Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
No jövő héten mindjárt MNF, idegenben, Colts ellen.... itt mondjuk belefér a vereség, kalkulálhatunk vele, de reméljük nem égünk nagyot 😀

Arra leszek még kíváncsi Ricsiék "be merik" e vállalni vasárnap este a Chiefs-Broncost közvetíteni vagy inkább kikerülnék 😛dande
Broncos-Coltson mondta, hogy azt adja a sporttv.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Molk sem volt rossz tegnap guardban, de Tobinban én is bízok.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Barbre high ankle sprain. pár meccset ki kell hagynia. Mathisnél még várnak az MRI-re. Dennis Kelly vagy Matt Tobin kezdeni fog az MNF-en, ahogy Gardner. Ő egyébként biztató volt. Mondjuk nem így képzeltem a fal fiatalítását.
több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
most néztem a NE-MIA meccset.Foles és Brady tutira ugyanazt vacsorázta😛 Jövőhéten Luck is bekajálhatna a cuccból!
több mint 11 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 807 — Fly Eagles
Skacok jó volt tegnap végigszurkolni a meccset imádom a kiscsókát (Sproles), remélem nem lesz ennyi szívbaj az év során mint tegnap (tudom hogy lesz, de ez a csapat már csak ilyen ezért szeretjük...)

kicsit off-olok is... Két hetet munka miatt el kell töltenem Iowa államban és gondoltam a hétvégén megnéznék egy NFL meccset élőben (azért nagyon drága, de ha már ott vagyok...) A Rams Cowboys meccs van olyan időben ami még 4-5 óra kocsiúttal megközelíthető... Aki esetleg volt már kint személyesen meccsen tudna pár hasznos infót / tanácsot adni (hol érdemes a jegyet megvenni, látni, élvezni egyáltalán a kakasülőről stbstb...)
Talán NCAA meccs jöhetne szóba de 20.i hétvégén nem látok a környéken semmit

Mielőtt kapok ezt beírtam a Rams topicba is de mégis ez a hazai fórum és sajna nem Pennsylvania-ba kell mennem...

Csocsi
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 916 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az Eagles D a második félidőben:

Jó, kellett ehhez egy tök fogalmatan Chad Henne meg egy futásblokkolásra jelenleg nem igazán alkalmas Jags O-line, de akkor is szép teljesítmény.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Ahogy én láttam:
 www.kickoff.blog.hu/2014/09/08/jacksonville_jaguars_philadelphia_eagles_visszatekintes

A tegnapi meccs MVP-je szerintem:
mustaine
Nálam az Cox
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 157 — je suis poloska
Connor a barbár 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Ahogy én láttam:
 www.kickoff.blog.hu/2014/09/08/jacksonville_jaguars_philadelphia_eagles_visszatekintes

A tegnapi meccs MVP-je szerintem:

több mint 11 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
14 -ből 2 3rd down engedtünk megcsinálni! jó tudom nem a broncos ellen.de azért ez is fejlődes.idén lesz D! idén lesz D? 😊
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Hát csak behúztuk gyerekek 😊

Nehéz meccs volt, igaz nagy részben mi tettük azzá, de látszik hogy ebből jó kis Jaguars csapat lesz 1-2 éven belül.

Foles miatt még nem aggódnék őszintén, volt egy homály félidő, mégis győzelemre vezette a csapatot. Ettől több kell sokkal, de ne tegyünk úgy hogy ilyen meccsek csak vele fordulnak elő. Ha több héten keresztül így játszik akkor megértem majd a károgókat, de egyelőre örüljünk a W-nek és jövő héten lássunk már jobb játékot. Ha a kulcsmeccseken találkozna nehézséggel a csapat és Foles, akkor abból könynen szezon vége lehet, így legalább megtanulják hogy nehéz szituációban hogy kell reagálni és csapattá kovácsolódnak. Ez a győzelem jóval többet ér mintha 40-7re győztünk volna úgy hogy a 2. negyedtől az időt öljük.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
No jövő héten mindjárt MNF, idegenben, Colts ellen.... itt mondjuk belefér a vereség, kalkulálhatunk vele, de reméljük nem égünk nagyot 😀

Arra leszek még kíváncsi Ricsiék "be merik" e vállalni vasárnap este a Chiefs-Broncost közvetíteni vagy inkább kikerülnék 😛
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Bennt kivágtuk IR-ról.

