Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nah mind3 csoport ellenfelünk 7kor kezdte a meccsét.ja mert a skins dolga jags ellen nehéz? 😀
Remélem 0-3 lesz a vége.
Sajnos Palmer nem játszik, szóval ez igen csak megkönnyíti az Óriások dolgát.Bébé
Kuzinszal elég szépen mennek amúgy, jövőhéten lehet tőle tartani kicsit.
több mint 11 éve
Nah mind3 csoport ellenfelünk 7kor kezdte a meccsét. Remélem 0-3 lesz a vége.
Sajnos Palmer nem játszik, szóval ez igen csak megkönnyíti az Óriások dolgát.
több mint 11 éve
MNF beharangozó: philly.blog.hu/2014/09/14/2014_beharangozo_eagles_colts
több mint 11 éve
remélem Foles hoz egy nagyonjó évet, és oda adjuk 1/1 értNa ez az, pont láttam, és mondtam magamban: nyilván zseniális és ezért örülnénk neki, ugyanakkor egyszer törje ki a nyakát...... RGIII se tudom meddig fogja bírni. Cam egy kicsit erősebb testfelépítésű talán ő nem amortizálódik el annyira. Illetve RW is elég kemény kötésű srác, hogy bírja a gyűrődést. MM nem tudom, hogyan lesz vele. Ezért is jobban örülnék ha találnánk egy jó stabil inkább zseb irányítót, aki ha kel tud mozogni is, és, aki, még mindig bízom benne, Foles lesz.
ano92
Holnap meglátjuk merre fordul a dolog, volt már olyan a történelemben, hogy Foles a csapatával legyőzte Luckot, és a maga posztján is jobban játszott. Hátha most is így lesz 😀 (2009 10.17 Arizona-Stanfdord 43-38)
több mint 11 éve
remélem Foles hoz egy nagyonjó évet, és oda adjuk 1/1 ért
több mint 11 éve
még a szemöldöke is 😀 a haja, 😀 áh, hiba van a mátrixban.
több mint 11 éve
Itt is a második heti tippjáték : philly.blog.hu/2014/09/13/tippjatek_week_201

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Biztos voltam benne, hogy Kelcét választottad volna 😀Kelcét mondtam volna, de ez amúgy is csak utólag beszerkesztett cucc volt :cool:HöriKicsit furi hogy senkit nem látnál szívesen tőlünk. Én szívesen látnám itt Luckot pl, de nem hiszem, hogy sírnál, ha Shady a szar futásblokkolásaitok ellenére negatív playekből csinálgatná a pozitívakat.Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lettHöri
De értem hogy vicces akartál lenni 😀Eazzy
több mint 11 éve
Kelcét mondtam volna, de ez amúgy is csak utólag beszerkesztett cucc volt :cool:Kicsit furi hogy senkit nem látnál szívesen tőlünk. Én szívesen látnám itt Luckot pl, de nem hiszem, hogy sírnál, ha Shady a szar futásblokkolásaitok ellenére negatív playekből csinálgatná a pozitívakat.Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lettHöri
De értem hogy vicces akartál lenni 😀Eazzy
több mint 11 éve
Kicsit furi hogy senkit nem látnál szívesen tőlünk. Én szívesen látnám itt Luckot pl, de nem hiszem, hogy sírnál, ha Shady a szar futásblokkolásaitok ellenére negatív playekből csinálgatná a pozitívakat.Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lettHöri
De értem hogy vicces akartál lenni 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Főleg ami Henery-t illeti 😉 😛 Amúgy köszönjük 😀Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lettHöri
több mint 11 éve
Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_coltsShawn84fuh, ez nagyon tanulságos cucc lett
több mint 11 éve
Ellenséges vonalak mögött - Colts: philly.blog.hu/2014/09/13/ellenseges_vonalak_mogott_colts
több mint 11 éve
Egyfolytában ez a téma 😀Egyre inkább úgy érzem én is, hogy a leggyengébb pontunk már nem a védelem, hanem a QB poszt. Foles rámcáfolhat hétfőn.mustaineElőszedjük a tavalyi témát?? 😛
Nick Foles a franchise irányító???Shawn84
Én kedvelem a srácot, de a Jags ellen úgy játszott, mintha 5'6" magas lenne, és nem látna ki a fal mögül, ehhez képest 6'6" és kitűnő passzokat adhatott volna, ha nincs csukva a szeme / nem beszari / van elég tökös
több mint 11 éve
Szerintem azért kicsit korai egy fél rossz meccs alapján leírni Foles-t...RataxesAláírom h én is károgtam egy sort a Jags elleni meccs után, mivel a nagy tavaszi ígérgetések után, meg annak tudatában, hogy a tavalyi hibákat alaposan kielemzik, pont nem azt vártam volna hogy ugyanazt előadja mint tavaly, csak pepitában, de én tényleg megvárnám még legalább a Colts elleni meccset bár lehet igazságosabb lenne kivárni a BYE weeket, hogy kapjunk némi összképet a csapatról, mert nem feltétlen Foles lesz mindig a ludas abban hogy nem jön össze 1-1 nagyobb play. Ettől függetlenül ha nem lesz látható semmiféle javulás a Colts ellen, akkor nyilván meg fog fordulni az ember fejében egy-két dolog.
