NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
24
9
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Martinez nem ment át a fizikai felmérőn, úgyhogy egy ideig nem fog senkit sem kiszorítani. 😀LeSean-t TOP 5-be várom 😊, sztem Foles is bekerülhet a TOP 20-ba.
Mathis az nfl.com Top100as listáján a 88.:
www.bleedinggreennation.com/2014/5/14/5718386/nfl-top-100-eagles-evan-mathis-88-network
Itt pedig a PFF Top101-e olvasható:
www.profootballfocus.com/blog/2014/05/12/pffs-top-101-of-2013-101-to-91/Bébé
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Martinez nem ment át a fizikai felmérőn, úgyhogy egy ideig nem fog senkit sem kiszorítani. 😀 Mathis az nfl.com Top100as listáján a 88.:
www.bleedinggreennation.com/2014/5/14/5718386/nfl-top-100-eagles-evan-mathis-88-network
Itt pedig a PFF Top101-e olvasható:
www.profootballfocus.com/blog/2014/05/12/pffs-top-101-of-2013-101-to-91/
több mint 11 éve
a Beau Allen témához:Beau Allen, DL, Wisconsin
Allen (6-foot-2 1/2, 329 pounds) did not run the 40-yard dash, but he had a very good 10-yard time of 1.68 seconds. He's a good athlete who might be better as an offensive lineman.
Nem tudom, Kellyéknek eszébe jutott-e támadófalban használni (kétlem), de Gil Brandt szerint nem lenne hülyeség 😀
több mint 11 éve
www.everyjoe.com/2014/05/14/sports/eagles-guard-todd-herremans-gives-back-community/Főleg amikor J.Parkerrel utazott és egy igazoltatás során füvet találtak náluk. (Azt hiszem áthajtottak a piroson.) De a vicc az, hogy egy ilyen kocsival voltak 😀
mind emberileg mind szakmailag 😊eaglesmcnabb
cdn3.sbnation.com/imported_assets/350296/46085.jpg
Egyáltalán nem feltűnő járgány. 😀
Amúgy nincsen semmi bajom vele meg tényleg nagy arc, de ez örökre megmarad bennem. 😀
több mint 11 éve
Am látjátok még annak értelmét/esélyét h mozduljunk vmit Dion Jordanért?HighlanderHát végülis nagy eséllyel van már egy jövőévi 4. körös pickünk, szal feláldozhatunk egyet. 😀
Amúgy azt írták tavasszal, hogy esetleg június 1-je után, mert hogy akkor sokkal kisebb cap-hit meg a fizuja miatt is jobban megéri vagy legalábbis vmi ilyesmi volt az érv.
Azonban az, hogy nem fogadták el a 2.kör&B.Graham ajánlatot nem hiszem, hogy tennénk nekik egy első körös ajánlatot. Max még vmi compensatory pick-eset kitalálnak.
több mint 11 éve
www.everyjoe.com/2014/05/14/sports/eagles-guard-todd-herremans-gives-back-community/mind emberileg mind szakmailag 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Am látjátok még annak értelmét/esélyét h mozduljunk vmit Dion Jordanért?HighlanderDolphins szurker haverom állítása szerint már semmiképp nem adnák el, mert egyrészt kezd megbarátkozni a 4-3-as DE szereppel, másrészt meg pakolja magára a kilókat, hogy jó is legyen oda, és ne lökjék fel azonnal. Így meg már érdektelen lenen számunkra is.
több mint 11 éve
Am látjátok még annak értelmét/esélyét h mozduljunk vmit Dion Jordanért?
több mint 11 éve
5:55kor hívna bazdmeg 😀 Na jó én nehezen kelek, de ez beteg egy csóka 😀EazzyJames Casey 5:45-6 között ért be tavaly, szóval lehet meglesz Matthewsnak. 😀
több mint 11 éve
81-es mezszámban el is várható pár 1 kezes behúzott labda , mostantól 3rd and Matthews lesz....
