Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Az első cutok:
WR B.J. Cunningham
DE Alejandro Villanueva
K Carey Spear
DE Frances Mays
DB Davon Morgan

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
háháháháh, Barkley fog kezdeni csütörtökön 😀dd

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akiknek a míves összefoglalóink nem elegek 😛

noonkick.com/2014-nfl-preseason-pittsburgh-steelers-at-philadelphia-eagles/
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Első keretszűkítés kedden.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
"Papa Bair" elég jó kis becenév. 😀
Szezon közben lesz 30 éves Bair, de még egy NFL meccset sem játszott.

Kíváncsi vagyok, hogy B.Graham-ért érkeznek-e ajánlatok. Igaz azt sem tudom, hogy ha pl. 5 körös picket ajánlanának érte, elengedném-e.
Marcus Smith még nem elég jó pass-rusher, szóval nélküle egy esetleges T.Cole sérülés esetén, nem biztos, hogy annyira menő páros lenne a C.Barwin-Marcus Smith OLB duó.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mit nem adnék azért, ha egész idényben a legnagyobb kérdésünk az lenne ki legyen a kicker 😛 amúgy ja, Henery cut 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ja tudom mekkora király volt.

Mindegy, bízok Kellyben. Tudja mit csinál. Lehet idén majd robbant Henery.

több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
jó és akkor miért nem lehetett egy átlagos kickert kibaszni a faszba és hozni helyette valaki hasznosat offseasonban. Mint tettük ezt punter poszton is tavaly.

Mert kezd elegem lenni, hogy az azonos szintű/erősebb csapatok ellen csak az 3 pont hiányzik amit Henery 40 yardról kihagy. És most nem arról van szó mert egy meccsen kihagyta volna közelről, mert akkor szarnám le. Hanem arról hogy folyton ezt csinálja.

Tavalyelőtt is ilyen szar lett volna, de akkor az egész csapat összességében volt szar.ano92
ez talány nekem is.. hidd el, én az elsők között basztam volna ki heneryt a tavalyi szezon után, lehet kapott egy utolsó esélyt, mégis egyetemi szinten király volt, hátha csak későn érő típus (nem az)
több mint 11 éve
jó és akkor miért nem lehetett egy átlagos kickert kibaszni a faszba és hozni helyette valaki hasznosat offseasonban. Mint tettük ezt punter poszton is tavaly.

Mert kezd elegem lenni, hogy az azonos szintű/erősebb csapatok ellen csak az 3 pont hiányzik amit Henery 40 yardról kihagy. És most nem arról van szó mert egy meccsen kihagyta volna közelről, mert akkor szarnám le. Hanem arról hogy folyton ezt csinálja.

Tavalyelőtt is ilyen szar lett volna, de akkor az egész csapat összességében volt szar.

több mint 11 éve
el lett cseszve ennyi. 2 héttel kezdés előtt nem cutolják Heneryt. Volt félévnyi idő keresni helyette mást. Amatörizmus ment itt ebből a szempontból.ano92
tolt egy jónak mondható TC-t (talán 2 vagy 3 kihagyott FG-ja volt), majd jöttek a meccsek.. szerintem nem lett elcseszve, adtak neki lehetőséget, de ő sajnos ismét elbukott az "éles" szituban...
azért Kickert nem olyan veszélyes dolog kirúgni vsz, ha van helyette más (per pillanat akárki 😊 )zsojti
tavalyelőtt is szar volt, tavaly is szar volt. Reméltem a tavalyi szezon a last chance és letesz valamit, de nem. Tudták hogy szar, most meg megvannak lepődve. De a jelenleg elérhető akárki közül az a szomorú, hogy még így is az egyik legjobb és ezért nem is fogják kidobni.ano92
az én értelmezésében pont azért nem ő legjobb elérhető, mert fejlődésképtelen... amit te is írsz
erre a produkcióra bárki képes, és egy új embernél kiépülhet az a bizalom, ami nála már nincs meg
mindegy, hogy 40 yard felett miért megyünk neki a 4. kísérletnek, nem 😊
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Én nem látom ilyen gyászosan a helyzetet.

