Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Annyival egészíteném ki a dolgot, hogy ha Kellynek tényleg egy fizikai kvalitásokban másabb elkapó kellett, akkor most olyat választhatott akit maradéktalanul megfelelőnek tart arra a szerepre amit ő a Nr. 1 elkapónak szán. Huff egy az egyben Avant helyét hivatott átvenni 1-2 éven belül, és egy olyan elkapónál, aki évekig ezt játszotta Kelly offensében, nem sok jobbat lehetne találni.Kicsit még fel kellett dolgoznom a hozzászólásodat. ...bocs. 😀😀Hát igazából megköszönném ha kapnék rá választ,hogy milyen oka volt😊McFumbles
Üdv a fórumon!
Qrvára rosszul vagy informálva...
Remélem valaki majd felhomályosít ..... 😀Greengo
Az igazság odaát van, de inkább az lehet a háttérben , hogy nem fért be az arca már az öltözőbe és Kellyék a klub érdekeit előtérbe helyezve hozták meg a "jó" döntést. Azaz kivágták DeSeant. Ami szerintem is a klub történelmének egyik legrosszabb húzása...(kb. Dawkins elengedésével egyenértékű). A drog témát nem tudom honnan szedted, de teljesen mellé...Bandázásról volt pár pletykaszintű hír, de azok sem megalapozott hírek voltak. Szval sokkal inkább szólt ez a történet arról, hogy DeSean megnyilvánulásait nem nagyon bírták elviselni házon belül és Kellyéknek most nem egy arcoskodó figura kell hanem , hogy mindenki legyen csapatember.
Az elkapókról annyit, hogy azóta érkezett még Matthews és Huff . Mindkettőjükben megvan a potenciál ahhoz, hogy ezen a szinten is jól teljesítsenek és ha hozzávesszük a Maclin ; Cooper ; Celek ; Ertz sort akkor elég ütős kis brigád kerekedhet ki itt a jövőben.Greengo
több mint 11 éve
Hazaértem én is a nyaralásból, úgyhogy akik nem szeretnek azokat előre sajnálom de kezdünk aktívkodni megint 😀
több mint 11 éve
Nah vége a nyaralásnak, próbálok ismét aktívabb lenni. 😀 Utóbbi 1 hónapban szinte semmit nem olvastam az Eagles-el kapcsolatban, remélem sok mindenről nem maradtam le. 😀
Köszi
mustaine, hogy átvetted a TC beszámolókat, nem bánnám, ha a jövőben is így lenne. 😊
Talán még nem volt beírva (nem futottam bele), hogy Lane Johnson a 2. csapattal fog edzeni, valamint Marcus Smith (is) felkerült az első számú cserékhez. TC-ben így rendre Lane-el fog találkozni. Reméljük jót fog ez tenni neki. Mindenesetre, ha Lanet sikerül megverni (jó)párszor, akkor az reménykeltő.
több mint 11 éve
Ha ilyeneket ír, még megkedvelik 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
www.sbnation.com/lookit/2014/7/28/5945623/philadelphia-eagles-fans-better-new-york-jets-fans-mark-sanchezhahahahahahahahahahahahahaha 😀 komoly, majd az első intije után rájön, hogy inkább ne hagyta volna el soha a newyorki "keménymagot" 😀
több mint 11 éve
mindenki szeretne felférni az 53as járatra....Nincs legitim no1 elkapónk ez tény.
Én is a frissen draftolt titántól várom,hogy vezér legyen.
Maclin is lehet ha nem sérül le.... de eddig mindig lesérült.
több mint 11 éve
Már megint balhé volt az edzésen, ezúttal Maclin és Fletcher voltak a szereplők.
több mint 11 éve
Meg azt is megmondom, hogy minden rosterre kerülő játékosnak lesz minimum 10 elkapása. És Sprolesnak is 30 körül lesz. Most sokkal inkább ncaa Kelly offenset várok. Kb mint amit a Baylor nyomott tavaly Pettyvel.Shawn84A helyedben máris cserélném az avatarom erre :

