Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Matthews-zal kapcsolatban a gondolataim így a draft után:Alapvetően sztem, ha megnézzük a WR-helyzetet, akkor optimális esetben (ha nincs sérülés, balhé, stb.), akkor a két szélső WR az adott: Maclin és Cooper szerintem onnan jelenleg nem kimozdítható. Nyilván ha jött volna mondjuk Beckham, vagy Cooks, akkor más lenne a helyzet, de mivel ők nem érkeztek, ezért jövőre alapesetben ők kezdenek majd szélen, Matthews pedig slotban. Játéktudást, és potenciált tekintve szerintem Matthews-ban több van, mint Avantban. Avant nyilván pótolhatatlan, viszont pályán nem az, és ezzel bőven nyerhetünk yardokat, ráadásul a slot receiverek nagy része nagyon alacsony, Matthews pedig magas, így komoly mismatchek lehetnekegyes csapatok ellen .Igen jó lehet ez a háromfejű egység, az egyedüli visszaesés tavalyhoz képest az lesz, hogy nem lesz egy olyan receiverünk sem, akin emberezni kell, vagy duplázni, így ha valakinek nincs egy nagyon erős DB sora, akkor szerintem komoly gondban lesz ellenünk. Így elsőre azt mondanám, hogy nem lesz 1000 yard feletti receiverünk, viszont könnyen lehet 3 is, aki 700-800 yardig jut, az meg talán még jobb is.
A depth is megvan mostmár szerencsére, Huff szerintem Maclin és Cooper cseréje lesz, és alkalomadtán Matthews is tud a helyükön játszani, + ugye itt van még Benn azok közül, akikben lehet valami potenciál, itt nem lesz gond, bár reméljük hogy nem lesznek sérülések, mert nyilván nem ugyanaz a szint a második sor.
A TE-jeink eddig is nagyon jó erőt képviseltek a ligában, Ertz rookie éve után pedig még jobb lesz szvsz, rajtuk kívül meg ott van még Casey is, ő is csak javulhat tavalyhoz képest, Celek pedig mindig hozzá a stabil teljesítményt.
Ugye maradt még a futás, ahol összességében szintén előreléptünk azzal, hogy jött Sproles, mivel Brown nem sok yarddal rendelkezett tavaly, Sproles sokkal több yardot fog hozni Chip rendszerében, Shadyben pedig van még 2-3 jó év.
Tehát összefoglalva valahogy így fog kinézni az O jövőre:
OL: Lane-Mathis-Kelce-Todd-Peters: Legerősebb fal szerintem a ligában, ha nem lesz sérülés, akkor itt nem lesznek problémák. Ami itt nagy kérdés számomra, az a depth. Ha bárki lesérül, akkor már egy nagyobb színvonalromlás következhet be, ez lehet szerintem a legnagyobb veszélyforrás az offense-re nézve.
WR: Cooper-Maclin-Matthews: Összességében nem sokkal rosszabb mint tavaly, sőt, lehet hogy jobb is lesz. Depth: Huff, Benn, Damaris, Smith, Maehl, stb. Ez teljesen jó sor, még egy sérülés sem okozna olyan hatalmas problémákat, itt szerintem nem lesz gond évközben
TE: Celek, Ertz, Casey. Minőségben is mennyiségben is tökéletes, Ertz-ben van upside, ami most sztem ki is fog jönni.
RB: Shady, Sproles, Polk: Szintén, minőségben és mennyiségben is tökéletes sor, tőlük nagy dolgokat várok.
QB: Foles, Sanchez, Barkley: Én a Foles-szituációt még mindig nagyon szerencsésnek tartom a részünkről: Ha jó idénye lesz, akkor szárnyalni fog az offense, ha rossz, akkor meg jöhet Mariota nagy valószínűséggel, ráadásul úgy, hogy Foles akár még backupnak is maradhat. Sanchezzel nincs gondom, backupnak sztem teljesen jó lesz, bár akkor a legjobb, ha pályára sem lép 😀. Inkább ő legyen, mint egy Boyd, vagy Savage... Arról nem is beszélve, hogy Barkley ki is szoríthatja a TC-ben.
