NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
általában ezt szokták mondani. 😀ilyen velem még nem történt. én bírom a piát kérem szépen 😛Shawn84A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Shawn84Nem értek hozzá , de ilyenkor általában megszokták nyúzni az állatot(ha jól tudom) , a szőre miatt ,illetve a képből az sem derül ki hogy a medve valóban halott lenne , se vért se hatalmas nyilat nem látok , előfordulhat ,hogy a medve csak altatólövedéket kapott , amit én személy szerint sokkal valószínűbbnek tartok. Ez esetben az eseményeket ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor a barátaid leitatnak és aztán alvás közben készítenek veled egy képet.Petikievak01
több mint 11 éve
ilyen velem még nem történt. én bírom a piát kérem szépen 😛A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Shawn84Nem értek hozzá , de ilyenkor általában megszokták nyúzni az állatot(ha jól tudom) , a szőre miatt ,illetve a képből az sem derül ki hogy a medve valóban halott lenne , se vért se hatalmas nyilat nem látok , előfordulhat ,hogy a medve csak altatólövedéket kapott , amit én személy szerint sokkal valószínűbbnek tartok. Ez esetben az eseményeket ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor a barátaid leitatnak és aztán alvás közben készítenek veled egy képet.Petikievak01
több mint 11 éve
A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Shawn84Nem értek hozzá , de ilyenkor általában megszokták nyúzni az állatot(ha jól tudom) , a szőre miatt ,illetve a képből az sem derül ki hogy a medve valóban halott lenne , se vért se hatalmas nyilat nem látok , előfordulhat ,hogy a medve csak altatólövedéket kapott , amit én személy szerint sokkal valószínűbbnek tartok. Ez esetben az eseményeket ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor a barátaid leitatnak és aztán alvás közben készítenek veled egy képet.
több mint 11 éve
A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Persze hogy nem , de ha belegondolsz az ha malacot ölsz mivel jobb ? Annak még a holtestét meg is eszed , jó ez mondjuk eléggé furcsa megfogalmazása a dolognak. A medvét is fellehet dolgozni , ha nem is a húsáért akkor a szőréért, ez egy teljesen természetes dolog. Ha meg úgy nézzük nem is kell érte tisztelni , én se szeretem az Európai focit , nem is tisztelem azt aki űzi.Petikievak01Szted megeszi?ulpianusvega vagy ?Petikievak01Na ezért nem igazán tudom tisztelni.Shawn84
Trent Cole a 16. játékheti mészárlás (3 sack) után ismét medvére vadászott! 😀mustaine
több mint 11 éve
Persze hogy nem , de ha belegondolsz az ha malacot ölsz mivel jobb ? Annak még a holtestét meg is eszed , jó ez mondjuk eléggé furcsa megfogalmazása a dolognak. A medvét is fellehet dolgozni , ha nem is a húsáért akkor a szőréért, ez egy teljesen természetes dolog. Ha meg úgy nézzük nem is kell érte tisztelni , én se szeretem az Európai focit , nem is tisztelem azt aki űzi.Szted megeszi?ulpianusvega vagy ?Petikievak01Na ezért nem igazán tudom tisztelni.Shawn84
Trent Cole a 16. játékheti mészárlás (3 sack) után ismét medvére vadászott! 😀mustaine
több mint 11 éve
Szted megeszi?vega vagy ?Petikievak01Na ezért nem igazán tudom tisztelni.Shawn84

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
vega vagy ?Na ezért nem igazán tudom tisztelni.Shawn84
több mint 11 éve
Kis Dc latolgatás: www.phillymag.com/birds247/2014/05/19/eagles-depth-chart-analysis-offense/
több mint 11 éve
Egy fain háttérkép az idei draft classről:
Cole akcióját viszont nem tudom megtapsolni. Csóró medve.
több mint 11 éve
Na ezért nem igazán tudom tisztelni.
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/5/19/5730792/philadelphia-eagles-arrelious-benn-re-signna ez nem tartott sokáig
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/5/19/5729114/chip-kelly-sports-science-beau-allen-radio-controlled-car😀 😀
"I was sitting and waiting to go in and meet with [Howie Roseman] and all the front office guys, and Coach Kelly was driving around a little remote control car –they use it out on the field because they can’t do motions — and he drove it right into me and was like, ‘Oh, hey Beau, how are you doing?’ And I was like, ‘Hey, Coach.’ " Beau Allen
több mint 11 éve

Trent Cole a 16. játékheti mészárlás (3 sack) után ismét medvére vadászott! 😀
több mint 11 éve
Végignézve vannak még komoly anomáliák ebben a listában 😀Minden alkalommal elmondom, hogy a PFF egy szar. Újabb bizonyíték. 😀EazzyAndrew Luck nincs a TOP 101-ben se? 😀aztec
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Benn-t már vissza is igazoltuk. Mondták, hogy ne lepődjünk meg. Nem is .. 😊
több mint 11 éve
Minden alkalommal elmondom, hogy a PFF egy szar. Újabb bizonyíték. 😀EazzyAndrew Luck nincs a TOP 101-ben se? 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Philadelphia Wolveagleducks vagy mi?
több mint 11 éve
!!!Van több is?
shawnka
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Épp most jöttem volna ezzel, megelőztél 😀RataxesKapsz te is egy lájkot csak hogy ne érezd roszul magad 😉 😛
több mint 11 éve
Épp most jöttem volna ezzel, megelőztél 😀baggio
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Minden alkalommal elmondom, hogy a PFF egy szar. Újabb bizonyíték. 😀
több mint 11 éve
5+1 Eagles a PFF Top101 listáján:www.bleedinggreennation.com/2014/5/18/5727706/eagles-pro-football-focus-top-101-2013-evan-mathis-lesean-mccoy
Foles nem került be. Egy jó komment ezzel kapcsolatban 😀
"Foles finished with a -1.7 overall because his 27 touchdowns were only to open receivers.
On the contrary, other quarterbacks were good and threw touchdowns to receivers that weren’t open."
shawnka