Remélem idén az első sör növekedni fog, a második pedig csökkenni. 😀
3., 4. is nőhet. 😀
Bébé
azért eléggé durva ,hogy 24 playt indítunk egy másodperc alatt , ez eléggé Nfl rekord szerintem.Petikievak01
Az eléggé durva (fizikai képtelenség) lenne..., de egy play 24 másodperc alatt (átlag), már értelmezhető... 😀
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Az OL-lel talán nem lesz gond, Barbre már egész jól volt az öltözőben, és ha Mathis-nek MCl-je van, az is csak 2-4 hét + a 2. OL-ünk az előszezonban is szuper volt, illetve a ma beugrók is. Volt inactive backup, illetve a PS-ből is fel lehet hozni 1 embert, nem lesz itt gond, idény eleji forma.

A secondaryt rendbe kell tenni, de legalább idén van rotáció, több eséllyel jön ki valakinek 1 jó meccs. A front7 állat, van rotáció és minőség is, nagyon tetszik!

A special team valszeg a legjobb a ligában, és végre van rúgónk is! 😊

Ami viszont nagyon-nagyon aggasztó, az Foles, akkora homályokat dobált egész meccsen, hogy az hihetetlen volt. A passzjátékot kell nagyon összerakni a szezon végére, ha az beindul, akkor jó lesz ez, kérdés hogy beindul-e, és ha igen, akkor mikor. Pánikolni nem kell, a W megvan, és elég ránézni a többi meccsre, hogy lássuk, ez csak 1 meccs volt, nem itt dől el a szezon.

Remélem a sérültek rendben vannak és sikerül levonni a tanulságokat a Colts elleni meccsre.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 157 — je suis poloska
Azért ne feledjük hogy nem egy világverő csapat ellen játszottunk, és Mathis kidőlése sem fogja Foles és Shady malmára hajtani a vizet. Necces lesz így, de remélem bebizonyosodik idén, hogy kurvára nem mathis a kulcs az OLben.
Peters meg milyen szar volt szerintem az elmúlt 5 évben nem volt ilyen gyenge.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Bennt kivágtuk IR-ról.