Összességében tehát fejlődést várok O# oldalon, egyénileg is fejlődik több játékosunk, ráadásul egyre jobban megszokják Chip rendszerét, és az uptempot, ami még jobban műkszik ha mindenki gördülékenyen tudja, hogy mi után mi is következik. Ezt érzem az egyik legnagyobb fejlődési pontnak egyébként az összes közül, Chip rendszerében még óriási kiaknázatlan potenciált látok. Megjegyzés: Elég durva volt az a mondat Chiptől, hogy újra összehozza az oregoni családot, jövőre nekem ezalapján nagyon-nagyon gyanús a Mariota draft, ha úgy állunk 😀
A védelmet illetően nem tudok ennyit írni, nem is ez a csapat lelke, tőlük igazából labdaszerzések kellenek, és az, hogy kulcsszituációkban odategyék magukat. A legnagyobb problémát, vagyis a depth hiányát, illetve a passrusht sztem sikerült lehetőségek szerint jól megoldani a drafton, és az offseasonben. Van legalább 5 bevethető safetynk, és CB-nk, aminek már elégnek kell lennie. Ráadásul mind a 10 ember olyan, akiben van potenciál, és egyikük sem ügyetlen. Rosszabbak nem lettünk tavalyhoz képest, és a sémaváltás utáni 2. év szerintem sokkal látványosabb tud lenni D# téren, mert több rendszeridegen játékossal játszottuk azért ezt az első évet. A kulcs szerintem itt az lesz, hogy mennyi nyomást tudunk generálni, és esetleges sérülések esetén hogy tudjuk majd pótolni a stabil front7 tagokat. Ezeket a sorokat írva egyébként nekem egyre jobban tetszik a Beau Allen pick is, kellett oda a mélyítés, de nagyon.
Ha pedig összegezzük, akkor előrelépésnek kell következnie ebben az évben, ha minden a tervek szerint fog alakulni. Ez az offense egészségesen, és tudásához mérten teljesítve egy superbowl-esélyes offense, TOP 5-ös a ligában, de egy TOP5-ös irányítóval szerintem kérdés nélkül ez lenne a legjobb, ha hozzáadjuk a Chip-faktort. Emmellé az offense mellé elvileg egy közepes, de megbízható, alkalmanként fontos playeket bemutató D-nek elégnek kell lennie a playoffhoz, sőt, szerintem még hosszabb playoff-meneteléshez is.
Egy klasszis passrusher, illetve egy szinttel jobb secondary esetén ez a csapat bőven superbowl-esélyes.
Bocsi a hosszúságért, várom az ellenvetéseket 😀
több mint 11 éve
Logan sem akkora ász, hogy olyan sokat lehessen tőle tanulgatni a kemény 1 éves rutinjával.Ezzel kapcsolatban az jut eszembe, amikor az egyik első körös pickünket (talán Cox), egy előző évi UDFA tanítgatta edzésen. 😀
Bírom Logant de 1-2 évig ő tanulgathatott volna valami elit NT-től NFL-ben.ano92
több mint 11 éve
Logan sem akkora ász, hogy olyan sokat lehessen tőle tanulgatni a kemény 1 éves rutinjával. Bírom Logant de 1-2 évig ő tanulgathatott volna valami elit NT-től NFL-ben.
több mint 11 éve
Sztem Grahamre szükség van már csak a rutinja miatt is. Nem lennék még megnyugodva ha nem lenne és lesérülne az egyik kezdőnk.A draftról :
1/26 Marcus Smith OLB - Ráért volna később is kihúzni, de ha tényleg úgy volt, hogy kimentek az első körös jelöltjeink és nem is tudtunk hátrébb menni úgy elfogadható itt ez a pick. Remélem hosszú távon beválik és akkor egy szavunk sem lesz az első kör miatt.
