NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
1
1
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ertz 15 font izmot szedett fel az offseason során. Mondták, hogy ki van gyúrva és szálkás meg minden, de azért néztem egyet, amikor olvastam. 😀 Jelenleg kb 265 font lehet. Szezonra (TC közben) lemegy 260-ra és az úgy teljesen korrekt.
Logan is felszedett 12 fontot, szóval 310-315 között mozog. Jó lenne 310 fölött maradni és akkor talán nem tolják el olyan könnyen.
több mint 11 éve
Az új szerzeményünk Jordan Matthews, arról, hogy milyen volt a múltheti NFLPA esemény (ez miatt nem tudott részt venni az edzésen):"Kiosztottam pár autogramot, csináltak velem pár képet, de nem vagyok oda ezekért a dolgokért. Csak edzeni akartam."Ma már kint is maradt edzés után Sanchezzel:
több mint 11 éve
Amúgy bocs hogy folyton Momaht hájpolom 😀Jah engem egyáltalán nem zavar...amíg át nem ölt a tavalyihoz hasonló Herremans-hype méreteket. Nah az már idegesített. 😀
www.youtube.com/watch?v=3dPdMQXAgGcmustaine
Főleg amikor az "Ellenséges vonalak mögött"-nél az aktuális ellenfél szurkolói választhatnának egy játékost az Eagles keretéből és ha jól emlékszem 2-en is azt mondták, hogy Herremans. Nah hát akkor kiégtem. 😀
több mint 11 éve
CM-et kifelejtetted az ILB depthből 8-) @)
több mint 11 éve
Az a baj, hogy nfl-ben pont nem lehet ezt megvalósítani kb a cap miatt. Olyan elit depth kéne egy egész meccses uptempohoz amit már nem lehetne fenntartani, na meg a védelmünk alapból sem valami veretős 😀ano92Elit depth nincsen, de ahhoz nem kell sok, hogy a kezdőink és a cseréink egy szinten legyenek.
Mindenki döntse el, hogy ez előny vagy hátrány. 😀
N.Allen és Wolff jelenleg kb. egy szinten lehet. Nem lenne világvége, ha bármelyikük kapna 5-6 drive-ot meccsenként.
Nolan és Watkins minőségi játéka kérdéses, de talán Őket is majd be lehet dobni a mélyvízbe.
Nem lenne hátrány, ha Marcus Smith már rookieként kapna 400 snap-et.
Az ILB depth a tavalyi alapján sajnos kimerül Goode-ban.
DL-depth meg egy halatmas kérdőjel de bízunk Hart-ban, V.Curry-ben, Kruger-ben és Beau-ban. Tavalyi depthnél szarabbak nem lehetnek. 😀
Szóval idén már talán van annyi depth a védelemben, hogy bírják az up-tempot.
több mint 11 éve
Nem sok esélye van, de én szorítok neki azért, ha nem baj 😀Azt írták, Momah sokat fejlődött tavalyhoz képest, de még mindig távolinak tűnik a végső roster az ő számáramustaineMaclin, Cooper, Jordan Matthews, Huff simán előtte van és előtte is lesznek.
Jelenleg Brad Smith és Benn is. És akkor még itt van Jeff Maehl (Damaris Johnson), aki(k) tavaly is kiszorította Őt.
Nem egyszerű.Bébé
Smitht, Maehlt és Damarist nem szeretem, nem bánnám, ha közülük valakit sikerülne kiszorítania. Amúgy bocs hogy folyton Momaht hájpolom 😀
www.youtube.com/watch?v=3dPdMQXAgGc
több mint 11 éve
Azt írták, Momah sokat fejlődött tavalyhoz képest, de még mindig távolinak tűnik a végső roster az ő számáramustaineMaclin, Cooper, Jordan Matthews, Huff simán előtte van és előtte is lesznek.
Jelenleg Brad Smith és Benn is. És akkor még itt van Jeff Maehl (Damaris Johnson), aki(k) tavaly is kiszorította Őt.
Nem egyszerű.
több mint 11 éve
jó ez az új uptempo, kár hogy egész meccsen nem lehet végig veretni, mert nem csak az ellenfél védelme hal meg, hanem a mienk is 😀 Az a baj, hogy nfl-ben pont nem lehet ezt megvalósítani kb a cap miatt. Olyan elit depth kéne egy egész meccses uptempohoz amit már nem lehetne fenntartani, na meg a védelmünk alapból sem valami veretős 😀
több mint 11 éve
Azt írták, Momah sokat fejlődött tavalyhoz képest, de még mindig távolinak tűnik a végső roster az ő számára
több mint 11 éve
Ma is nyilvános edzés volt:- Kendricks és Jordan Matthews is visszatért, azonban Jeff Maehl (WR) és Dennis Kelly (OT) nem edzettek.
