Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
No jövő héten mindjárt MNF, idegenben, Colts ellen.... itt mondjuk belefér a vereség, kalkulálhatunk vele, de reméljük nem égünk nagyot 😀Broncos-Coltson mondta, hogy azt adja a sporttv.
Arra leszek még kíváncsi Ricsiék "be merik" e vállalni vasárnap este a Chiefs-Broncost közvetíteni vagy inkább kikerülnék 😛dande
több mint 11 éve
Molk sem volt rossz tegnap guardban, de Tobinban én is bízok.
több mint 11 éve
Barbre high ankle sprain. pár meccset ki kell hagynia. Mathisnél még várnak az MRI-re. Dennis Kelly vagy Matt Tobin kezdeni fog az MNF-en, ahogy Gardner. Ő egyébként biztató volt. Mondjuk nem így képzeltem a fal fiatalítását.
több mint 11 éve
most néztem a NE-MIA meccset.Foles és Brady tutira ugyanazt vacsorázta😛 Jövőhéten Luck is bekajálhatna a cuccból!
több mint 11 éve
Skacok jó volt tegnap végigszurkolni a meccset imádom a kiscsókát (Sproles), remélem nem lesz ennyi szívbaj az év során mint tegnap (tudom hogy lesz, de ez a csapat már csak ilyen ezért szeretjük...)kicsit off-olok is... Két hetet munka miatt el kell töltenem Iowa államban és gondoltam a hétvégén megnéznék egy NFL meccset élőben (azért nagyon drága, de ha már ott vagyok...) A Rams Cowboys meccs van olyan időben ami még 4-5 óra kocsiúttal megközelíthető... Aki esetleg volt már kint személyesen meccsen tudna pár hasznos infót / tanácsot adni (hol érdemes a jegyet megvenni, látni, élvezni egyáltalán a kakasülőről stbstb...)
Talán NCAA meccs jöhetne szóba de 20.i hétvégén nem látok a környéken semmit
Mielőtt kapok ezt beírtam a Rams topicba is de mégis ez a hazai fórum és sajna nem Pennsylvania-ba kell mennem...
Csocsi
több mint 11 éve
Ahogy én láttam:Nálam az Cox
www.kickoff.blog.hu/2014/09/08/jacksonville_jaguars_philadelphia_eagles_visszatekintes
A tegnapi meccs MVP-je szerintem:
mustaine
több mint 11 éve
Connor a barbár 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ahogy én láttam:www.kickoff.blog.hu/2014/09/08/jacksonville_jaguars_philadelphia_eagles_visszatekintes
A tegnapi meccs MVP-je szerintem:
több mint 11 éve
14 -ből 2 3rd down engedtünk megcsinálni! jó tudom nem a broncos ellen.de azért ez is fejlődes.idén lesz D! idén lesz D? 😊
több mint 11 éve
Hát csak behúztuk gyerekek 😊 Nehéz meccs volt, igaz nagy részben mi tettük azzá, de látszik hogy ebből jó kis Jaguars csapat lesz 1-2 éven belül.
Foles miatt még nem aggódnék őszintén, volt egy homály félidő, mégis győzelemre vezette a csapatot. Ettől több kell sokkal, de ne tegyünk úgy hogy ilyen meccsek csak vele fordulnak elő. Ha több héten keresztül így játszik akkor megértem majd a károgókat, de egyelőre örüljünk a W-nek és jövő héten lássunk már jobb játékot. Ha a kulcsmeccseken találkozna nehézséggel a csapat és Foles, akkor abból könynen szezon vége lehet, így legalább megtanulják hogy nehéz szituációban hogy kell reagálni és csapattá kovácsolódnak. Ez a győzelem jóval többet ér mintha 40-7re győztünk volna úgy hogy a 2. negyedtől az időt öljük.
