NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
picit foglalkoztatott ez a kérdés, örültem, amikor megláttam a címet, és hát mosher szokott olyasmit írni, ami hasznos számomra. de ezt itt mégsem vágom teljesen. a méret OK, de a fizu?? azért ne játszass egy playmakert, mert akkor sokat kérhet? nekem ez nem logikus.

www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/moshers-mailbag-finances-limiting-boykins-snaps
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
NFL Top100. Nick Foles 70, Tony Romo 71 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Úgy nézem ma Curry nap van Phillyben. Több cikk is jelent meg róla. Ez is jó:  www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Curry-Pushing-For-Role-In-Year-3/bf150f1e-b571-4cdd-af4c-46fadbae7101
több mint 11 éve
Vinny Curry = Secret Superstar:  www.bleedinggreennation.com/2014/5/28/5757792/philadelphia-eagles-vinny-curry-PFF-secret-superstar
több mint 11 éve
Csóri Lee-t és a dallasiakat nem irigylem.....................dande
Meg Lee szimpatikus volt a számomra. Szerettem volna azt, hogy draftoljuk.
A Dallas D# papíron, azért nem éppen erősödött ebben az offseasonban.
Igaz a kedvenc 4-3-as DE prospectem, Lawrence ott kötött ki, szóval tőle tartok egy kicsit 😀Bébé
Én örülök neki. Nagyon nem tetszett, és most már megint lesz kit utálnom úgy igazából 😛 Kellett már, mert lassan túl sok szimpatikus játékost vittek, hozzátéve, hogy jelenleg vagy 3-4 volt Bayloros játszik ott. 😕
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Csóri Lee-t és a dallasiakat nem irigylem.....................dande
Meg Lee szimpatikus volt a számomra. Szerettem volna azt, hogy draftoljuk.
A Dallas D# papíron, azért nem éppen erősödött ebben az offseasonban.
Igaz a kedvenc 4-3-as DE prospectem, Lawrence ott kötött ki, szóval tőle tartok egy kicsit 😀
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Közben Matthews is aláírta 4 éves szerződését.
Már csak Smith van hátra

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 275 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csóri Lee-t és a dallasiakat nem irigylem.....................
több mint 11 éve
Mond valami érdemlegeset?

www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/0ap2000000353375/Askin-Eskin-Matthews-is-one-to-watchdande
Semmi olyat, amiről ne lett volna szó a topikban.

Max annyi, hogy szerinte HaHa-t nagyon akartuk. Ha bent maradt volna a Cook-HaHa páros, akkor is HaHa-t vittük volna.
Nem bánom, hogy nem maradt bent. 😀

Jah és "Smith II" elég szarul néz ki a mezen. 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 275 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mond valami érdemlegeset?

www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/0ap2000000353375/Askin-Eskin-Matthews-is-one-to-watch
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Érdekes lesz ha az O felpörög azt,hogy birja ki a depht nélküli dline...

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Bennie Logan 315 fonton gond nélkül kézen állva közlekedik. Nekem ennyi elég. Én szerintem ő lehet idén a nagy durranás. Benne érzem a leginkább hogy 2. szezonjára , rendes mélységgel a falban/mögötte szörny lehet..

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy nem minden bokorban terem elit NT (mint pl ahogy Ulpi is írja, Poe). Nekünk "csak" egy Loganünk van, aki valószínűleg sosem lesz elit játékos, de egy közepesnél erősebb teljesítményre mindenképpen képes (lesz). Ezt futás ellen már láthattuk is a szezon vége felé, viszont a backfieldre (valószínűleg a limitált méretei miatt) ritkán jutott. Ezen lehet fejleszteni, de ne várjunk már egy 3. körös játékostól elit teljesítményt a rookie szezonjában. Loganre is pakolják fel az izmot, reménykedünk, hogy a dinamikája nem kopik meg és képes lesz fejlődni.
Azt is fontos megemlíteni, hogy a védelmünk a legtöbbet volt a pályán a szezonban az összes csapaté közül, de ennek ellenére miután Logan kezdő lett, a 4. legkevesebb futott yardot engedtük az utolsó pár meccsen (pontos számokra nem emlékszem, de azt tudom, hogy Bébé írta ezt az infót pár hónapja). A védőfalunk szerintem a legfiatalabb (bár erről sincs pontos infóm) a ligában (24 év a kezdők átlaga: Thornton 25, Logan 24, Cox 23) Ezen kívül a depth úgy nézett ki, hogy Curry, aki passz ellen a szezon közepéig jó volt, aztán eltűnt, rajta kívül Square, akit seggrefejelt DeMarco Murray az utolsó meccsen, és Geathers, akit (érthető okokból) nem nagyon marasztaltak a szezon után. Ez a felhozatal szerintem nagyon gyenge, a kezdők mögött egy szituációs játékos van (Curry), a többiek gyengék voltak (Square és Geathers is). Nekem Cox picit csalódás volt 3-4-ben, de Thornton és Cox egész jók voltak (bár inkább csak futás ellen)

