NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
159
19
19:00
New York Jets - New England Patriots
122
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
81
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
66
17
RedZone week 17
37
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
12
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
4
3
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Akkor mondjam meg a komolyat? Gyanús nekem hogy Feeley az. Ő volt ilyen majd mekkora irányító lesz típus még D-Mac mögött 😊No..., de nem segítek.,..az egyikük tényleg qb. 😊Greengo2 ex játékosunk a képen. Kik Ők?Ez alapján, és látatlanba csakis Kolbász lehet az 😀Shawn84
pbs.twimg.com/media/BuIP8zpIEAAeTCk.jpg:large
Sajnos én előbb láttam a nevet és utána a képet, de ha vki egyből, kiokoskodás nélkül meg tudja mondani a zöld pólós úriember nevét, akkor jövök neki 1 sörrel. 😀 Nyilván csak az elsőnek. 😀
Egy kis segítség ha nem megy...
Elméletileg legendává kellett volna válnia.Bébé
több mint 11 éve
No..., de nem segítek.,..az egyikük tényleg qb. 😊2 ex játékosunk a képen. Kik Ők?Ez alapján, és látatlanba csakis Kolbász lehet az 😀Shawn84
Sajnos én előbb láttam a nevet és utána a képet, de ha vki egyből, kiokoskodás nélkül meg tudja mondani a zöld pólós úriember nevét, akkor jövök neki 1 sörrel. 😀 Nyilván csak az elsőnek. 😀
Na jó...sörért mindent: | A.J Feeley és Ike Reese. |

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
2 ex játékosunk a képen. Kik Ők?Ez alapján, és látatlanba csakis Kolbász lehet az 😀
több mint 11 éve
2 ex játékosunk a képen. Kik Ők? Sajnos én előbb láttam a nevet és utána a képet, de ha vki egyből, kiokoskodás nélkül meg tudja mondani a zöld pólós úriember nevét, akkor jövök neki 1 sörrel. 😀 Nyilván csak az elsőnek. 😀
Elméletileg legendává kellett volna válnia.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=XcWCtwSErxY... de már csak bő 5 nap
Jah és ha vki lemaradt volna róla:
2 gyűrű....2 gyűrű...
több mint 11 éve
Nem is volt vele szemben elvárás soha hogy igazán berobbanjon. Tanulóév, aztán jövőre átveheti Cole helyét.Shawn84Igen, de azért lehetőleg ne egy Jarrett-es vagy Marsh-os rookie szezont toljon. 😀
több mint 11 éve
Ahogy olvasgatom nagy eséllyel idén Marcus Smith nem fog berobbanni a köztudatba, de bízom benne, hogy tol egy B.Graham-es reménykeltő rookie szezont, persze ACL sérülés nélkül.BébéNem is volt vele szemben elvárás soha hogy igazán berobbanjon. Tanulóév, aztán jövőre átveheti Cole helyét.
több mint 11 éve
Ahogy olvasgatom nagy eséllyel idén Marcus Smith nem fog berobbanni a köztudatba, de bízom benne, hogy tol egy B.Graham-es reménykeltő rookie szezont, persze ACL sérülés nélkül.
több mint 11 éve
Ha valaki esetleg lemaradt volna, az Eagles Ligába 13.-ig lehet még jelentkezni:
több mint 11 éve
Cary meg nem akar a Patroitsszal edzeni, mert "csalók" 😀😀😀www.bleedinggreennation.com/2014/8/1/5960509/cary-williams-new-england-patriots-cheaters-eagles-training-camp
Na hát őt sem az eszéért szeretjük, hanem mert kurva nagy felüdülés volt Nándiék után látni egy CB-t a csapatban, aki végre tud szerelni 😀
több mint 11 éve
nézem ezt a vidit, van ott tisztelet. AP-re azt mondta h Hall of Famer, no doubt, Sprolesra, hogy he is the quickest guy i ever seen, amikor azt kérdezték, hogy nem fél, hogy kevesebb yardja lesz Sproles miatt, azt mondta, hogy team first. Nekem ez elég. Az hogy trash talk van a riválisok felé, hát istenem. van mögötte amivel alátámassza szerintem.Shady idén leadott 5-7 fontot.A szájából is leadhatna most már kicsit😛
Jó lenne, ha kevesebb CB, S érné utol. 😀Bébé
www.nfl.com/news/story/0ap1000000372348/article/philadelphia-eagles-lesean-mccoy-i-own-dallas
Nekem kezd kicsit sok lenni a szájalás, nem tudom mitől gárgyult meg, nem volt ő ilyen az első 3 évében. Tavaly kezdte, lehet kezd rámenni a sok ütközésre 😀
Nincs bajom az önbizalommal, de, mikor kezdem valakin érezni az ellenfél tiszteletének hiányát az zavarni szokott. Reméljük ez nem megy a teljesítménye rovására.dande
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Shady idén leadott 5-7 fontot.A szájából is leadhatna most már kicsit😛
Nekem kezd kicsit sok lenni a szájalás, nem tudom mitől gárgyult meg, nem volt ő ilyen az első 3 évében. Tavaly kezdte, lehet kezd rámenni a sok ütközésre 😀
Nincs bajom az önbizalommal, de, mikor kezdem valakin érezni az ellenfél tiszteletének hiányát az zavarni szokott. Reméljük ez nem megy a teljesítménye rovására.
