NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
24
9
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Haden is elég durva szerződést kapott a Browns-tól, nagyon kíváncsi leszek, hogy jövőre mihez kezdünk Boykin-nal. 2015-ös szezon végéig van szerződése, de jó lenne jövő nyáron letudni. Ha idén is lehoz egy 2013-as hasonló szezont, akkor el tudom képzelni, hogy kérni fogja az évi 7-8 millát, attól függetlenül, hogy a snap-ek csak 50-60%-ban van fent a pályán.
több mint 11 éve
Akiket nagyon nem akartam, azok Benjamin és Marqise Lee, őket szerencsére lepasszoltuk. A hetedik körben pedig Beau Allen helyett Jonathan Dowlingot szerettem volna, vagy egy támadófalembert, bár őket már nagyrészt kivitték.Booooo.....Most ezt miért kellett? Eddig tök értelmes fórumozónak tartottalak. 😛 😀
Mindegyik pickünket bírom amúgy valamilyen szinten, szóval nincs olyan, hogy jaj most őt miért kellett 😀mustaine
Remélem első héten 3 TD-t csinál ellenünk 😛 (de veszíteni fog)
Amúgy tényleg mi nem tetszett/tetszik Lee-nél? 😀
több mint 11 éve
Akiket nagyon nem akartam, azok Benjamin és Marqise Lee, őket szerencsére lepasszoltuk. A hetedik körben pedig Beau Allen helyett Jonathan Dowlingot szerettem volna, vagy egy támadófalembert, bár őket már nagyrészt kivitték.Mindegyik pickünket bírom amúgy valamilyen szinten, szóval nincs olyan, hogy jaj most őt miért kellett 😀
több mint 11 éve
Amúgy érkezett olyan játékos a draft során, akit vki nagyon nem akart? Vagy olyan, hogy az adott helyen, inkább mást húzott volna?
Huff elemzés, pár jelenettel:
www.phillymag.com/birds247/2014/05/13/22-eagles-wanted-josh-huff/
több mint 11 éve
Az első szerződés:Azt hiszem Foles nem panaszkodhat majd a fegyverekre, és reméljük oda is tudja dobni nekik a lasztit. Amennyire várom, remélem annyira nem lesz csalódás az idény.
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-WR-Huff-Agree-On-Four-Year-Deal/24d184e7-4562-42c2-8d4c-f4beb2070d3aHulkeinstein
Fly Eagles!!!!!
több mint 11 éve
Az első szerződés: www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-WR-Huff-Agree-On-Four-Year-Deal/24d184e7-4562-42c2-8d4c-f4beb2070d3a
több mint 11 éve
nyilván nem húzunk 4/1 re egy tudása alapján 6. körös ol prospectet, csak mert kéne.Nagyon kell valami OL depth. Fasznér nem a 4/1-re vagy 5/1-re húztak.Nagy volt a run, 4/1 elötti 10 pickben ha jól emlékszem 5 Guardot/Tacklet húztak ki. Másodéves játékosainkban bíznak , Roseman meg mondta is hogy őt is nagyon furdalja a lelkiismeret , de így látták a legjobbnak.Petikievak01
Veteran T/G Daryn Colledge to visit the #Eagles on Wednesday and Thursday, source confirmed.Shawn84
Amúgy ki lehet próbálni az érzést, madden tökéletesen tud szopatni drafton, ha nem 85 pickel vágsz neki 😀
több mint 11 éve
Draft utáni Powe Ranking. Nem állunk rosszul, 9. helyre tették az Eaglest. www.nfl.com/news/story/0ap2000000349990/article/nfl-power-rankings-after-draft-packers-rise-panthers-slip?campaign=Facebook_writers_harrisonShawn84Teljesen komolytalan ranking. Nem csak azért, mert igazából badarság látatlanban draft alapján ítélkezni a draftok eredményéről, de azért is, mert még abban is oltári hülyeségek vannak írva. Már a 49ers - Broncos felcserélés okai is megnevettettek, nálunk meg kb szemenköpik Smitht. Végig se olvastam, arra is érdemtelen volt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nagyon kell valami OL depth. Fasznér nem a 4/1-re vagy 5/1-re húztak.Nagy volt a run, 4/1 elötti 10 pickben ha jól emlékszem 5 Guardot/Tacklet húztak ki. Másodéves játékosainkban bíznak , Roseman meg mondta is hogy őt is nagyon furdalja a lelkiismeret , de így látták a legjobbnak.
