Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Bébé lehet hogy a legutóbb még kikérted Westbrook nevében, de én még nem láttam embert hozzá ennyire hasonlóan mozogni mint Sprolest.Zseniális ez a fickó!Mellesleg még brutálisabbak leszünk ha visszajön Lane, Folesnak és a secnek kéne összekapnia magát. Védelemben Cox megint kiemelkedett. ha így folytatja All-Pro lesz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A védelem összességében jobb volt szerintem mint vártuk de hogy mind a 3 td-nél ugyanazt szopjuk be, ilyet szerintem nem illik, reagálni kellett volna rá..Parádés Win, nem számítottam rá, de nagyon örülök neki, 2-0-val sosem rossz indítani egy szezont 😊Ugyanez a véleményem, Sackre esélyünk nincs 4 emberes pass-rush esetén, ami a jövőre nézve nem túl jó előjel. Ezt a legjobb Qb-k kegyetlenül kihasználják. Nem tudom ebbe hogy javulhatnánk, vmi trade kellene, persze ha a legmagasabb szint a cél, mert arra elég ez hogy bevergődjünk play-offba.
Egyrészt hihetetlen milyen hibákat csinálunk, magunkat lőjük lábon, másrészt viszont ami a legeslegjobban tetszik nekem az az, hogy ezek a hibák mind olyanok, amiket ki tudunk javítani. Nem a 2. fordulóban kell csúcsformában lenni, még scak nem is a 10.-ben, hanem valahol a playoff elején, és ehhez természetszerűleg egy hosszabb út vezet.
Pozitívumok:
+ Sproles. Nem tudtuk mi van benne 31 évesen, hát megmutatta, nem is akárhogy 😀 Ha Shady is belelendül, akkor 60 percen keresztül elit futó futhat minden downnál, aki elkapni is tud. Meggyőződésem, hogy a liga legjobb RB-tandemjéről beszélünk.
+ Ertz stabilan termeli a nagy játékokat és a yardokat, hatalmas fegyver lehet, mismatch rémálom mindenkinek. A fejlődését tekintve simán benne lehet egy Thomas vagy Graham jelenlét a pályán.
+ Az OL fallal nem volt semmi gond. Peters újra brutális, tök esélytelen a vele szemben álló védő, Kelce a blokkolás nagymestere, TODD hozza az elvártat, és a backupok is a meccs előrehaladtával egyre jobban vették fel a stílust. Ha visszajön Mathis, és Johnson/Tobin akkor év végére megint brutális egység lehet ebből, ami mögött nem akármilyen futók futnak.
+ A védelem végre nem olyan képet mutat, hogy bármelyik pillanatban beszophatunk egy TD-t. Mostmár merek reménykedni egy 3&out-ban vagy TO-ban ha nagyon kell, megvannak azok a playmakerek, akik bármelyik pillanatban megcsinálhatják a momentumot. Jó érzés.
+ Az első meccsen rosszabbul teljesítők közül többen feljavultak, így pl. a teljes secondarynk Jenkins-szel az élen. Eddig hibátlanul játszik, nagyon kellett ő ebbe az egységbe.
+ DL egész jól öli a futást, bár ez csak a 2. félidőre igaz, az 1. félidőt hagyjuk 😀
+ Foles fele annyira volt csak homály, azért látványosan javult
+ Nem volt egy jelentős sérülés sem
Negatívumok:
-Egyetlen egy dolog van, amin sztem nem tudunk javítani, max. egy trade-del, és az a passrush. Egyszerűen semmilyen nyomás nincs az ellenfél irányítóján, így pedig az elit QB-k ellen nagyon-nagyon nehéz dolgunk lesz. Borúlátó vagyok ezzel kapcsolatban.
- A Receiverek. Sokkal jobb teljesítmény kell tőlük, de amiben reménykedek, hogy az elkövetett hibák simán javíthatóak. Jobban kell koncentrálni, meg kell találni a kémiát Foles-szal és be kell illeszkedni ebbe a run-heavy támadósorba. Jók lesznek ők is, figyeljétek meg.
- Bűntetések: vissza kell, nagyon hülye hibák voltak
- Foles precizitása. Szintén lehet rajta javítani, még nem aggódnék jelenleg, akkor viszont igen ha a 10. hét körül is ilyen pontossággal dolgozik majd.