xD

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kész elkapónak Maclin? Az erős túlzás, de. J- Matt lesz idén a legkorrektebb azt most megmondom.Shawn84Sanchez lesz a legütősebb elkapónk, majd mikor 3 qb-val állunk fel és azt sem fogja tudni az ellenfél hogy most ki kinek fog passzolni 😀 És akkor Shady dob egy 80 yardos TD passzt Sancheznek 😀
több mint 11 éve
Meg azt is megmondom, hogy minden rosterre kerülő játékosnak lesz minimum 10 elkapása. És Sprolesnak is 30 körül lesz. Most sokkal inkább ncaa Kelly offenset várok. Kb mint amit a Baylor nyomott tavaly Pettyvel.
több mint 11 éve
Kész elkapónak Maclin? Az erős túlzás, de. J- Matt lesz idén a legkorrektebb azt most megmondom.
több mint 11 éve
Kész elnak Maclin? Az erős túlzás, de. J- Matt lesz idén a legkorrektebb azt most megmondom.Shawn84Sztem meg Huff...csakhogy legyen miről vitázni. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kész elnak Maclin? Az erős túlzás, de. J- Matt lesz idén a legkorrektebb azt most megmondom.
több mint 11 éve
Kicsit még fel kellett dolgoznom a hozzászólásodat. ...bocs. 😀😀Hát igazából megköszönném ha kapnék rá választ,hogy milyen oka volt😊McFumbles
Üdv a fórumon!
Az igazság odaát van, de inkább az lehet a háttérben , hogy nem fért be az arca már az öltözőbe és Kellyék a klub érdekeit előtérbe helyezve hozták meg a "jó" döntést. Azaz kivágták DeSeant. Ami szerintem is a klub történelmének egyik legrosszabb húzása...(kb. Dawkins elengedésével egyenértékű). A drog témát nem tudom honnan szedted, de teljesen mellé...Bandázásról volt pár pletykaszintű hír, de azok sem megalapozott hírek voltak. Szval sokkal inkább szólt ez a történet arról, hogy DeSean megnyilvánulásait nem nagyon bírták elviselni házon belül és Kellyéknek most nem egy arcoskodó figura kell hanem , hogy mindenki legyen csapatember.
Az elkapókról annyit, hogy azóta érkezett még Matthews és Huff . Mindkettőjükben megvan a potenciál ahhoz, hogy ezen a szinten is jól teljesítsenek és ha hozzávesszük a Maclin ; Cooper ; Celek ; Ertz sort akkor elég ütős kis brigád kerekedhet ki itt a jövőben.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
senki se tudja, nem illett Kelly rendszerébe (by Kelly), bandázott, stb. 😀 már akkor sem érdekelt nagyon hogy miért ment el. Azt tudom, hogy kurva szarul csinálta a front office. Behirsztelni hogy eladó, majd közölni hogy ha nem veszik meg ki lesz vágva, 3 hétig huzavona. Még egy rátolás cut előtt, hogy óóó mégis megtartjuk, majd 2 nap múlva cut. Bumm szart hugyt nem kaptunk érte. De nem baj, mindenen túl kell tenni magunkat.ano92Na kiváncsi leszek a Preseasonra. Köszönöm a választ!
több mint 11 éve
senki se tudja, nem illett Kelly rendszerébe (by Kelly), bandázott, stb. 😀 már akkor sem érdekelt nagyon hogy miért ment el. Azt tudom, hogy kurva szarul csinálta a front office. Behirsztelni hogy eladó, majd közölni hogy ha nem veszik meg ki lesz vágva, 3 hétig huzavona. Még egy rátolás cut előtt, hogy óóó mégis megtartjuk, majd 2 nap múlva cut. Bumm szart hugyt nem kaptunk érte. De nem baj, mindenen túl kell tenni magunkat.
több mint 11 éve
😀Hát igazából megköszönném ha kapnék rá választ,hogy milyen oka volt😊
Üdv a fórumon!
több mint 11 éve
Felvilágosítana valaki arról,hogy D.Jackson miért távozott a csapattól? Hallottam már hogy drog,meg hasonlók,de azóta se tudom,és nem is értem,mert Maclinen kívül kész elkapója nem lesz így a csapatnak +Avant nélkül.Bár szerintem Maclin és megy,Cooper 5 éves szerződéshosszabbítása miatt,akinek bevallom őszintén sosem voltam nagy rajongója.McFumbles😀
Üdv a fórumon!
Remélem valaki majd felhomályosít ..... 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Felvilágosítana valaki arról,hogy D.Jackson miért távozott a csapattól? Hallottam már hogy drog,meg hasonlók,de azóta se tudom,és nem is értem,mert Maclinen kívül kész elkapója nem lesz így a csapatnak +Avant nélkül.Bár szerintem Maclin és megy,Cooper 5 éves szerződéshosszabbítása miatt,akinek bevallom őszintén sosem voltam nagy rajongója.
több mint 11 éve
Sziasztok,az oldalon még új vagyok,azonban 2006 óta Eagles szurkoló,reménykedek benne hogy a következő szezonban még több örömünket fogjuk lelni, Hajrá Eagles😀😀😀
több mint 11 éve
Matt Lombardo @MattLombardo975 Chip: It shocks me that people watch the combine. There are times at the combine where I even fall asleep. (Laughter) #Eagles
😀 😀

