Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Valószínűbb, hogy nem térnek rögtön vissza, de elvileg fennáll a lehetősége. (Knott ugye nem is edz, ezért tök fölösleges elküldeni helyette valakit, aki esetleg játszhat az utolsó meccsen). Akár később is visszavehetőek PS-re ha nem lesz csapatuk, majd ahogy változik a keret az év folyamán.
Sok új infóval lettem gazdagabb 😀 Knott sérült? Oké, fel kéne hozni magam de mikor? 😀
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!
Henery még a csapatnál? Csalódott vagyok........Greengo
Nyilván azért meg kell várni, hogy Parkey hogyan rúg legalább az edzéseken + más rúgókra is lehet ránézünk még előtte. Akinek kétségei vannak Henery cutolásával kapcsolatban, az nézze meg Kelly meccs utáni sajtótájékoztatóját, valahol az elején kérdezik Heneryről, ilyen borúsan még nem hallottam nyilatkozni. Persze van arra minimális esély, hogy a kipróbált rúgók még rosszabbak lesznek ... de erre ne is gondoljunk. Gondolom emiatt a bizonytalanság miatt is lehetett lelombozódva Kelly.

#Eagles release 14: Annen, Bamiro, Barton, Boone, Cunningham, Hawkins, Igwenagu, Knott, Kruger, Lowe, Mays, Morgan, Spear, Villanuevaano92
Idén negyed annyira nem tudom követni az előszezont mint szoktam, de azért engem meglep 1-2 dolog. Krueger? Bamiro? Knott most? Később vártam.Shawn84
Krueger nem mutatott túl sokat sem az edzőtáborban, sem a meccseken, ráadásul a riválisok (Bair, Hart) jobban is szerepeltek. Erősebb lett a csere DL, és ebbe ő nem fér be. PS-re mehet.
Bamiro rosszabb volt, mint tavaly. Futásblokkolása visszaesett.
Knott: 4 meccses eltiltás + aug. eleje óta nem edz, így ez várható volt. Annyira azért nem volt jelentős játékos, hogy TC nélkül is odaérjen. Azt írják ő is mehet PS-re. Onnan esetleg visszatérhet majd.BleedingGreen
Ja csak a PS jelöltekről én azt gondoltam, hogy az utolsó keretszűkítésnél esnek majd csak ki.Shawn84
Valószínűbb, hogy nem térnek rögtön vissza, de elvileg fennáll a lehetősége. (Knott ugye nem is edz, ezért tök fölösleges elküldeni helyette valakit, aki esetleg játszhat az utolsó meccsen). Akár később is visszavehetőek PS-re ha nem lesz csapatuk, majd ahogy változik a keret az év folyamán.

több mint 11 éve
Nyilván azért meg kell várni, hogy Parkey hogyan rúg legalább az edzéseken + más rúgókra is lehet ránézünk még előtte. Akinek kétségei vannak Henery cutolásával kapcsolatban, az nézze meg Kelly meccs utáni sajtótájékoztatóját, valahol az elején kérdezik Heneryről, ilyen borúsan még nem hallottam nyilatkozni. Persze van arra minimális esély, hogy a kipróbált rúgók még rosszabbak lesznek ... de erre ne is gondoljunk. Gondolom emiatt a bizonytalanság miatt is lehetett lelombozódva Kelly.

#Eagles release 14: Annen, Bamiro, Barton, Boone, Cunningham, Hawkins, Igwenagu, Knott, Kruger, Lowe, Mays, Morgan, Spear, Villanuevaano92
Idén negyed annyira nem tudom követni az előszezont mint szoktam, de azért engem meglep 1-2 dolog. Krueger? Bamiro? Knott most? Később vártam.Shawn84
Krueger nem mutatott túl sokat sem az edzőtáborban, sem a meccseken, ráadásul a riválisok (Bair, Hart) jobban is szerepeltek. Erősebb lett a csere DL, és ebbe ő nem fér be. PS-re mehet.
Knott: 4 meccses eltiltás + aug. eleje óta nem edz, így ez várható volt. Annyira azért nem volt jelentős játékos, hogy TC nélkül is odaérjen. Azt írják ő is mehet PS-re. Onnan esetleg visszatérhet majd.BleedingGreen
Ja csak a PS jelöltekről én azt gondoltam, hogy az utolsó keretszűkítésnél esnek majd csak ki.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!