Ami a Saints elleni meccs végén történt, nekem is szemet szúrt, és írtam is, hogy ez a fal így nem oké. De az tuti, hogy kurvára elfáradtak a végére, mert végig csak futással vertek minket, az offensünk meg csak végigszaladt a pályán. Ilyen rengeteg időt a pályán tölteni ilyen depthtel nem lehet (vagyis lehet, de látjuk az eredményét). Ilyen Square-féle seggrefejelős játékosok nem tudom, hogy kerültek a keretbe, de ami tetszik, hogy ezt Kellyék is észrevették, és érkezett Hart a draftról, akiből jó cserejátékos (vagy több?) lehet. Krugerről is írták, hogy jót tett neki a redshirt, és készen áll az NFL-re. Kíváncsian várom a szezont 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Frissíts rá, úgy működnie kell 😊 nálam megy a link faszánmustaine
Még mindig csak a 2. és a 3. oldal tetejére ugrik. 😀Bébé
Oké. Nem is baj, ha tisztázzuk ezt a draft előtt, akár ilyen felületes szempontból is. Legtöbb poszt akár combine oldalon, akár draft/mock oldalon, akár wikiben egyszerűen össze van vonva. DL, LB, satöbi. Igazából nem azért mert ez így igaz. Hanem mert olyan sokrétű a dolog, illetve legtöbb játékos több posztra is alkalmas, így egyszerű átlátni.

A Nose Tackle nemcsak az edzők és szakik szerint létező fogalom (a technikán túl). Más képességek kellenek hozzá, bár valóban minden NT DT, de fordítva ez nem igaz. (Nem lehet betenni bármelyik jó DT-t NTnek és még mondhatnék pár érvet).
Tehát (lásd fent) DT poszton belül is van eltérés, hogy ki melyik technikán, milyen sémában, milyen feladatkörre mennyire is alkalmas. Nehogy már egy 3 tech UT-t felsoroljunk akkor, mikor arról beszélünk, ki a legjobb NT a ligában. Valóban, ha mindenkit ideveszünk, nem ő a legjobb DT, ez biztos.

Az nem érv, hogy "nem tőle függ hova teszik". Igaz, betehetem Tom Bradyt is WRnek, mert nem ő dönt, és na ugye hogy nem is jó QB. Azért ezt gondol át még egyszer. Ez így nem érv amellett vagy ellen, hogy milyen jó az eredeti posztján, amit vizsgálunk. Ahogy az sem, azokon a más posztokon ki milyen jó.
Dontari Poe Nose Tackle, annak is draftolták, azt is játssza mai napig, ami fontosabb, hogy ezt a posztot néztük.

Pont az lett volna a lényeg, csak lehet nem jól írtam, hogy "született Nose Tackle" ahogy én fogalmaztam, nagyon ritkán jut el az NFL draftig úgy, hogy NFLben is várhatóan tudja ezt a posztot. Ezért ilyen drágák (Poe top 10es jósolt értéke). Valójában nem nagy a konkurencia, de ettől még valaki a legjobb lehet adott évben. Poe a legjobb jelenleg. Én azt láttam például, 3-4 DEnek szakik, stat oldalak, blogok, szurkerek is a saját álomcsapatukba (NT toplista élére, stb) leginkább 3-4ben JJ Watt - Poe duó mellé tesznek valakit, ez utóbbi változó inkább. Még QB poszton is nagyobb a szórás, nem nyer egyértelműen Peyton Manning (bár szakiknál igen).

