NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Las Vegas Raiders - New York Giants
5
4
22:05
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
1
1
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Lane Johnsont eltiltották 4 meccsre"Lane Johnson has been suspended for the first 4 games of 2014 for violating the NFL policy on performance enhancing substances."

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Továbbá az Eagles a legértéktelenebb franchise az NFC Eastben 😀mustainemeg a f.szomat, Herremans egyedül többet ér mint a többi 3 csapat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Szia, par tanacs: Neppertol ne vegyel jegyet FOLEG NE a stadion elott, vannak beepitett rendorok ( illegalis ).Papíron lehet illegális, de én bárhol voltam (nfl-től ncaa-ig, nba-tól középiskolai kosárig), ott simán árulták a nepperek akár a rendőrök szeme láttára a jegyeket, valahol táblával még reklámozva is magukat, szóval nagyon ráijeszteni emiatt senkire nem kell. Esetleg az igazán nagy érdeklődésre számot tartó eseményeken (super bowl, stb.) tudom elképzelni, hogy lenne ilyen, bár persze az egyes államok törvényszabályozása is változó lehet.
Ticket boothban a penztarnal szerintem tutira nem kapsz jegyet. ( En Giants meccseken voltam de ott evekre elore van varolista a berletre, nem, hogy majd jegyet veszel a meccs elott... )NightBoY
Az évekre előre lefoglalt bérletek meg nagyon jól hangzanak, de kezdjen úgy egy csapat, ahogy mondjuk a Giants tavaly, és biztos akad majd helyed a stadionban... Kereslet-kínálat, mint sokszor leírtam már ezzel kapcsolatban, az USA-ban meg pláne nagyon el tudnak szabadulni az árak, de a sok divatfan és egyéb dolgok miatt ez fordítva is működik. New York vagy Philly ebből a szempontból mondjuk kevésbé érintett, ez nyilvánvaló, bár...
www.nj.com/giants/index.ssf/2013/10/ticket_shock_average_re-sale_prices_for_giants_tix_plummet.html
Jegyet meg én a stubhubon vennék, ha biztosra akarnék menni és nem kivárásra játszani, vagy a SeatGeeken, itt jól követhető az árak alakulása is:
stubhub.com/philadelphia-eagles-tickets/
seatgeek.com/philadelphia-eagles-tickets

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szia, par tanacs: Neppertol ne vegyel jegyet FOLEG NE a stadion elott, vannak beepitett rendorok ( illegalis ).Igazatok van, abban az időben nem otthon játszik. Így marad október 12.-én a Giants mérkőzés, majd arra az időre szervezem az utat, és online veszek jegyet. Köszönöm az infókat.rasputynJah ez sem egy utolsó szempont 😀 Valószínűleg keverte, hogy nem az van otthon akit előre írnak.Új vagyok a fórumon, sziasztok. Október 27.-én szeretném megnézni a helyszínenPhiladelphiában az Eagles meccset. Tanácsot kérek. Szerintetek a neten vegyem meg előre, vagy a helyszínen a meccs előtt pénztárban (lehet?) vagy a bejáratnál, neppertől? Akinek van tapasztalat, kérem ossza meg velem.Nem akarok ünneprontó lenni, de abban az időben, az Eagles stadionban nem lesz mérkőzés... 😀tûzoltó
Üdv: Rasputynrasputyn
Amúgy legyen igazad kedves McCoy barátunk 😀
www.nfl.com/news/story/0ap2000000363233/article/lesean-mccoy-this-is-year-nick-foles-blows-it-awaydande
Ticket boothban a penztarnal szerintem tutira nem kapsz jegyet. ( En Giants meccseken voltam de ott evekre elore van varolista a berletre, nem, hogy majd jegyet veszel a meccs elott... )
A legjobb eselyed az ebay. Ehhez meg egy jo tanacs: ne vedd meg jo elore akar most aztan majd postazzak, korulbelul haromszor annyiba fog kerulni mint kene. A meccs elotti 3-4 napban, szemelyes talalkozoval a legolcsobb ( es legbiztonsagosabb ). De lehet fedex stb is csak a lenyeg h a meccs elotti max 7 napban legyen. Az arak ekkor a legolcsobbak ( tapasztalat ). 2-3 nappal a meccs elott az adja el a jegyet aki berletes de azon a meccsen epp nem tud ott lenni, igy vagy eladja vagy eluszott a penze kb. El fogja adni olcsobban is. Arak viszonylag huzosak, 100 dollar alatti jegynek orulj, az is a kakasulore lesz kb vagy az endzone moge ahol nem latsz. Tipp: lehet akar az utolso sor is de oldalt legyen - jol fogsz latni hidd el.
