NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
24
9
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy a csoportmeccseak döntenek majd az elsőségről.Shawn84Sztem a nehéz sorsulásunk miatt, pont az lesz a döntő. Meghát szinte mindig az a döntő. 😀
Ha ismét 4-2-vel hozzuk le a csoportot, akkor sztem megint meglesz az NFC East-champ cím.
több mint 11 éve
A Giants visszaigazolta Jon Beasont , aki remekül játszott tavaly MLB poszton , ezenkívül DRC-vel kötöttek egy 5 éves szerződést , elhozták Walter Thurmondot aki az egyik legjobb slot CB a ligában és Geoff Schwartz-t (G) aki nem rossz játékos a posztján. Ezenkívül elhozták a legjobb centert a draftról és Beckhamet akit itt nem egy ember szívesen látott volna. Ki ment el ? Nicks aki kb az utóbbi 2 évben semmit nem játszott. illetve akik számítanak azok közül Linval Joseph és a kiöregedő Justin Tuckot lehetne megemlíteni. Ha hozzáveszem a dolgokhoz az Eli faktort , akkor se olyan rossz ez a Giants.Vegyük hozzá Seastrunkot, az OL elég jó megerősítését és Breelandet, aki minőségi javulást is hozhat CB poszton. Az egyetlen hátrányuk, hogy új edző, és valamennyire új séma lesz náluk, de az igazolások alapján nekem gyanús, hogy a read optiont komolyan előveszik majd.
A redskins megtartotta Orakpot , Rg3-t meg eléggé durván felfegyverezték , Desean Jacksonnal és Andre Robertsel . Defense oldalon igazolták Jason Hatchert aki egy solid starternek simán mondható , leszerződtették Ryan Clarkot aki bár koros már , de mégiscsak stabilabb játékot tud hozni mint a tavalyi páros. Senki se ment el tőlük , csak London Fletcher vonult vissza , ami azért fájó veszteség , de rosszabbak ők sem lettek , még ha a draftjuk eléggé ratyi is lett szerintem.
Azért nem lesz ez olyan egyoldalú.Petikievak01
Én most a Dallast tartom a leggyengébbnek, a draftjuk sem tetszik annyira, bár van 1-2 jó játékos benne.(baszki Dixont miért kellett elvinni??? 😊 Kiegyenlített csoport lesz, de mi vagyunk a jobbak. Nem hiszem, hogy a csoportmeccsek döntenek majd az elsőségről.
több mint 11 éve
A Giants visszaigazolta Jon Beasont , aki remekül játszott tavaly MLB poszton , ezenkívül DRC-vel kötöttek egy 5 éves szerződést , elhozták Walter Thurmondot aki az egyik legjobb slot CB a ligában és Geoff Schwartz-t (G) aki nem rossz játékos a posztján. Ezenkívül elhozták a legjobb centert a draftról és Beckhamet akit itt nem egy ember szívesen látott volna. Ki ment el ? Nicks aki kb az utóbbi 2 évben semmit nem játszott. illetve akik számítanak azok közül Linval Joseph és a kiöregedő Justin Tuckot lehetne megemlíteni. Ha hozzáveszem a dolgokhoz az Eli faktort , akkor se olyan rossz ez a Giants. A redskins megtartotta Orakpot , Rg3-t meg eléggé durván felfegyverezték , Desean Jacksonnal és Andre Robertsel . Defense oldalon igazolták Jason Hatchert aki egy solid starternek simán mondható , leszerződtették Ryan Clarkot aki bár koros már , de mégiscsak stabilabb játékot tud hozni mint a tavalyi páros. Senki se ment el tőlük , csak London Fletcher vonult vissza , ami azért fájó veszteség , de rosszabbak ők sem lettek , még ha a draftjuk eléggé ratyi is lett szerintem.
