Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
top 8 kicsit erős lesz szerintem

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
ez taktika, csak még azt nem találták ki, hogy mire is jó 😀ano92
a zsenialitas egy ien dolog. csak kar h meg pep se jott ra 😕

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Josey a Bears ellen 0 ST snap-et kapott, a Pats ellen 4-et, Steelers ellen pedig 5-öt. (Sajnos a Jets elleni snapszámok még nem kerültek fel)
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/9/5985825/philadelphia-eagles-snap-counts-preseason-week-1-chicago-bears-position-battle
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/16/6021419/eagles-vs-patriots-snap-counts-marcus-smith-ii-jordan-matthews-rookies
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/22/6057349/eagles-vs-steelers-snap-counts-starters-preseason-2014

Tucker snapszámai: Bears ellen 5, Pats ellen nem játszott, Steelers ellen 0.

Valamint Brad Smith nem játszott tegnap, szóval nagy eséllyel rosteren lesz.

Casey Matthews pedig nagyon úgy néz ki, hogy feláldozhatóvá vált.
James Casey, Brad Smith, Maragos, Braman, Boykin + Long is kapja a 10 körüli ST napszámokat.

Pedig, de örültem amikor kiválasztottuk és reménykedtem abban, hogy jó kis D# játékos lesz belőle. De "csak" a jó ST játékosig vitte.
több mint 11 éve
Az elkapóknál szerintem Maehl és Johnson is marad rosteren mint 5-6 elkapók. Johnson a returner képessége miatt. Benntől búcsúzunk sztem.
Joseyt meg tényleg meg kéne tartani . Polk sérülékeny Tucker még befér PS-be...Joseyt meg lenyúlnák.Greengo
Brad Smith? ST-ben is jó a csávó nagyon.

Travis Long találhatja magát 53as rosteren. Nem véletlenül próbálgatták ILB-ként is (Casey ugye tud játszani ILB-t, OLB-t és az ST-ben is Top3).
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
nfl.com:" After injuring his leg, Eagles kicker Alex Henery left the game and did not return."
Tehát sérülés miatt nem ő rúgott. Ja, persze...skizofita
Same old Reid bullshit, már biztos hiányzott nekik, bár Reid ennyit se mondott 😛 😀
több mint 11 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
nfl.com:" After injuring his leg, Eagles kicker Alex Henery left the game and did not return."
Tehát sérülés miatt nem ő rúgott. Ja, persze...

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Sajnos nem láttam a meccset, hosszú nap után csúnyán bealudtam.

www.bleedinggreennation.com/2014/8/28/6081039/alex-henerys-face-after-cody-parkeys-53-yard-field-goal-make

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
"Kelly: We're not making any cuts right now ... We'll go back and make our decisions."

remélem Henery kibaszásán nem sokat gondolkoznak 😀

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 285 — Eagles fan
Az elkapóknál szerintem Maehl és Johnson is marad rosteren mint 5-6 elkapók. Johnson a returner képessége miatt. Benntől búcsúzunk sztem.
Joseyt meg tényleg meg kéne tartani . Polk sérülékeny Tucker még befér PS-be...Joseyt meg lenyúlnák.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Én már csak azt remélem, mire a következő Gameday megérkezik Henery a Lincolnon kívül, Parkey pedig azon belül leledzik 😛 😀dande
Remélem ezzel a kérdés el is dőlt. Parkey 3/3 54-ről és 53-ról is simán ment.Greengo
Best comment:
"Cody Parkey beat Alex Henery's NFL career long twice in one preseason game." 😀😀

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Egy darabig párhuzamosan néztem az egyetemi meccsel, de a lényeg röviden annak aki nem nézte:

A cseréink (és azok cseréi) simán lenyomták a Jets cseréit (és azok cseréit). 2-3. OL jó volt, Barkley és Kinnie is nyugodtan dobálhatott. DL futást nem engedett, passzrush lehetett volna több.