Heneryről tudjuk, hogy nem nagyon bírja a nyomást (pozitív tulajdonság egy kickernek, mondhatom...). Erre Kellyék nyomás alá helyezték először Murderleg, majd most Parkey érkezésével. A három ligában töltött szezonja alatt mindössze 12 FG-t hagyott ki, 86-ból 74-et berúgott (86%). (Prater 84%, Hauschka 89%)

Az, hogy tavalyelőtt szar volt, egyáltalán nem igaz. 31-ből 27-et bevágott, ez 87%-os teljesítmény, azért ez elég jónak mondható.

Ami a probléma vele, hogy kulcsszituban kibaszott gyenge. Összességében szerintem van egy átlag kickerünk, aki már sokkal jobb biztosan nem lesz, de jelenleg nála nincs jobb opciónk, ezért szorítok neki, és bízom benne, hogy összeszedi magát.

Ja és a kickoffoknál biztos megnézném, hogy Jones hogy rúgja őket, mert neki szerintem erősebb lába van (oké, hogy más technika meg ilyenek, de láttunk már olyat, hogy punter rúgta a kickoffokat). Henery nem képes az endzoneba juttatni a labdát. Tavaly a 31. volt a touchbackeket tekintve.

több mint 11 éve
el lett cseszve ennyi. 2 héttel kezdés előtt nem cutolják Heneryt. Volt félévnyi idő keresni helyette mást. Amatörizmus ment itt ebből a szempontból.ano92
tolt egy jónak mondható TC-t (talán 2 vagy 3 kihagyott FG-ja volt), majd jöttek a meccsek.. szerintem nem lett elcseszve, adtak neki lehetőséget, de ő sajnos ismét elbukott az "éles" szituban...
azért Kickert nem olyan veszélyes dolog kirúgni vsz, ha van helyette más (per pillanat akárki 😊 )zsojti
pont azt nézem, hogy az NFC Eastből csak nálatok nem volt még Shayne Graham.Amadeus91
kelce meg graham együtt a teamben. 😀 fel is kötném magam 😀

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
pont azt nézem, hogy az NFC Eastből csak nálatok nem volt még Shayne Graham.
több mint 11 éve
tavalyelőtt is szar volt, tavaly is szar volt. Reméltem a tavalyi szezon a last chance és letesz valamit, de nem. Tudták hogy szar, most meg megvannak lepődve. De a jelenleg elérhető akárki közül az a szomorú, hogy még így is az egyik legjobb és ezért nem is fogják kidobni.

több mint 11 éve
azért Kickert nem olyan veszélyes dolog kirúgni vsz, ha van helyette más (per pillanat akárki 😊 )
több mint 11 éve
el lett cseszve ennyi. 2 héttel kezdés előtt nem cutolják Heneryt. Volt félévnyi idő keresni helyette mást. Amatörizmus ment itt ebből a szempontból.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/22/6056521/philadelphia-eagles-53-man-roster-prediction-depth-chart-preseason-week-4

Kicker: Not on the roster yet
Ott is megvan a vélemény Heneryről...

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Még annyit tennék hozzá, hogy Celek egy Terminátor 😛 csak úgy pattannak le róla továbbra is a védők. Nagyon bírom.dande
Ezt én is mondani akartam, hogy élményszámba megy ahogy használjuk Ertz-öt meg Celek-et. Nagyon jó látni, hogy végre van TE játékunk. Már tavaly is érződött hogy ebben nagy változások vannak/lesznek, most pedig még inkább megmutatkozhat. Remélem h a TE elleni védekezés terén sem lesz panaszunk 😛

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Pár dologgal egészíteném csak ki amit írtál....
- Yacmin mozdulataiban látszik, hogy fejben azért benne van a carrier ending sérülés lehetőségétől tartás. Ahogy majdnem saját lábában elesve hozta ezt össze...azt nézni is rossz volt. Meglepne ha végig egészséges tudna maradni...a lehető legjobb opció ha csak kisebb sérüléseket szenved el, de ha végleg kiesik...akkor azért bajban leszünk.
- Barnernek volt lehetősége visszahordásra, de el is ejtette...(amit Dzsózi szedett össze szerencsénkre)
- Henery meg szerintem kiérdemelte a cutot.....őrültség lenne vele nekivágni a szezonnak.Greengo
Pár percig nem volt netem a 2. félidőben, biztos akkor csinálta. 😊 Persze nem ezért nem fog beférni valószínűleg, hanem mert a többiek is jók. Nagyot kellene játszania a jövő héten. PS-ba mehet azt hiszem.