Veteran T/G Daryn Colledge to visit the #Eagles on Wednesday and Thursday, source confirmed.Shawn84
több mint 11 éve
Draft utáni Powe Ranking. Nem állunk rosszul, 9. helyre tették az Eaglest.
több mint 11 éve
Nagyon kell valami OL depth. Fasznér nem a 4/1-re vagy 5/1-re húztak. Veteran T/G Daryn Colledge to visit the #Eagles on Wednesday and Thursday, source confirmed.
több mint 11 éve
Legenda. Nagyon remélem, hogy egyből be fog kerülni a HoF-ba.
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/v/t1.0-9/10277488_685471471490629_5746388283280738920_n.jpg?oh=c9eae3dcc4714828c38a66cba97889a0&oe=53F95E57
Úgyis már régen néztem meg 😀
www.youtube.com/watch?v=qe5B8W8ZyR4
Egyetemista korában nem sugárzott az értelem a szeméből 😀
www.tigernet.com/update/player/Dawkins-Williams-inducted-SC-Hall-Fame-15929
több mint 11 éve
Én remélem, hogy Wolff lesz a kezdő, és nem Allen. Ez csak sima szimpátia, Chipnél úgyis az kezd, aki jobban teljesít.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Mea culpamárpedig minden forrás arról árulkodik, hogy Bamiro tackle és Barbre guard. Kruger helyett simán lehet egy ILB, Martinez pedig kiszoríthatja Barkleyt, láttunk már csapatot 2 irányítóval nekivágni a szezonnak.mustainePeters megsérült a Packers meccs első negyedében és Barbre ugrott be a helyére.
De már Andy-nél is elmosódott ez a tackle, guard. Szinte mindegyik tackleünk tud guardot játszani és mindegyik guardunk tud tackle-t. Chipnél pedig ez még inkább igaz.
Amúgy az nfl.com és pe.com is tackle-nek írja Barbre-t.Bébé
Ha neadjisten bármelyik guardunk megsérülne, Barbre vagy Vandervelde állna be, és nem Bamiro.
több mint 11 éve
márpedig minden forrás arról árulkodik, hogy Bamiro tackle és Barbre guard. Kruger helyett simán lehet egy ILB, Martinez pedig kiszoríthatja Barkleyt, láttunk már csapatot 2 irányítóval nekivágni a szezonnak.mustainePeters megsérült a Packers meccs első negyedében és Barbre ugrott be a helyére.
De már Andy-nél is elmosódott ez a tackle, guard. Szinte mindegyik tackleünk tud guardot játszani és mindegyik guardunk tud tackle-t. Chipnél pedig ez még inkább igaz.
Amúgy az nfl.com és pe.com is tackle-nek írja Barbre-t.
több mint 11 éve
Bamiro és Barbre posztját felcserélted. ILB tutira több lesz a keretben, hiszen 2 kezdőhöz 2 csere is kell. Martinez Barkleyt nem szoríthatja ki, mert nem irányító lesz.Shawn84márpedig minden forrás arról árulkodik, hogy Bamiro tackle és Barbre guard. Kruger helyett simán lehet egy ILB, Martinez pedig kiszoríthatja Barkleyt, láttunk már csapatot 2 irányítóval nekivágni a szezonnak.
több mint 11 éve
Veterán OG jön vizitre:www.bleedinggreennation.com/2014/5/12/5712164/daryn-colledge-eagles-visit-offensive-line
több mint 11 éve
53-as roster tipp (bár még rengeteg idő van)Bamiro és Barbre posztját felcserélted. ILB tutira több lesz a keretben, hiszen 2 kezdőhöz 2 csere is kell. Martinez Barkleyt nem szoríthatja ki, mert nem irányító lesz.