- Joseyt meg kéne tartani, megint nagyon jó volt. Egész előszezonban nem úgy futott, mint egy tipikus újonc. Tucker megsérült, nem tudni mennyire komoly, de nem jött vissza. Ezzel Josey valószínűleg bent lesz az 53-ban, mert Barner sem mutatott semmi különöset.
- Parkey szemrebbenés nélkül beültetett két 50+ yardos mezőnygólt (és egy közelit), Henery úgy néz ki pakolhat.
- Burton-nek a PS biztos, de onnan lehet elviszik. Mindent elkapott, ami felé szállt, nehéz labdákat is. Úgy néz ki nagyon jó keze van. A jövő TE/H-backje lehet.
- A WR-ek között nagyon szoros a verseny a meccs alapján, Maehl és Benn is mutatott szépeket. D.Johnsonnak volt egy szép punt returnje és futott 46 yardos TD-t 😀 (Tucker helyett volt RB).
- Pratt PS-re jó lehet.
- A védőfalban Hart tűnt ki több jó futás megállítással.
- Marcus Smith leginkább az első félidőben játszott, én többet vártam tőle cserék ellen. Párszor tudott nyomást gyakorolni passznál, de sackre nem ért oda.Erősödnie kell, mert bullrush-nál erőtlen. Elhibázott szerelései voltak, nem került fel a statlapra. Tanulóév lesz ez neki.
- A Jets egyetlen TD-jénél Reynolds nagyot bakizott, sima int lehetett volna, de átment a kezei között a labda. Egyébként nem játszott rosszul.
- T.Long jól játszott, sackje, több jó nyomása is volt. Nehéz döntés lesz vele kapcsolatban.
- Barkley statisztikái nem látszanak rossznak, de szerintem továbbra is max 3. Qb-nek alkalmas. Csak a számok között tud hatékony lenni. A pálya külső részére irányuló passzokhoz, és pláne a mélységi passzokhoz kevés a karja. Fájdalmas volt nézni a hosszú passzait: laposak és hosszúak, vagy magasak és rövidek. Simán túldobta egy ilyen lapos passzal a tök üres Prattet, Bennhez legalább sikerült eljuttatnia. Ráadásul a RZ-ben nem pontos, szűk helyekre nem tudja biztosan bedobni a labdát. Csúnya intet dobott az elején egy redzone-beli labdabirtoklásánál, bedobta a corner kezébe.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 285 — Eagles fan
Én már csak azt remélem, mire a következő Gameday megérkezik Henery a Lincolnon kívül, Parkey pedig azon belül leledzik 😛 😀dande
Remélem ezzel a kérdés el is dőlt. Parkey 3/3 54-ről és 53-ról is simán ment.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én már csak azt remélem, mire a következő Gameday megérkezik Henery a Lincolnon kívül, Parkey pedig azon belül leledzik 😛 😀
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
megjavultam, már rég nem ittam 😀ano92
Évi 19 nap..., a többin lehetsz józan! 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
megjavultam, már rég nem ittam 😀

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Na mi van ma senki sem írja be?

GAMEDAAAAYYShawn84
Ó a csudába pedig azt terveztem, hogy egész évben én írom be elsőként, de úgy voltam vele, hogy negyedik PS meccs, annyira nem érint, hogy elfelejtettem beírni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ No sebaj az alapszakaszban és persze a rájátszásban 😀 majd nem ússzátok meg 😀 😛dande
Amint elkezdődik a szezon, remélem mindenki teszi a dolgát!
Dande beírja a játéknapot, Ano92 leissza magát ..., a "Sasok" pedig szárnyalnak...! 😀
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
GAMEDAY!

bocs.. internet explorer van melóban.. 😊
több mint 11 éve

GAMEDAAAAYYShawn84
Ó a csudába pedig azt terveztem, hogy egész évben én írom be elsőként, de úgy voltam vele, hogy negyedik PS meccs, annyira nem érint, hogy elfelejtettem beírni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ No sebaj az alapszakaszban és persze a rájátszásban 😀 majd nem ússzátok meg 😀 😛
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

GAMEDAAAAYY
több mint 11 éve
Jó kis írás Boykin-ról:
 www.phillymag.com/birds247/2014/08/27/brandon-boykin-story/
több mint 11 éve
Óra pörgetésre... Térdelés helyett 😊Rataxes
1. negyed első perceiben is?

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Óra pörgetésre... Térdelés helyett 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
ez taktika, csak még azt nem találták ki, hogy mire is jó 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nemsokára playbook miatt érkezhet majd játékos a Jax, Colts, Redskins trióból.Shawn84
futunk belül -1 yardért, amíg időnk engedi.
Tessék, kérem a paychecket.Höri
Ez nem taktika, ez csak bénaság 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nemsokára playbook miatt érkezhet majd játékos a Jax, Colts, Redskins trióból.Shawn84
futunk belül -1 yardért, amíg időnk engedi.
Tessék, kérem a paychecket.