NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
72
17
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ennek Phillyben úgyis nagy hagyománya van 😀You are talkin about practice? Practice? Not the game...EazzyLurie és Foles majdnem 10 percig beszéltek egymással edzés után. Megkérdezték, hogy a szerződés szóba került-e. Foles erre csak annyit mondott: "No. We were just talking about practice." 😀Bébé

több mint 11 éve
You are talkin about practice? Practice? Not the game...EazzyLurie és Foles majdnem 10 percig beszéltek egymással edzés után. Megkérdezték, hogy a szerződés szóba került-e. Foles erre csak annyit mondott: "No. We were just talking about practice." 😀
több mint 11 éve
...és pár nap múlva, pedig egy rendes Eagles szurkolónak Németország/Eagles -nak kell szurkolnia!akkor én meg még rendetlenebb vagyok mert hogy a németeknek tuti nem fogok szurkolni 😛 😀 jah és utálom a sört 😀
Anglia,Franciaország,Ghána pedig.... 😀tûzoltó
vállalom a boooooot: hajrá Argentína és hajrá spanyolok 😀
több mint 11 éve
szombaton megvolt a mini sörfesztivál a kertben... nem volt gond a metapay-el,sorba sem kellett állni és még árnyék is volt 😀
több mint 11 éve
Fordítsuk át akkor. Épp sörre gyűjtesz 😛Akkor én rendetlen vagyok, mert épp melózok, aszalódok a pizzériában...RataxesÚgy látom nagyon off-season van 😛dandeEgy rendes Eagles szurkoló most épp valahol döglik és hideg sört vedel 😀 Valamikor fel kell frissíteni az agyunkat is, hogy később okosakat tudjunk írni 😊 ...vagy nem 😛Shawn84
több mint 11 éve
Akkor én rendetlen vagyok, mert épp melózok, aszalódok a pizzériában...Úgy látom nagyon off-season van 😛dandeEgy rendes Eagles szurkoló most épp valahol döglik és hideg sört vedel 😀 Valamikor fel kell frissíteni az agyunkat is, hogy később okosakat tudjunk írni 😊 ...vagy nem 😛Shawn84
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
...és pár nap múlva, pedig egy rendes Eagles szurkolónak Németország/Eagles -nak kell szurkolnia!Anglia,Franciaország,Ghána pedig.... 😀
több mint 11 éve
Úgy látom nagyon off-season van 😛dandeEgy rendes Eagles szurkoló most épp valahol döglik és hideg sört vedel 😀 Valamikor fel kell frissíteni az agyunkat is, hogy később okosakat tudjunk írni 😊 ...vagy nem 😛
több mint 11 éve
Úgy látom nagyon off-season van 😛
több mint 11 éve
A mi kettősünknél az over/under rated szavazat kb egyenlő, Flakonnál többszörös overrated van 😀NFL Top100. Nick Foles 70, Tony Romo 71 😀EazzyFlacco pedig 58... 😛gyeek
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
NFL Top100. Nick Foles 70, Tony Romo 71 😀EazzyFlacco pedig 58... 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Kaep és majd Dalton szerződése után, ha Foles idén is jó évet tol, izgalmas lesz az új szerződés. De Rózsi biztos megoldja, hogy normális deal legyen.
több mint 11 éve
A blogra is született végre egy draft értékelő/összefoglaló: philly.blog.hu/2014/06/04/draft_ertekelo_406#more6279258Az egyes játékosokkal majd valószínűleg itt a fórumon is foglalkozok ha lesz időm, még össze kell szednem/raknom a gifeket, és amúgy is hosszú még az uborkaszezon.

több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/6/3/5776780/eagles-sign-offensive-lineman-allen-barbre-to-3-year-extensionMondjuk vele se a fiatalságot erősítjük de ha jó lesz nem zavar 😛
ezek szerint bízunk benne hosszabb távon is, G és T poszton is jót hozott, örömteli igazolás!!zsojti
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/6/3/5776780/eagles-sign-offensive-lineman-allen-barbre-to-3-year-extensionezek szerint bízunk benne hosszabb távon is, G és T poszton is jót hozott, örömteli igazolás!!
több mint 11 éve
You are talkin about practice? Practice? Not the game...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ertz 15 font izmot szedett fel az offseason során. Mondták, hogy ki van gyúrva és szálkás meg minden, de azért néztem egyet, amikor olvastam. 😀 Jelenleg kb 265 font lehet. Szezonra (TC közben) lemegy 260-ra és az úgy teljesen korrekt.
Logan is felszedett 12 fontot, szóval 310-315 között mozog. Jó lenne 310 fölött maradni és akkor talán nem tolják el olyan könnyen.
több mint 11 éve
Az új szerzeményünk Jordan Matthews, arról, hogy milyen volt a múltheti NFLPA esemény (ez miatt nem tudott részt venni az edzésen):"Kiosztottam pár autogramot, csináltak velem pár képet, de nem vagyok oda ezekért a dolgokért. Csak edzeni akartam."Ma már kint is maradt edzés után Sanchezzel:
több mint 11 éve
Amúgy bocs hogy folyton Momaht hájpolom 😀Jah engem egyáltalán nem zavar...amíg át nem ölt a tavalyihoz hasonló Herremans-hype méreteket. Nah az már idegesített. 😀
www.youtube.com/watch?v=3dPdMQXAgGcmustaine
Főleg amikor az "Ellenséges vonalak mögött"-nél az aktuális ellenfél szurkolói választhatnának egy játékost az Eagles keretéből és ha jól emlékszem 2-en is azt mondták, hogy Herremans. Nah hát akkor kiégtem. 😀