több mint 11 éve
Még annyit tennék hozzá, hogy Celek egy Terminátor 😛 csak úgy pattannak le róla továbbra is a védők. Nagyon bírom.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 285 — Eagles fan
Pár dologgal egészíteném csak ki amit írtál....
- Yacmin mozdulataiban látszik, hogy fejben azért benne van a carrier ending sérülés lehetőségétől tartás. Ahogy majdnem saját lábában elesve hozta ezt össze...azt nézni is rossz volt. Meglepne ha végig egészséges tudna maradni...a lehető legjobb opció ha csak kisebb sérüléseket szenved el, de ha végleg kiesik...akkor azért bajban leszünk.
- Barnernek volt lehetősége visszahordásra, de el is ejtette...(amit Dzsózi szedett össze szerencsénkre)
- Henery meg szerintem kiérdemelte a cutot.....őrültség lenne vele nekivágni a szezonnak.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Megvolt a harmadik meccs is, sikerült megúszni sérülés nélkül, ami talán a legfontosabb. Pedig Maclin és Shady eseténél is lehetett aggódni, főleg Maclinnél. Ha Maclin nem fog kihagyni meccset a szezonban az kisebb csoda lesz, de reméljük, hogy csak kisebb sérülései lesznek. A kezdő támadósor és védelem nagy részét már nem hiszem, hogy látni fogjuk az előszezonban, mivel ma elég jól ment nekik.

A kezdők egy félidőt voltak fent, és azt elég hasznos gyakorlással töltötték ma. Ebben része volt a normalizálódott bíráskodásnak is, inkább a vége felé dobálták a zászlókat, a kezdőket kevésbé abajgatták (persze volt pár bs. call, de kb. csak annyi, mint egy normál meccsen).
A támadók kissé nyögvenyelős kezdés után szépen hozták a yardokat. Foles az elején elég pontatlan volt, de nem segítették az elkapók elejtett labdái sem. Cooper tűnt a leginkább rozsdásnak, ő most játszott először, és 2 elkapható passzt is elejtett. Aztán a második drivetól kezdve Foles is pontosabb lett, szépen hozták a yardokat, nagyrészt a támadófalnak köszönhetően, amely egyértelműen uralta az ellenfél védőfalát. Az int megint kevéssé volt Foles sara, Sproles elcsúszott és a helyén Polamalu érkezett, szépen olvasva a játékot. Nem játszott az O semmi különöset egyébként, főleg a screeneket gyakorolták.

A védelem ezúttal tudott nyomást gyakorolni BigBenre, aki nyomás nélkül sem volt túl pontos, és szokásával ellentétben nyomás alatt sem. A védőfal is jól teljesített futás és passz esetén is. A védelem legjobbja talán Kendricks volt, aki Carroll interceptionje előtt szépen zavarta ki a zsebből BigBent, és egyébként is jól funkcionált. A secondary egyébként megint felforgatott összeállításban volt, ezúttal Boykin és Williams hiányában a Carroll-Fletcher-Watkins(slot) hármas kezdett a cornereknél, és nem voltak rosszak, bár a secondary legjobbja szerintem Jenkins volt elsősorban passz elleni védekezésével.

A meccs legpozitívabb része a második OL és DL helytállása volt a Steelers kezdők ellen, akik a harmadik negyed nagy részében pályán voltak. A csere OL segítségével Sanchez eredményes driveokat vezethetett, és a csere DL is jól állta a sarat. A második védelem meg is hiúsította a 2. félidő első támadó sorozatát, amikor a Steelers támadói rejtélyes módon futásokkal és rövid passzokkal próbáltak haladni, pedig akkor már a pályán volt Carmichael és Marsh (a.k.a. The Toast Brothers), akik viszont a második driveban már biztosították BigBenéknek a könnyű pontszerzést.
A meccs vége a szokásos csapkodás volt, amiből a Steelers jött ki több ponttal, mivel csak dobálniuk kellett a gyenge secondaryre.