Az meg egy másik kérdés, hogy milyen összetételben fog szerepelni a támadófal a szezon során + azért D-Jax hiánya sem könnyíti meg Foles dolgát. Nem mosdatni akarom, de ne mindenért csak őt hibáztassuk.
több mint 11 éve
úgy értettem, hogy tavaly is megvoltak ezek a gyengéi, de akkor nem voltak turnoverei, és ezzel akkor ellensúlyozta a kihagyott nagy játékokat.Viszont ellensúlyozta azzal hogy nem adta el a labdát és red-zoneban nagyon hatékony volt.Két fumble, és egy INT az akkor mi?
korodiati
A másik meg h két futóval volt most gond, akkor miért gondoljuk, hogy majd Shady-vel is? Ezt embere válogatja, nem az, hogy milyen poszton tolja.Eazzy
több mint 11 éve
Szerintem azért kicsit korai egy fél rossz meccs alapján leírni Foles-t...
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Egyre inkább úgy érzem én is, hogy a leggyengébb pontunk már nem a védelem, hanem a QB poszt. Foles rámcáfolhat hétfőn.mustaineElőszedjük a tavalyi témát?? 😛
Nick Foles a franchise irányító???
több mint 11 éve
Nem azt írtam, hogy a poszt miatt teszik amit tesznek, csak mivel éppen két sztárfutóval történt, aggodalmamat fejeztem ki, hogy nehogy esetleg a miénkről is kiderül valami.Viszont ellensúlyozta azzal hogy nem adta el a labdát és red-zoneban nagyon hatékony volt.Két fumble, és egy INT az akkor mi?
korodiati
A másik meg h két futóval volt most gond, akkor miért gondoljuk, hogy majd Shady-vel is? Ezt embere válogatja, nem az, hogy milyen poszton tolja.Eazzy
De ha jobban tetszik, akkor azt mondom remélem mi egyik kezdő,, játékosunk se (de egyáltalán egyik se) csinált hülyeséget, ami miatt szívunk. Így jó 😀
több mint 11 éve
Egyre inkább úgy érzem én is, hogy a leggyengébb pontunk már nem a védelem, hanem a QB poszt. Foles rámcáfolhat hétfőn.
több mint 11 éve
Viszont ellensúlyozta azzal hogy nem adta el a labdát és red-zoneban nagyon hatékony volt.Két fumble, és egy INT az akkor mi?
korodiati
A másik meg h két futóval volt most gond, akkor miért gondoljuk, hogy majd Shady-vel is? Ezt embere válogatja, nem az, hogy milyen poszton tolja.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Remélem Shady nem csinált valami baromságot.Előbb Rice most AP.. nem kéne ő vagy mondjuk JC a sorba
több mint 11 éve
Coxot megbüntették egy Hennen végrehajtott ütésért $16,375-ra.Sok ilyet még . 😉
Eközben Antonio Brown $8,200-t fizet mert fejbekaratézta a Cleveland punterét...mustaine

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Coxot megbüntették egy Hennen végrehajtott ütésért $16,375-ra.elég durva h talpon fejelik, és még neki kell fizetnie...Goodell takarodj!
Eközben Antonio Brown $8,200-t fizet mert fejbekaratézta a Cleveland punterét...mustaine
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."