NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Shawn84
Nem értek hozzá , de ilyenkor általában megszokták nyúzni az állatot(ha jól tudom) , a szőre miatt ,illetve a képből az sem derül ki hogy a medve valóban halott lenne , se vért se hatalmas nyilat nem látok , előfordulhat ,hogy a medve csak altatólövedéket kapott , amit én személy szerint sokkal valószínűbbnek tartok. Ez esetben az eseményeket ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor a barátaid leitatnak és aztán alvás közben készítenek veled egy képet.Petikievak01
ilyen velem még nem történt. én bírom a piát kérem szépen 😛Shawn84
általában ezt szokták mondani. 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Shawn84
Nem értek hozzá , de ilyenkor általában megszokták nyúzni az állatot(ha jól tudom) , a szőre miatt ,illetve a képből az sem derül ki hogy a medve valóban halott lenne , se vért se hatalmas nyilat nem látok , előfordulhat ,hogy a medve csak altatólövedéket kapott , amit én személy szerint sokkal valószínűbbnek tartok. Ez esetben az eseményeket ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor a barátaid leitatnak és aztán alvás közben készítenek veled egy képet.Petikievak01
ilyen velem még nem történt. én bírom a piát kérem szépen 😛
több mint 11 éve
Nem értek hozzá , de ilyenkor általában megszokták nyúzni az állatot(ha jól tudom) , a szőre miatt ,illetve a képből az sem derül ki hogy a medve valóban halott lenne , se vért se hatalmas nyilat nem látok , előfordulhat ,hogy a medve csak altatólövedéket kapott , amit én személy szerint sokkal valószínűbbnek tartok. Ez esetben az eseményeket ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor a barátaid leitatnak és aztán alvás közben készítenek veled egy képet.

több mint 11 éve

Trent Cole a 16. játékheti mészárlás (3 sack) után ismét medvére vadászott! 😀mustaine
Na ezért nem igazán tudom tisztelni.Shawn84
vega vagy ?Petikievak01
Szted megeszi?ulpianus
Persze hogy nem , de ha belegondolsz az ha malacot ölsz mivel jobb ? Annak még a holtestét meg is eszed , jó ez mondjuk eléggé furcsa megfogalmazása a dolognak. A medvét is fellehet dolgozni , ha nem is a húsáért akkor a szőréért, ez egy teljesen természetes dolog. Ha meg úgy nézzük nem is kell érte tisztelni , én se szeretem az Európai focit , nem is tisztelem azt aki űzi.Petikievak01
A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.
több mint 11 éve

Trent Cole a 16. játékheti mészárlás (3 sack) után ismét medvére vadászott! 😀mustaine
vega vagy ?Petikievak01
Szted megeszi?ulpianus
Persze hogy nem , de ha belegondolsz az ha malacot ölsz mivel jobb ? Annak még a holtestét meg is eszed , jó ez mondjuk eléggé furcsa megfogalmazása a dolognak. A medvét is fellehet dolgozni , ha nem is a húsáért akkor a szőréért, ez egy teljesen természetes dolog. Ha meg úgy nézzük nem is kell érte tisztelni , én se szeretem az Európai focit , nem is tisztelem azt aki űzi.

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

vega vagy ?Petikievak01
Szted megeszi?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve

vega vagy ?

több mint 11 éve
Kis Dc latolgatás:  www.phillymag.com/birds247/2014/05/19/eagles-depth-chart-analysis-offense/
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Egy fain háttérkép az idei draft classről:

Cole akcióját viszont nem tudom megtapsolni. Csóró medve.

több mint 11 éve

Na ezért nem igazán tudom tisztelni.
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/19/5730792/philadelphia-eagles-arrelious-benn-re-sign
na ez nem tartott sokáig
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/19/5729114/chip-kelly-sports-science-beau-allen-radio-controlled-car

😀 😀

"I was sitting and waiting to go in and meet with [Howie Roseman] and all the front office guys, and Coach Kelly was driving around a little remote control car –they use it out on the field because they can’t do motions — and he drove it right into me and was like, ‘Oh, hey Beau, how are you doing?’ And I was like, ‘Hey, Coach.’ " Beau Allen
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan

Trent Cole a 16. játékheti mészárlás (3 sack) után ismét medvére vadászott! 😀

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Minden alkalommal elmondom, hogy a PFF egy szar. Újabb bizonyíték. 😀Eazzy
Andrew Luck nincs a TOP 101-ben se? 😀aztec
Végignézve vannak még komoly anomáliák ebben a listában 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Benn-t már vissza is igazoltuk. Mondták, hogy ne lepődjünk meg. Nem is .. 😊
több mint 11 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Minden alkalommal elmondom, hogy a PFF egy szar. Újabb bizonyíték. 😀Eazzy
Andrew Luck nincs a TOP 101-ben se? 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
Van több is?Rataxes
nem, ez a mai póló qwerteen. 😊
több mint 11 éve
Philadelphia Wolveagleducks vagy mi?

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
!!!

shawnka
Van több is?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
!!!

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 276 — Így remélem megfelelek nektek.....
Épp most jöttem volna ezzel, megelőztél 😀Rataxes
Kapsz te is egy lájkot csak hogy ne érezd roszul magad 😉 😛
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
baggio
Épp most jöttem volna ezzel, megelőztél 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Minden alkalommal elmondom, hogy a PFF egy szar. Újabb bizonyíték. 😀

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
5+1 Eagles a PFF Top101 listáján:
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/18/5727706/eagles-pro-football-focus-top-101-2013-evan-mathis-lesean-mccoy
Foles nem került be. Egy jó komment ezzel kapcsolatban 😀
"Foles finished with a -1.7 overall because his 27 touchdowns were only to open receivers.
On the contrary, other quarterbacks were good and threw touchdowns to receivers that weren’t open."