NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jo de ő nem G ...Janek
Hát, de az.ano92
nem látod a láthatatlan jeleketJanek
jóvan na, reggel volt meg vak is vagyok 😀

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Jo de ő nem G ...Janek
Hát, de az.ano92
nem látod a láthatatlan jeleket

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jo de ő nem G ...Janek
Hát, de az.ano92
Az offensive weapont nem skatulyáznám be csak így...mustaine
nem akartam hypolni, csak azért erősködtem, hogy annak született papíron 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Jo de ő nem G ...Janek
Hát, de az.ano92
Az offensive weapont nem skatulyáznám be csak így...

több mint 11 éve
Jo de ő nem G ...Janek
Hát, de az.

több mint 11 éve
Jo de ő nem G ...

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 275 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mathis humoránál van még mindig:  instagram.com/p/oTum2NnxKQ/Shawn84
Hatalmas arc. 😀
Szegényt sajnálom egy kicsit, hogy 2012-ben minket választott. 😀 Mert, ha elmegy a Ravenshez, akkor feltehetőleg már lenne egy gyűrűje.
De talán nem bánta meg, hogy nálunk maradt. 😀

Amúgy az mi durva már, hogy az NFL legöregebb kezdő guardja Mathis. (Peters a 2. legöregebb OT, Herremans pedig az 5. legöregebb guard.)Bébé
Fogunk si emiatt szopni még. Nem lesz egyszerű pótolni ekkora egyéniségeket a következő években.Shawn84
mondjuk G-ot pótolni a legkönnyebb meg FA piacon sem drágák... 4M-ért már a legjobbakat is le lehet szerződtetni..Janek
Ugyan hogy mondhatsz, egyáltalán gondolhatsz ilyet, Todd pótolhatatlan. Eaglesmc ezt a kommentárt meg ne lássa 😛 😀 😉
több mint 11 éve
Hatalmas arc. 😀
Szegényt sajnálom egy kicsit, hogy 2012-ben minket választott. 😀 Mert, ha elmegy a Ravenshez, akkor feltehetőleg már lenne egy gyűrűje.

Amúgy az mi durva már, hogy az NFL legöregebb kezdő guardja Mathis. (Peters a 2. legöregebb OT, Herremans pedig az 5. legöregebb guard.)Bébé
Fogunk si emiatt szopni még. Nem lesz egyszerű pótolni ekkora egyéniségeket a következő években.Shawn84
mondjuk G-ot pótolni a legkönnyebb meg FA piacon sem drágák... 4M-ért már a legjobbakat is le lehet szerződtetni..

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A két Pufi Rocky
 pbs.twimg.com/media/BoQrFe4CAAA7_r7.jpg:largeShawn84
Komolyan Hartot vki már vigye el fodrászhoz. 😀

Beau karja nem vmi hosszú. T-Rex-nek fogják gúnyolni Őt is. 😀
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A két Pufi Rocky
több mint 11 éve
Hatalmas arc. 😀

Fogunk si emiatt szopni még. Nem lesz egyszerű pótolni ekkora egyéniségeket a következő években.
több mint 11 éve
Hatalmas arc. 😀

Amúgy az mi durva már, hogy az NFL legöregebb kezdő guardja Mathis. (Peters a 2. legöregebb OT, Herremans pedig az 5. legöregebb guard.)
több mint 11 éve
Mathis humoránál van még mindig:  instagram.com/p/oTum2NnxKQ/
több mint 11 éve
Ezt én se. [A tavalyi szezon előtt az első körre is esélyesnek tartották. Azért 1 rosszabb szezon bárkinek becsúszhat. Én azt mondom, hogy Colemannál már lehet most jobb lesz, de hogy a jövőben magasabb szinten fog játszani arra elég jó esélyt látok. És ha csak egy hasznos csere lesz, már bőven megérte elhozni.Shawn84
Egyetemen kb. van 2 kezdő éved. Ha ebből elszúrod/gyenge az utsó évedet, akkor az elég sokat nyom a latba. Persze, ha meg pont az utsó jó, akkor meg vagy az van, hogy micsoda fejlődési potenciál vagy az, hogy mindössze volt 1 jó éved. 😀