Összességében nagyon bizakodó vagyok a szezonnal kapcsolatban, ha komolyabb sérülés nélkül megússzuk az idényt, akkor nagyon sokáig juthat ez a csapat, ahogy Shady is elmondta a meccs utáni interjújában: Ha összeszokunk, és beindul a gép, akkor a határ a csillagos ég.Hulkeinstein
Foles nekem egyre inkább ilyen Alex Smith szint, Game manager Qb. Urbán Flórit idézve menjen be a templomba és dobjon be minden nap 20 forintot hogy egy ilyen edzői stábbal. ilyen támadófal mögött dolgozhat, mert más csapatba már rég kórház vagy cserepad ezzel a tökölődésével, meg ahogy a közvetítésbe is kiemelték még a screen passzai is pontatlanok, a hosszúkról nem is beszélve. A 10-20 yardosak mennek. De mind1. Just win baby! Csak a W számít!!korodiati
több mint 11 éve
Javaslom a Twittert. Ott mégiscsak többen látják 😀caseymatthews.blog.huküldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.Petikievak01kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
Csak erős idegeztűeknek 😀picksix
több mint 11 éve
Parádés Win, nem számítottam rá, de nagyon örülök neki, 2-0-val sosem rossz indítani egy szezont 😊Ugyanez a véleményem, Sackre esélyünk nincs 4 emberes pass-rush esetén, ami a jövőre nézve nem túl jó előjel. Ezt a legjobb Qb-k kegyetlenül kihasználják. Nem tudom ebbe hogy javulhatnánk, vmi trade kellene, persze ha a legmagasabb szint a cél, mert arra elég ez hogy bevergődjünk play-offba.
Egyrészt hihetetlen milyen hibákat csinálunk, magunkat lőjük lábon, másrészt viszont ami a legeslegjobban tetszik nekem az az, hogy ezek a hibák mind olyanok, amiket ki tudunk javítani. Nem a 2. fordulóban kell csúcsformában lenni, még scak nem is a 10.-ben, hanem valahol a playoff elején, és ehhez természetszerűleg egy hosszabb út vezet.
Pozitívumok:
+ Sproles. Nem tudtuk mi van benne 31 évesen, hát megmutatta, nem is akárhogy 😀 Ha Shady is belelendül, akkor 60 percen keresztül elit futó futhat minden downnál, aki elkapni is tud. Meggyőződésem, hogy a liga legjobb RB-tandemjéről beszélünk.
+ Ertz stabilan termeli a nagy játékokat és a yardokat, hatalmas fegyver lehet, mismatch rémálom mindenkinek. A fejlődését tekintve simán benne lehet egy Thomas vagy Graham jelenlét a pályán.
+ Az OL fallal nem volt semmi gond. Peters újra brutális, tök esélytelen a vele szemben álló védő, Kelce a blokkolás nagymestere, TODD hozza az elvártat, és a backupok is a meccs előrehaladtával egyre jobban vették fel a stílust. Ha visszajön Mathis, és Johnson/Tobin akkor év végére megint brutális egység lehet ebből, ami mögött nem akármilyen futók futnak.
+ A védelem végre nem olyan képet mutat, hogy bármelyik pillanatban beszophatunk egy TD-t. Mostmár merek reménykedni egy 3&out-ban vagy TO-ban ha nagyon kell, megvannak azok a playmakerek, akik bármelyik pillanatban megcsinálhatják a momentumot. Jó érzés.
+ Az első meccsen rosszabbul teljesítők közül többen feljavultak, így pl. a teljes secondarynk Jenkins-szel az élen. Eddig hibátlanul játszik, nagyon kellett ő ebbe az egységbe.
+ DL egész jól öli a futást, bár ez csak a 2. félidőre igaz, az 1. félidőt hagyjuk 😀
Negatívumok:
-Egyetlen egy dolog van, amin sztem nem tudunk javítani, max. egy trade-del, és az a passrush. Egyszerűen semmilyen nyomás nincs az ellenfél irányítóján, így pedig az elit QB-k ellen nagyon-nagyon nehéz dolgunk lesz. Borúlátó vagyok ezzel kapcsolatban.
- A Receiverek. Sokkal jobb teljesítmény kell tőlük, de amiben reménykedek, hogy az elkövetett hibák simán javíthatóak. Jobban kell koncentrálni, meg kell találni a kémiát Foles-szal és be kell illeszkedni ebbe a run-heavy támadósorba. Jók lesznek ők is, figyeljétek meg.
- Foles precizitása. Szintén lehet rajta javítani, még nem aggódnék jelenleg, akkor viszont igen ha a 10. hét körül is ilyen pontossággal dolgozik majd.