több mint 11 éve
No jövő héten mindjárt MNF, idegenben, Colts ellen.... itt mondjuk belefér a vereség, kalkulálhatunk vele, de reméljük nem égünk nagyot 😀Arra leszek még kíváncsi Ricsiék "be merik" e vállalni vasárnap este a Chiefs-Broncost közvetíteni vagy inkább kikerülnék 😛
több mint 11 éve
Az eléggé durva (fizikai képtelenség) lenne..., de egy play 24 másodperc alatt (átlag), már értelmezhető... 😀Bennt kivágtuk IR-ról.azért eléggé durva ,hogy 24 playt indítunk egy másodperc alatt , ez eléggé Nfl rekord szerintem.Petikievak01
Remélem idén az első sör növekedni fog, a második pedig csökkenni. 😀
3., 4. is nőhet. 😀
Bébé
több mint 11 éve
Az OL-lel talán nem lesz gond, Barbre már egész jól volt az öltözőben, és ha Mathis-nek MCl-je van, az is csak 2-4 hét + a 2. OL-ünk az előszezonban is szuper volt, illetve a ma beugrók is. Volt inactive backup, illetve a PS-ből is fel lehet hozni 1 embert, nem lesz itt gond, idény eleji forma.A secondaryt rendbe kell tenni, de legalább idén van rotáció, több eséllyel jön ki valakinek 1 jó meccs. A front7 állat, van rotáció és minőség is, nagyon tetszik!
A special team valszeg a legjobb a ligában, és végre van rúgónk is! 😊
Ami viszont nagyon-nagyon aggasztó, az Foles, akkora homályokat dobált egész meccsen, hogy az hihetetlen volt. A passzjátékot kell nagyon összerakni a szezon végére, ha az beindul, akkor jó lesz ez, kérdés hogy beindul-e, és ha igen, akkor mikor. Pánikolni nem kell, a W megvan, és elég ránézni a többi meccsre, hogy lássuk, ez csak 1 meccs volt, nem itt dől el a szezon.
Remélem a sérültek rendben vannak és sikerül levonni a tanulságokat a Colts elleni meccsre.
több mint 11 éve
Azért ne feledjük hogy nem egy világverő csapat ellen játszottunk, és Mathis kidőlése sem fogja Foles és Shady malmára hajtani a vizet. Necces lesz így, de remélem bebizonyosodik idén, hogy kurvára nem mathis a kulcs az OLben.Peters meg milyen szar volt szerintem az elmúlt 5 évben nem volt ilyen gyenge.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Bennt kivágtuk IR-ról.azért eléggé durva ,hogy 24 playt indítunk egy másodperc alatt , ez eléggé Nfl rekord szerintem.
Remélem idén az első sör növekedni fog, a második pedig csökkenni. 😀
3., 4. is nőhet. 😀
Bébé
több mint 11 éve
Azzal, hogy minket is megvertetek, immár mind a 31 csapatot megvertétek otthon legalább egyszer. Örülök, hogy mi maradtunk utoljára, de még 8 évet igazán várhattatok volna ezzel. 😀
több mint 11 éve
Hát még én 😛Ámen 😊 De azért megmondom őszintén hogy kicsit arculcsapásként ért az első félidős játéka és sajna kikerülhetetlen volt, hogy megforduljon ez a fejemben. Nagyon szurkolok neki továbbra is, sajnálnám ha nem válna be.HighlanderLátva a mai produkciót, az a kérdés fordult meg a fejemben, hogy ha lehozunk egy tavalyihoz hasonló mérleget, úgy hogy Foles semmi fejlődést nem mutat, akkor vajon hogyan tovább irányító poszton? Bár bízzunk abban, hogy a mai csak egy kisiklás volt és ennél már csak jobb lesz.... de mi van akkor ha mégsem?HighlanderTudjuk be a mait még annak, hogy Foles és az O# kicsit még elaludtak az első félidőben és ennél csak jobb lesz a folytatás. 😉 Korai még ezzel foglalkozni. Látni kell egész szezonban.Greengo
több mint 11 éve