Amúgy azért írják le a külföldi szurkolók mivel korábban alig vagy egyáltalán nem volt benne mock-draftokban, így nem ismerik.
Marcus Smith, Jordan Matthews, Huff, Watkins vagy Hart neve nélkül pedig alig lehetett 3-4 körös mock-draftot találni.Bébé
Én egyet láttam tavaly azt linkeltem is 1/25-re írták. Azóta mondjuk nem. De mondom ,nem is kezdőnek hoztuk. Értékre szerintem megfelelő lesz.
több mint 11 éve
Ezt én se. A tavalyi szezon előtt az első körre is esélyesnek tartották. Azért 1 rosszabb szezon bárkinek becsúszhat. Én azt mondom, hogy Colemannál már lehet most jobb lesz, de hogy a jövőben magasabb szinten fog játszani arra elég jó esélyt látok. És ha csak egy hasznos csere lesz, már bőven megérte elhozni.Shawn84
Egyetemen kb. van 2 kezdő éved. Ha ebből elszúrod/gyenge az utsó évedet, akkor az elég sokat nyom a latba. Persze, ha meg pont az utsó jó, akkor meg vagy az van, hogy micsoda fejlődési potenciál vagy az, hogy mindössze volt 1 jó éved. 😀

Amúgy azért írják le a külföldi szurkolók mivel korábban alig vagy egyáltalán nem volt benne mock-draftokban, így nem ismerik.
Marcus Smith, Jordan Matthews, Huff, Watkins vagy Hart neve nélkül pedig alig lehetett 3-4 körös mock-draftot találni.
több mint 11 éve
Reynoldsot amúgy nagyon leírják a külföldi szurkolók, nem értem miért.eaglesmcnabb
Ezt én se. A tavalyi szezon előtt az első körre is esélyesnek tartották. Azért 1 rosszabb szezon bárkinek becsúszhat. Én azt mondom, hogy Colemannál már lehet most jobb lesz, de hogy a jövőben magasabb szinten fog játszani arra elég jó esélyt látok. És ha csak egy hasznos csere lesz, már bőven megérte elhozni.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Reynoldsot amúgy nagyon leírják a külföldi szurkolók, nem értem miért.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ah, sok mindenkinek szurkoltam én már itt, hogy legyen belőle valaki az nfl-ben akár sérülésből jött vissza, vagy akármi más miatt írták le. Eddig nem nagyon jöttek be ezek a szorítások :S Jó lenne ha egyáltalán beférne az 53 ba, de erre azért elég kevés az esély.

több mint 11 éve
Nagyon szurkolok Josey-nak:
 www.phillymag.com/birds247/2014/05/22/henry-joseys-comeback-story/
Bár a kemény 2 meccs alapján ami fent van róla youtube-on, nem győzött meg arról, hogy olyan simán fel fog férni. Jó persze nem véletlenül nem draftolta senki.

Offseason értékelés:
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/22/5741280/espn-grades-philadelphia-eagles-offseason-2014
több mint 11 éve
DeSean is nyilatkozott:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/r1wkpsqpu7zk9tg1kdxp
DeSean Jackson: Everybody in locker room 'loved me'
Washington Redskins wide receiver DeSean Jackson doesn't buy the whispers that he was a locker-room problem in Philly, saying those who know him couldn't believe what they were hearing.