Összességében nagyon bizakodó vagyok a szezonnal kapcsolatban, ha komolyabb sérülés nélkül megússzuk az idényt, akkor nagyon sokáig juthat ez a csapat, ahogy Shady is elmondta a meccs utáni interjújában: Ha összeszokunk, és beindul a gép, akkor a határ a csillagos ég.Hulkeinstein
Foles nekem egyre inkább ilyen Alex Smith szint, Game manager Qb. Urbán Flórit idézve menjen be a templomba és dobjon be minden nap 20 forintot hogy egy ilyen edzői stábbal. ilyen támadófal mögött dolgozhat, mert más csapatba már rég kórház vagy cserepad ezzel a tökölődésével, meg ahogy a közvetítésbe is kiemelték még a screen passzai is pontatlanok, a hosszúkról nem is beszélve. A 10-30 yardosak mennek. De mind1. Just win baby! Csak a W számít!!
több mint 11 éve
Fura , hogy nem egy üveg vodka a háttér xDcaseymatthews.blog.huküldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.Petikievak01kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
Csak erős idegeztűeknek 😀picksix
több mint 11 éve
caseymatthews.blog.huküldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.Petikievak01kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
Csak erős idegeztűeknek 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
küldesz ano blogos linket ? most már igazán felkeltetted az érdeklődésem.kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊picksix
több mint 11 éve
kickoff.blog.hu/2014/09/16/philadelphia_eagles_indianapolis_colts_visszatekintesmustaineEgyedül tolod ezt a blogot? Összefoghatnátok Ano-val 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
dejó lenne egy Dez Bryant 😀Hát azért annyira nem rossz a helyzet sztem. Maclin ACL-ből jött vissza, és még össze kell szoknia Foles-szal.
valami nagyobb wr érkezésének a htralevő pár hétben van valami esély? Mert azért ez harmatgyenge amivel most rendelkezünk.ano92
Cooper 2. WR-nek jó lesz, és Matthews meg csak most jött a ligába. Nagy az upside az egységben, fognak még jobbak lenni.
több mint 11 éve
dejó lenne egy Dez Bryant 😀valami nagyobb wr érkezésének a htralevő pár hétben van valami esély? Mert azért ez harmatgyenge amivel most rendelkezünk.
több mint 11 éve
Attól tartok egyébként nem lesz ez a csoport olyan egyszerű. A Boys szerintem igenis erős lesz és elnézve a menetrendjüket valójában csak a Hawks-t lehet erősebbnek mondani náluk, velünk mondjuk egál, aztán a többit nyerniük kell. Még a Tex D lehet kemény falat nekik esetleg.Azért ez a boys nem számít egy erős csapatnak, a védelem össze lett kukázva, az offense meg közel sem hibátlan.
Nekünk viszont elvileg 4 erősebb csapat is jön még, 49-rs, Panthers, Packers, és Hawks. Jó ha 2-t hozunk belőle. S Kirk kapitánnyal a Skins is okozhat kavarodást. Talán a Giants nem kapja össze magát, de még az is megeshet. Úgyhogy ha bejutnánk a PO-ba az nagyon nagy dolog lenne. Meglássuk, most élvezzük még ezt a W-t 😀dande
Egyetértek abban hogy ne becsüljük le az ellenfeleket, de a WR poszton kívül nem látom hol lenne erősebb ez a boys.
Ezt a csoportot a meglévő játékosállománnyal és játékkal be kell húznunk.
több mint 11 éve
Attól tartok egyébként nem lesz ez a csoport olyan egyszerű. A Boys szerintem igenis erős lesz és elnézve a menetrendjüket valójában csak a Hawks-t lehet erősebbnek mondani náluk, velünk mondjuk egál, aztán a többit nyerniük kell. Még a Tex D lehet kemény falat nekik esetleg.Egyáltalán nem tűnik olyan könnyűnek az a sorsolás sztem. Papíron 2 meccset látok amit hozni fognak mindenképp: Rams, Jaguars (csoportmeccseket nem nézve). A Saints, Colts, Cardinals,Seahawks, Bears meccseken nem érzem azt, hogy esélyesként indulnak.
