Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Egyszer-kétszer szerintem én is felnézek majd Pestre, már ideje.... :p
Amúgy is ideje visszakerülnöm a vérkeringésbe.... 😀 😊Newman
Helyes...Redskins elleni első meccset már karcolhatod is be a naptáradba. 😊 Ha jól tudom akkor tud feljönni Shawn is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Egyszer-kétszer szerintem én is felnézek majd Pestre, már ideje.... :p
Amúgy is ideje visszakerülnöm a vérkeringésbe.... 😀 😊

több mint 11 éve
Közös meccsnézés lesz amúgy valamikor, mint tavaly? Az a hely, ahol voltunk, ugyan bezárt, viszont tudtommal Blokk bár néven nyílt újra szintén az Erzsébet körútonbaggio
Közös meccsnézés biztos , hogy lesz. Szinte minden hétvégén , de erről a Blokk nevű helyről még nem hallottam. 😊 ( ha a draftnak a folytatása lenne... sztem tudnék róla )Greengo
ja csak ugyanaz a Wolves-os csaj a pultos akkor, ebből gondoltam 😊baggio
😍
Ha jól tudom egyelőre a régi törzshelyen lesznek meccsnézések. ( Maláta )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
ano92
te is jöhetnél meccset nézni, főnök 😀

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
Közös meccsnézés lesz amúgy valamikor, mint tavaly? Az a hely, ahol voltunk, ugyan bezárt, viszont tudtommal Blokk bár néven nyílt újra szintén az Erzsébet körútonbaggio
Közös meccsnézés biztos , hogy lesz. Szinte minden hétvégén , de erről a Blokk nevű helyről még nem hallottam. 😊 ( ha a draftnak a folytatása lenne... sztem tudnék róla )Greengo
ja csak ugyanaz a Wolves-os csaj a pultos akkor, ebből gondoltam 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Közös meccsnézés biztos , hogy lesz. Szinte minden hétvégén , de erről a Blokk nevű helyről még nem hallottam. 😊 ( ha a draftnak a folytatása lenne... sztem tudnék róla )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
Közös meccsnézés lesz amúgy valamikor, mint tavaly? Az a hely, ahol voltunk, ugyan bezárt, viszont tudtommal Blokk bár néven nyílt újra szintén az Erzsébet körúton

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Ha már elvárások, ebben a szezonban én ezeket szeretném látni:
- Foles fejlődés (főleg gyorsabb döntéshozatal), felőlem dobhat 2-nél több INT-et 😛 csak ne várja meg amíg bedarálják illetve a tök üres közelebbi targetokat vegye észre, ha meg nincs üres célpont akkor inkább dobja ki a lasztit
- kevesebb 3 and out: ezzel ugye bajlódtunk tavaly rendesen, főleg amikor le kellett volna zárni a meccset nagyobb előny birtokában, de pl amit a Cowboys meg a Saints ellen is csináltunk bizonyos periódusokban az már nem fér bele nekem, legalábbis nem sokszor
- hatékonyabb secondary: ezt sztem nem nagyon kell ecsetelni. Nem kérek több Vikings szerű meglepit, az nem esett jól viszont a Szentek elleniből jöhet több.
- sokkal jobb time management: voltak bajok rendesen e tekintetben, idén nem szeretném, hogy meccs menjen el azon, hogy Kelly nem tud bánni az órával, szerintem elvárható ennyi idő után.
- hatékonyabb special team munka: picit több visszahordott yard elférne
- jobb FG %: Parkey-ban nagyon bízok, remélem nem okoz csalódást. nekem az is elég, ha elhiteti velem, hogy nem kell minden FG kísérlet előtt hánynom a kereszteket. ja és a kickoffokat end zone-ba kérem, nem pedig a 10 yardosra 😀
- Ja és majd elfelejtettem 😀 PASS RUSH. Nagyobb nyomás kell a tavalyinál, de ez sztem egyértelmű

Ha csak hármat választhatnék a hétből akkor : Foles fejlődés, Hatékonyabb rúgások (fg+kickoff) ill. Time management

Ennyi lenne, vasárnap meglátjuk mit hoz a Kelly Mikulás.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mi meg köszönjük, hogy Gus így hozzánk került. 😉iktriad
Majd vasárnap kiderül kinek lehet örülni jobban 😀
Gusnak mindenképp jobb a Jags, nyugodtabban dolgozhat. Nálunk muszáj is volt Chipnek már első évében legalább ennyit letenni az asztalra, különben kuncsoroghatna vissza Herflich mögé munkáért 😀

