NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jason Peters álma pedig a HoF. Ha még lesz két elit éve, akkor lesz rá reális esélye.Bébé
szerintem gyűrű is kell hozzá.
a HoF szavazók aránylag ritkán nézik a PFF ratingeket 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha netán valaki szezon előtt még szeretne mezt, de egyedül nem boldogulna, vagy nem akar vagyonokat fizetni az írjon PM-et, mert tudok segíteni.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Kik által tud fejlődni a pass-rushunk 2014-ben?
 www.thechipwagon.com/eagles/2014/08/searching-for-a-pass-rush.html
Sajnos se Cox, se V.Curry sem pedig B.Graham nem a 3-4es rendszerbe illik, de talán majd elég nyomást tudnak kifejteni az ellenfelek QB-jára.
több mint 11 éve
Shady nagyon-nagyon el akarja érni a 2000 yardot:
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/11/5992853/lesean-mccoy-peds-video-bounce-advertisement

Jason Peters álma pedig a HoF. Ha még lesz két elit éve, akkor lesz rá reális esélye.
több mint 11 éve
Vandervelde-nek megműtötték a hátát.
Nincsen pontos felépülési idő, de nagy eséllyel a TC-t és a preseason többi részét ki kell hagynia.
2 lehetősége van a csapatnak. Vagy aktív rosterre teszi vagy IR.
Molk rosterre kerülési esélyei eléggé megnőttek. Josh Andrews-al kell megküzdeni a cserecenter posztért.
több mint 11 éve
Pls, gondoljunk már a telefonosokra néha. A hat évvel korábbi részeket minek már beidézni?Eazzy
Bocs, de nekem soha nincs eszembe, és nem is nagyon lesz mivel nem okos telefonozok.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Pls, gondoljunk már a telefonosokra néha. A hat évvel korábbi részeket minek már beidézni?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Sziasztok!
Egyik barátom megy ki US-be és szívesen hoz nekem mezt, de egyelőre (nflshop.com & FF) nem találtam olyat, amilyet szeretnék. Milyen egyéb oldalakon keressem még szerintetek? 22-es fehér Boykin mez kellene, ami nem fos minőségű.
Mondjuk olyan, mint ez, csak 22-esben:
 www.fanatics.com/NFL_Philadelphia_Eagles_Jerseys/Nike_LeSean_McCoy_Philadelphia_Eagles_Limited_Jersey_-_White
Végül is nagy duzzogva jó lesz McCoy is 😊
Előre is köszi!karmigran
A kínai általában még mindig jó minőségű, és jóval olcsóbb.Shawn84
Köszönöm a gyors választ!
Tudsz esetleg olyan oldalt mutatni, ami bevált (nem b#sznak át nagyon és jó minőségű)?karmigran
Én nem. haverom ebben a mágus, ő szokott hozatni mindig másoknak is. Ha gondolod rákérdezhetek, hogy tud e meg mennyiért.Shawn84
Hálás lennék, köszönöm előre is! 😊karmigran
Oké, majd megírom PM-ben.
több mint 11 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Sziasztok!
Egyik barátom megy ki US-be és szívesen hoz nekem mezt, de egyelőre (nflshop.com & FF) nem találtam olyat, amilyet szeretnék. Milyen egyéb oldalakon keressem még szerintetek? 22-es fehér Boykin mez kellene, ami nem fos minőségű.
 www.fanatics.com/NFL_Philadelphia_Eagles_Jerseys/Nike_LeSean_McCoy_Philadelphia_Eagles_Limited_Jersey_-_White
Előre is köszi!karmigran
Tudsz esetleg olyan oldalt mutatni, ami bevált (nem b#sznak át nagyon és jó minőségű)?karmigran
Én nem. haverom ebben a mágus, ő szokott hozatni mindig másoknak is. Ha gondolod rákérdezhetek, hogy tud e meg mennyiért.Shawn84
Hálás lennék, köszönöm előre is! 😊
több mint 11 éve
Sziasztok!
Előre is köszi!karmigran
Én nem. haverom ebben a mágus, ő szokott hozatni mindig másoknak is. Ha gondolod rákérdezhetek, hogy tud e meg mennyiért.
több mint 11 éve
Sziasztok!
Előre is köszi!karmigran
Tudsz esetleg olyan oldalt mutatni, ami bevált (nem b#sznak át nagyon és jó minőségű)?
több mint 11 éve
Sziasztok!
Előre is köszi!karmigran
A kínai általában még mindig jó minőségű, és jóval olcsóbb.
több mint 11 éve
Sziasztok!
Előre is köszi!
több mint 11 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
3.ra kíváncsi vagyok. 😀
Az elsőn Mark Wahlberg van.Bébé
Ez a Mark-os beszólás de nehezen esett le nekem 😀 De megvan! 😉

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 11 éve
3.ra kíváncsi vagyok. 😀
Az elsőn Mark Wahlberg van.Bébé
Jaja.

1: Vince Papale
2: Chuck Bednarik
3: Nagy figura volt DT Hollis Thomas
több mint 11 éve
3.ra kíváncsi vagyok. 😀
Az elsőn Mark Wahlberg van.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
A másodikon | Bednarik | 😊

több mint 11 éve
Ki ismeri fel őket?

Itt a jobb oldali srác a lényeges 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
PFF elemzés a Bears meccsről:
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/10/5986369/bears-vs-eagles-preseason-week-1-pff-grades-backup-offensive-lineBébé
pf....

Nick Foles -1.4
Casey Matthews -1.3

Ennyi, a számok nem hazudnak, CM fényévekkel jobb mint Foles 😀

több mint 11 éve
PFF elemzés a Bears meccsről:
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/10/5986369/bears-vs-eagles-preseason-week-1-pff-grades-backup-offensive-line
több mint 11 éve
Ma a nyilvánosság előtt tartja edzését a csapat, méghozzá a már említett, történelmileg nagyon fontos helyszínen, a Franklin Fielden, 18:15-kor. A helyszínről jelentkezik többek közt a Philadelphia-i sport rádió a 94 WIP is. Az adás élőben itt hallgatható:  player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip/
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Shady jó erőben van:  vine.co/v/MV1tqIAdIYZShawn84
Nem vagyok szakértő, de szerintem manipulálva van 😀 mindenesetre vicces

több mint 11 éve
Shady jó erőben van:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Mindig elmosolyodok, amikor bármilyen sportágról is legyen szó, valaki képes komoly következtetéseket levonni barátságos meccsekől. Teljesen irrelevánsok, srácok. Az 53-as rosterre kerülésért versenyeznek a perememberek, a kezdők pont leszarják ezeket.Hulkeinstein
plusz a csapatok olyan vanilla offense-t nyomatnak, amit egyszerűen bántó nézni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 212 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kurvjaó 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/9/5985605/overreaction-saturday-mark-sanchez-should-start-over-nick-folesBébé
Nem értek ángolul de remélem nem komolyan írják 😀