2/10 Jordan Matthews WR - Érezhető volt , hogy a második körben beindul a WR run ezért érdemes volt feltradelni. Ezen a helyen talán a legjobb döntés volt Matthewst kiválasztani. Nézegetve, hogy kik mentek ki ebben a körben elkapók....én is őt választottam volna. Ezzel együtt megvannak a hiányosságai amin fejleszteni kell. Nekem kicsit lassúnak tűnik a kezdő sebessége és tényleg az elkapás után sem tud akkorát robbantani mint ahogy azt a posztja megkívánná...illetve nálam hiányoznak a finom testcselek tőle. Nem tudom mire lehet ez elég, de további jó képzéssel még be is válhat a későbbiekben.
3/22 Josh Huff WR - Egyik kedvenc pickem. Lehet korai ( nehezen tudták belőni a helyét...volt aki előbbre várta és volt aki későbbre ) , de nála érzem, hogy nagyon illik Kelly elképzeléseibe. A sebessége is megvan, a kezei is jók és mellé még fizikális is ( felvállalja az ütközéseket ). Lehet rá számítani majd a pálya minden szegletében és ST-ben is jól muzsikálhat.
4/1 Jaylen Watkins CB - Örülök az érkezésének. Nagyon tetszettek a videók amiket róla láttam. Megfelelő mélységet adhat a CB állománynak és idővel ha felszed egy kis plusz tömeget simán mozgatható lenne safetybe is.
5/1 Taylor Hart DE - Egy újabb kacsa. Ez azért homerkedés volt a javából még úgy is, hogy korábbra várták a kihúzását. Mélységet hozott a D lineba ez a lényeg és nála is csak remélem, hogy hosszú távon beválik a csapatnál.
5/22 Ed Reynolds FS - Sztem itt már Rosemanék be voltak baszva és csukott szemmel ráböktek egy safetyre mivel a köznép ezt a húzást is elvárta. (inkább jött vna egy guard). Sokat nem várok tőle ha beválik jó, ha nem akkor ellesznek a safetyk még egy évet ebben a felállásban is.
7/9 Beau Allen NT - Megvan a mélyítés NT posztra is. Majd eltanulgat Logan mögött.
UDFA húzásokat nem is boncolgatom. Nagyjából camp body az összes, ha valaki beválna innen az csak hab a tortán. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ILB poszt azért tényleg érdekes lesz, főleg így, hogy UDFA sem jött: a 2 kezdő + ugye CM alap, hogy itt van és marad is 😊 Acho, Goode, Knott, tavaly jött Jason PhilipsGraham még faktor lehet sztem egy trade-ben is akár, hátha helyette le tudunk akasztani valami jó kis ILB-t. Meg hát a Dion Jordan-pletykáknak úgysem lesz vége soha, azokhoz meg kell is Graham neve 😀 😀
de az OLB párharc is érdekes lesz a Cole, Barwin, Smith trió alap, aztán ott van Graham, Travis Long (akiről azt mondták sokat fejlődött), idén januárban jött Kaddu (nem tom milyen játékerős képvisel) + Braman (már ha az ST-n kívül is szerepet kap)
mondjuk nem bánom hogy alakulgat azért a depth itt is ott is (még ha minőségi jelző kicsit korai is lenne)
amire még kíváncsi leszek az a WR poszt : jöttek ketten a draftról, 2 UDFA, + Maclin, Cooper, Benn, Smith, meg a többiek (Damaris J, Maehl, Momah..)zsojti
több mint 11 éve
ILB poszt azért tényleg érdekes lesz, főleg így, hogy UDFA sem jött: a 2 kezdő + ugye CM alap, hogy itt van és marad is 😊 Acho, Goode, Knott, tavaly jött Jason Philipsde az OLB párharc is érdekes lesz a Cole, Barwin, Smith trió alap, aztán ott van Graham, Travis Long (akiről azt mondták sokat fejlődött), idén januárban jött Kaddu (nem tom milyen játékerős képvisel) + Braman (már ha az ST-n kívül is szerepet kap)
mondjuk nem bánom hogy alakulgat azért a depth itt is ott is (még ha minőségi jelző kicsit korai is lenne)
amire még kíváncsi leszek az a WR poszt : jöttek ketten a draftról, 2 UDFA, + Maclin, Cooper, Benn, Smith, meg a többiek (Damaris J, Maehl, Momah..)