Aztán most jön, hogy legalább megtartani tudja a szintet, ami elé nagy kíváncsisággal tekintünk mindannyian, hogy sikerül-e. Igazából a támadójátékban csak Foles-nak kéne kicsit még gyorsabb döntéshozónak lennie (Lazor elmenetele miatt némileg aggódok, hogy alakul Foles játéka), és hogy működjön, ami eddig működött, másra nincs szükség. A védelemnek kell nagyobb szintet lépni, ez viszont nem feltétlen Chip felelőssége, maximum annyiban, hogy ő választotta ki az ember, akinek ez a dolga legyen.dande
Ez azért így erős. Nem hiszem, hogy egy átalakulóban lévő csapatnál ( 4-3 -> 3-4 ) azonnal ilyen elvárások lennének. 😊Greengo
Nem ismered még eléggé a Testvéri Szeretet Városát 😀?

Igen, persze eltúloztam, de egy 4-12-s vagy hasonló első szezont azért mi is csúnyán néztünk volna, és nem lennék olyan váradalmakkal utána, mint így.
több mint 11 éve
Gusnak mindenképp jobb a Jags, nyugodtabban dolgozhat. Nálunk muszáj is volt Chipnek már első évében legalább ennyit letenni az asztalra, különben kuncsoroghatna vissza Herflich mögé munkáért 😀

Aztán most jön, hogy legalább megtartani tudja a szintet, ami elé nagy kíváncsisággal tekintünk mindannyian, hogy sikerül-e. Igazából a támadójátékban csak Foles-nak kéne kicsit még gyorsabb döntéshozónak lennie (Lazor elmenetele miatt némileg aggódok, hogy alakul Foles játéka), és hogy működjön, ami eddig működött, másra nincs szükség. A védelemnek kell nagyobb szintet lépni, ez viszont nem feltétlen Chip felelőssége, maximum annyiban, hogy ő választotta ki az ember, akinek ez a dolga legyen.dande
Ez azért így erős. Nem hiszem, hogy egy átalakulóban lévő csapatnál ( 4-3 -> 3-4 ) azonnal ilyen elvárások lennének. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....

Aztán most jön, hogy legalább megtartani tudja a szintet, ami elé nagy kíváncsisággal tekintünk mindannyian, hogy sikerül-e. Igazából a támadójátékban csak Foles-nak kéne kicsit még gyorsabb döntéshozónak lennie (Lazor elmenetele miatt némileg aggódok, hogy alakul Foles játéka), és hogy működjön, ami eddig működött, másra nincs szükség. A védelemnek kell nagyobb szintet lépni, ez viszont nem feltétlen Chip felelőssége, maximum annyiban, hogy ő választotta ki az ember, akinek ez a dolga legyen.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Na ilyen is van:  philly.blog.hu/2014/09/03/az_53-as_keretrol_bovebben
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 917 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi meg köszönjük, hogy Gus így hozzánk került. 😉
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én meg visítottam és örömtáncot jártam mikor megláttam a hírt hazaérve a forumon 😀

több mint 11 éve
Kicsit felidézve a bő msáfél 1,5 évvel ezelőtt történteket:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/gus_bradley_says_andy_reid_told_him_to_take_eagles_job_before_chip_kelly_did.html
Abban az időben nagyon reméltem, hogy Ő lesz a HC-nk. Bár főleg azért, mert akkor már Chip kiesett, a Penn State HC is visszamondta, Brian Kelly is kikerült a képből. Akkor volt egy néger NCAA HC is akivel tárgyaltunk, de vele se egyeztünk meg.
Szóval reménykedtem, hogy talán az egyetlen szabadon maradt értelmes HC jelölttel meg tudunk egyezni. 😀

Aztán elmentem Lidl-be, mire visszajöttem felrobbant a fórum és látom, hogy Chip. 😀