You should know I bleed blue...
több mint 11 éve
Továbbá az Eagles a legértéktelenebb franchise az NFC Eastben 😀mustaineAzért az USA fővárosa, a világkereskedelem központja és a nemzet csapata mögött ez nem olyan büdös nagy meglepetés 😊
több mint 11 éve
Továbbá az Eagles a legértéktelenebb franchise az NFC Eastben 😀mustaineSzámomra nem! 😀 Persze attól, hogy a sasok érik a legkevesebbet, még szarrá tudnak verni mindenkit idén is 😛
több mint 11 éve
Továbbá az Eagles a legértéktelenebb franchise az NFC Eastben 😀
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/sportgazdasag-tovabbra-is-a-real-a-legertekesebb-klub-2350533Állítólag mi vagyunk a világ 17. legértékesebb sportklubja (bármilyen sportág). Érdemes megnézni, hogy az első 17-ben van az NFC East mindegyik klubja, szóval ez a legértékesebb NFL divízió is!
több mint 11 éve
csak a sasok 😀 ENNYI .bowl.hu/labdarugo_vb_2014_-_nfl_kiadasNaa ki nyer(t)?? 😊sümegphillyfan
ez alapján akkor Eagles - Broncos döntő lesz vasárnap 😀
Jövő februárban is eltudnék képzelni egy ilyn felállást : Pano92
több mint 11 éve
bowl.hu/labdarugo_vb_2014_-_nfl_kiadasNaa ki nyer(t)?? 😊
Jövő februárban is eltudnék képzelni egy ilyn felállást : Pano92
több mint 11 éve
Houstonban lesz az, 11-én játszik a Lincoln FF-en a Temple meg november elsején. A Penn State pályájánál is közelebb van amúgy a Rutgers-é, bár október végén nekik sem lesz hazai meccsük. Ahogy a Penn Quakersnek sem, ettől függetlenül az USA egyik legrégebbi stadionjába, a Franklin Fieldre érdemes kinézni, nincs messze Rocky lépcsőitől.javaslom ha már annyit repülsz nézz meg annyi meccset amit csak tudszJanekOktóber 17. -én pl. a Temple játszik a Lincolnon a Houston ellen egyetemi meccset. Meg talán a Penn State - Michigan meccsre érdemes lenne elugrani október 11-én. 200 mérföldes út, de szerintem simán megéri ha időben belefér. Én tuti ha kijutok az összes közelben lévő meccsre elmegyek. NHL-re is érdemes kimenni Phillyben mert ott is őrültek a szurkolók szerencsére 😀Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy kis csemege itt az uborkaszezonban, aki ezt végig nézi értelmezi elemzi az bőven el lesz a TC-ig, jó szórakozást, szerintem nemcsak Eagles fanoknak 😀www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/All-22-Playbook-Analysis-With-Chip-Kelly/b34addff-9e40-4b8d-8c19-294b8072f676
több mint 11 éve
Jövő februárban is eltudnék képzelni egy ilyn felállást : P
több mint 11 éve
a nagy alma is egy ugrás...JanekIgaz, szóval nem tudom, ha vissza jöttem jelentkezem
több mint 11 éve
Azért a hokin elgondolkodom, ha már van akkor szezon, és ha belefér az időbe és költségvetésbeKösz a tanácsot, de örülök, hogy ezt megtudom szervezni.rasputynjavaslom ha már annyit repülsz nézz meg annyi meccset amit csak tudszJanekOktóber 17. -én pl. a Temple játszik a Lincolnon a Houston ellen egyetemi meccset. Meg talán a Penn State - Michigan meccsre érdemes lenne elugrani október 11-én. 200 mérföldes út, de szerintem simán megéri ha időben belefér. Én tuti ha kijutok az összes közelben lévő meccsre elmegyek. NHL-re is érdemes kimenni Phillyben mert ott is őrültek a szurkolók szerencsére 😀Shawn84