több mint 11 éve
Nálam Marcus Smith nagyon-nagyon jó pick. 26. helyről is próbáltunk még letradelni, de sajnos az nem jött össze. Személy szerint egy Lee-Marcus Smith duóval boldogabb lettem volna, akkor az keményen A+++ a részemről, azonban így csak sima A 😀
Watkins és Hart teljesen jó pick, nagyon jól illeszkednek a rendszerükbe. Semmi bajom nincsen azokkal a pickekkel. Jobbat én se tudtam volna. 😛
Huff-nál talán jöhetett volna egy kis letrade még egy 5. körös picket lehet tudtunk volna szerezni, de vele sincsen semmi bajom. Jó fit. ST-ben is jól teljesít.
Beau-val sincsen semmi bajom. Ő is nagyon beleillik a 2-gap 3-4-es rendszerükbe. Mivel nem vmi jó a DL-depth-ünk, így az 53-as rosterre is simán felférhet.
Ed Reynolds pick-et nem értékelném olyan hűdejóra. A 2 meccs alapján, ami fent van róla, nem rossz játékos, de talán húzhattunk volna ide mást, mivel Watkins-ot vész esetén (lesérül 2 kezdő safetynk) be lehetett volna dobni.
De, hogy kit húztam volna, hát azt ne kérdezzétek. 😀
Nem voltam se Tripp, se Powell, se Zumwalt fan.
Trevor Reilly-t vagy James Gayle-t el tudtam volna viselni, de így, hogy az egyik 7. körös lett, a másik pedig UDFA, hát azt se mondanám utólag olyan jó döntésnek. 😀
Komolyan én annak örülök, hogy nem érkezett egy olyan játékos se, akit nem akartam. Ráadásul így, hogy Marcus Smith, jó WR-ek (2 WR sincsen ellenemre, én is úgy voltam vele, ha akár 1. körben húzunk WR-t a 4.ben felőlem jöhet még1), Watkins és Hart is ide került, így nálam ez simán jó draft. Mondom egy pick-től eltekintve tökéletesen meg vagyok elégedve a választottakkal.
több mint 11 éve
Na egy kis értékelés gondolatébresztőként, bővebb magyarázat nélkül, hangsúlyozva, mint műkedvelő ,nem mint szagértő 😀1/26 (26 overall) Marcus Smith, OLB, Louisville A-
2/10 (42 overall) Jordan Matthews, WR, Vanderbilt A++++++ 😀
3/22 (86 overall) Josh Huff, WR, Oregon B
4/1 (101 overall) Jaylen Watkins, CB, Florida B+
5/1 (141 overall) Taylor Hart, DE, Oregon B-
5/22 (162 overall) Ed Reynolds, S, Stanford B
7/9 (224 overall) Beau Allen, NT, Wisconsin B-
Igazából az 5. körösökre lehetne már most A+-t adni mert az ha magunkat nézzük, garantáltan beválik 😛
lehet egyet nem érteni
több mint 11 éve
Murderleg fog küzdeni a Skinny Assassinnal 😀Futót hoznunk kellett, mert bár Polk jó második számú futó, de a sérülékenysége miatt nem megbízató. Fluellen is érdekes, nagy méretű, de lassú, nincsen második sebessége, viszont tapasztalt elkapó. Érdekes, hogy tavaly játszottak egymás ellen Joseyval, Fluellen 100 yardot kapott el akkor. Ha megtanul passzblokkolni megpályázhatja a 3. számú futó szerepkörét.
Allen személyében végül jött egy nagydarab falember, láttam 1-2 Wisconsin meccset, de nem tett nagyon nagy benyomást rám, 3-4-re tért át tavaly a Badgers, ott NT volt. Elég magasan játszik szerintem, gyorsan felegyenesedik, emiatt sokszor nem tolja hátra a blokkolókat, max tartja a helyzetét. Ez gyakori hiba, ha fejleszt ezen, akkor még lehet belőle valami. Passrushban szinte semmit sem hoz, ami az előbbi hiányosságával is összefüggésben lehet. Nem azt várja persze az ember, hogy verje szét a kettőzéseket, de legalább tolja a blokkolókat az irányító felé. Viszont akár komoly esélye lehet csapatba kerülni 7. körösként, mert Logan mögött jelenleg Square a csere, aki nem legyőzhetetlen akadály.