Ez egy unikum poszt. A Chiefs vezetőségtől tegnap szivárgott ki: problémának tartják, miszerint Poe oké, hogy extrém sok snapet a pályán tölt, és mind futás, mind passz ellen szuper, de ha lesérül, vagy évekig ezt játssza és elkopik, akkor gond lesz a 3-4es sémával.
Viszont nem igazán vannak NTk sem drafton sem FA piacon, csak NT pótlékok. Rájuk céloztam lentebb, miszerint: nagydarab DT= jobb híján NT. És ezt a Chiefs nem tudja megoldani, pedig tavaly is legalább 8 embert hoztak Poe mögé. És szezon vége óta is kipróbáltak vagy négyet. Ez olyan, mint a franchise QB keresés, látszólag sok a tehetség, de kevés az igazán alkalmas ember.
Sok csapat inkább próbálkozik sub felállásokkal, vagy bármivel, mert nem találnak NT-t, és néha muszáj csökkenteni a DL létszámát. A 4-3 és 3-4 mára összemosódik (de létezik), ettől még a nem pozíciós védelem esetén is teret ad az edzőnek, ha van NT a csapatban.ulpianus
Eredetileg is Chapman értékét az adta, hogy NT kompatibilis. Ha más nem megy, akkor legalább ne tolják el a srácot, ezért hizlalnak fel DTket, de ez már vészmegoldás. Egy jó NTnek fizikális szempontból 3 ismérve van, ebből egyiket ki is üti. Ugyanis kell bivaly erő, dinamika, és állóképesség. Utóbbit a túl nagy tömeg túlságosan lecsökkentheti.
Chapman ha dagadt, attól önmagában nem lesz jobb, inkább rosszabb. De persze meglátjuk, mert sérült is volt tudtommal.

Ugyanaz a NG és NT.

A centerek 300 fonton játszanak, de van sok ennél nagyobb is, ami tud előnyt jelenteni, ha izomból áll, és a játékos a képességeivel ki is tudja használni. De 300 font ideálisnak számít már.

Egy valamibe külön menjünk bele. Reméem nem fogok untatni senkit.
A tömeg egy dolog. Mondjuk képzeljünk el egy tökéletesen zsírmentes 280-290 fontos 6'3+ magas DT-t. Anno a Chiefs draftolta Allen Baileyt, aki leginkább így festett (288 font):
:: KÉP ::
Úgy képzeljük el, hogy minden 300+ font tömegű DT zsírpárnái alatt ott lapul egy ilyen szörny. Na most attól, hogy ez a srác feltol még 35 font zsírt, nem lesz jobb játékos, nem is lesz erősebb. Sőt, lassabb lesz, hamar kifárad, nehezebben fordul, stb.
Mindenesetre Dontari Poe combine eredménye arányaiban volt megdöbbentő. Egy 200 font alatti srác futhat 4.3 alatt, de 4.6 fölött kezd kellemetlen lenni. Poe esetében nem csak az volt a durva, hogy 44x tolta ki a súlyt (a második 36x), mindig vannak erőnyerők.
Nem neki volt a legjobb 40 yardos ideje DT poszton sem. Azonban olyan sebességgel futott 346 fonton, amit 300 fontos, vagyis egy súlykategóriával kisebb srácok közül csak kevesen tudtak überelni. A 280 alatti srácokat kivéve. Ez olyan, mintha egy 250 fontos ILB lefutná a 200 fontos CBket. Irreális.
Másik az ember izomzata. Kétféle izomtípus van (+ a szív szuperizma). Az egyik nagy erőkifejést biztosít, és hamar elfárad, besavasodik. Másik sokáig bírja, kevesebbet fogyaszt, ellenben kevesebbet is bír egyszerre emelni. Vagyis az NT erejű játékosok, ha még találsz is olyat aki teljesít NFL szuperatlétái fölött, akkor tuti nem bírják sokáig. És akkor jön ez a Poe, aki mindenkinél erősebb, gyorsabb mint lehetne elvben, és a Memphis egyetemen nemhogy a védelemben nem jön le a pályáról, hanem STben is felmegy, és azt is jobban bírja mint kisebb társai. Ilyen izomzat egyszerűen nincs. Feltehető, hogy Poe nem az említett nagyjából 280 font izomra hízott, hanem ő tényleg 300 font izom, ami ráadásul nem is puszta erőemelő, hanem jó arányban áll hosszabb távú izomsejtekből is, ezzel extrém teljesítményre képes. A genetika nem mindenkivel egyformán bánik. Ilyen szörnyek nem születnek gyakran, hiába gyúrsz, ez nem így megy. (ellenére a sok "majd nyáron felgyúrjuk azt jó is lesz" elméletnek) Mindenkinek vannak korlátai, és ezek a srácok közel járnak hozzá, legtöbbszször.
Például ismert dolog tudtommal, hogy Arnold Schwarcinak minden izma imádott fejlődni, erre született. Kivéve a vádliját. Ezért sokáig fényképezték úgy, hogy ez ne látszódjon, térdig vízben állva vagy valami módon. Saját bevallása szerint sokat szenvedett célzott edzésekkel (és szurikkal), hogy ezt le tudja dolgozni.