több mint 11 éve
Kösz a tanácsot, de örülök, hogy ezt megtudom szervezni.javaslom ha már annyit repülsz nézz meg annyi meccset amit csak tudszJanekOktóber 17. -én pl. a Temple játszik a Lincolnon a Houston ellen egyetemi meccset. Meg talán a Penn State - Michigan meccsre érdemes lenne elugrani október 11-én. 200 mérföldes út, de szerintem simán megéri ha időben belefér. Én tuti ha kijutok az összes közelben lévő meccsre elmegyek. NHL-re is érdemes kimenni Phillyben mert ott is őrültek a szurkolók szerencsére 😀Shawn84
több mint 11 éve
javaslom ha már annyit repülsz nézz meg annyi meccset amit csak tudszJanekOktóber 17. -én pl. a Temple játszik a Lincolnon a Houston ellen egyetemi meccset. Meg talán a Penn State - Michigan meccsre érdemes lenne elugrani október 11-én. 200 mérföldes út, de szerintem simán megéri ha időben belefér. Én tuti ha kijutok az összes közelben lévő meccsre elmegyek. NHL-re is érdemes kimenni Phillyben mert ott is őrültek a szurkolók szerencsére 😀
több mint 11 éve
javaslom ha már annyit repülsz nézz meg annyi meccset amit csak tudsz
több mint 11 éve
Igazatok van, abban az időben nem otthon játszik. Így marad október 12.-én a Giants mérkőzés, majd arra az időre szervezem az utat, és online veszek jegyet. Köszönöm az infókat.Jah ez sem egy utolsó szempont 😀 Valószínűleg keverte, hogy nem az van otthon akit előre írnak.Új vagyok a fórumon, sziasztok. Október 27.-én szeretném megnézni a helyszínenPhiladelphiában az Eagles meccset. Tanácsot kérek. Szerintetek a neten vegyem meg előre, vagy a helyszínen a meccs előtt pénztárban (lehet?) vagy a bejáratnál, neppertől? Akinek van tapasztalat, kérem ossza meg velem.Nem akarok ünneprontó lenni, de abban az időben, az Eagles stadionban nem lesz mérkőzés... 😀tûzoltó
Üdv: Rasputynrasputyn
Amúgy legyen igazad kedves McCoy barátunk 😀
www.nfl.com/news/story/0ap2000000363233/article/lesean-mccoy-this-is-year-nick-foles-blows-it-awaydande
több mint 11 éve
Nagyon offseason hírek vannak továbbra is: A csapat 2014-ben összesen 17,566 mérföldet fog majd utazni az idegenbeli mérkőzésekre, oda-vissza.
több mint 11 éve
alig várom már.sprolesnak lesz 10 snapje, de az 600 yard lesz meccsenként xD
több mint 11 éve
Hangolódjunk:Mivel Barkley a no3 spotért harcol Kinnevel, ezért ja... Sancho a backup, és ez így is fog maradni, ebben egész biztos vagyok.
Szerintem Sproles nem McCoy mögött lesz használva, hanem mellette, és meccsenként 15-20 snapnél többet nem hiszem, hogy a pályán fog tölteni.
több mint 11 éve
Üdv!Két csapaton belüli helyzetet érintő kérdésem lenne. Nalatok jelen állás szerint Sanchez az egyértelmű backup? Illetve ti mit josoltok, Sproles mennyi lehetőséget kaphat McCoy mögött atlagosan egy meccsen?
Köszi előre is, offseason alatt sztem ti is csak örülök ha legalabb 1-2perc erejéig is ugyan de téma van.
(És mielőtt még valaki rákérdezne, igen fantasy miatt kérdezem 😀.)

Liverpool Fc