Ámen 😊 De azért megmondom őszintén hogy kicsit arculcsapásként ért az első félidős játéka és sajna kikerülhetetlen volt, hogy megforduljon ez a fejemben. Nagyon szurkolok neki továbbra is, sajnálnám ha nem válna be.Látva a mai produkciót, az a kérdés fordult meg a fejemben, hogy ha lehozunk egy tavalyihoz hasonló mérleget, úgy hogy Foles semmi fejlődést nem mutat, akkor vajon hogyan tovább irányító poszton? Bár bízzunk abban, hogy a mai csak egy kisiklás volt és ennél már csak jobb lesz.... de mi van akkor ha mégsem?HighlanderTudjuk be a mait még annak, hogy Foles és az O# kicsit még elaludtak az első félidőben és ennél csak jobb lesz a folytatás. 😉 Korai még ezzel foglalkozni. Látni kell egész szezonban.Greengo
több mint 11 éve
Látva a mai produkciót, az a kérdés fordult meg a fejemben, hogy ha lehozunk egy tavalyihoz hasonló mérleget, úgy hogy Foles semmi fejlődést nem mutat, akkor vajon hogyan tovább irányító poszton? Bár bízzunk abban, hogy a mai csak egy kisiklás volt és ennél már csak jobb lesz.... de mi van akkor ha mégsem?HighlanderTudjuk be a mait még annak, hogy Foles és az O# kicsit még elaludtak az első félidőben és ennél csak jobb lesz a folytatás. 😉 Korai még ezzel foglalkozni. Látni kell egész szezonban.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Látva a mai produkciót, az a kérdés fordult meg a fejemben, hogy ha lehozunk egy tavalyihoz hasonló mérleget, úgy hogy Foles semmi fejlődést nem mutat, akkor vajon hogyan tovább irányító poszton? Bár bízzunk abban, hogy a mai csak egy kisiklás volt és ennél már csak jobb lesz.... de mi van akkor ha mégsem?
több mint 11 éve
Ha röviden kéne összefoglalnom a meccset akkor ezt írnám:Veretes összefoglaló, nálunk is megállja a helyét, csak fordítva 😉
Első félidőben Búúúúúú aztán a másodikban Húúúúúúúúúú. O_OGreengo
több mint 11 éve
Ez ilyen Bajneres volt most XD (aki érti érti XD )Foles-t eléggé motiválhatta egy melegítő Sanchez, ezt legközelebb is meg lehet húzni 😀Foles szerint csak ezért melegített, hogy készen álljon ha ő esetleg megsérülne 😊manbearpig
Highlander
több mint 11 éve
Foles-t eléggé motiválhatta egy melegítő Sanchez, ezt legközelebb is meg lehet húzni 😀Foles szerint csak ezért melegített, hogy készen álljon ha ő esetleg megsérülne 😊
Highlander
több mint 11 éve
Na akkor első benyomások:Negatívumok:
- Rém gyenge első félidő, amit szánalmasnak is nevezhetnék nyugodtan
- Foles bemutatta egy 30 perces directors cut-ban, hogy mik voltak azok a pontok amiket korrigálnia kéne és tavaly téptük a hajunkat miattuk
- Futások nem nagyon ültek az első két játékrészben
- Secondary tragédia volt, visszaköszönt a tavalyi Vikings meccs réme. Majdnem sikerült Henne-t naggyá tenni mint tavaly Cassel-t
- Meglátszik még D-Jax hiánya, bár ez nem akkora meglepetés
Pozitívumok:
- Állat front 7
- Überfasza ST
- Parkey már most meggyőzőbb mint Henery valaha volt
- Ertz isten, mondjuk ezt eddig is tudtuk
- Sprolest mocskos nagy húzás volt idehozni
- Második félidőben mintha egy másik csapat jött volna ki, Foles-t eléggé motiválhatta egy melegítő Sanchez, ezt legközelebb is meg lehet húzni 😀
- secondary is feljavult
Viszont a rossz hír, hogy most már csak erősebb ellenfelek jönnek majd. Nem igazán tudom minek volt köszönhető ez a rémes első félidő. Idény eleji forma vagy lebecsültük volna az ellent? Nem tudom. Az biztos, hogy ez a Colts ellen nem fog beleférni. Ha Foles nem lesz képes feljavulni akkor nagy bajban leszünk.
Bébé