- A puntok visszahordását Huff, Jordan Matthews, Damaris Johnson, Sproles, Maclin és R.Cooper is gyakorolta.
- Az edzés egy időszakában az irányítók csak a hosszú passzokat gyakorolták. Foles volt a legjobb, utána pedig Sanchez. A feladat úgy zajlott, hogy Barwin kitárt kezekkel felállt a QB-któl 40 yardja és az irányítóknak el kellett találniuk. Folesnak sikerült. Később pedig 30 yardra kihelyezett kukákba kellett beletalálniuk. Nincs hír arról, hogy valakinek összejött volna.
- Hiába tért vissza Jordan Matthews, 7-7 ellen először Brad Smith volt az első csapat slot-elkapója.
- Maclin elég jó edzést tudhat maga mögött. Foles ma rengeteget passzolt neki.
- Marcus Smith még mindig a harmadik csapat LOLB-je.
- Továbbra is Sanchez a második számú QB.
- Jordan Matthewst is dicsérik. Teljesen mindegy hol kapja el a labdát, mindig elsprintel az end zone-ig, majd vissza a huddle-ba.
- Korábban lehetett olvasni, hogy idén új szinte lép az up-tempo támadósorunk és most ennek szemtanúi is lehetettek az újságírók. 11-11 elleni játékban többször volt, hogy 10 másodpercen belül el tudták indítani a következő játékot.
- Sancheznek volt ma pár olyan dobása, amikor túldobta az elkapóját. Azonban volt egy nagyon szép 25 yardos játék közte és Momah között. Momah-t a 20 centivel kisebb Boykin fogta.
- 2. csapat ILB párosa: Goode és J.Phillips
- B.Logan tavalyhoz képest jóval nagyobbnak tűnik.
- Murderlegnek sikerült elrontania egy 30 yardos FG-t. Henery 47-ről vágott be egyet.
- Az edzés utolsó play-énél Maclin droppolt egyet, majd maradt lent a földön a térdét fájlalva. Azonban rövid időn belül felkelt és azt mondta az újságíróknak, hogy nincsen semmi baja. Sikerült mindenkire jól ráijesztenie.
több mint 11 éve
Hillt el is hozhatnánk 😀So the Eagles won't have to face Sean Lee, Daryl Washington, or Robert Mathis this coming season. Who's next on Chip's voodoo doll list?Oké ez nem tréfa már 😀 "Will Hill, a Giants safetyje a tavalyi 4 meccs után idén 6 meccses eltiltást kapott marihuánafogyasztás miatt, mint visszaeső."Shawn84
Kezdek hinni benne basszus. Tavaly ugyanez volt. 😀Shawn84
több mint 11 éve
Eddig SB-t jelentettünk most mi vagyunk a balsors...!
több mint 11 éve
Eddig SB-t jelentettünk most mi vagyunk a balsors...!
több mint 11 éve
bazzeg mos látom csak hogy Reynolds megkapta Torghelle mezszámát. Ez NEM lehet véletlen!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
So the Eagles won't have to face Sean Lee, Daryl Washington, or Robert Mathis this coming season. Who's next on Chip's voodoo doll list?Oké ez nem tréfa már 😀 "Will Hill, a Giants safetyje a tavalyi 4 meccs után idén 6 meccses eltiltást kapott marihuánafogyasztás miatt, mint visszaeső."