Remélem lesz TD-je ellenünk. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog ünnepelni. 😀
több mint 11 éve
Nepi Philadelphia Eagles 25
Lehet ez egy hülye kérdés, és mindenki számára világos (kivéve persze engem), de azon gondolkodtam van valami szisztémája annak, hogy a csapatok mely meccsekre veszik fel az alternatív mezt? Illetve megvan esetleg szabva, hogy hányszor ölthetik magukra egy szezonon belül? Nekem az alternatív fekete mezünk jön be a legjobban, de rohadt ritkán játszunk benne.Nepi
Hirtelenjében ezt találtam róla:
"How about alternate jerseys?
Teams are locked into their alternates for five years once they choose one, and my understanding is they are able to wear them twice a season for select games. The Eagles have been wearing the black alternates for longer than five years, therefor they can theoretically change it up. But that also needs to be submitted for approval, and takes time. If the Eagles have requested a change, they have yet to make it public.
You can work a throwback into the mix on occasion as well (the Eagles wore the Kelly Green unis in the opener against Green Bay in 2010, for example) but getting that special dispensation isn’t as easy as you might imagine."

Általában egy szezonon belül egyszer szoktuk magunkra ölteni és ahogy olvasom mindössze 1x is szabad viselni.
"NFL mandated in 2007 that teams can only wear alternate uniforms once per season. In 2007, the Eagles utilized their “alternate uniform quota” on their 75th anniversary blue and yellow uniforms. In 2010, the same situation occurred, as Philadelphia wore their kelly green alternates for opening day."

Hogy melyik meccsen veszik fel, úgy tűnik, hogy azt a csapat választja ki.Bébé
Köszi az infót. Egyébként kíváncsi vagyok mikor esik át egy kis dizájn változtatáson a mi sztenderd mezünk is.
több mint 11 éve
Amikor viseltük a feketét:
 skoodsports.com/2013/11/26/eagles-hope-its-black-sunday-for-cardinals/
Valamint tavaly a Card ellen, szóval 6-5 benne a mérlegünk. 😀
több mint 11 éve
Nekem a kelly green mezünk tetszik a legjobban :3 Remélem jövőre is látjuk benne a csapatot.

több mint 11 éve
Lehet ez egy hülye kérdés, és mindenki számára világos (kivéve persze engem), de azon gondolkodtam van valami szisztémája annak, hogy a csapatok mely meccsekre veszik fel az alternatív mezt? Illetve megvan esetleg szabva, hogy hányszor ölthetik magukra egy szezonon belül? Nekem az alternatív fekete mezünk jön be a legjobban, de rohadt ritkán játszunk benne.Nepi
Hirtelenjében ezt találtam róla:
"How about alternate jerseys?
Teams are locked into their alternates for five years once they choose one, and my understanding is they are able to wear them twice a season for select games. The Eagles have been wearing the black alternates for longer than five years, therefor they can theoretically change it up. But that also needs to be submitted for approval, and takes time. If the Eagles have requested a change, they have yet to make it public.
You can work a throwback into the mix on occasion as well (the Eagles wore the Kelly Green unis in the opener against Green Bay in 2010, for example) but getting that special dispensation isn’t as easy as you might imagine."

Általában egy szezonon belül egyszer szoktuk magunkra ölteni és ahogy olvasom mindössze 1x is szabad viselni.
"NFL mandated in 2007 that teams can only wear alternate uniforms once per season. In 2007, the Eagles utilized their “alternate uniform quota” on their 75th anniversary blue and yellow uniforms. In 2010, the same situation occurred, as Philadelphia wore their kelly green alternates for opening day."

Hogy melyik meccsen veszik fel, úgy tűnik, hogy azt a csapat választja ki.
több mint 11 éve
Nepi Philadelphia Eagles 25
Lehet ez egy hülye kérdés, és mindenki számára világos (kivéve persze engem), de azon gondolkodtam van valami szisztémája annak, hogy a csapatok mely meccsekre veszik fel az alternatív mezt? Illetve megvan esetleg szabva, hogy hányszor ölthetik magukra egy szezonon belül? Nekem az alternatív fekete mezünk jön be a legjobban, de rohadt ritkán játszunk benne.