NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 676 — Apu ökölbeszorított keze
Mégis mit lehet mondani júniusban?

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
You are talkin about practice? Practice? Not the game...Eazzy
Lurie és Foles majdnem 10 percig beszéltek egymással edzés után. Megkérdezték, hogy a szerződés szóba került-e. Foles erre csak annyit mondott: "No. We were just talking about practice." 😀Bébé
Ennek Phillyben úgyis nagy hagyománya van 😀

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Mai edzés:
 philly.blog.hu/2014/06/09/nyilvanos_edzes_06
több mint 11 éve
You are talkin about practice? Practice? Not the game...Eazzy
Lurie és Foles majdnem 10 percig beszéltek egymással edzés után. Megkérdezték, hogy a szerződés szóba került-e. Foles erre csak annyit mondott: "No. We were just talking about practice." 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
...és pár nap múlva, pedig egy rendes Eagles szurkolónak Németország/Eagles -nak kell szurkolnia!
Anglia,Franciaország,Ghána pedig.... 😀tûzoltó
akkor én meg még rendetlenebb vagyok mert hogy a németeknek tuti nem fogok szurkolni 😛 😀 jah és utálom a sört 😀

vállalom a boooooot: hajrá Argentína és hajrá spanyolok 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 676 — Apu ökölbeszorított keze
szombaton megvolt a mini sörfesztivál a kertben... nem volt gond a metapay-el,sorba sem kellett állni és még árnyék is volt 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Úgy látom nagyon off-season van 😛dande
Egy rendes Eagles szurkoló most épp valahol döglik és hideg sört vedel 😀 Valamikor fel kell frissíteni az agyunkat is, hogy később okosakat tudjunk írni 😊 ...vagy nem 😛Shawn84
Akkor én rendetlen vagyok, mert épp melózok, aszalódok a pizzériában...Rataxes
Fordítsuk át akkor. Épp sörre gyűjtesz 😛
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Egy rendes Eagles szurkoló most épp valahol döglik és hideg sört vedel 😀 Valamikor fel kell frissíteni az agyunkat is, hogy később okosakat tudjunk írni 😊 ...vagy nem 😛Shawn84
Akkor én rendetlen vagyok, mert épp melózok, aszalódok a pizzériában...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 861
...és pár nap múlva, pedig egy rendes Eagles szurkolónak Németország/Eagles -nak kell szurkolnia!
Anglia,Franciaország,Ghána pedig.... 😀
több mint 11 éve
Egy rendes Eagles szurkoló most épp valahol döglik és hideg sört vedel 😀 Valamikor fel kell frissíteni az agyunkat is, hogy később okosakat tudjunk írni 😊 ...vagy nem 😛
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy látom nagyon off-season van 😛
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Boykin saját magáról rakott képet a személygépjárművének felnijébe 😀

Megy az arcoskodás ezerrel 😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rookie kártya Matthewsról, a múlt hét végi Rookie Premierről.
iktriad
Sam-ére is ez van írva? HOT Rookie?Shawn84
Ő asszem ezen nem volt ott, így nem hiszem.
több mint 11 éve
iktriad
Sam-ére is ez van írva? HOT Rookie?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
NFL Top100. Nick Foles 70, Tony Romo 71 😀Eazzy
Flacco pedig 58... 😛gyeek
A mi kettősünknél az over/under rated szavazat kb egyenlő, Flakonnál többszörös overrated van 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
NFL Top100. Nick Foles 70, Tony Romo 71 😀Eazzy
Flacco pedig 58... 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Kaep és majd Dalton szerződése után, ha Foles idén is jó évet tol, izgalmas lesz az új szerződés. De Rózsi biztos megoldja, hogy normális deal legyen.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
A blogra is született végre egy draft értékelő/összefoglaló:  philly.blog.hu/2014/06/04/draft_ertekelo_406#more6279258

Az egyes játékosokkal majd valószínűleg itt a fórumon is foglalkozok ha lesz időm, még össze kell szednem/raknom a gifeket, és amúgy is hosszú még az uborkaszezon.

több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/6/3/5776780/eagles-sign-offensive-lineman-allen-barbre-to-3-year-extension

ezek szerint bízunk benne hosszabb távon is, G és T poszton is jót hozott, örömteli igazolás!!zsojti
Mondjuk vele se a fiatalságot erősítjük de ha jó lesz nem zavar 😛
több mint 11 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2014/6/3/5776780/eagles-sign-offensive-lineman-allen-barbre-to-3-year-extension

ezek szerint bízunk benne hosszabb távon is, G és T poszton is jót hozott, örömteli igazolás!!
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
You are talkin about practice? Practice? Not the game...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ertz 15 font izmot szedett fel az offseason során. Mondták, hogy ki van gyúrva és szálkás meg minden, de azért néztem egyet, amikor olvastam. 😀
Jelenleg kb 265 font lehet. Szezonra (TC közben) lemegy 260-ra és az úgy teljesen korrekt.

Logan is felszedett 12 fontot, szóval 310-315 között mozog. Jó lenne 310 fölött maradni és akkor talán nem tolják el olyan könnyen.
több mint 11 éve
Az új szerzeményünk Jordan Matthews, arról, hogy milyen volt a múltheti NFLPA esemény (ez miatt nem tudott részt venni az edzésen):"Kiosztottam pár autogramot, csináltak velem pár képet, de nem vagyok oda ezekért a dolgokért. Csak edzeni akartam."
Ma már kint is maradt edzés után Sanchezzel:
több mint 11 éve
Amúgy bocs hogy folyton Momaht hájpolom 😀
 www.youtube.com/watch?v=3dPdMQXAgGcmustaine
Jah engem egyáltalán nem zavar...amíg át nem ölt a tavalyihoz hasonló Herremans-hype méreteket. Nah az már idegesített. 😀
Főleg amikor az "Ellenséges vonalak mögött"-nél az aktuális ellenfél szurkolói választhatnának egy játékost az Eagles keretéből és ha jól emlékszem 2-en is azt mondták, hogy Herremans. Nah hát akkor kiégtem. 😀