Azért nem lesz ez olyan egyoldalú.
több mint 11 éve
Nálunk is ugyanez a helyzet 😊 Bár mi a Jaxtől akkor is kikaphatunk bármikor, ha Luck épp MVP szezont fut 😊szerintem a Dallason kívül a másik 2 csapat eléggé jól össze van szedve . nem mondanám gyengének a csoportot , tavaly rosszabbnak tűnt.Petikievak01Nyilvánvalóan minden csapat fejlődni akar az offseasonben, és ez a fejlődés az első hétig a csapatok 95%-ában meg is figyelhető, aztán ott fordul a kocka 😀.
Nem akarok leírni előre senkit, mert a szezon ezen szakaszában egyszerűen nem lehet, de még ha lehetne, akkor is elég gyakran látunk meglepetéseket, a sérülésekről, illetve egyéb előre nem kalkulálható tényezőkről ne is beszéljünk, DE:
A jelen elérhető információk, és keretek alapján ez az NFC East szinte biztosan a leggyengébb csoport az NFC-ben, de még az sem túlzás, hogy az egész NFL-ben, bár itt több AFC-csoport is szóba kerülhet. Jelenleg az NFC-ben a mi csoportunkon kívül nemigazán tudnák olyan csapatot mondani, akit tükörsimán megvernénk, esetleg a Panthers, vagy a Vikings, rajtuk kívül mindegyik csapat kerete valami egészen elképesztő az AFC-hez képest. Na most ehhez képest a csoportunkban van egy cap-gondokkal küzdő, nemigen erősödő Cowboys, ahol nincs igazán kiemelkedő, elit csapatrész, egy RGIII nélkül pofozógép szerepkört betöltő Redskins, akit meg sem említenénk ,ha D-Jax nem ott kötött volna ki, és egy borzalmas szezont futó Giants, ahol szintén komoly kérdések vannak a rosterrel kapcsolatban, és még egy parádés Eli-szezon esetén sem gondolnám őket főcsoport-döntő esélyesnek.
Nyilvánvalóan nagyképűség lenne bármelyik csapatot lenézni, főleg most, viszont ha ezt a csoportot nem tudjuk megnyerni, akkor ligaszinten kizártnak tartom, hogy olyan eredményt érjünk el a relatíve nehéz sorsolásunkkal, ami ne egy top 10-es picket eredményezne.Hulkeinstein
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
btw jött már ki vmilyen csapatonkénti draft osztályzás?
több mint 11 éve
All or nothing 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Többek közt ezért is vettem számításba a kukázást 😀Amúgy most újra elgondolkozva a drafton meg a keretünk erősségén meg Chipen én csak két végletet tudok elképzelni kövi szezonra: vagy kuka az egész (és jövőre behúzzuk top5-ben Mariotát 😀 ) vagy SB 😀 Nem hiszem h köztes szezon lesz, aztán persze lehet, hogy 9-7-tel nyerjük a csoportot 😀 HighlanderHát azért... Niners, Seattle, Packers, Saints. Ezen kéne átrágódni, és akkor még az Arizona, Tampa, Chicago stb. se kutyaütők. Ha innen az SB-be jutnátok jövőre, akkor Chip egy az egyben mennybe menne a szememben. 😉peterk2005
több mint 11 éve
Amúgy most újra elgondolkozva a drafton meg a keretünk erősségén meg Chipen én csak két végletet tudok elképzelni kövi szezonra: vagy kuka az egész (és jövőre behúzzuk top5-ben Mariotát 😀 ) vagy SB 😀 Nem hiszem h köztes szezon lesz, aztán persze lehet, hogy 9-7-tel nyerjük a csoportot 😀 HighlanderHát azért... Niners, Seattle, Packers, Saints. Ezen kéne átrágódni, és akkor még az Arizona, Tampa, Chicago stb. se kutyaütők. Ha innen az SB-be jutnátok jövőre, akkor Chip egy az egyben mennybe menne a szememben. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
szerintem a Dallason kívül a másik 2 csapat eléggé jól össze van szedve . nem mondanám gyengének a csoportot , tavaly rosszabbnak tűnt.Petikievak01Nyilvánvalóan minden csapat fejlődni akar az offseasonben, és ez a fejlődés az első hétig a csapatok 95%-ában meg is figyelhető, aztán ott fordul a kocka 😀.