Poeban az a durva, hogy edzésmániás és hajt mindig mint állat meccsen is. Ezért fejlődik. Ahogy írta valaki lejjebb, még van benne potenciál. Izomzata már nem fog fejlődni, gyorsabb sem lesz (bár fogyott nyáron 330ig asszem, kicsit gyorsult), de a technikája folyamatosan fejlődött. Ha ez így lesz továbbra is, akkor nagyon nehéz lesz megállítani. De ilyen srác most sincs a drafton, és ritkán van.

Nem a magasság számít. Nem is a bruttó tömeg (lásd zsír növelése). Hanem a nettó izomtömeg, és annak összetétele. Illetve az azt kiszolgáló szervezet, mint szívizom, tüdő, vérkeringés szállítókapacitása, savasodás, satöbbi. Az kell, hogy erősebb legyen az erőseknél, de ez kevés. Bírnia kell a duplázást hosszabb távon is. Ehhez kellenek megfelelő ízületek is például. Mert 350 fonton ,amikor tol két 300 fontos srác, pokoli erők lépnek fel, egy hirtelen irányváltás akkora terhelést helyez a bokára vagy térdre, amit nem bír ki akárki. Szerencse is kell, de erre születni is kell. Nem zsírtömeg kérdése, hogy beteszek valakit 0 technikába és akkor van egy NTm, mert hát mondom hogy az, a rosteren is így van kiírva. Aztán ott fullad meg levegő után kapkodva 3 perccel később.ulpianus

több mint 11 éve
Frissíts rá, úgy működnie kell 😊 nálam megy a link faszánmustaine
Még mindig csak a 2. és a 3. oldal tetejére ugrik. 😀
több mint 11 éve
EZT és EZT ajánlanám mindenki figyelmébe!mustaine
Pontosan mit is?
Mármint belinkeltél két oldalit a combine topikból, de nem tudom, hogy melyik hsz-t kéne olvasni. 😀Bébé
Frissíts rá, úgy működnie kell 😊 nálam megy a link faszán

több mint 11 éve
EZT és EZT ajánlanám mindenki figyelmébe!mustaine
Pontosan mit is?
Mármint belinkeltél két oldalit a combine topikból, de nem tudom, hogy melyik hsz-t kéne olvasni. 😀
több mint 11 éve
Robilluma Draft topicba írt könyvének eleje az NT-kről, kötelező olvasmány itt nálunk.

Mert az a monológ elgondolkodtat mennyire is vagyunk szarok NT poszton, ami már amúgy tavaly is látszódott, hogy kb. semmi a d falunk középen és bal oldalt.

