Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mosat kitoljunk vele vagy kitoljunk vele 😛

www.bleedinggreennation.com/2014/8/24/6063813/eagles-quarterback-mark-sanchez-doesnt-want-to-be-traded
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
...és ismét lesújtott a "Kelly átok"!
Sajnálom a srácot! (Mindenkit, aki megsérül!)tûzoltó
??
KI?

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Kíváncsi vagyok, ha megy Sanchez, ki lesz a backup QB, mert Barkleyra nem bíznám ezt a feladatot.mustaine
Akkor adjuk oda Barkley-t... 😀
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
...és ismét lesújtott a "Kelly átok"!
Sajnálom a srácot! (Mindenkit, aki megsérül!)
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Kíváncsi vagyok, ha megy Sanchez, ki lesz a backup QB, mert Barkleyra nem bíznám ezt a feladatot.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Felkészül Sanchez? 😛

www.nfl.com/news/story/0ap3000000383087/article/bills-doug-marrone-open-to-shop-for-new-backup-qb

Nyilván mesze nem ugyan az a rendszer de azokkal a segítségekkel, amiket nálunk kapott, mentálisan is, simán működhet, és lehet kezdő, Emánuelt még neki sem lenne nehéz lenyomni. Szvszdande
na akkor most képzeld el, hogy a Rams mennyiért vinné, öröm lesz figyelni a híreketbaggio
Hát igen érdekes lesz, nem tudom mivel járnánk jól, ha esetleg maradna Foles mögött, ha gubanc van legyen kihez nyúlni, vagy menjen valami jó árért....

De azt tartom az eddigiek alapján, hogy Chipet megismerve nem kell kétségbe esni, QB kérdést illetően. Nagyon tudja mit csinál, egyre inkább ezt érzem. Azért Lazor maradhatott volna mellette 😛
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Felkészül Sanchez? 😛

www.nfl.com/news/story/0ap3000000383087/article/bills-doug-marrone-open-to-shop-for-new-backup-qb

Nyilván mesze nem ugyan az a rendszer de azokkal a segítségekkel, amiket nálunk kapott, mentálisan is, simán működhet, és lehet kezdő, Emánuelt még neki sem lenne nehéz lenyomni. Szvszdande
na akkor most képzeld el, hogy a Rams mennyiért vinné, öröm lesz figyelni a híreket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Felkészül Sanchez? 😛

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/pj0t9jiu0urfvdabxja2
Bills' Doug Marrone open to shop for new backup QB
Buffalo Bills coach Doug Marrone told reporters that he's open to signing a new backup quarterback behind EJ Manuel after seeing Dennis Dixon and company struggle in a losing effort vs. the Bucs.

Nyilván mesze nem ugyan az a rendszer de azokkal a segítségekkel, amiket nálunk kapott, mentálisan is, simán működhet, és lehet kezdő, Emánuelt még neki sem lenne nehéz lenyomni. Szvsz
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nem edzett:
- Huff, de jobban érzi magát. Ő már játszana a Jets ellen, de az orvosoktól függ.
Ez mindenesetre biztató. Jax ellen akkor talán már vissza fog térni.
- Benn agyrázkódást szenvedett a Steelers ellen.
- Vandervelde, még mindig lábadozik.
- Barwin és Jenkins

Edzett: Polk, Shady, Maclin, Cary Williams és Boykin is.
több mint 11 éve
Igaz ellent mond ennek a felvetésnek az a tény, hogy tavaly ezeket az embereket vágtuk ki, hogy 75 főre csökkenjen a csapat:
TE Derek Carrier, LB Jamar Chaney, WR Nick Miller, DT Eddie McClam, S Kenny Phillips, OT Nic Purcell, DL/OL Isaac Remington, TE Will Shaw, DL Daryell Walker, LS James Winchester, P Brad Wing, CB Eddie Whitley (waived/injured)
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Gondolom kisebb az esélye, hogy waiveren most felszedi valaki vagy nem tudom.
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ez így van, de mintha tavaly olvastam volna ilyen cikket. 😀Bébé
ja hát most valaki felszedné a mi szarunkat és utána waivelnek valami korrekt playát, akkor lenne cumi rendesen 😀