Kezdek hinni benne basszus. Tavaly ugyanez volt. 😀Shawn84
több mint 11 éve
So the Eagles won't have to face Sean Lee, Daryl Washington, or Robert Mathis this coming season. Who's next on Chip's voodoo doll list?Kezdek hinni benne basszus. Tavaly ugyanez volt. 😀
több mint 11 éve
Abban a csapatban ez a legértékesebb autogram:Azért én örülnék biza ha a mi csapatunkban osztogatná még........... komolyan jobban fáj mint D-Jax elengedése😕 hiába már csak ilyen szentimentalista 😀 vagyok
twitter.com/Panthers/status/472066098561826817/photo/1
Igaz ott van még McNutt is. 😀Bébé
több mint 11 éve
Micsodaaa? Azzal a csodafallal? Moses + Long + Lauvao. Ne viccelj, a Tigris tank nem töri át 😀 😀 😛A Dallas D# papíron, azért nem éppen erősödött ebben az offseasonban.Én örülök neki. Nagyon nem tetszett, és most már megint lesz kit utálnom úgy igazából 😛 Shawn84
Igaz a kedvenc 4-3-as DE prospectem, Lawrence ott kötött ki, szóval tőle tartok egy kicsit 😀Bébé
Remélem szarrá sack-eli RGIII-t. 😛 😀
10 játékos, akik nem sérülhetnek meg:
www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Ten-players-the-Eagles-can-least-afford-to-lose-to-injury.html
Meglepetés nincsen benne.Bébé
több mint 11 éve
Remélem szarrá sack-eli RGIII-t. 😛 😀A Dallas D# papíron, azért nem éppen erősödött ebben az offseasonban.Én örülök neki. Nagyon nem tetszett, és most már megint lesz kit utálnom úgy igazából 😛 Shawn84
Igaz a kedvenc 4-3-as DE prospectem, Lawrence ott kötött ki, szóval tőle tartok egy kicsit 😀Bébé
10 játékos, akik nem sérülhetnek meg:
www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Ten-players-the-Eagles-can-least-afford-to-lose-to-injury.html
Meglepetés nincsen benne.
több mint 11 éve
Hírek az OTA-ról:- B.Graham lement 265 fontra. Rájött nem árt, ha gyorsabb egy kicsit szabad területen.
- Marcus Smith egyelőre csak LOLB poszton játszik (Barwin cseréje). Erre számítani lehetett annak tükrében, hogy zónázásban elég sok tapasztalata van. Arról nem is beszélve, hogy B.Graham alkalmatlan ezen poszt teljes körű betöltésére.
- Foles-tól megkérdezték, mi a legnagyobb különbség a tavalyi és az idei év között: "Házas vagyok."
- Jenkins és N.Allen a kezdő safety párosunk.
- Cooper elejtett pár passzt az edzés elején, azonban később volt egy nagyon szép hosszú TD elkapása.
- Sproles nagyon jónak tűnik. (Igaz amelyik O# játékos nem tűnik jónak az OTA-k során, annak kb. esélye sincs rosterre kerülni. )
- Sanchez a 2. számú QB-nk.
- Kendricks térde be volt csomagolva, így nem edzett ma. Helyét Goode vette át.
- Valamint Jordan Matthews NFLPA eseményen van, így Brad Smith az első csapat slot-WR-e.
- Jason Phillips (tavaly a TC-ben ACL szakadást szenvedett) nem mozog valami jól. Azonban Bennt dicsérik.
Ja és Dorenbos is csinálja, amit tud 😀
Sanchez arca. 😀
Ezen a képen Dorenbos egy kicsit pocakosnak tűnik. 😀
Abban a csapatban ez a legértékesebb autogram:
twitter.com/Panthers/status/472066098561826817/photo/1
Igaz ott van még McNutt is. 😀
több mint 11 éve
picit foglalkoztatott ez a kérdés, örültem, amikor megláttam a címet, és hát mosher szokott olyasmit írni, ami hasznos számomra. de ezt itt mégsem vágom teljesen. a méret OK, de a fizu?? azért ne játszass egy playmakert, mert akkor sokat kérhet? nekem ez nem logikus.2011-ben Mathist se kellett volna játszani olyan sokat, mert így köv évben 25 millát kellett neki adni. Shady-t és DeSeant is csak a snap-ek felében játszattam már volna karrierjük kezdete óta, hogy nehogy sokat kérjenek. Sőt Folest is padoztatnám, így jövőre talán magunkhoz tudnánk láncolni évi 3-4 milláért.
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/moshers-mailbag-finances-limiting-boykins-snapsjorge
Offseason van. 😀
több mint 11 éve
Itt is van:www.nfl.com/top100/2014#video=0ap2000000353519
Hú de messze még a szeptember 😛. Nagyon várom és bízom benne, hogy az derül ki, nemcsak kifutott éve volt ez 😀
több mint 11 éve
picit foglalkoztatott ez a kérdés, örültem, amikor megláttam a címet, és hát mosher szokott olyasmit írni, ami hasznos számomra. de ezt itt mégsem vágom teljesen. a méret OK, de a fizu?? azért ne játszass egy playmakert, mert akkor sokat kérhet? nekem ez nem logikus.www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/moshers-mailbag-finances-limiting-boykins-snaps
több mint 11 éve
NFL Top100. Nick Foles 70, Tony Romo 71 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!