Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok!Egyik barátom megy ki US-be és szívesen hoz nekem mezt, de egyelőre (nflshop.com & FF) nem találtam olyat, amilyet szeretnék. Milyen egyéb oldalakon keressem még szerintetek? 22-es fehér Boykin mez kellene, ami nem fos minőségű.
Mondjuk olyan, mint ez, csak 22-esben:
www.fanatics.com/NFL_Philadelphia_Eagles_Jerseys/Nike_LeSean_McCoy_Philadelphia_Eagles_Limited_Jersey_-_White
Végül is nagy duzzogva jó lesz McCoy is 😊
Előre is köszi!
több mint 11 éve
3.ra kíváncsi vagyok. 😀Ez a Mark-os beszólás de nehezen esett le nekem 😀 De megvan! 😉
Az elsőn Mark Wahlberg van.Bébé
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 11 éve
3.ra kíváncsi vagyok. 😀Jaja.
Az elsőn Mark Wahlberg van.Bébé
1: Vince Papale
2: Chuck Bednarik
3: Nagy figura volt DT Hollis Thomas
több mint 11 éve
PFF elemzés a Bears meccsről:pf....
www.bleedinggreennation.com/2014/8/10/5986369/bears-vs-eagles-preseason-week-1-pff-grades-backup-offensive-lineBébé
Nick Foles -1.4
Casey Matthews -1.3
Ennyi, a számok nem hazudnak, CM fényévekkel jobb mint Foles 😀
több mint 11 éve
PFF elemzés a Bears meccsről:www.bleedinggreennation.com/2014/8/10/5986369/bears-vs-eagles-preseason-week-1-pff-grades-backup-offensive-line
több mint 11 éve
Ma a nyilvánosság előtt tartja edzését a csapat, méghozzá a már említett, történelmileg nagyon fontos helyszínen, a Franklin Fielden, 18:15-kor. A helyszínről jelentkezik többek közt a Philadelphia-i sport rádió a 94 WIP is. Az adás élőben itt hallgatható: player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip/
több mint 11 éve
Shady jó erőben van: vine.co/v/MV1tqIAdIYZShawn84Nem vagyok szakértő, de szerintem manipulálva van 😀 mindenesetre vicces
több mint 11 éve
Shady jó erőben van:
több mint 11 éve
Mindig elmosolyodok, amikor bármilyen sportágról is legyen szó, valaki képes komoly következtetéseket levonni barátságos meccsekől. Teljesen irrelevánsok, srácok. Az 53-as rosterre kerülésért versenyeznek a perememberek, a kezdők pont leszarják ezeket.Hulkeinsteinplusz a csapatok olyan vanilla offense-t nyomatnak, amit egyszerűen bántó nézni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kurvjaó 😀Nem értek ángolul de remélem nem komolyan írják 😀
www.bleedinggreennation.com/2014/8/9/5985605/overreaction-saturday-mark-sanchez-should-start-over-nick-folesBébé
több mint 11 éve
Valaki kérdezte délelőtt: Les Bowen @LesBowen 3 óThe Eagles were delayed out of Chicago because their charter got stuck in Atlanta by bad weather. They landed at PHL around 5:30 AM.
több mint 11 éve
Snap számok a meccsről: www.bleedinggreennation.com/2014/8/9/5985825/philadelphia-eagles-snap-counts-preseason-week-1-chicago-bears-position-battle
több mint 11 éve
Mindig elmosolyodok, amikor bármilyen sportágról is legyen szó, valaki képes komoly következtetéseket levonni barátságos meccsekől. Teljesen irrelevánsok, srácok. Az 53-as rosterre kerülésért versenyeznek a perememberek, a kezdők pont leszarják ezeket.
több mint 11 éve
Kurvjaó 😀 www.bleedinggreennation.com/2014/8/9/5985605/overreaction-saturday-mark-sanchez-should-start-over-nick-foles
több mint 11 éve
Condensed verzió a meccsről: noonkick.com/2014-nfl-preseason-philadelphia-eagles-at-chicago-bears/Shawn84Ilyet lehetne egész évben, de csak a győztes meccsekről! Na akkor lehet nem is lesz több 😛 😀
több mint 11 éve
Mindnyájunk Ernie Simsét most dobta ki a Cards 😀mustaineÖreg hiba. 😀
Pedig amikor még McDermott a TC-ben nyilatkozta róla, hogy "a shark in the water", mindenki reménykedett. 😀
több mint 11 éve
Condensed verzió a meccsről: noonkick.com/2014-nfl-preseason-philadelphia-eagles-at-chicago-bears/
több mint 11 éve
Ugyan én vagyok az abszolút Foles párti itt, és lehetne bőven őt mivel mentegetni (edző meccs, zászló erdők, idióta fújások stb) de én igenis vártam, hogy legalább egy értelmes drive-t össze tudjanak, össze tudjon rakni. Akkor azt mondom, jó rendben, de így, pláne az elég idióta INTk-l tarkítva....Reméljük javulni fog valóban, meg ez inkább figyelem elterelés volt, hogy lekerüljön a válláról a kérdés, hogy mikor dobja az első INT-t 😛 s rendben lesz, különben jobb ha kezdünk gyűjteni vereségeket Marihónaljára....
Az ST elég jól dolgozott, bízzunk benne ez fejlődik még tovább a szezon során illetve tartja legalább ezt a szintet.
több mint 11 éve
Carmichael mit keres még itt?Janek570ezret...
Herremans tackle-je miatt lehet megfogom nézni felvételről, de amúgy elég jók az elemzéseitek, úgyhogy lehet mellőzöm 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!