több mint 11 éve
Idén negyed annyira nem tudom követni az előszezont mint szoktam, de azért engem meglep 1-2 dolog. Krueger? Bamiro? Knott most? Később vártam.Shawn84
Knott nem is volt egészséges és az első 4 meccsre el van tiltva.
Bamiro nem nyomta annyira jól. A többi csere OL jobb volt nála.

Valamint az is benne van, hogy akit PS-be vissza akarsz hozni, de félsz hogy elviszik, jobb megszabadulni tőle ilyenkor, mint később.
Gondolom kisebb az esélye, hogy waiveren most felszedi valaki vagy nem tudom.
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ez így van, de mintha tavaly olvastam volna ilyen cikket. 😀
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Valószínűbb, hogy nem térnek rögtön vissza, de elvileg fennáll a lehetősége. (Knott ugye nem is edz, ezért tök fölösleges elküldeni helyette valakit, aki esetleg játszhat az utolsó meccsen). Akár később is visszavehetőek PS-re ha nem lesz csapatuk, majd ahogy változik a keret az év folyamán.
Sok új infóval lettem gazdagabb 😀 Knott sérült? Oké, fel kéne hozni magam de mikor? 😀
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Henery még a csapatnál? Csalódott vagyok........Greengo
Nyilván azért meg kell várni, hogy Parkey hogyan rúg legalább az edzéseken + más rúgókra is lehet ránézünk még előtte. Akinek kétségei vannak Henery cutolásával kapcsolatban, az nézze meg Kelly meccs utáni sajtótájékoztatóját, valahol az elején kérdezik Heneryről, ilyen borúsan még nem hallottam nyilatkozni. Persze van arra minimális esély, hogy a kipróbált rúgók még rosszabbak lesznek ... de erre ne is gondoljunk. Gondolom emiatt a bizonytalanság miatt is lehetett lelombozódva Kelly.

#Eagles release 14: Annen, Bamiro, Barton, Boone, Cunningham, Hawkins, Igwenagu, Knott, Kruger, Lowe, Mays, Morgan, Spear, Villanuevaano92
Idén negyed annyira nem tudom követni az előszezont mint szoktam, de azért engem meglep 1-2 dolog. Krueger? Bamiro? Knott most? Később vártam.Shawn84
Krueger nem mutatott túl sokat sem az edzőtáborban, sem a meccseken, ráadásul a riválisok (Bair, Hart) jobban is szerepeltek. Erősebb lett a csere DL, és ebbe ő nem fér be. PS-re mehet.
Bamiro rosszabb volt, mint tavaly. Futásblokkolása visszaesett.
Knott: 4 meccses eltiltás + aug. eleje óta nem edz, így ez várható volt. Annyira azért nem volt jelentős játékos, hogy TC nélkül is odaérjen. Azt írják ő is mehet PS-re. Onnan esetleg visszatérhet majd.BleedingGreen
Ja csak a PS jelöltekről én azt gondoltam, hogy az utolsó keretszűkítésnél esnek majd csak ki.Shawn84
Valószínűbb, hogy nem térnek rögtön vissza, de elvileg fennáll a lehetősége. (Knott ugye nem is edz, ezért tök fölösleges elküldeni helyette valakit, aki esetleg játszhat az utolsó meccsen). Akár később is visszavehetőek PS-re ha nem lesz csapatuk, majd ahogy változik a keret az év folyamán.

több mint 11 éve
Nyilván azért meg kell várni, hogy Parkey hogyan rúg legalább az edzéseken + más rúgókra is lehet ránézünk még előtte. Akinek kétségei vannak Henery cutolásával kapcsolatban, az nézze meg Kelly meccs utáni sajtótájékoztatóját, valahol az elején kérdezik Heneryről, ilyen borúsan még nem hallottam nyilatkozni. Persze van arra minimális esély, hogy a kipróbált rúgók még rosszabbak lesznek ... de erre ne is gondoljunk. Gondolom emiatt a bizonytalanság miatt is lehetett lelombozódva Kelly.