több mint 11 éve
Shady idén leadott 5-7 fontot.Tavaly is 5 font körül adott le nem? A végén baszott gyors lesz 😀
több mint 11 éve
Shady idén leadott 5-7 fontot. Jó lenne, ha kevesebb CB, S érné utol. 😀
több mint 11 éve
Donnie Jones-féle Q&A a twitteren.www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Tweetcap-DonnieLongBalls-Twitter-Debut/8cada567-43ec-40d9-8008-a0f48f88ee3b
több mint 11 éve
Ami fontos, hogy a háttérben végig megy a jugs machine és gyakorolnak rajta a srácok 😊
több mint 11 éve
Egy kis betekintés a TC-be Riley (mégnemeléghosszúahajam 😀) Cooperen keresztül.www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap2000000372164/Riley-Cooper-goes-1-on-1-with-Michael-Irvin
több mint 11 éve
Mustaine ismét kitett magáért. A tegnapi edzés összefoglalója: philly.blog.hu/2014/07/31/edzes_osszefoglalo_07_30_by_mustaine
több mint 11 éve
Állítólag fő Farkasunk erős harcban van egy kezdő S pozícióért, ami nem lenne rossz. Mondjuk nálunk talán nem is oly nagy művészet azt megszerezni 😛. Őt ugye 5. körben hoztuk, ez utóbbi időket nézve azt jelenti, hogy esélyes itt a jó szereplésre 😛. Hajrá!!!! Örömteli lenne ha esetleg végre megtalálnánk ott hátul, meg esetleg az öltözőben is (talán arra lassan másban is meg van a potenciál) az utódját.
több mint 11 éve
Már-már Herremans szintű hype XDtwitter.com/BrandonGowton/status/494527728616742912
több mint 11 éve
Chip Kelly said that Riley Cooper has a foot injury. Chris Polk a hamstring. Julian Vandervelde a back injury. Nothing serious with all 3.Az edzés most kezdődött. Teljes felszerelésben nyomják a srácok.
több mint 11 éve
ja hát úgy 😀 én mondjuk erre a szar sb-re nem fogok emlékezni 2 év múlva. De a 2009 esre mindig 😀szerintem ha idén is megússzuk a sérüléseket akkor lesz egy jó playoff szereplésünk 😊Jaja az igaz, csak én úgy vagyok vele, hogy az kb senkit nem érdekel, mert a másodikra senki nem emlékszik. Pl most idén még a Denvert tudom, de fejből már a tavalyi sem menne nekem.Shawn84
Höh, voltunk mi már sb-ben 1960 óta is.ano92
több mint 11 éve
szerintem ha idén is megússzuk a sérüléseket akkor lesz egy jó playoff szereplésünk 😊Jaja az igaz, csak én úgy vagyok vele, hogy az kb senkit nem érdekel, mert a másodikra senki nem emlékszik. Pl most idén még a Denvert tudom, de fejből már a tavalyi sem menne nekem.
Höh, voltunk mi már sb-ben 1960 óta is.ano92
több mint 11 éve
szerintem ha idén is megússzuk a sérüléseket akkor lesz egy jó playoff szereplésünk 😊 Höh, voltunk mi már sb-ben 1960 óta is.