Mert egy extraklasszis, középen megállíthatatlanul romboló nose, ha még a backfieldet is rendszeresen látogatja, akkor komoly megfélemlítő erővel bír, pláne ha emellé még az ellenfelek számára arrogáns karakterrel, domináns személyiségtípussal is rendelkezik.Robilluma
ano92
Ha azt nézzük Logannak volt Rookie szezonjában 27 tackle 2 sack 8 kezdés alatt. Vince Wilfork sok évig a liga egyik legjobb NT-je átlagosan 16 kezdés alatt 48-50 tacklet , 2 sacket hozott össze . (átlagban) Na most ehhez képest nem olyan gáz amit Logan hozott , szerintem jól játszott , most még felpakolt egy 7-8 font izmot is , jó lesz ez.Petikievak01
a NT-k teljesítményét nem számokban mérik.

EZT és EZT ajánlanám mindenki figyelmébe!

több mint 11 éve
Nem feltétlen az a lényeg, hogy 50 tacklet csinál e, hanem hogy betudja e tolni a faszba az olinet 😀 Wilforkot nem tolják el, a mi falunkat 2 guard kifilézi.ano92
Nézd azt hogy Logan 4-3-as DT-ként érkezett 305-308 fontos súllyal..Egy NT súlya meg bőven 310 font felett van. És nem a súly a lényeg, hanem a kar hosszúság/erősség, és a láb erőssége. Mindhez idő kell még Logannek, de megkapja, tapasztalata is van már, egyértelműen fejlődni fog. És az is segítheti ha a két DE is javul.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nem feltétlen az a lényeg, hogy 50 tacklet csinál e, hanem hogy betudja e tolni a faszba az olinet 😀 Wilforkot nem tolják el, a mi falunkat 2 guard kifilézi.

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Robilluma Draft topicba írt könyvének eleje az NT-kről, kötelező olvasmány itt nálunk.

Mert az a monológ elgondolkodtat mennyire is vagyunk szarok NT poszton, ami már amúgy tavaly is látszódott, hogy kb. semmi a d falunk középen és bal oldalt.

Mert egy extraklasszis, középen megállíthatatlanul romboló nose, ha még a backfieldet is rendszeresen látogatja, akkor komoly megfélemlítő erővel bír, pláne ha emellé még az ellenfelek számára arrogáns karakterrel, domináns személyiségtípussal is rendelkezik.Robilluma
ano92
Ha azt nézzük Logannak volt Rookie szezonjában 27 tackle 2 sack 8 kezdés alatt. Vince Wilfork sok évig a liga egyik legjobb NT-je átlagosan 16 kezdés alatt 48-50 tacklet , 2 sacket hozott össze . (átlagban) Na most ehhez képest nem olyan gáz amit Logan hozott , szerintem jól játszott , most még felpakolt egy 7-8 font izmot is , jó lesz ez.

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
És a lófasz pass rushból agyon is volt terhelve a secondary, ami alapból sem valami veretes.

Remélem jók lesznek, mert ha nem szar lesz 2-3 évet várni, hogy hátha javulnak aztán keresni valaki mást. Egy kurvajó NT-nek mindenesetre örültem volna, dehát tudom, hogy első az Offense 😀

több mint 11 éve

Mert az a monológ elgondolkodtat mennyire is vagyunk szarok NT poszton, ami már amúgy tavaly is látszódott, hogy kb. semmi a d falunk középen és bal oldalt. ano92
Azért Thornton futás ellen nagyon jó volt. Igaz passzsiettetés nagyon nem megy neki.
Hát igen, szezon végén nagyon kijött, hogy nincsen semmi mélység a falban.
Futás ellen egy kis túlzással V.Curry is használhatatlan. Cox az utsó 5 meccsre teljesen eltűnt. Logan jó szezont hozott le, önmagához képest, de egy Top NT-hez képest gyenge volt még. (Brees QB-sneakjei...igaz ebben Davis keze is benne volt).

Örülök, hogy nem húztunk ide a korai körökben valamint nagynevű FA se érkezett, de ehhez az kell, hogy Idén kiugró szezont hozzanak le. Talán Hart is már le tud tenni valamit az asztalra rookieként.
több mint 11 éve

több mint 11 éve
Hej ha egyszer ide eljuthatnánk...............

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Fans-Can-Expect-A-New-Gameday-Experience/c6a77854-707f-46ec-9eb6-6f7a92e28863