Offense (25):
QB: Nick Foles, Mark Sanchez, Matt Barkley (3)
RB: LeSean McCoy, Chris Polk, Darren Sproles, Henry Josey (4)
WR: Riley Cooper, Jeremy Maclin, Jordan Matthews, Josh Huff, Arrelious Benn, Brad Smith (6)
TE: Zach Ertz, Brent Celek, James Casey (3)
C: Jason Kelce, Julian Vandervelde (2)
G: Todd Herremans, Evan Mathis, Allen Barbre (3)
T: Jason Peters, Lane Johnson, Mike Bamiro, Matt Tobin (4)
Defense (25):
NT: Bennie Logan, Beau Allen (2)
DE: Fletcher Cox, Cedric Thornton, Taylor Hart, Vinny Curry, Joe Kruger (5)
ILB: Mychal Kendricks, DeMeco Ryans, Casey Matthews (3)
OLB: Trent Cole, Connor Barwin, Marcus Smith, Brandon Graham, Bryan Braman (5)
CB: Cary Williams, Bradley Fletcher, Brandon Boykin, Nolan Carroll, Jaylen Watkins (5)
S: Nate Allen, Malcolm Jenkins, Earl Wolff, Ed Reynolds, Chris Maragos (5)
ST (3):
P: Donnie Jones (1)
K: Alex Henery (1)
LS: Jon Dorenbos (1)
Rookie
Starter
Akikben bízok, hogy kiszorítanak valakit, de erre nem sok esély van:
Ifeanyi Momah (mondjuk Brad Smitht)
Taylor Martinez (mondjuk Barkleyt)
Casey Spear (Heneryt)mustaine
több mint 11 éve
53-as roster tipp (bár még rengeteg idő van)Offense (25):
QB: Nick Foles, Mark Sanchez, Matt Barkley (3)
RB: LeSean McCoy, Chris Polk, Darren Sproles, Henry Josey (4)
WR: Riley Cooper, Jeremy Maclin, Jordan Matthews, Josh Huff, Arrelious Benn, Brad Smith (6)
TE: Zach Ertz, Brent Celek, James Casey (3)
C: Jason Kelce, Julian Vandervelde (2)
G: Todd Herremans, Evan Mathis, Allen Barbre (3)
T: Jason Peters, Lane Johnson, Mike Bamiro, Matt Tobin (4)
Defense (25):
NT: Bennie Logan, Beau Allen (2)
DE: Fletcher Cox, Cedric Thornton, Taylor Hart, Vinny Curry, Joe Kruger (5)
ILB: Mychal Kendricks, DeMeco Ryans, Casey Matthews (3)
OLB: Trent Cole, Connor Barwin, Marcus Smith, Brandon Graham, Bryan Braman (5)
CB: Cary Williams, Bradley Fletcher, Brandon Boykin, Nolan Carroll, Jaylen Watkins (5)
S: Nate Allen, Malcolm Jenkins, Earl Wolff, Ed Reynolds, Chris Maragos (5)
ST (3):
P: Donnie Jones (1)
K: Alex Henery (1)
LS: Jon Dorenbos (1)
Rookie
Starter
Akikben bízok, hogy kiszorítanak valakit, de erre nem sok esély van:
Ifeanyi Momah (mondjuk Brad Smitht)
Taylor Martinez (mondjuk Barkleyt)
Casey Spear (Heneryt)
több mint 11 éve
philly.blog.hu/2014/05/12/marcus_smith_interju
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
www.philadelphiaeagles.com/photos/photo-gallery/Eagles-Get-In-The-Game-With-EA-Sports/78763efb-05c0-44c6-84b0-6b959ba0a91a#d9529246-9b5d-41d7-a4b5-710ef8c45587Egy kis nem draft videó szösszenetek (a készítőjük Eagles fan, a draft picekekről is készíti folyamatosan):Wolff sztem is megcsípi a kezdőt. Nem tudom , hogy alakul az offseasonja, de remélem felpakolt magára még egy kis izmot és akkor tényleg rendben lehet.Greengo
www.youtube.com/watch?v=GTPhTV_HHpw Ha Nick továbbra is hozz azt amit tavaly mutatott, akkor elmondhatjuk hogy brutál nagy szerencsénk volt, mert igazi franchise QB-nk van. Én bízom benne, számomra sugárzik a gyerekből a nyugodtság. (Ha meg elbénázza, akkor gondolom Chip elcseréli az egész draftot Mariotta-ra, de én bízom benne hogy jövőre ez kérdés sem lesz)
www.youtube.com/watch?v=0sBElNaeTrE Nagyon sokat várok Wolff-tól. A Safety-k ritkán jók első évükben, ő márpedig első évében is megnyert. Fizikális, brutál gyors, még egy kis tapasztalat és ő lehet a draft talán legnagyobb nyertese 😊 Remélem ő nyeri a TC versenyt és Allen helyett ő lesz a kezdő Jenkissel karöltve.Cooltiszo
www.philadelphiaeagles.com/photos/photo-gallery/Eagles-Get-In-The-Game-With-EA-Sports/78763efb-05c0-44c6-84b0-6b959ba0a91a#23991f88-f90f-44e7-aca8-4dbd4db6c266
Mai képek, a karja alapján úgy tűnik pár fontot felrakott, de kell is rá, még elfér rajta egy 10 font anélkül hogy az még lassítaná szerintem is.