Knott: 4 meccses eltiltás + aug. eleje óta nem edz, így ez várható volt. Annyira azért nem volt jelentős játékos, hogy TC nélkül is odaérjen. Azt írják ő is mehet PS-re. Onnan esetleg visszatérhet majd.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
Krugert én is sajnálom, talán kaphatott volna még esélyt, pláne a sérülése után. Nyilván neki jó lenne, ha esetleg máshol beválna, még nagyon fiatal (22), de azért morci lennék, ha mi meg elengedtünk egy tehetséget (persze azért látják van-e értelme foglalkozni vele vagy sem, könnyen dumálok innen a fotelből 😀). E van.

A Jets meccsen nagyon morfondírozom fent maradjak e, de sanszosan nem fogok. A Sancho ügyre meg kíváncsi leszek, mire fut majd ki.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Krugert sajnálom én is. Jó lett volna ha CM el együtt stabilan kezdők :S 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Krugert nagyon sajnálom, bíztam benne

több mint 11 éve
Idén negyed annyira nem tudom követni az előszezont mint szoktam, de azért engem meglep 1-2 dolog. Krueger? Bamiro? Knott most? Később vártam.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
76 playánk van így, amit ugye keddig 75 re kell redukálni. Szóval még mehet Henery is 😀d

több mint 11 éve
#Eagles release 14: Annen, Bamiro, Barton, Boone, Cunningham, Hawkins, Igwenagu, Knott, Kruger, Lowe, Mays, Morgan, Spear, Villanueva

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
háháháháh, Barkley fog kezdeni csütörtökön 😀ddano92
Valamint a kezdők mellett Sanchez se fog pályára lépni.
Féltjük, mint a hímes tojást. 😀

Bár most esik le, hogy amit Te írtál, abba lényegében benne van az is amit én mondtam. 😀Bébé
xDDD száncsezt kell is félteni, nehogy lesérüljön a franchise qb-nk 😀ano92
+ lehet az is benne van, hogy addigra már eltradeljük . 😀
Az első cutok:
WR B.J. Cunningham
DE Alejandro Villanueva
K Carey Spear
DE Frances Mays
DB Davon MorganBleedingGreen
Henery még a csapatnál? Csalódott vagyok........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve

Bár most esik le, hogy amit Te írtál, abba lényegében benne van az is amit én mondtam. 😀Bébé
xDDD száncsezt kell is félteni, nehogy lesérüljön a franchise qb-nk 😀

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga

Bár most esik le, hogy amit Te írtál, abba lényegében benne van az is amit én mondtam. 😀
több mint 11 éve
Az első cutok:
WR B.J. Cunningham
DE Alejandro Villanueva
K Carey Spear
DE Frances Mays
DB Davon Morgan

több mint 11 éve
háháháháh, Barkley fog kezdeni csütörtökön 😀dd

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akiknek a míves összefoglalóink nem elegek 😛

noonkick.com/2014-nfl-preseason-pittsburgh-steelers-at-philadelphia-eagles/
több mint 11 éve
Első keretszűkítés kedden.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
"Papa Bair" elég jó kis becenév. 😀
Szezon közben lesz 30 éves Bair, de még egy NFL meccset sem játszott.

Kíváncsi vagyok, hogy B.Graham-ért érkeznek-e ajánlatok. Igaz azt sem tudom, hogy ha pl. 5 körös picket ajánlanának érte, elengedném-e.
Marcus Smith még nem elég jó pass-rusher, szóval nélküle egy esetleges T.Cole sérülés esetén, nem biztos, hogy annyira menő páros lenne a C.Barwin-Marcus Smith OLB duó.
több mint 11 éve
Mit nem adnék azért, ha egész idényben a legnagyobb kérdésünk az lenne ki legyen a kicker 😛 amúgy ja, Henery cut 😀
több mint 11 éve
ja tudom mekkora király volt.

Mindegy, bízok Kellyben. Tudja mit csinál. Lehet idén majd robbant Henery.

több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
jó és akkor miért nem lehetett egy átlagos kickert kibaszni a faszba és hozni helyette valaki hasznosat offseasonban. Mint tettük ezt punter poszton is tavaly.

Mert kezd elegem lenni, hogy az azonos szintű/erősebb csapatok ellen csak az 3 pont hiányzik amit Henery 40 yardról kihagy. És most nem arról van szó mert egy meccsen kihagyta volna közelről, mert akkor szarnám le. Hanem arról hogy folyton ezt csinálja.

