Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Barbre sérülése komolyabb a vártnál, úgy néz ki műteni kell és a szezonjának is vége lehet ezzel 😕
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/9/6127189/allen-barbre-injury-eagles-offensive-line-season-ending-surgery
Közben hoztunk workout-ra pár veteran O# lineman-t és elvileg még LB-k is várhatóak:
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/9/6127315/philadelphia-eagles-eric-winston-wade-smith-visit-nfl-free-agent

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Cary:
"I didn’t play my best football," "In the first quarter, I let my teammates down, let the fans down, it was out of character. It comes down to the golden rule of me not doing what I am supposed to do. I didn’t handle my responsibility. I was trying to do too much and it came back and bit the team."
Majd a Colts ellen helyrehozhatja a dolgokat.
több mint 11 éve
Remek Parkey vs Henery elemzés
 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Film-breakdown-Cody-Parkeys-hang-time-will-produce-better-kick-coverage-results.html

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Nézni fos volt ezt a Foles produktumot, de igazából egy meccs alapján vissza kéne nekem is a követőben fogni magam, legalábbis látva HoF játékosok betlijeit (nem Elisha 😛) Ez még hagyján. Na meg pl a Jags fanokhoz képest még kuss is a nevünk, mert én biztos eret vágok, ha Foles azt a 4. kísérletes szitut ugy elbassza, mint Henne, hogy a full üres embernek, aki régen túljutott a first downon, nem bírja odapasszolni.

Na ez most csak így önmegkövetés gyanánt. (azért ne lepödjetek majd meg ha még fogom idén Mariotat emlegetni, mert ettől még Folest mindig nem tartom a legjobb opciónak)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért jó a győzelem ízével nézni ezeket, még 18 hasonlót kérünk 😛

new.livestream.com/accounts/8109350/events/3349954
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
Végül is..... bár nem volt rossz, de azt se lehet állítani, hogy neki köszönhető egészen a feltámadás. Inkább a coachingnak, amivel talán nem volt "olyan nehéz" levezényelni a 2. félidőt. Na mindegy, a lényeg, hogy erről egyáltalán beszélhetünk 😛

https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/okadzmg6arhzrbqlwke7
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Talán NCAA meccs jöhetne szóba de 20.i hétvégén nem látok a környéken semmit
zsoeo
lesz Northern Iowa - Northern Colorado az FCS-ben, ráadásul homecoming, szóval nézőcsúcs közeli

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Tökéletes első hét ! Sok ilyet még ! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Vezetjük a csoportot, jíháááá!!! 😀
Amúgy tényleg bitang gyengének tűnik a csoport az első forduló után, kiváncsi leszek, hogy mennek tovább a csapatok.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
A Redskinsen kívül mindkét csoportellenfelünk meccsét láttam. Nem tudom, hogy a Dallas, vagy a Giants tűnt-e gyengébbnek, reméljük a hasonló folytatást.
1 forduló után egyedül vezetjük a csoportot, mindenki más kikapott rajtunk kívül.

több mint 11 éve
mennyire érné meg rárepülni Rice ra? 😀 Legjobb rb corp lenne phillyben. Már ha rövid időn belül visszavonnák az eltiltását.ano92
Nekem asszonyverő állat nem hiányzik a csapatba és sztem Chipnek sem. Ha D-Jaxnek mennie kellett akkor kizárt, hogy Rice-t bevállalná, de ez alapból lehetetlen mivel határozatlan időre eltiltották.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
mennyire érné meg rárepülni Rice ra? 😀 Legjobb rb corp lenne phillyben. Már ha rövid időn belül visszavonnák az eltiltását.ano92
Nem fogják egyhamar. Mehet a CFL-be. Egyébként meg nélküle is a legjobbak vagyunk, 😉
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
mennyire érné meg rárepülni Rice ra? 😀 Legjobb rb corp lenne phillyben. Már ha rövid időn belül visszavonnák az eltiltását.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Közben a Ravens meg kirakta Ray Ricet..........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Látva Hyde teljesítményét, azon sem csodálkoznék, ha az összes futójukat kiraknák őt meg Goret kivéve. Állat a csávó

több mint 11 éve
LaMichael James, 49ers RB who played for Chip at Oregon, has been released per his request according to his agent. Interesting.

