NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
A studiós interjúja Spadaroval jobban nézett ki. Nekem Huff tetszik. Egyre inkább. Nem tűnik észlénynek, de látom az arcán, hogy ez a gyerek nem fog szarozni, ha oda kell tennie magát. nem is kell, hogy okosakat mondjanak, csak menjen mind mintha az élete múlna rajta 😀Nem azt mondom, hogy hülye a csóka, de nézd meg a válaszokat, meg alapból ahogy beszélnek. Nekem Jordan könnyedebb volt, jobb válaszokat adott. De Smith lehet csak nagyon izgult.EazzyMost nézem a Press passokat, hát Jordan Matthews egy szinttel értelmesebbnek tűnik, mint Smith II.EazzyPedig Smith végzett kommunikácó szakon ha jól tudom 😀 Matthews meg csak proli közgazdász vagy mi. 😀Shawn84
Szerk: Allen nagyon beillik a bugyuták bandájába(Todd, kelce, Barwin, Celek stb) 😀
több mint 11 éve
Nem azt mondom, hogy hülye a csóka, de nézd meg a válaszokat, meg alapból ahogy beszélnek. Nekem Jordan könnyedebb volt, jobb válaszokat adott. De Smith lehet csak nagyon izgult.Most nézem a Press passokat, hát Jordan Matthews egy szinttel értelmesebbnek tűnik, mint Smith II.EazzyPedig Smith végzett kommunikácó szakon ha jól tudom 😀 Matthews meg csak proli közgazdász vagy mi. 😀Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Most nézem a Press passokat, hát Jordan Matthews egy szinttel értelmesebbnek tűnik, mint Smith II.EazzyPedig Smith végzett kommunikácó szakon ha jól tudom 😀 Matthews meg csak proli közgazdász vagy mi. 😀
több mint 11 éve
Most nézem a Press passokat, hát Jordan Matthews egy szinttel értelmesebbnek tűnik, mint Smith II.
több mint 11 éve
Momah esélye a rosterre megnőtt 😀Geoff Mosher @GeoffMosherCSN 19 pNote by Brandon Lee Gowton, 05/16/14 3:33 PM EDT] - Some reporters have suggested it's possible the Eagles will bring Benn back at a lower salary. No guarantees though.zsojti
Eagles release Arrelious Benn. Guess they weren't banking on his healthy return.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Beau nagy arc 😀 "Allen was apparently known for being a bit of a prankster at Wisconsin. Allen downplayed this notion but did admit he (and some friends) hacked J.J. Watt's twitter when Allen was a freshman. They made it seem that Watt was switching positions from defensive end to defensive tackle which caused confusion for some people in Wisconsin."
több mint 11 éve
No az új linebackerünk neve helyesen: Marcus Smith IIKépek az első edzésről: www.philadelphiaeagles.com/photos/photo-gallery/First-Rookie-Camp-Practice/c28326a9-ba5d-40f3-95a2-57c985da9458
több mint 11 éve
úgy néz ki Robert Mathissel maximum a Super Bowlon találkozhatunk majd.
több mint 11 éve
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN 19 pNote by Brandon Lee Gowton, 05/16/14 3:33 PM EDT] - Some reporters have suggested it's possible the Eagles will bring Benn back at a lower salary. No guarantees though.
Eagles release Arrelious Benn. Guess they weren't banking on his healthy return.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN 19 pEagles release Arrelious Benn. Guess they weren't banking on his healthy return.
több mint 11 éve
Ööö, dime és a nickel mióta jelenti azt, hogy a fal 2 DE-ből áll? 😀www.nfl.com/news/story/0ap2000000350327/article/projected-2014-starters-philadelphia-eagles egész jó kis összegzés a várható kezdők névsoráról .Petikievak01Jó
Logan nem fért be de jó.
de starter 22-t nem nehéz összerakni sehol semJanek
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000350327/article/projected-2014-starters-philadelphia-eagles egész jó kis összegzés a várható kezdők névsoráról .Petikievak01Jó
Logan nem fért be de jó.
de starter 22-t nem nehéz összerakni sehol sem
több mint 11 éve
Colledge szerződés nélkül távozott tőlünk
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/5/15/5722050/eagles-michael-smith-rumors-mutual-interest2013-ban az egész szezont kihagyta sérülés miatt, 2012-es 7. körös pick volt
több mint 11 éve
egész jó kis összegzés a várható kezdők névsoráról .
több mint 11 éve
A közelgő minicampre 7 játékost invitált meg az Eagles, hogy próbát tehessenek egy szerződés reményében. Ők a következők:LB Blaze Caponegro, Temple
TE Jamie Childers, Coastal Carolina
LB Ryan Donohue, Maryland
LB Anthony Larry, Eastern Washington
C Mackey MacPherson, Syracuse
DB Davon Morgan, Virginia Tech
T Baker Steinkuhler, Nebraska
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/5/15/5718358/eagles-draft-picks-sign-2014-beau-allen-wisconsinBeau Ellen a 2. 😊
több mint 11 éve
Kruger már 290 font, és olyan eltökélt mint Curry. www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/DE-Joe-Kruger-The-Eighth-Draft-Pick-/8964212d-7202-45b3-be48-5cfdf4d39984 Imádom ezt a fajta mentalitást a csapatban.
több mint 11 éve
én nem adtam le, mert csak 4. körig csináltam, de 0 pontom lett volna. Clowneyt írtam első körbe, Manzielt meg másodikba xD
több mint 11 éve
már nem emlékszem, kik voltak a tippjeim, de gratulálok mindenkinek 😀
több mint 11 éve
Hát Greengo elkezdi a jäger köröket utána már számolni se tudunk 😀Addig számolgattunk amíg tudtunk, így gondoltad ugye?Shawn84A Draft tippjáték végeredménye: philly.blog.hu/2014/05/15/draft_tippjatek_eredmenyhirdetesShawn84Gratulációkat levélben fogadok!
Természetesen az utolsó pillanatban történt pontozási módosítások csak vetítés. Multkori sörözésen addig számolgattunk, amíg úgy nem jött ki, hogy én nyerjek.Eazzy
több mint 11 éve
Addig számolgattunk amíg tudtunk, így gondoltad ugye?A Draft tippjáték végeredménye: philly.blog.hu/2014/05/15/draft_tippjatek_eredmenyhirdetesShawn84Gratulációkat levélben fogadok!
Természetesen az utolsó pillanatban történt pontozási módosítások csak vetítés. Multkori sörözésen addig számolgattunk, amíg úgy nem jött ki, hogy én nyerjek.Eazzy
több mint 11 éve
A Draft tippjáték végeredménye: philly.blog.hu/2014/05/15/draft_tippjatek_eredmenyhirdetesShawn84Gratulációkat levélben fogadok!
Természetesen az utolsó pillanatban történt pontozási módosítások csak vetítés. Multkori sörözésen addig számolgattunk, amíg úgy nem jött ki, hogy én nyerjek.
több mint 11 éve
A Draft tippjáték végeredménye: philly.blog.hu/2014/05/15/draft_tippjatek_eredmenyhirdetes