#Eagles release 14: Annen, Bamiro, Barton, Boone, Cunningham, Hawkins, Igwenagu, Knott, Kruger, Lowe, Mays, Morgan, Spear, Villanuevaano92
Krueger nem mutatott túl sokat sem az edzőtáborban, sem a meccseken, ráadásul a riválisok (Bair, Hart) jobban is szerepeltek. Erősebb lett a csere DL, és ebbe ő nem fér be. PS-re mehet.
Knott: 4 meccses eltiltás + aug. eleje óta nem edz, így ez várható volt. Annyira azért nem volt jelentős játékos, hogy TC nélkül is odaérjen. Azt írják ő is mehet PS-re. Onnan esetleg visszatérhet majd.BleedingGreen
Ja csak a PS jelöltekről én azt gondoltam, hogy az utolsó keretszűkítésnél esnek majd csak ki.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!

Knott: 4 meccses eltiltás + aug. eleje óta nem edz, így ez várható volt. Annyira azért nem volt jelentős játékos, hogy TC nélkül is odaérjen. Azt írják ő is mehet PS-re. Onnan esetleg visszatérhet majd.

több mint 11 éve
Krugert én is sajnálom, talán kaphatott volna még esélyt, pláne a sérülése után. Nyilván neki jó lenne, ha esetleg máshol beválna, még nagyon fiatal (22), de azért morci lennék, ha mi meg elengedtünk egy tehetséget (persze azért látják van-e értelme foglalkozni vele vagy sem, könnyen dumálok innen a fotelből 😀). E van.

A Jets meccsen nagyon morfondírozom fent maradjak e, de sanszosan nem fogok. A Sancho ügyre meg kíváncsi leszek, mire fut majd ki.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Krugert sajnálom én is. Jó lett volna ha CM el együtt stabilan kezdők :S 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Krugert nagyon sajnálom, bíztam benne

több mint 11 éve
Idén negyed annyira nem tudom követni az előszezont mint szoktam, de azért engem meglep 1-2 dolog. Krueger? Bamiro? Knott most? Később vártam.
több mint 11 éve
76 playánk van így, amit ugye keddig 75 re kell redukálni. Szóval még mehet Henery is 😀d

több mint 11 éve
#Eagles release 14: Annen, Bamiro, Barton, Boone, Cunningham, Hawkins, Igwenagu, Knott, Kruger, Lowe, Mays, Morgan, Spear, Villanueva

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 285 — Eagles fan
háháháháh, Barkley fog kezdeni csütörtökön 😀ddano92
Valamint a kezdők mellett Sanchez se fog pályára lépni.
Féltjük, mint a hímes tojást. 😀

Bár most esik le, hogy amit Te írtál, abba lényegében benne van az is amit én mondtam. 😀Bébé
xDDD száncsezt kell is félteni, nehogy lesérüljön a franchise qb-nk 😀ano92
+ lehet az is benne van, hogy addigra már eltradeljük . 😀
Az első cutok:
WR B.J. Cunningham
DE Alejandro Villanueva
K Carey Spear
DE Frances Mays
DB Davon MorganBleedingGreen
Henery még a csapatnál? Csalódott vagyok........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve

Bár most esik le, hogy amit Te írtál, abba lényegében benne van az is amit én mondtam. 😀Bébé
xDDD száncsezt kell is félteni, nehogy lesérüljön a franchise qb-nk 😀

több mint 11 éve

Bár most esik le, hogy amit Te írtál, abba lényegében benne van az is amit én mondtam. 😀