Tavalyelőtt is ilyen szar lett volna, de akkor az egész csapat összességében volt szar.ano92
ez talány nekem is.. hidd el, én az elsők között basztam volna ki heneryt a tavalyi szezon után, lehet kapott egy utolsó esélyt, mégis egyetemi szinten király volt, hátha csak későn érő típus (nem az)
több mint 11 éve
jó és akkor miért nem lehetett egy átlagos kickert kibaszni a faszba és hozni helyette valaki hasznosat offseasonban. Mint tettük ezt punter poszton is tavaly.

Mert kezd elegem lenni, hogy az azonos szintű/erősebb csapatok ellen csak az 3 pont hiányzik amit Henery 40 yardról kihagy. És most nem arról van szó mert egy meccsen kihagyta volna közelről, mert akkor szarnám le. Hanem arról hogy folyton ezt csinálja.

Tavalyelőtt is ilyen szar lett volna, de akkor az egész csapat összességében volt szar.

több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
el lett cseszve ennyi. 2 héttel kezdés előtt nem cutolják Heneryt. Volt félévnyi idő keresni helyette mást. Amatörizmus ment itt ebből a szempontból.ano92
tolt egy jónak mondható TC-t (talán 2 vagy 3 kihagyott FG-ja volt), majd jöttek a meccsek.. szerintem nem lett elcseszve, adtak neki lehetőséget, de ő sajnos ismét elbukott az "éles" szituban...
azért Kickert nem olyan veszélyes dolog kirúgni vsz, ha van helyette más (per pillanat akárki 😊 )zsojti
tavalyelőtt is szar volt, tavaly is szar volt. Reméltem a tavalyi szezon a last chance és letesz valamit, de nem. Tudták hogy szar, most meg megvannak lepődve. De a jelenleg elérhető akárki közül az a szomorú, hogy még így is az egyik legjobb és ezért nem is fogják kidobni.ano92
az én értelmezésében pont azért nem ő legjobb elérhető, mert fejlődésképtelen... amit te is írsz
erre a produkcióra bárki képes, és egy új embernél kiépülhet az a bizalom, ami nála már nincs meg
mindegy, hogy 40 yard felett miért megyünk neki a 4. kísérletnek, nem 😊
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Én nem látom ilyen gyászosan a helyzetet.

Heneryről tudjuk, hogy nem nagyon bírja a nyomást (pozitív tulajdonság egy kickernek, mondhatom...). Erre Kellyék nyomás alá helyezték először Murderleg, majd most Parkey érkezésével. A három ligában töltött szezonja alatt mindössze 12 FG-t hagyott ki, 86-ból 74-et berúgott (86%). (Prater 84%, Hauschka 89%)

Az, hogy tavalyelőtt szar volt, egyáltalán nem igaz. 31-ből 27-et bevágott, ez 87%-os teljesítmény, azért ez elég jónak mondható.

Ami a probléma vele, hogy kulcsszituban kibaszott gyenge. Összességében szerintem van egy átlag kickerünk, aki már sokkal jobb biztosan nem lesz, de jelenleg nála nincs jobb opciónk, ezért szorítok neki, és bízom benne, hogy összeszedi magát.

Ja és a kickoffoknál biztos megnézném, hogy Jones hogy rúgja őket, mert neki szerintem erősebb lába van (oké, hogy más technika meg ilyenek, de láttunk már olyat, hogy punter rúgta a kickoffokat). Henery nem képes az endzoneba juttatni a labdát. Tavaly a 31. volt a touchbackeket tekintve.

több mint 11 éve
el lett cseszve ennyi. 2 héttel kezdés előtt nem cutolják Heneryt. Volt félévnyi idő keresni helyette mást. Amatörizmus ment itt ebből a szempontból.ano92
tolt egy jónak mondható TC-t (talán 2 vagy 3 kihagyott FG-ja volt), majd jöttek a meccsek.. szerintem nem lett elcseszve, adtak neki lehetőséget, de ő sajnos ismét elbukott az "éles" szituban...
azért Kickert nem olyan veszélyes dolog kirúgni vsz, ha van helyette más (per pillanat akárki 😊 )zsojti
pont azt nézem, hogy az NFC Eastből csak nálatok nem volt még Shayne Graham.Amadeus91
kelce meg graham együtt a teamben. 😀 fel is kötném magam 😀