Nem akarok leírni előre senkit, mert a szezon ezen szakaszában egyszerűen nem lehet, de még ha lehetne, akkor is elég gyakran látunk meglepetéseket, a sérülésekről, illetve egyéb előre nem kalkulálható tényezőkről ne is beszéljünk, DE:
A jelen elérhető információk, és keretek alapján ez az NFC East szinte biztosan a leggyengébb csoport az NFC-ben, de még az sem túlzás, hogy az egész NFL-ben, bár itt több AFC-csoport is szóba kerülhet. Jelenleg az NFC-ben a mi csoportunkon kívül nemigazán tudnák olyan csapatot mondani, akit tükörsimán megvernénk, esetleg a Panthers, vagy a Vikings, rajtuk kívül mindegyik csapat kerete valami egészen elképesztő az AFC-hez képest. Na most ehhez képest a csoportunkban van egy cap-gondokkal küzdő, nemigen erősödő Cowboys, ahol nincs igazán kiemelkedő, elit csapatrész, egy RGIII nélkül pofozógép szerepkört betöltő Redskins, akit meg sem említenénk ,ha D-Jax nem ott kötött volna ki, és egy borzalmas szezont futó Giants, ahol szintén komoly kérdések vannak a rosterrel kapcsolatban, és még egy parádés Eli-szezon esetén sem gondolnám őket főcsoport-döntő esélyesnek.
Nyilvánvalóan nagyképűség lenne bármelyik csapatot lenézni, főleg most, viszont ha ezt a csoportot nem tudjuk megnyerni, akkor ligaszinten kizártnak tartom, hogy olyan eredményt érjünk el a relatíve nehéz sorsolásunkkal, ami ne egy top 10-es picket eredményezne.
több mint 11 éve
szerintem a Dallason kívül a másik 2 csapat eléggé jól össze van szedve . nem mondanám gyengének a csoportot , tavaly rosszabbnak tűnt.Petikievak01Hát az sanszos h Eli barátunk nem fog megint ennyit jótékonykodni (bár erre nem mernék tenni kocsit kutyát házat 😀 ) de valahogy nem nézem ki, hogy aprítani tudnának alapszakaszban. Nem is jellemző rájuk az utóbbi időben. A Skinst meg nem nagyon kell ecsetelni, ergé hárommal veszélyesek lehetnek ha újra formában lesz, de mégiscsak nekünk lesz a legtöbb fegyverünk és variációs lehetőségünk. Ha nem lesz sérüléshullám én azért nem rettegnék így nagyon előre.
több mint 11 éve
szerintem a Dallason kívül a másik 2 csapat eléggé jól össze van szedve . nem mondanám gyengének a csoportot , tavaly rosszabbnak tűnt.
több mint 11 éve
Mondjuk ezt nem bánom, hogy nincs topon a többi csoportellenfél, lesz nekünk épp elég kemény meccsünk bármennyire is könnyűnek titulálják a sorsolásunkat kint.Hogyha Foles még jobb lesz, akkor nincs az az isten, hogy nem nyerjük meg ezt a finomas szólva sem acélosnak nevezhető csoportot.HulkeinsteinMost,jön,hogy idén tuti SB 😀JanekEgyszer csak bejön 😀
Amúgy inkább legyen 1/1, mint mondjuk 1/20.HulkeinsteinEzt meg adom. Mondjuk ez a top 5 pick egy súlyosabb Foles sérülésnél játszik nálam, nehezen tudom elképzelni, hogy annyira ótvar szezont futna majd. Egyértelműen fejlődést várok nála, bármi más meglepne.Highlander
több mint 11 éve
Hogyha Foles még jobb lesz, akkor nincs az az isten, hogy nem nyerjük meg ezt a finomas szólva sem acélosnak nevezhető csoportot.Most,jön,hogy idén tuti SB 😀JanekEgyszer csak bejön 😀
Amúgy inkább legyen 1/1, mint mondjuk 1/20.HulkeinsteinEzt meg adom. Mondjuk ez a top 5 pick egy súlyosabb Foles sérülésnél játszik nálam, nehezen tudom elképzelni, hogy annyira ótvar szezont futna majd. Egyértelműen fejlődést várok nála, bármi más meglepne.Highlander
több mint 11 éve
Most,jön,hogy idén tuti SB 😀JanekEgyszer csak bejön 😀
Amúgy inkább legyen 1/1, mint mondjuk 1/20.HulkeinsteinEzt meg adom. Mondjuk ez a top 5 pick egy súlyosabb Foles sérülésnél játszik nálam, nehezen tudom elképzelni, hogy annyira ótvar szezont futna majd. Egyértelműen fejlődést várok nála, bármi más meglepne.