Újoncok:
- M.Smith: pozitívabban láttam a játékát, mint korábban, futás ellen eredményesebb volt és passz védekezésben sem volt elveszve, bár egyszer megverte Antonio Brown, ami nem meglepő. A passrush terén nincs nagy változás, ha sebességből nem veri meg az embert, akkor, nem túl hatásos, erősödni sem ártana. Az idei edzőtáborban Kevin Greene-nel és Tra Thomassal is dolgozott, remélem idővel meglesz a hatása.

- J.Matthews: az első csapattal játszott (de nem a kezdőben), és nagyjából lehetett látni, hogy eleinte mennyi szerepe lesz (2-3 passz/félidő), ha nincs sérülés. Volt egy szép YAC-e screenből, de tudtuk, hogy ezt tudja. Szépen blokkolt a futójátékoknál, ez mindenképp pozitívum.

- J.Watkins: nem lógott ki látványosan lefelé, amikor a kezdőkkel játszott, ez szintén bíztató lehet.

- B. Allen: nagyon jó érzéseim vannak vele kapcsolatban, folyamatosan sokkal jobban játszik, mint az egyetemi gametape alapján vártam. A kezdőkkel is játszott és azt kell mondjam, hogy a fal erőssége volt, még passrusht is generált. Jerry Azzinaro (Y)

- Taylor Hart: amit eddig is láttunk, effort guy, futás ellen hatékony, passrush kevés.

- Trey Burton: 2 elkapása volt, az egyik bravúros. PS meglehet neki.

- Henry Josey: megint remekelt, kis bekk létére nagyon határozottan támadja a réseket. Egy szép TD futását vissza is fújták egy fantom-holdig miatt, egyáltalán semmi sem történt. Nagyon szeretném, ha rosterre kerülne, az egyetmi sérüléses kálváriája után nagyon rászolgált és a PS-on nem biztos, hogy itt lehet tartani.

- Reynolds: semmi különös, szerelgetett, a spec.team munkáját nem tudom megítélni, pedig valószínűleg azon fog múlni sok minden nála.

- D. Lowe: CB/S de iszonyat darabos, a DHB TD-nál lehet megnézni, hogy milyen lassan fordul. Mint egy tankhajó, CB-nek nem alkalmas.

Egyéb játékosok:
- B. Bair: megint jó volt, szintén berotálták a kezdők közé. Szépen ütött bele egy passzba. Rosteren kéne lennie.
- A. Gardner, M.Tobin: újabb jó meccs, ezúttal kezdők ellen is, lehet, hogy lesz némi OL mélység? Jeff Stoutland (Y)
- M. Tucker: 2 TD és jó játék. Be fog férni, és nem csak a fuásaival, hanem az ilyen blokkokkal. Példás, ahogy leolvassa a blitzet és a túloldalról odaér a résbe és kiveszi a linebackert (talán Timmons az). Westbrook is csettintene erre. Reméljük még több ilyet is csinál majd.

- K. Barner: visszahordásra nem volt igazán lehetősége, biztatóan mozgott futóként. Polk helyében azért aggódnék kicsit.
- Wolff: volt pár szép játéka, de továbbra sem emelkedett ki annyira, hogy veszélyeztesse Allent.
- T.Long: ILB-ként is játszott, nem volt átütő. Meglátjuk ez mire lesz elég.
- Curry/Graham: nyomás gyakorlásban jók voltak passznál, nem újdonság, Curry kibrusztolt egy sackje 3-4-es védőfalmeberhez méltó volt.
- Carmichael & Marsh: nagyjából az előző meccseken mutatott borzalom, de most kevesebb idejük volt alkotni. Marsh a redzoneban megakadályozott egy passzt (nagyon rossz volt a passz) és egy másik incompletenél meg rajta volt az emberen. Mindkettő életveszély és hatalmas büntetés-mágnes. Ha választani kell, akkor Marsh maradjon, mert ő inkább ott tud maradni az emberen, így legalább az elméleti lehetősége fennáll, hogy egy kevésbé pontos passz fejbe találja vagy valami. Remélem majd a cutok után kukázunk valakit helyettük, rosszabb nemigen lehet.
- Sanchez: uralta a meccset :cool:
- Barkley: nem sok lehetőséget kapott, viszont azokban pontos volt.
- Henery: kihagyott most is egyet, ezúttal 31 yardról. Kelly arca mindent elárul:

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért bitang ez az OL, én nem vártam, hogy a Steelers DL domináljon titeket, sőt, pont valami ilyet inkább. Mondjuk Barbre lehet nyilván gyenge pont, Ninko őt szépen meg is ette.
Pont Marshot akartam mondani, valahogy mindig ott van. Vagy elkapnak róla, vagy zászló, bár talán volt ma egy-két kivédekezett passza is, gondolom vele nem nagyon kell számolnotok kezdőként (először azzal akartam nyitni, hogy ha lenne egy normális rúgótok, és Marsh nem lenne a csapatnál, a SB lenne a cél 😀, de azért ezt ezalapján a meccs alapján nem írom inkább 😀 Meg nálatok láttam egész jól eladott playeket, a Steelers mintha inkább rejtegette volna magát)
Amúgy meg Beau!
Ha pedig Száncsóért kaptok valami picket... 😀 Márpedig a preseason egyértelműen esélyt adhat erre, mert ellenünk a 1.5 D ellen, és a Steelers kezdő ellen is (jobbára cserékkel, vagy azok cseréjével) irányítónak nézett ki, ez pedig nem kis szó

több mint 11 éve
Egy kis összefoglaló, benyomások:

Érdekes meccs volt. Ha az előzőek után nagyon aggódtam, akkor most illene nagyon örvendenem, de nem tudom merjek-e? Nehéz felmérni a Steel mennyire vette komolyan, mi biztosan, ez látszott. Azt gondoltam az eddigiek alapján a DL-jük szét fog dominálni ehhez képest.... s a védelem is egész jól festett. Azért az érződik, hogy ha egy meccset komolyabban vevő és működő O-val találkozunk a SEC még mindig bajban lesz. Könyörgöm Marshot küldjük már a Marsra, Henery-vel kézen fogva 😛

DL rotációban szerintem jók lehetünk, a második védő sorunk is nagyon harapott ott, az ő első számú O-juk ellen.

McCoy és Maclin miatt volt egy kis izgulni való az egészségüket illetően, de rendben vannak.

Érdekes a QB kérdés. Foles ma sem volt tökéletes, a hosszú labdáknál még be kell melegednie, hogy pontosabb legyen, de már mutatott életjeleket, az INT nem feltétlen az ő hibája volt.
Sanchez viszont? Ha valahol, akkor Kelly rendszerénél volt esély az ő feltámadására, mivel az QB barát rendszer, de ez eddig több, mint jól sikerül. Nyilván egyikünknek sem a szíve csücske a korábbiak miatt, de előszezon vagy sem, amit jól kell tennie, az jól teszi. Fogalmam sincs a trade reménye miatt van-e ez így, vagy van nálunk ténylegesen keresni valója, de az érződik, ha megfelelő rendszert kap maga köré nem olyan szörnyű QB ő. Kérdés a szakik esetleg más csapatoknál hogyan látják ezt, és be merik e vállalni valahol netalántán kezdőként, ahol ebben a dologban baj van. Sztem a Bills, de talán még a Texans is előrébb lenne vele, mint most. Vagy lehet mi is Foles helyett (na azt inkább ne 😛) Meglátjuk az idő eldönti, de nagyon kíváncsi leszek mi fog történni ez ügyben.

Összességében abból a szempontból megnyugodtam, hogy az látszik az O működhet ugyan úgy mint tavaly, kiderül, hogyan csiszolódik még tovább, a védelem teljesen felzárkózik-e mellé, és aztán ez mire lesz majd elég egy esetleges PO-ban... na de az még messze van 😀
Most ennyi, a Jets ellen szenvedjenek azok akik fel akarnak kerülni még az 53-ba 😛
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Chip: "We got to find out who our third running back is going to be."
Bryce-t jó döntés volt elengedni, mert tényleg áron felül kaptunk érte picket (4. kör vagy jövőévi 3. kör). De Polk sérülése betett egy kicsit.
Az a szerencsénk, hogy Tucker és Josey is mehet PS-be.