Bár talán jobb volt erről az oldalról megélni a Chip szitut, mint a Cleveland oldaláról. 😛Bébé
Nekem amúgy majdnem behalt a facebook oldalam, mert rögtön minden focis ismerős rám írt, hogy most ez tényleg igaz? Meg hogy van ez? Emlékezetes az biztos, főleg, hogy már rég lemondtunk róla. Én ha jól emlékszem a Chargers mostani edzőjét vártam akkor HC-nek.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Én akkoriban kezdtem jobban érdeklődni a sport iránt, de arra emlékszem, hogy utánaolvastam az edződolgoknak ilyen 1.0 szinten, meg nézegettem Oregon meccseket, aztán szomorú voltam amikor az volt hogy nem jön 😕
Aztán jött a bomba, és nagyon boldog lettem 😀, majd elkezdtem beleásni magam az egész amcsi foci dologba 😊
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Rá nem is emlékszem. ki volt az? Sumlin?Shawn84
Jepp 😀
 www.si.com/college-football/campus-union/2013/06/13/kevin-sumlin-texas-am-philadelphia-eagles
több mint 11 éve
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/09/gus_bradley_says_andy_reid_told_him_to_take_eagles_job_before_chip_kelly_did.html
Abban az időben nagyon reméltem, hogy Ő lesz a HC-nk. Bár főleg azért, mert akkor már Chip kiesett, a Penn State HC is visszamondta, Brian Kelly is kikerült a képből. Akkor volt egy néger NCAA HC is akivel tárgyaltunk, de vele se egyeztünk meg.
Szóval reménykedtem, hogy talán az egyetlen szabadon maradt értelmes HC jelölttel meg tudunk egyezni. 😀

Aztán elmentem Lidl-be, mire visszajöttem felrobbant a fórum és látom, hogy Chip. 😀

Bár talán jobb volt erről az oldalról megélni a Chip szitut, mint a Cleveland oldaláról. 😛Bébé
Rá nem is emlékszem. ki volt az? Sumlin?
több mint 11 éve
Gondolom azóta is csak a Lidl-ben vásárolsz 😀Petikievak01
Azóta nem merek menni a Lidlebe, nehogy kirúgják. 😀

Nagyon kíváncsi leszek, hogy a fórumon majd ki lesz az első, aki nagyon el akarja majd küldeni Chip-et. 😀 Meg, hogy úgy összességében mikor lesz az, hogy a fanok jelentős hányada el akarja küldeni. 😀
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.

Aztán elmentem Lidl-be, mire visszajöttem felrobbant a fórum és látom, hogy Chip. 😀Bébé
Gondolom azóta is csak a Lidl-ben vásárolsz 😀

több mint 11 éve

Bár talán jobb volt erről az oldalról megélni a Chip szitut, mint a Cleveland oldaláról. 😛
több mint 11 éve
Nem baj, JPP is "csak" második szezonjába robbant be. 😀
Ha olyan sikereket fog elérni, mint Ő akkor én nagyon-nagyon boldog leszek. 😀
több mint 11 éve
Davis (DC) nyilatkozta, hogy Marcus Smith II csak nagyon limitált szerepet kaphat majd a Jax ellen. Még igazán senkit sem győzött meg, de szezon végére már nem hiszem hogy gond lesz. engem azért idén komolyan érdekelni fogy, hogy szezon végére hova fejlődik, mert ugye Colesnál kb elkönyvelték, hogy cut lesz.Shawn84
Nagyon úgy tűnik, hogy nem ő lesz a DROY 😛 Mondjuk ezt nem is vártam tőle, de ahogy, mondtam ennél talán picivel többet....
több mint 11 éve
Davis (DC) nyilatkozta, hogy Marcus Smith II csak nagyon limitált szerepet kaphat majd a Jax ellen. Még igazán senkit sem győzött meg, de szezon végére már nem hiszem hogy gond lesz. engem azért idén komolyan érdekelni fogy, hogy szezon végére hova fejlődik, mert ugye Colesnál kb elkönyvelték, hogy cut lesz.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Colton Underwood., linebacker (6'3, 254) lett a 10. tagja a gyakorló csapatnak. Az Illinois Statere járt, a Chargerhez írt alá UDFA-ként, a keretszűkítéskor cutolták.BleedingGreen
Strengths
Thickly built and muscular. Toils in the weight room, and it shows (26 bench press reps). Good eyes and instincts. Plays with leverage. Motor runs hot -- brings consistent intensity and pursuit effort. Closes hard down the line. Arrives with bad intentions and hits with thump. Has some bulldog in him -- lined up everywhere and competed even when overmatched. Has a special-teams mentality. Outstanding, face-of-the-program type makeup -- very hardworking, tough and competitive. Loves football and hones his craft when no one's watching. Professional approach. Team captain as a 21-year-old senior.

Weaknesses
Has 'tweener traits -- lacks ideal length for defensive end and speed for outside linebacker. Plays short-armed and can be subdued by larger linemen who get their hands on him. Is tight-hipped and shows some stiffness in his movement (shows in space). Average suddenness and flexibility. Does not change direction or accelerate explosively. Too much production is effort-based, and numbers decreased as a senior without the benefit of Nate Palmer (Packers) and Shelby Harris on the line.