NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Most nézem a Press passokat, hát Jordan Matthews egy szinttel értelmesebbnek tűnik, mint Smith II.Eazzy
Pedig Smith végzett kommunikácó szakon ha jól tudom 😀 Matthews meg csak proli közgazdász vagy mi. 😀Shawn84
Nem azt mondom, hogy hülye a csóka, de nézd meg a válaszokat, meg alapból ahogy beszélnek. Nekem Jordan könnyedebb volt, jobb válaszokat adott. De Smith lehet csak nagyon izgult.Eazzy
A studiós interjúja Spadaroval jobban nézett ki. Nekem Huff tetszik. Egyre inkább. Nem tűnik észlénynek, de látom az arcán, hogy ez a gyerek nem fog szarozni, ha oda kell tennie magát. nem is kell, hogy okosakat mondjanak, csak menjen mind mintha az élete múlna rajta 😀

Szerk: Allen nagyon beillik a bugyuták bandájába(Todd, kelce, Barwin, Celek stb) 😀
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Most nézem a Press passokat, hát Jordan Matthews egy szinttel értelmesebbnek tűnik, mint Smith II.Eazzy
Pedig Smith végzett kommunikácó szakon ha jól tudom 😀 Matthews meg csak proli közgazdász vagy mi. 😀Shawn84
Nem azt mondom, hogy hülye a csóka, de nézd meg a válaszokat, meg alapból ahogy beszélnek. Nekem Jordan könnyedebb volt, jobb válaszokat adott. De Smith lehet csak nagyon izgult.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Pedig Smith végzett kommunikácó szakon ha jól tudom 😀 Matthews meg csak proli közgazdász vagy mi. 😀
több mint 11 éve
Most nézem a Press passokat, hát Jordan Matthews egy szinttel értelmesebbnek tűnik, mint Smith II.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
lett 10% 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Geoff Mosher ‏@GeoffMosherCSN 19 p

Eagles release Arrelious Benn. Guess they weren't banking on his healthy return.Hulkeinstein
Note by Brandon Lee Gowton, 05/16/14 3:33 PM EDT] - Some reporters have suggested it's possible the Eagles will bring Benn back at a lower salary. No guarantees though.zsojti
Momah esélye a rosterre megnőtt 😀

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Beau nagy arc 😀
"Allen was apparently known for being a bit of a prankster at Wisconsin. Allen downplayed this notion but did admit he (and some friends) hacked J.J. Watt's twitter when Allen was a freshman. They made it seem that Watt was switching positions from defensive end to defensive tackle which caused confusion for some people in Wisconsin."
több mint 11 éve
No az új linebackerünk neve helyesen: Marcus Smith II

Képek az első edzésről:  www.philadelphiaeagles.com/photos/photo-gallery/First-Rookie-Camp-Practice/c28326a9-ba5d-40f3-95a2-57c985da9458
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/cdzxqimnaq3efhezcxi3
Colts' Robert Mathis suspended four games for PED
Indianapolis Colts pass rusher Robert Mathis is suspended for the first four games of the 2014 season for violating the NFL policy on performance-enhancing substances, the league announced.
úgy néz ki Robert Mathissel maximum a Super Bowlon találkozhatunk majd.

több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

Eagles release Arrelious Benn. Guess they weren't banking on his healthy return.Hulkeinstein
Note by Brandon Lee Gowton, 05/16/14 3:33 PM EDT] - Some reporters have suggested it's possible the Eagles will bring Benn back at a lower salary. No guarantees though.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan

Eagles release Arrelious Benn. Guess they weren't banking on his healthy return.
több mint 11 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000350327/article/projected-2014-starters-philadelphia-eagles egész jó kis összegzés a várható kezdők névsoráról .Petikievak01

Logan nem fért be de jó.
de starter 22-t nem nehéz összerakni sehol semJanek
Ööö, dime és a nickel mióta jelenti azt, hogy a fal 2 DE-ből áll? 😀

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000350327/article/projected-2014-starters-philadelphia-eagles egész jó kis összegzés a várható kezdők névsoráról .Petikievak01

Logan nem fért be de jó.
de starter 22-t nem nehéz összerakni sehol sem

több mint 11 éve
Colledge szerződés nélkül távozott tőlünk
több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/15/5722050/eagles-michael-smith-rumors-mutual-interest

2013-ban az egész szezont kihagyta sérülés miatt, 2012-es 7. körös pick volt
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/pl1xk8zr9ehqf09nwhe8
Projected 2014 starters: Philadelphia Eagles
Darren Sproles' arrival gives Eagles coach Chip Kelly the opportunity to expand the running back's role given DeSean Jackson's exit from Philly. Chris Wesseling predicts who else will start.
egész jó kis összegzés a várható kezdők névsoráról .

több mint 11 éve
A közelgő minicampre 7 játékost invitált meg az Eagles, hogy próbát tehessenek egy szerződés reményében. Ők a következők:
LB Blaze Caponegro, Temple
TE Jamie Childers, Coastal Carolina
LB Ryan Donohue, Maryland
LB Anthony Larry, Eastern Washington
C Mackey MacPherson, Syracuse
DB Davon Morgan, Virginia Tech
T Baker Steinkuhler, Nebraska
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/15/5718358/eagles-draft-picks-sign-2014-beau-allen-wisconsin

Beau Ellen a 2. 😊
több mint 11 éve
Kruger már 290 font, és olyan eltökélt mint Curry.  www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/DE-Joe-Kruger-The-Eighth-Draft-Pick-/8964212d-7202-45b3-be48-5cfdf4d39984 Imádom ezt a fajta mentalitást a csapatban.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én nem adtam le, mert csak 4. körig csináltam, de 0 pontom lett volna. Clowneyt írtam első körbe, Manzielt meg másodikba xD

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
már nem emlékszem, kik voltak a tippjeim, de gratulálok mindenkinek 😀

több mint 11 éve
A Draft tippjáték végeredménye:  philly.blog.hu/2014/05/15/draft_tippjatek_eredmenyhirdetesShawn84
Gratulációkat levélben fogadok!

Természetesen az utolsó pillanatban történt pontozási módosítások csak vetítés. Multkori sörözésen addig számolgattunk, amíg úgy nem jött ki, hogy én nyerjek.Eazzy
Addig számolgattunk amíg tudtunk, így gondoltad ugye?Shawn84
Hát Greengo elkezdi a jäger köröket utána már számolni se tudunk 😀

több mint 11 éve
A Draft tippjáték végeredménye:  philly.blog.hu/2014/05/15/draft_tippjatek_eredmenyhirdetesShawn84

Természetesen az utolsó pillanatban történt pontozási módosítások csak vetítés. Multkori sörözésen addig számolgattunk, amíg úgy nem jött ki, hogy én nyerjek.Eazzy
Addig számolgattunk amíg tudtunk, így gondoltad ugye?
több mint 11 éve

Természetesen az utolsó pillanatban történt pontozási módosítások csak vetítés. Multkori sörözésen addig számolgattunk, amíg úgy nem jött ki, hogy én nyerjek.

több mint 11 éve
A Draft tippjáték végeredménye:  philly.blog.hu/2014/05/15/draft_tippjatek_eredmenyhirdetes