több mint 11 éve
Inkább 1/32 ....Amúgy, egyre több irányító múlttal rendelkező játékosunk van, így nagy csata lesz a "vészirányító" posztért!
több mint 11 éve
Amúgy inkább legyen 1/1, mint mondjuk 1/20.
több mint 11 éve
Amúgy most újra elgondolkozva a drafton meg a keretünk erősségén meg Chipen én csak két végletet tudok elképzelni kövi szezonra: vagy kuka az egész (és jövőre behúzzuk top5-ben Mariotát 😀 ) vagy SB 😀 Nem hiszem h köztes szezon lesz, aztán persze lehet, hogy 9-7-tel nyerjük a csoportot 😀 Redskinst érzem most első számú csoportellenfélnek.Mindkét választ elfogadjuk. A nyeremény egy hangszóró 😊Shawn84Azért egy családi wellness hétvégével megdobhattál volna Novacare Complex látogatással egybekötve 😀
több mint 11 éve
Mindkét választ elfogadjuk. A nyeremény egy hangszóró 😊
több mint 11 éve
naja, ezt nem is figyeltem 😀A tavalyi draft után kiadott első mock draft. van benn számunkra egy érdekesség. Ki fedezi fel elsőként? nfl.si.com/2013/04/30/2014-nfl-mock-draft/Shawn84Az enyhén rossz szezon megelőlegezése? 😊aztec
több mint 11 éve
A tavalyi draft után kiadott első mock draft. van benn számunkra egy érdekesség. Ki fedezi fel elsőként? nfl.si.com/2013/04/30/2014-nfl-mock-draft/Shawn84Az enyhén rossz szezon megelőlegezése? 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Ed Reynolds igen előkelő helyet foglal el.
több mint 11 éve
A tavalyi draft után kiadott első mock draft. van benn számunkra egy érdekesség. Ki fedezi fel elsőként? nfl.si.com/2013/04/30/2014-nfl-mock-draft/
több mint 11 éve
Egyébként egy Lamichael James igazoláshoz mit szólnátok? Szerintem eléggé ésszerű lenne, és valószínűleg a 49ers kirakja az RB draft miatt.HulkeinsteinÉn bírnám nagyon
több mint 11 éve
Attól mert a Saintsben kb. elkapó volt, itt nálunk még játszhat a saját posztján rendesen. Különben is Chip már rég kiismerhetetlen, úgyhogy akár még TE is lehet Sproles 😀Ja...Polkról még annyit, hogy menet közben volt egy újabb műtétje (ami nem túl biztató...de meglátjuk) amit jól elsunnyogtak. Ezért is lepett meg kicsit a Brown trade...nem is az mert az nagyon megérte..inkább az, hogy nem jött helyette senki csak UDFA-ról.Sajnos így eléggé meg leszünk lőve, ha megsérül Shady 😕
Ez igaz, ugyanígy növelheti Chip variációinak számát Sproles is.HulkeinsteinEz igaz csak most külön az elkapókról beszéltünk. 😊Greengo
Sproles-t pedig itt elkapóként gondoltam én is, ő is felállhat WR-nek ugye.Hulkeinstein