszék!!!
Amióta nincs Vick szerintem korrekt egyébként, Hollai volt a fő csicska, de rajta ugye nem lepődtünk meg, ismerve kinek szurkol.
több mint 11 éve
hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀ano92
detto, kivéve a fürdést mert azt lefekvés előtt nyomom 😊Shawn84
á régebben úgy csináltam. De a felkelek 1 órával meccs előtt és elmegyek fürdeni, jobban feltudtam ébredni 😀ano92
nálunk attól a család ébred fel igazán 😊
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀ano92
detto, kivéve a fürdést mert azt lefekvés előtt nyomom 😊Shawn84
á régebben úgy csináltam. De a felkelek 1 órával meccs előtt és elmegyek fürdeni, jobban feltudtam ébredni 😀

több mint 11 éve
Az a baj, hogy ha megnézem akkor biztos, hogy a TV előtt fogok ülni és az is biztos, hogy a magyar közvetítésen ki fogok akadni.
Főleg, ha vesztésre állunk közben. 😀Bébé
Ricsi utálta a csapatot mert Vick és DeSean is itt játszott. Most idén mit talál ki vajon miért utál minket?
több mint 11 éve
Főleg, ha vesztésre állunk közben. 😀
több mint 11 éve
detto, kivéve a fürdést mert azt lefekvés előtt nyomom 😊
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hát felkelek megfürdök bekávézok, vége a meccsnek emgyek dolgozni, nekem ez a tervem 😀

több mint 11 éve
Am most nézem h Dion Lewis meg a Colts-ban kötött ki 😀Highlander
Grigson (Colts GM) 2011-ben az Eagles FO-ban dolgozott és ekkor draftoltuk Diont az 5. körben.
Remélem fut ellenünk egy TD-t és így lesz 42-7 az eredmény. 😀

Amúgy a Colts-ot tartják esélyesebbnek kemény 3 ponttal.
Várom nagyon a meccset, talán még élőben meg is fogom nézni. 😀
több mint 11 éve
Huff és Tobin nem edzenek ma.

Oline az edzés elején: Peters-D.Kelly-Kelce-Herremans-Gardner

Foles második fumbleja:
 pbs.twimg.com/media/BxLxrH4IcAAtlYo.jpg
Kísértetiesen hasonlít Maclin TD-jére a play, szóval legalább később megtalálta Őt Nick. 😀
Lehet ez a fumble-s play csak a beetetés volt, hogy a safety mindig lépjen fel TE-re/WR-re 😀Bébé
Elég rossz ezt nézni, hogy Maclin tök üresen, Foles meg addig tökölt a labdával amíg fumbli nem lett. Na mindegy most már, nyertünk az a lényeg. Mondjuk ha Colts ellen is lesz ilyen az már hajtépős kategória nálam.

Am most nézem h Dion Lewis meg a Colts-ban kötött ki 😀Highlander
Kelly le is nyilatkozta, hogy többször hívták ugyanazt a játékot mert azt látták, hogy Matthewst és Maclint is szabadon hagyták, csak mindig valami miatt nem sikerült eljuttatni hozzájuk. Kivéve egyszer.