több mint 11 éve
Egy kis visszatekintő. 😊A 2013-as szezon :

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Matthews kesztyűk nélkül játszott a QB/WR drill során, de punt returnöknél felvette őket.Arrelious Benn megint droppolt, ma kettő passzt ejtett el, tegnap egyet. A rosterre kerülésért folytatott harcban ez nem túl pozitív számára.
Damaris Johnson tegnap kickoffot fumblizott, ma egy puntot ejtett el. Amilyen jó campet "csinált" tavaly, olyan gyenge eddig idén.
Nolan Carrollnak megint jó napja volt, Zach Ertzöt az egyik play során teljesen kivette a játékból.
A nap elkapását az egykori Rutgers WR, Quron Pratt hajtotta végre, amikor GJ Kinne passzát kapta el. Kinne túldobta Prattet egy rövid szituációnál, aki felugrott és összeszedte a labdát.
Boykin több snapnél is a szélen állt fel, ez tavaly is előfordult párszor a TC-ben. Nem meglepetés, hogy nagyon jól játszott ismét.
Celek néhány esetben long snapperkedett a puntoknál. Ő az emergency LS, de messze nem olyan jó, mint Dorenbos (milyen meglepő 😀😀)
Néhány szó az irányítókról: Foles néhány szituban szenvedett, pl egyszer Brad Smithnek szánt labdája lett rövid, akin Roc Carmichael védekezett. Később Maclint dobta túl egy hosszú passznál, ezen kívül azonban nem volt nagyobb hibája.
Mark Sancheznek megint jó napja volt, egy esetben Malcolm Jenkins szedte le majdnem a labdáját. Ennél az esetnél Jenkins nagyszerűen olvasta a játékot, majd elejtette az interceptiont (😀😀). Szancsó legjobb passza Jordan Matthewst találta meg egy mély labdával, aki BleedingGreen által is említett erősségét, a váll fölötti elkapást használta. Amint megkaparintotta a labdát, elszaladt az endzoneig, work ethic 10/10.
Barkleynak összesen egy rossz passza volt. Összességében pozitív az ő napja, egy esetben Damaris Johnsonnak dobott egy középhosszú labdát double coveragebe, aki lehúzta. Egy másik esetben Kadron Boonenak adott TD passzt az endzoneba.
Az edzés után Ifeanyi Momah, Damaris Johnson, Kadron Boone, B.J. Cunningham, Jeff Maehl, Riley Cooper és Quron Pratt a jugs machinenal gyakorolt.
Foles az edzés után nagyon kedves volt a szurkolókkal, aláírt egy rakat posztert.
Logan kisebb sonkazsinór (hamstring 😀😀) sérülést szedett össze, így ma nem edzett.
A három muskétás (Henery, Jones, Dorenbos):

Shady és Cole összebalhézott, csak hogy ne legyen olyan felhőtlen a napunk...