Nekünk viszont elvileg 4 erősebb csapat is jön még, 49-rs, Panthers, Packers, és Hawks. Jó ha 2-t hozunk belőle. S Kirk kapitánnyal a Skins is okozhat kavarodást. Talán a Giants nem kapja össze magát, de még az is megeshet. Úgyhogy ha bejutnánk a PO-ba az nagyon nagy dolog lenne. Meglássuk, most élvezzük még ezt a W-t 😀dande
Egyértelműen a saját kezünkben van a sorsunk szerintem, egy minőségi győzelmet hoztunk ma, ha a csoportban 5-1et lehozunk, akkor nagyo nnagyon meglepődnék ha nem PO lenne a vége. Még nem vagyunk formában, reméljük hogy meccsenként javulva szépen megmutatjuk mit is ér Chippah munkássága 😊
több mint 11 éve
Attól tartok egyébként nem lesz ez a csoport olyan egyszerű. A Boys szerintem igenis erős lesz és elnézve a menetrendjüket valójában csak a Hawks-t lehet erősebbnek mondani náluk, velünk mondjuk egál, aztán a többit nyerniük kell. Még a Tex D lehet kemény falat nekik esetleg.Nekünk viszont elvileg 4 erősebb csapat is jön még, 49-rs, Panthers, Packers, és Hawks. Jó ha 2-t hozunk belőle. S Kirk kapitánnyal a Skins is okozhat kavarodást. Talán a Giants nem kapja össze magát, de még az is megeshet. Úgyhogy ha bejutnánk a PO-ba az nagyon nagy dolog lenne. Meglássuk, most élvezzük még ezt a W-t 😀
több mint 11 éve
jólvan, bevallom Ricsire hagyatkoztam. Ő említette, hogy nem voltak együtt fent xDde nem voltak egyszerre a pályán shadyvel. Legalábbis nem rémlik 😀ano92Akkor biztos az én szemem káprázott...
BleedingGreen
Pontosan, ő (bár egy félisten) csapatjátékos. Mindig a csapatot helyezi előtérbe és nem az egyéni teljesítményét.hát muszáj volt, valahogy meg kel értetnem a világgal, hogy cm nem szar csak más módon király mint a többi elite 😀ano92Az első bejegyzésből ki is derül, hogy egy magasabb szinten, sokkal előrelátóbban játszik. Nem a playt akarja megoldani, hanem drive szinten gondolkodik. Szerintem nagyon magas lehet a midiklorián száma 😀picksix
több mint 11 éve
de nem voltak egyszerre a pályán shadyvel. Legalábbis nem rémlik 😀ano92Akkor biztos az én szemem káprázott...

több mint 11 éve
Kendricks-szel mi a helyzet?picksixElvileg nem súlyos, csak begörcsölt.
több mint 11 éve
hát muszáj volt, valahogy meg kel értetnem a világgal, hogy cm nem szar csak más módon király mint a többi elite 😀ano92Az első bejegyzésből ki is derül, hogy egy magasabb szinten, sokkal előrelátóbban játszik. Nem a playt akarja megoldani, hanem drive szinten gondolkodik. Szerintem nagyon magas lehet a midiklorián száma 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Parádés Win, nem számítottam rá, de nagyon örülök neki, 2-0-val sosem rossz indítani egy szezont 😊Egyrészt hihetetlen milyen hibákat csinálunk, magunkat lőjük lábon, másrészt viszont ami a legeslegjobban tetszik nekem az az, hogy ezek a hibák mind olyanok, amiket ki tudunk javítani. Nem a 2. fordulóban kell csúcsformában lenni, még scak nem is a 10.-ben, hanem valahol a playoff elején, és ehhez természetszerűleg egy hosszabb út vezet.
Pozitívumok:
Negatívumok:
Összességében nagyon bizakodó vagyok a szezonnal kapcsolatban, ha komolyabb sérülés nélkül megússzuk az idényt, akkor nagyon sokáig juthat ez a csapat, ahogy Shady is elmondta a meccs utáni interjújában: Ha összeszokunk, és beindul a gép, akkor a határ a csillagos ég.
több mint 11 éve
hát muszáj volt, valahogy meg kel értetnem a világgal, hogy cm nem szar csak más módon király mint a többi elite 😀
több mint 11 éve
de nem voltak egyszerre a pályán shadyvel. Legalábbis nem rémlik 😀ano92Ano mi ez a blog? Megnyitottam, azóta szakadok 😀 😀 Most indítottad?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
de nem voltak egyszerre a pályán shadyvel. Legalábbis nem rémlik 😀
több mint 11 éve
"Darren Sproles élete első Eaglesben töltött meccsén megdöntötte karrierjének futott yard rekordját. A másodikon az elkapott yardokét."Én lehet, hogy félnék a Redskins helyében, hogy mit fog megdönteni a következő meccsén (az egy meccsen szerzett legtöbb TD-t? (3)) 😀
Bébé
Ha egyszerre vannak pályán Shadyvel az rendesen megosztja a védelmek figyelmét.

több mint 11 éve
Nem tudom láttam-e már mérkőzést egyetlen árva sack nélkül...Azért a front7 nemcsak ebben volt gyengébb, kevesebb offside és neutral zone infraction kellene.
Az viszont tetszett, ahogy Chip reagált a labda mindkét oldalán, igaz kicsit mintha lassan ment volna, hehe.
Soha rosszabbat!