Remélem idén az első sör növekedni fog, a második pedig csökkenni. 😀
3., 4. is nőhet. 😀
Bébé
azért eléggé durva ,hogy 24 playt indítunk egy másodperc alatt , ez eléggé Nfl rekord szerintem.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 916 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azzal, hogy minket is megvertetek, immár mind a 31 csapatot megvertétek otthon legalább egyszer. Örülök, hogy mi maradtunk utoljára, de még 8 évet igazán várhattatok volna ezzel. 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
Látva a mai produkciót, az a kérdés fordult meg a fejemben, hogy ha lehozunk egy tavalyihoz hasonló mérleget, úgy hogy Foles semmi fejlődést nem mutat, akkor vajon hogyan tovább irányító poszton? Bár bízzunk abban, hogy a mai csak egy kisiklás volt és ennél már csak jobb lesz.... de mi van akkor ha mégsem?Highlander
Tudjuk be a mait még annak, hogy Foles és az O# kicsit még elaludtak az első félidőben és ennél csak jobb lesz a folytatás. 😉 Korai még ezzel foglalkozni. Látni kell egész szezonban.Greengo
Ámen 😊 De azért megmondom őszintén hogy kicsit arculcsapásként ért az első félidős játéka és sajna kikerülhetetlen volt, hogy megforduljon ez a fejemben. Nagyon szurkolok neki továbbra is, sajnálnám ha nem válna be.Highlander
Hát még én 😛
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Látva a mai produkciót, az a kérdés fordult meg a fejemben, hogy ha lehozunk egy tavalyihoz hasonló mérleget, úgy hogy Foles semmi fejlődést nem mutat, akkor vajon hogyan tovább irányító poszton? Bár bízzunk abban, hogy a mai csak egy kisiklás volt és ennél már csak jobb lesz.... de mi van akkor ha mégsem?Highlander
Tudjuk be a mait még annak, hogy Foles és az O# kicsit még elaludtak az első félidőben és ennél csak jobb lesz a folytatás. 😉 Korai még ezzel foglalkozni. Látni kell egész szezonban.Greengo
Ámen 😊 De azért megmondom őszintén hogy kicsit arculcsapásként ért az első félidős játéka és sajna kikerülhetetlen volt, hogy megforduljon ez a fejemben. Nagyon szurkolok neki továbbra is, sajnálnám ha nem válna be.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Tudjuk be a mait még annak, hogy Foles és az O# kicsit még elaludtak az első félidőben és ennél csak jobb lesz a folytatás. 😉 Korai még ezzel foglalkozni. Látni kell egész szezonban.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Látva a mai produkciót, az a kérdés fordult meg a fejemben, hogy ha lehozunk egy tavalyihoz hasonló mérleget, úgy hogy Foles semmi fejlődést nem mutat, akkor vajon hogyan tovább irányító poszton? Bár bízzunk abban, hogy a mai csak egy kisiklás volt és ennél már csak jobb lesz.... de mi van akkor ha mégsem?

több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Ha röviden kéne összefoglalnom a meccset akkor ezt írnám:
Első félidőben Búúúúúú aztán a másodikban Húúúúúúúúúú. O_OGreengo
Veretes összefoglaló, nálunk is megállja a helyét, csak fordítva 😉

több mint 11 éve
Foles-t eléggé motiválhatta egy melegítő Sanchez, ezt legközelebb is meg lehet húzni 😀
Highlander
Foles szerint csak ezért melegített, hogy készen álljon ha ő esetleg megsérülne 😊manbearpig
Ez ilyen Bajneres volt most XD (aki érti érti XD )

több mint 11 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Foles-t eléggé motiválhatta egy melegítő Sanchez, ezt legközelebb is meg lehet húzni 😀
Highlander
Foles szerint csak ezért melegített, hogy készen álljon ha ő esetleg megsérülne 😊
több mint 11 éve
Na akkor első benyomások:

Negatívumok:

- Rém gyenge első félidő, amit szánalmasnak is nevezhetnék nyugodtan
- Foles bemutatta egy 30 perces directors cut-ban, hogy mik voltak azok a pontok amiket korrigálnia kéne és tavaly téptük a hajunkat miattuk
- Futások nem nagyon ültek az első két játékrészben
- Secondary tragédia volt, visszaköszönt a tavalyi Vikings meccs réme. Majdnem sikerült Henne-t naggyá tenni mint tavaly Cassel-t
- Meglátszik még D-Jax hiánya, bár ez nem akkora meglepetés

Pozitívumok:

- Állat front 7
- Überfasza ST
- Parkey már most meggyőzőbb mint Henery valaha volt
- Ertz isten, mondjuk ezt eddig is tudtuk
- Sprolest mocskos nagy húzás volt idehozni
- Második félidőben mintha egy másik csapat jött volna ki, Foles-t eléggé motiválhatta egy melegítő Sanchez, ezt legközelebb is meg lehet húzni 😀
- secondary is feljavult

Viszont a rossz hír, hogy most már csak erősebb ellenfelek jönnek majd. Nem igazán tudom minek volt köszönhető ez a rémes első félidő. Idény eleji forma vagy lebecsültük volna az ellent? Nem tudom. Az biztos, hogy ez a Colts ellen nem fog beleférni. Ha Foles nem lesz képes feljavulni akkor nagy bajban leszünk.