Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Akkor Casey meg a cutot érdemli meg.Shawn84Casey kurvajó ST-ben, bátor lenne, ha a tavalyi Top3 ST játékosunk közül (C.Anderson, Casey és Casey) egyik sem kerülne rosterre.
Igaz, ahogy délelőtt írtam ST-ben mélyek vagyunk.
Meg a tavalyi szezon vége felé is egyre több snap-et kapott.
Akkor már legalább egy 7. körös picket kapjunk érte. 😀
több mint 11 éve
Akkor Casey meg a cutot érdemli meg.Damarist meg elméletileg tradelni próbáljuk.Burton ott van, de ő megérdemelte szvszmustaine
Ahogy már múltkor leírtam, sírni nem fogok senki miatt. Elég mély rosterünk van. Sok mindenki felférhetne a rosterre.
Remélem tavalyihoz hasonló Igwenagu rosterre tevése nem lesz. 😀Bébé
több mint 11 éve
Burton ott van, de ő megérdemelte szvszmustaineMindössze az első preseason meccset néztem meg, köszönhetően Bleedinggreen részletes beszámolóinak. 😀
De igen róla jókat olvastam.
Persze majd kérdéses lesz az is, hogy ki meddig fogja élvezni az 53as rosterre kerülést. Tavaly Igwenagu se maradt rajta sokáig.
több mint 11 éve
Damarist meg elméletileg tradelni próbáljuk.Burton ott van, de ő megérdemelte szvsz
Ahogy már múltkor leírtam, sírni nem fogok senki miatt. Elég mély rosterünk van. Sok mindenki felférhetne a rosterre.
Remélem tavalyihoz hasonló Igwenagu rosterre tevése nem lesz. 😀Bébé
több mint 11 éve
Damarist meg elméletileg tradelni próbáljuk. Ahogy már múltkor leírtam, sírni nem fogok senki miatt. Elég mély rosterünk van. Sok mindenki felférhetne a rosterre.
Remélem tavalyihoz hasonló Igwenagu rosterre tevése nem lesz. 😀
több mint 11 éve
Közben el akarjuk tradelni Damarist. Ed Kracz @kraczeWith Benn on short term IR, that takes away Polk's chance at getting that designation. Maybe Barner gets cut after all #Eagles
Also, Damaris Johnson hasn't been waived yet. Source tells me Eagles are trying to trade him.
több mint 11 éve
Burton a rosteren
több mint 11 éve
Így, hogy Dzsózi ment, Barner és Tucker szerintem tuti bent van az 53-ban, de twitteren már Trey Burton nevét látom mindenhol, mint ezen cutok esetleges élvezőjét
több mint 11 éve
Damaris vagy Maehl? Maehl vagy Damaris?mustaineHa Barner rosterre kerül, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy Maehl. ST-ben hasznosabb.
De aztán az is lehet, hogy csak Damaris és akkor akár Barner és Maehl is out lehet, attól függően, hogy más posztokon fenn áll-e a bőség zavara.
több mint 11 éve
Damaris vagy Maehl? Maehl vagy Damaris?mustaineMaehl a hazai pálya előnyével.
több mint 11 éve
Arrelious Benn heads to IR with a back injury, source confirms. First reported by @RavensInsider #Eagles
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Tuckerrel mi lesz. Mert ST-ben Ő se tud semmit se hozzátenni a játékhoz.
PS-be meg ugye mehet Ő is.
Barner 53-on?
több mint 11 éve
Meg is történt, elküldtük Joseyt, reméljük átjut a waiveren. 😕

több mint 11 éve
Caplan:#Eagles are planning to waive UDFA RB Henry Josey, source said.
több mint 11 éve
Kinne és Andrews el lett küldve.
több mint 11 éve
Smitht el is felejtettem. WR helyzet nem egyszerű. 😊Az elkapóknál szerintem Maehl és Johnson is marad rosteren mint 5-6 elkapók. Johnson a returner képessége miatt. Benntől búcsúzunk sztem.Brad Smith? ST-ben is jó a csávó nagyon.
Joseyt meg tényleg meg kéne tartani . Polk sérülékeny Tucker még befér PS-be...Joseyt meg lenyúlnák.Greengo
Travis Long találhatja magát 53as rosteren. Nem véletlenül próbálgatták ILB-ként is (Casey ugye tud játszani ILB-t, OLB-t és az ST-ben is Top3).Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ő játszani fog, mint 2. számú RB.Ja, hacsak valami csoda (=Jack Del Rio szelleme megszállja Caldwellt és/vagy Bradleyt) nem történik, Henne kezd, így a legjobb QBnk padozik ellenetek.iktriadShoelace?mustaine
Én rá gondoltam:
www.bigcatcountry.com/2014/8/29/6082817/jaguars-top-five-blake-bortles-throws-in-2014-preseason
több mint 11 éve
Ja, hacsak valami csoda (=Jack Del Rio szelleme megszállja Caldwellt és/vagy Bradleyt) nem történik, Henne kezd, így a legjobb QBnk padozik ellenetek.iktriadShoelace?
több mint 11 éve
11 pontos favoritok vagytok ellenünk Vegasnál jövő vasárnapra. Remélem a spreadet azért hozzuk.Ja, hacsak valami csoda (=Jack Del Rio szelleme megszállja Caldwellt és/vagy Bradleyt) nem történik, Henne kezd, így a legjobb QBnk padozik ellenetek.
több mint 11 éve
top 8 kicsit erős lesz szerintemJanekha benne leszünk nem kicsit leszünk erősek 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Na sikerült leszűrni a lényeget 😕)Ez így össz 24 ember az offenseben, szóval még egyvalaki szerintem be fog férni, akár még egy RB, Trey Burton vagy pl Benn.mustaineHol van az előírva, hogy 25-25 felosztásban kell rosterre vinni a támadó és védőjátékosokat? 😛Bébé
több mint 11 éve
Ez így össz 24 ember az offenseben, szóval még egyvalaki szerintem be fog férni, akár még egy RB, Trey Burton vagy pl Benn.mustaineHol van az előírva, hogy 25-25 felosztásban kell rosterre vinni a támadó és védőjátékosokat? 😛
több mint 11 éve
Végigtekintve az offensen, nagyjából így látom a helyzetet:(zölddel az 53-as roster általam vélt tagjait írtam, kékkel a PS tagokat, és pirossal akiktől szerintem
QB: Foles, Sanchez, Barkley
A három QB szerintem fix, Foles, Sanchez, Barkley. Kinne tavaly PS-ben volt, szerintem idén is megy oda, ez így kb papírforma.