több mint 11 éve
5:55kor hívna bazdmeg 😀 Na jó én nehezen kelek, de ez beteg egy csóka 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Szerintem mindegyik képes rá. Matthewsnál a mért ideje azért csalóka ám. Mert lehet hogy sebességben nem fut le sok cornert, de minden másban simán kompenzálja. Pl. nem egyszerű földre vinni, tudja ki ellen melyik irányba érdemes mozogni, mert kielemezi a cornereket, hogy milyen helyzetben mit csinálnak leggyakrabban. Huff meg ahogy néztem sok hosszú elkapást csinált a pálya közepén. És sok elkapása olyan volt, hogy egy pici tere volt, lekapta, és az első mozdulattal már verte is a védőt. És ugye ő sokszor LB-vel meg safetyvel találkozott inkább. A videókban azért látszik egy s más. Matthewsnál imádni fogjátok az egykezeseit is 😀Shawn84Jó, hát jobban hiszek neked, mint a szememnek. 😛 😀
Amúgy kíváncsi leszek, hogy meg tudja-e szorongatni James Casey-t és B.Graham-et a NovaCare-be való érkezések tekintetében. 😀 B.Graham mindig panaszkodott, hogy sohase tudott Casey előtt érkezni. 😀
több mint 11 éve
Matthewst egyre jobban megkedvelem (nah nem mintha nem bírtam volna) 😀Szerintem mindegyik képes rá. Matthewsnál a mért ideje azért csalóka ám. Mert lehet hogy sebességben nem fut le sok cornert, de minden másban simán kompenzálja. Pl. nem egyszerű földre vinni, tudja ki ellen melyik irányba érdemes mozogni, mert kielemezi a cornereket, hogy milyen helyzetben mit csinálnak leggyakrabban. Huff meg ahogy néztem sok hosszú elkapást csinált a pálya közepén. És sok elkapása olyan volt, hogy egy pici tere volt, lekapta, és az első mozdulattal már verte is a védőt. És ugye ő sokszor LB-vel meg safetyvel találkozott inkább. A videókban azért látszik egy s más. Matthewsnál imádni fogjátok az egykezeseit is 😀
Ugye már január elején kért vidiket a Senior Bowl-on résztvevő CB-kről, hogy tanulmányozza Őket. A Senior Bowl-on pedig reggel 6-8 között videózott.
Phil Savage:
"During the week on Tuesday or Wednesday morning I get a call from him at 5:55 a.m. and I look over and see my phone, obviously I'm not awake yet, and said, 'Oh no, My A-plus student is getting ready to bail out on the game.' That's what crosses my mind. And he says, 'Mr. Savage, a group of us are down here trying to watch extra tape, can you get someone down here to let us in? The doors are locked.' For him to take the initiative to get an extra two hours worth of film in from 6 to 8 really shows what kind of approach he is going to bring to the table."
Jordan és Huff ismerők. CB-ket mennyire tudják megverni 1-1-ben? Úgy olvastam, hogy zónázás ellen jól játszanak, megtalálják a lyukakat, de az érdekelne, hogy emberezésnél tudnak-e segíteni, mert tavaly meg voltunk lőve egy kicsit az ellen.Bébé
több mint 11 éve
Matthewst egyre jobban megkedvelem (nah nem mintha nem bírtam volna) 😀 Ugye már január elején kért vidiket a Senior Bowl-on résztvevő CB-kről, hogy tanulmányozza Őket. A Senior Bowl-on pedig reggel 6-8 között videózott.
Phil Savage:
"During the week on Tuesday or Wednesday morning I get a call from him at 5:55 a.m. and I look over and see my phone, obviously I'm not awake yet, and said, 'Oh no, My A-plus student is getting ready to bail out on the game.' That's what crosses my mind. And he says, 'Mr. Savage, a group of us are down here trying to watch extra tape, can you get someone down here to let us in? The doors are locked.' For him to take the initiative to get an extra two hours worth of film in from 6 to 8 really shows what kind of approach he is going to bring to the table."
Jordan és Huff ismerők. CB-ket mennyire tudják megverni 1-1-ben? Úgy olvastam, hogy zónázás ellen jól játszanak, megtalálják a lyukakat, de az érdekelne, hogy emberezésnél tudnak-e segíteni, mert tavaly meg voltunk lőve egy kicsit az ellen.