Polk egész héten fullon edzett mégse volt aktív.
Lehet Chipék műveltek valamit a háttérben. 😀
több mint 11 éve
Lehet, hogy a jövőben el fognak szaporodni a Parkey mezek 😀
több mint 11 éve
PFF számok:
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/8/6121423/philadelphia-eagles-week-1-pff-grades-brandon-graham-fletcher-cox-beasts

Snapszámok:
 www.bleedinggreennation.com/2014/9/8/6120967/eagles-jaguars-week-1-snap-counts-marcus-smith-ii-rookie
Ez alapján nem csak duma volt, hogy idén több 2 TE-s felállásunk lesz. Tavaly mindösszesen 170 ilyen playünk volt. (22. a ligában)
Marcus Smith nem kapott snapet, Burton csak az ST-ben.
Boykin meg csak a snapek 32%-ban volt fent. Valahogy a pályára kell juttatni ezt a gyereket. 😀 (Bár nyilván ez főleg az ellenfelektől függ.)
több mint 11 éve
Eagles had 6 plays of 20+ yds, even without a sharp Foles.

Valamint eddig csak 2 csapat szerzett nálunk több pontot. Ez annak függvényében nem rossz, hogy az első félidőben kemény 0 pontot szereztünk.

Akik az élő meccs alapján jónak tűntek nálam és még nem esett róluk szó:
Kendricks - nagyon remélem, hogy ilyen vagy jobb meccseket fog hozni folyamatosan.
B.Graham - kicsit meglepődtem, hogy ilyen jól ment neki, de örültem ennek. 😀 Jó lenne ha 3-4-ben is ki tudnánk hozni belőle vmi hasznosat.
Jenkins - eddig bejön a csávó (no homo) 😀 Tetszik h van aki tud ütközni rendesen és nem úgy állítja meg a labdás játékost, hogy esés közben még szerez 2-3 yardot. (khhh N.Allen khhmmm)

Jah és B.Logan nekem tűnt csak vmi nagy állatnak? 😀 Legalábbis tavalyhoz képest tényleg látszik, hogy felszedett pár fontocskát. 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nagy kerdes hogy a D javult fel es ha igen akkor a dc miatt vagy mas miatt?
Vagy a jac olvadt le...Janek
nemhiszem, hogy a d# remeklése a jags ellen mérvadó lenne, colts majd az lesz. Ott megkapjuk a választ hol is áll a d#

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Nagy kerdes hogy a D javult fel es ha igen akkor a dc miatt vagy mas miatt?
Vagy a jac olvadt le...

több mint 11 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Előszöris köszönöm a streamet,annak aki válaszolt a kérésemre,sajnos tegnap bevolt lassulva az oldal,nem tudtam megköszönni!
A meccs szerintem 2 negyeden keresztül csak a Jaguárokról szólt,
Foles nem alkotott nagyot ,ami kissé elkeserített,de a második félidőben Sproles nem kis TD-je után felébredt a csapat,és szerintem az első félidő utánnyugodtan dölhetett hátra minden Philly szurkoló,mert csak úgy jöttek a TD-k ,szerintem Maclin-é volt a legszebb közülük,és ha így folytatja ,már megérte itt tartani😊 (főleg ugye Damaris elküldése után). Viszont a védelmünk olyan szinten nem volt a pályán véleményem szerint,hogy szörnyülködtem,cska úgy jöttek egymás után a Jaguars First Downok...Bár mondom ezt úgy,hogy fél negyednyi időt kellett várnom mire nem dobált le a stream😊

több mint 11 éve
Mathis MCL sprain

több mint 11 éve
Chip Kelly telefonos interjút adott ma a 94WIP rádiónak.  nyc.podcast.play.it/media/d0/d0/d1/d6/d4/dE/d6/164E6_3.MP3
több mint 11 éve
No jövő héten mindjárt MNF, idegenben, Colts ellen.... itt mondjuk belefér a vereség, kalkulálhatunk vele, de reméljük nem égünk nagyot 😀

Arra leszek még kíváncsi Ricsiék "be merik" e vállalni vasárnap este a Chiefs-Broncost közvetíteni vagy inkább kikerülnék 😛dande
Week 2: TNF-2:00-BAL-PIT(S2), 09/14-20:00-CIN-ATL(C8), 22:15-DEN-KC(S2), MNF-2:30-IND-PHI(S2)