RB: Shady, Sproles, Tucker, Josey
Egyre valószínűbbnek tartom, hogy Polktól elköszönünk. Hiába hogy kurva tehetséges, egyszerűen nem tud egészséges maradni 😕

Így szerintem 4 RB-t viszünk az 53-ba. Kettő ugye fix, hogy Shady és Sproles, a maradék két helyre pedig Josey, Tucker és Barner pályázik. Én közülük Barnernek örülnék legkevésbé, mert semmivel sem mutatott többet, mint akár Josey, akár Tucker az offenseben, és a visszahordásoknál sem volt jobb senkinél. Ráadásul picket is kéne érte adni 4 aktív meccs után. Más kérdés, hogy Oregonos volt, és Kellyék okkal tradeltek érte. Mivel első szezonjában csak 8 mérkőzésen volt aktív, így mehet a PS-be. (Bár az sem lepne meg, ha Barner megy az 53-ba, és Josey/Tucker a PS-be 😕 )
WR: Cooper, Maclin, Matthews, Huff, Brad Smith, Johnson
Ami a WR-eket illeti: itt szerintem az a kérdés, hogy ki lesz a hatodik, ha lesz hatodik (szerintem mindenképp lesz). Az első öt ugye Cooper, Maclin, Matthews, Huff, Brad Smith, rajtuk kívül Maehl, Benn, Damaris pályázik reális eséllyel. Momaht kizártam már a második preseason meccs után, mert elég béna volt, Pratt és Murphy pedig sosem voltak elég jók 😀
Damaris mellett szól, hogy tud futót játszani, és tud visszahordani, Maehl mellett nem tudom mi szól, én nagyon nem bírtam már tavaly sem (talán az, hogy az Oregonra járt és jobban ismeri a rendszert, mint Pratt
TE: Celek, Ertz, Casey
A tight endeknél megint nincs sok kérdés, a három fix pont Celek, Ertz és Casey. Ha Kellyék akarnak spórolni pár millió dollárt, Casey helyét Burton átveheti. (Burton fizuja $422,500, Caseyé $3,985,000, 1 millió DM-mel kivágható) Azt sajnos nem tudom, hogy a ST-ben hogy produkált Burton, de az offenseben nagyon bíztató volt a cserevédelmek ellen. Az ő helye szerintem a PS lesz, de ha akarunk egy robbanékony H-backet a rosterre, akkor a végső 53 között is el tudom képzelni.

OL: Peters, Mathis, Kelce, Herremans, Barbre, Molk, Kelly, Tobin (a 4. meccs után Johnson is)
A támadófalból 6 ember fix, ők nyilván Peters, Mathis, Kelce, Herremans, Johnson és Barbre. A maradék két-három helyre Tobin, Molk, Kelly, Graf, Gardner és Andrews pályázik. Legnagyobb eséllyel szerintem az első három. Tobin nagyon korrekt játékot mutatott az előszezonban (future starter?), Molk pedig megelőzte Vanderveldet a depth charton, így ő a csere center.

Kellynek kezdőtapasztalata van guard és tackle poszton is, ezért tartanám meg. Gardner már nem PS eligible, szóval max Johnson visszatéréséig tudom elképzelni, hogy marad. Az egész támadófal borzasztó jó volt a preseasonben, így az új 10 fős practice squadok miatt szerintem mindkét "maradék" játékost (Grafot és Andrewst) megtartjuk az edzőcsapatban.
Ez így össz 24 ember az offenseben, szóval még egyvalaki szerintem be fog férni, akár még egy RB, Trey Burton vagy pl Benn.