több mint 11 éve
Egy kis nem draft videó szösszenetek (a készítőjük Eagles fan, a draft picekekről is készíti folyamatosan):Wolff sztem is megcsípi a kezdőt. Nem tudom , hogy alakul az offseasonja, de remélem felpakolt magára még egy kis izmot és akkor tényleg rendben lehet.
www.youtube.com/watch?v=GTPhTV_HHpw Ha Nick továbbra is hozz azt amit tavaly mutatott, akkor elmondhatjuk hogy brutál nagy szerencsénk volt, mert igazi franchise QB-nk van. Én bízom benne, számomra sugárzik a gyerekből a nyugodtság. (Ha meg elbénázza, akkor gondolom Chip elcseréli az egész draftot Mariotta-ra, de én bízom benne hogy jövőre ez kérdés sem lesz)
www.youtube.com/watch?v=0sBElNaeTrE Nagyon sokat várok Wolff-tól. A Safety-k ritkán jók első évükben, ő márpedig első évében is megnyert. Fizikális, brutál gyors, még egy kis tapasztalat és ő lehet a draft talán legnagyobb nyertese 😊 Remélem ő nyeri a TC versenyt és Allen helyett ő lesz a kezdő Jenkissel karöltve.Cooltiszo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Egy kis nem draft videó szösszenetek (a készítőjük Eagles fan, a draft picekekről is készíti folyamatosan):www.youtube.com/watch?v=GTPhTV_HHpw Ha Nick továbbra is hozz azt amit tavaly mutatott, akkor elmondhatjuk hogy brutál nagy szerencsénk volt, mert igazi franchise QB-nk van. Én bízom benne, számomra sugárzik a gyerekből a nyugodtság. (Ha meg elbénázza, akkor gondolom Chip elcseréli az egész draftot Mariotta-ra, de én bízom benne hogy jövőre ez kérdés sem lesz)
www.youtube.com/watch?v=0sBElNaeTrE Nagyon sokat várok Wolff-tól. A Safety-k ritkán jók első évükben, ő márpedig első évében is megnyert. Fizikális, brutál gyors, még egy kis tapasztalat és ő lehet a draft talán legnagyobb nyertese 😊 Remélem ő nyeri a TC versenyt és Allen helyett ő lesz a kezdő Jenkissel karöltve.
több mint 11 éve
Én azt mondom a z lesz a döntő, hogy az NFC West csapatokkal mit játszunk. Mind a 4 meccs brutálisan nehéznek ígérkezik.Shawn84Arra számítok, hogy a többi csoportellenfelünk is szopni fog tőlük. 😀
több mint 11 éve
Én azt mondom a z lesz a döntő, hogy az NFC West csapatokkal mit játszunk. Mind a 4 meccs brutálisan nehéznek ígérkezik.Nem hiszem, hogy a csoportmeccseak döntenek majd az elsőségről.Shawn84Sztem a nehéz sorsulásunk miatt, pont az lesz a döntő. Meghát szinte mindig az a döntő. 😀
Ha ismét 4-2-vel hozzuk le a csoportot, akkor sztem megint meglesz az NFC East-champ cím.Bébé