több mint 11 éve
Kelly is es Marcus is profin nyilatkozik.Marcus Smith akkor talán nem a semmire kapta meg a kommunikáció diplomáját. 😀
Nekem nem tűnik gyereknek 😊Janek
több mint 11 éve
Kelly is es Marcus is profin nyilatkozik.Nekem nem tűnik gyereknek 😊
több mint 11 éve
7. körben Shamar Stephen (DL) volt a célpontunk, de 4 pick-el előttünk kivitte a Vikings.Elmondani nem tudom mennyire örültem volna inkább neki mint Allennek. Egyébként olvasgatva leírásokat UDFa-król Wade Keliikipi nek fogok most szurkolni, hogy leverje Allent. Azt írják, hogy sokkal erősebb mint azt a méretei mutatnák, pedig nem kis ember ő sem. NT-nek még kicsit hizlalni kéne, de most ő az UDFA kedvencem. Ezek egyébként eléggé be szoktak jönni nekem. Austin Howard, Chris Polk, Jake Knott, cedrick Thornton. Szóval örülhet, hogy neki szurkolok most 😀
Persze teljesen más rendszert játszik a két D#, de kíváncsi vagyok, hogy Beau-nak vagy Stephennek lesz jobb NFL-karrierje. 😀
De legalább így keretes lett a draftunk. Az első és utolsó pickünkkel nem sikerült a kiszemelt célpontot/tokat behúzni. 😀Bébé
több mint 11 éve
7. körben Shamar Stephen (DL) volt a célpontunk, de 4 pick-el előttünk kivitte a Vikings. Persze teljesen más rendszert játszik a két D#, de kíváncsi vagyok, hogy Beau-nak vagy Stephennek lesz jobb NFL-karrierje. 😀
De legalább így keretes lett a draftunk. Az első és utolsó pickünkkel nem sikerült a kiszemelt célpontot/tokat behúzni. 😀
több mint 11 éve
Deny ismét bedolgozott. chip a draft első köre után nyilatkozott hosszabban. philly.blog.hu/2014/05/13/chip_kelly_ertekelese_az_elso_nap_utan
több mint 11 éve
Jók azok!Kelly rendszerènek kulcsa az oline...
Ha nem lenne jó oda is hozott volna embert FA vagy draft.
Utana jön a QB aztan RB,TE majd WR
több mint 11 éve
amúgy tényleg nem valami acélos az ol depthünk, tavaly nem volt köztük sérült. mák. De ha idén lesz sérült, akkor Foles nyeli majd a sackeket. Amúgy is tud hülye döntéseket hozni, még ha 10 másodperce van passzolni akkor is 😀ano92Elméletileg tavaly, csak 6 sack-ünkért volt felelős. 😀
Jah az OL-depth elég szar (igaz Barbre elég jól mozgott azon az egy meccsen). Azonban remélem idén se fog kiderülni, hogy mennyire jók/szarok a cseréink. 😀
több mint 11 éve
amúgy tényleg nem valami acélos az ol depthünk, tavaly nem volt köztük sérült. mák. De ha idén lesz sérült, akkor Foles nyeli majd a sackeket. Amúgy is tud hülye döntéseket hozni, még ha 10 másodperce van passzolni akkor is 😀
több mint 11 éve
csupán arra akartam kilyukadni, hogy már ott is elég sok gondunk akadt hogy Toddot beraktuk, 1-2 blitznél azt se tudta milyen rendezvényen van, még úgy is hogy OT poszton messze ő a legtapasztaltabb és legjobb guardunk. Én azért arra nem alapoznék hogy ha gáz van majd a guardjaink megoldják 😀 Vagy ha mégis megoldanák valami csoda folytán akkor helyettük ki játszik Guardot? 😀 Elég vékonyak vagyunk ott
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Azért aközött hogy egy guard TUD tackle-t játszani ha úgy adódik a dolog (vészhelyzetben) és aközött, hogy nekünk a guarjaink Top5-Top10-es tackleök (amit nem mondtam) elég nagy különbség van. 😀De már Andy-nél is elmosódott ez a tackle, guard. Szinte mindegyik tackleünk tud guardot játszani és mindegyik guardunk tud tackle-t. Chipnél pedig ez még inkább igaz.lehet, de a gyakorlatban csak egy guard játszott eddig tacklet. Gondolom nem véletlen.
Bébé
Ha mondjuk Mathis akkora tanár lenne ott nincs az az Isten hogy ne raktuk volna be eddig.eaglesmcnabb
Herremans se azért tettük be OT-nek, mert hogy ott milyen jó, hanem azért mert a legjobb OT-nknál is jobb volt tackle-ként (Valamint az RG-RT páros jobb volt úgy, hogy Herremans megy vaktacklenek, nem pedig egy kevésbé képzett játékos.)
Shawn Andrews nálunk RG volt, Giantsnél OT. Dennis Kelly már rookiként is feltűnt tackle és guard szerepkörben is. Dunlap is be tudott menni középre. Herremans is bevethető mindkét poszton. Amúgy Mathis-el is játszattunk OT-t, amikor hozzánk került (2. csapatban), aztán később az első csapat OG-ja lett. Ilyenekre gondoltam amikor azt mondtam, hogy elmosódott már a határ nálunk tackle és guard poszton.
több mint 11 éve
De már Andy-nél is elmosódott ez a tackle, guard. Szinte mindegyik tackleünk tud guardot játszani és mindegyik guardunk tud tackle-t. Chipnél pedig ez még inkább igaz.lehet, de a gyakorlatban csak egy guard játszott eddig tacklet. Gondolom nem véletlen.
Bébé
Ha mondjuk Mathis akkora tanár lenne ott nincs az az Isten hogy ne raktuk volna be eddig.