Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Parkey-hez komment. ez se rossz 😛 reméljük idény közben is majd ezt érezzük.dande
Aztán meg kiderül, hogy a Jets ellen ellőtte az összes puskaporát és mindegyik 50+ FG-t misseli szezon közben XDHighlander
Henery már 40+ nál missel mindent, úgyhogy lényegtelen 😀

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Bekerül a Pistol az eszköztárunkba? És, ha igen, akkor miért?
 www.thechipwagon.com/eagles/2014/08/the-pistol-part-of-the-2014-arsenal.html
A nagy előnye az lehet, hogy így a D# nem fogja tudni, hogy melyik lesz a playside.
 www.thechipwagon.com/eagles/2014/08/inside-the-helmet-the-inside-zone-i.html
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Parkey-hez komment. ez se rossz 😛 reméljük idény közben is majd ezt érezzük.dande
Aztán meg kiderül, hogy a Jets ellen ellőtte az összes puskaporát és mindegyik 50+ FG-t misseli szezon közben XD

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Parkey-hez komment. ez se rossz 😛 reméljük idény közben is majd ezt érezzük.

több mint 11 éve
Valahol elkaptam egy olyan félmondatot is, hogy T.Long Marcus Smith előtt is lett volna vagy kb. felezték volna a snapeket.

Talán így, Marcus Smith-t is többet látjuk a pályán. Ha Casey Matthews előtte lesz depth charton, akkor nagy baj van. 😀

Lényegében Ed Reynolds-on múlik, hogy az összes draftolt játékosunk 53as rosterre kerül e.

Remélem Huff tud majd játszani a Jax ellen.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Parkey lesz a kickerünk.Bébé

több mint 11 éve
Még hány játékost kell kivágni az 53-hoz?Shawn84
Elméletileg még 12-t.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Még hány játékost kell kivágni az 53-hoz?
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
vajon az ilyen Keliikipi vagy Will Murphy-szerű Oregontöltelékeknek mikor intünk búcsút?😀

több mint 11 éve
Sorra kerültünk. 😕 😀
Bár szerintem DeSean-nek a legjobb éve volt tavaly. Főleg amíg még Vick volt a QB addig lényegében csaj Ő jelentette a passzjátékot.
több mint 11 éve
A tegnapi meccsen történt, amikor sackelte Geno Smitht. Ezúttal a bal térdében szakadt el a szalag, az egyetemen a jobb szakadt el.
Matthews fellélegezhet.BleedingGreen
Ennek nem örülök. :S Annak ellenére, hogy szurkolok Casey-nek, de nagyon kíváncsi lettem volna Long-ra. :S
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
@Jeff_McLane
Sources: #Eagles LB Travis Long tore the ACL in his left knee. His season is likely over.

A tegnapi meccsen történt, amikor sackelte Geno Smitht. Ezúttal a bal térdében szakadt el a szalag, az egyetemen a jobb szakadt el.
Matthews fellélegezhet.

Achot is elküldtük közben.

több mint 11 éve
Parkey lesz a kickerünk.
Nem rossz döntés. 😀

Így, hogy Burton is rosteren lesz, akkor lehet csak 5 WR-t tartunk meg.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Josey-t sajnálom, nem is nagyon értem, akkor ennyire nem éri meg hajtani....dande
Futót kb minden bokorba találhatnak. Minden évben lesz majd valaki aki jól fog teljesíteni annyira, hogy legalább PS-be kerüljön. Túl nagy a konkurencia, és hát Tucker se játszott rosszul a pre meccseken. Így kap egy esélyt, hogy máshová menjen, ha pedig nem akkor tuti PS tag lesz, pláne hogy már 10 embert lehet oda tenni.Shawn84
Ezt értem, de pl többet látok benne, mint pl Polkban. Ők értenek, hozzá, biztos így van jól, csak furcsa, hogy így alakult.
több mint 11 éve
Josey-t sajnálom, nem is nagyon értem, akkor ennyire nem éri meg hajtani....dande
Futót kb minden bokorba találhatnak. Minden évben lesz majd valaki aki jól fog teljesíteni annyira, hogy legalább PS-be kerüljön. Túl nagy a konkurencia, és hát Tucker se játszott rosszul a pre meccseken. Így kap egy esélyt, hogy máshová menjen, ha pedig nem akkor tuti PS tag lesz, pláne hogy már 10 embert lehet oda tenni.
több mint 11 éve
Josey-t sajnálom, nem is nagyon értem, akkor ennyire nem éri meg hajtani....
több mint 11 éve
"Kelly átok" újra lecsapott! Aldon Smithtûzoltó
Ezt mondjuk régóta lehetett sejteni.
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
"Kelly átok" újra lecsapott! Aldon Smith
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Közben Barkleyt áruljukmustaine
uramisten, marék szotyi? Ér annyit? A potential meg volt benne, de el kell fogadni, hogy nfl ben nem lesz még csak fos irányító sem

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Közben Barkleyt áruljuk

több mint 11 éve
Eagles worked out QB Thad Lewis, released earlier this week by the Bills, according to USAToday'
több mint 11 éve
Polk in

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Kíváncsi vagyok, hogy Tuckerrel mi lesz.
Mert ST-ben Ő se tud semmit se hozzátenni a játékhoz.
PS-be meg ugye mehet Ő is.

Barner 53-on?Bébé
Tuckerről azt olvastam, hogy használható ST ember, nem visszahordóként, hanem a cover teamekben szokott játszani. Gondolom Josey ezen a téren nem sokat tudott hozzá tenni, ami döntő lehetett a többiekkel szemben.

Burton ott van, de ő megérdemelte szvszmustaine
Burtonnek örülnék, szerintem őt is nehezen lehetne visszahozni PS-re. Van egy-két csapat, ahol az elkapók között szerephez juthatna.

több mint 11 éve
igen, most viccet félretéve, CM jó ST playa. 😀

több mint 11 éve
#Eagles have released Quron Pratt, per source.