NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Üdv!
Két csapaton belüli helyzetet érintő kérdésem lenne. Nalatok jelen állás szerint Sanchez az egyértelmű backup? Illetve ti mit josoltok, Sproles mennyi lehetőséget kaphat McCoy mögött atlagosan egy meccsen?

Köszi előre is, offseason alatt sztem ti is csak örülök ha legalabb 1-2perc erejéig is ugyan de téma van.
(És mielőtt még valaki rákérdezne, igen fantasy miatt kérdezem 😀.)

Liverpool Fc
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Fűzővel kifelé posztja:
"Az Eagles logója az egyetlen az NFL-ben, amelyik balra néz. Eddig mi se tudtuk miért, de sokak számára fény derült az igazságra. (Igen, nagyon holtszezon van)"

Azért ez fasza 😀 eszembe se jutott. 😀ano92
Akkor én miért rajzoltam jobbra néző madarat vagy 800-szor a füzeteimbe és bárhova máshova, ahol lehetőségem volt rajzolni valamit? Damn!manbearpig
Szerintem belefér...
Nekem ez feszül a falamon:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Fűzővel kifelé posztja:
"Az Eagles logója az egyetlen az NFL-ben, amelyik balra néz. Eddig mi se tudtuk miért, de sokak számára fény derült az igazságra. (Igen, nagyon holtszezon van)"

Azért ez fasza 😀 eszembe se jutott. 😀ano92
Akkor én miért rajzoltam jobbra néző madarat vagy 800-szor a füzeteimbe és bárhova máshova, ahol lehetőségem volt rajzolni valamit? Damn!
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Fűzővel kifelé posztja:

Azért ez fasza 😀 eszembe se jutott. 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 239 — Így remélem megfelelek nektek.....
Új vagyok a fórumon, sziasztok. Október 27.-én szeretném megnézni a helyszínenPhiladelphiában az Eagles meccset. Tanácsot kérek. Szerintetek a neten vegyem meg előre, vagy a helyszínen a meccs előtt pénztárban (lehet?) vagy a bejáratnál, neppertől? Akinek van tapasztalat, kérem ossza meg velem.
Üdv: Rasputynrasputyn
Nem akarok ünneprontó lenni, de abban az időben, az Eagles stadionban nem lesz mérkőzés... 😀tûzoltó
Jah ez sem egy utolsó szempont 😀 Valószínűleg keverte, hogy nem az van otthon akit előre írnak.

Amúgy legyen igazad kedves McCoy barátunk 😀

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/olkzylvmiaayqnl0u79m
LeSean McCoy: This is year Nick Foles 'blows it away'
Evaluators have yet to come to a consensus on Nick Foles, but Eagles star LeSean McCoy says "this is the year he blows 'em out like, 'Yeah, I’m Nick Foles. I'm Philadelphia's quarterback. I'm the guy.'"
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 861
Új vagyok a fórumon, sziasztok. Október 27.-én szeretném megnézni a helyszínenPhiladelphiában az Eagles meccset. Tanácsot kérek. Szerintetek a neten vegyem meg előre, vagy a helyszínen a meccs előtt pénztárban (lehet?) vagy a bejáratnál, neppertől? Akinek van tapasztalat, kérem ossza meg velem.
Nem akarok ünneprontó lenni, de abban az időben, az Eagles stadionban nem lesz mérkőzés... 😀
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
En anno online vettem de kint olcsobb lett volna..,
Igaz az egy gyenge szezon voltJanek
Cardinals meccs lesz, szerintem azért arra viszik majd a jegyeket szépen.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 676 — Apu ökölbeszorított keze
En anno online vettem de kint olcsobb lett volna..,
Igaz az egy gyenge szezon volt

több mint 11 éve
Na lassan, nagyon lassan újra foglalkozunk kicsit a focival is 😀  philadelphia.cbslocal.com/2014/07/02/is-nick-foles-really-the-15th-best-nfl-quarterback/
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 239 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hej ideje lenne már, hogy ne csak a tavalyi meccseket keljen visszanézegetni....

Mondjuk inkább hálás lehetek, hogy van mit, és reméljük jövőre lesz még több belőle😀
több mint 11 éve
Én azt mondanám, hogy az online jegyvásárlás a tuti. Üzérektől semmiképp, a helyszínen meg ezer százalék hogy már nem nagyon lesz jegy értékesítés.
több mint 11 éve
Hali! Szerintem ajánld fel, hogy viszed magaddal azt aki segít tuti lesz jelentkező 😉 Én sajna nem tudok. Már irigyelve vagy. 😀
több mint 11 éve
rasputyn Philadelphia Eagles 5
Üdv: Rasputyn
több mint 11 éve
mit szedett tudni?

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ki lesz első 4 meccsen a RT? Barbre?mustaine
Barbre, Kelly, vagy Bamiro... De Herremans is kihúzódhat. Van anyag amiből dolgozni lehet 😊Rataxes
anyag van, csak nem minőségi.ano92
Herremans RT Barbre RG azúgy nem rossz sztem. De majd Kellyék kitalálják.

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Barbre, Kelly, vagy Bamiro... De Herremans is kihúzódhat. Van anyag amiből dolgozni lehet 😊Rataxes
anyag van, csak nem minőségi.

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Barbre, Kelly, vagy Bamiro... De Herremans is kihúzódhat. Van anyag amiből dolgozni lehet 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Túl unalmas volt már az offseason.................
több mint 11 éve
Lane Johnson 4 meccs eltiltás tiltott teljesítménynövelő miatt. Tabzs tabzs.
hülye gyerek. nem értem miért kell ezt. a legrosszabbkor jön ez számára. mondjuk nekünk sem igazán jött jól most ez. de legalább lesz idő helyettest keresni TC-ben.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Lane Johnson 4 meccs eltiltás tiltott teljesítménynövelő miatt. Tabzs tabzs.
Ki lesz első 4 meccsen a RT? Barbre?

több mint 11 éve
Logan a gyereket is bezsákolja.

több mint 11 éve
Valamelyik le ne sérüljön nekem 😛

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Basketball-Mock-Draft-10/8c5524aa-b9f1-4b0e-a8e2-22789544617d
több mint 11 éve
Jaj de sok éjszaka ez még....

több mint 11 éve
A program:

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Announce-Training-Camp-Dates/467480d5-6aa5-41cf-8d2c-ef0ae2739d36
több mint 11 éve
Lehet, hogy benéztük Barkley-t s azoknak volt igaza akik addig nem draftolták. De hát van ilyen ha a többi draftolt nagyjából értékén beválik belefér 😛

Reméljük a többi QBról nem kell, hogy kiderüljön mit tud, illetve pont az baj, hogy Sanchezről már tudjuk 😀