Az OL hiánya mellett kicsit meglepő, hogy nem hoztunk ILB-t még UDFA-k közül sem, eszerint bízunk Knottékban.

több mint 11 éve
Azért Murderleg ilyenekre is képes 😀 Elvitte a lendület 😀 Giants elvitte Beckhamat és most James Gayle-t is...
több mint 11 éve
Igen az OL-rt kár de két embert is elvitt Reid aki nekünk jó lett volna, korábban viszont reach, reméljük ettől nem törik össze Folest 😀
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/5/10/5705338/undrafted-free-agent-signings-2014-eagles-carey-spear-murderlegegy cikk az új rúgó játékosunkról 😊
több mint 11 éve
Adrian Hubbardot nem vitte még senki,
több mint 11 éve
Szerintem amúgy a múltkor Villanueva és most Mayes is a kosárcsapatba jött 😊
több mint 11 éve
Úgy nézem van 1-2 használható emberke.Burton, Josey, Hawkins, Graf, Annen, Mayes.
Mayes nem gyenge ember. Méretei: 6-9, 291 a kezei: 35 1/4, tenyere: 11 1/8, Ja és DE-nek írják nem OT-nek.
több mint 11 éve
- 3. kört raktunk Hart-ra, de Howie úgy számolt, hogy bent lesz Ő 5/1-el is. Nem lettem volna boldog, ha 3. körben behúzzuk. 😀 Így 5. körben tökéletes és örültem is neki. - Watkins-t eleinte CB-ként fog játszani. Ahhoz, hogy safety legyen fel kéne szednie pár fontot. (jelenleg 194 font)
- Roseman csalódott, hogy nem tudtunk húzni a támadófalba. "That hurt, because we went in thinking that we'd get some guys." 3 körben kiment 11 OL-man és utána már nem akartunk reachelni.
Beautiful 😀
cdn.stationcaster.com/stations/wtlx/media/jpeg/04_29_14_Beau_Allen-1398817912.jpg
Bryce Brown elég jó bolt volt a számunkra. (Remélem a Bills se fog pórul járni) Legrosszabb esetben 4. körért elpasszoltunk a 2./3. számú RB-nket.
több mint 11 éve
Philadelphia EaglesTrey Burton ATH Florida
David Fluellen RB Toledo
Carey Spear K Vanderbilt
Henry Josey RB Missouri
Quron Pratt WR Rutgers
Kadron Boone WR LSU
Donald Hawkins OT Texas
John Fulton CB Alabama
Kevin Graf OT USC
Blake Annen TE Cincinnati
Daytawion Lowe S Oklahoma State
Josh Andrews OC/OG Oregon State
Wade Keliikipi, DL, Oregon
Frances Mayes OT Florida A&M
Karim Barton OG Morgan State
több mint 11 éve
Nah mindössze az utsó 2 játékosunk olyan, akiről nem tudtam semmit és egy olyan játékos se érkezett, akit nem akartam, hogy húzzanak Roseman-ék (pedig ebből elég sok volt 😀). Szóval büszke vagyok rájuk. 😀 Henry Josey - Missouri RB
A 2012-es szezont kihagyta egy nagyon durva térdsérülés miatt:
www.youtube.com/watch?v=cbVdaj-h70Q
2013-ban: 1166 yardot futott, 16 TD-t és még volt 10 elkapása is.
5-8 magas, 194 font.
Combine-on aránylag jól ment neki:
Nah így nem sajnálom annyira, hogy Bryce elment, mert megint lesz egy RB, akinek szívből szoríthatok. 😀 Nagyon szurkolók annak, hogy felférjen az 53-ra.
több mint 11 éve
Burton és Josey in the house! nagy fogás lehet mindkettő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Toledo RB David Fluellen and Florida WR Trey Burton have agreed with the Eagles.Eagles have added Alabama cornerback John Fulton as an undrafted free agent.
Eagles have also added Oregon State interior offensive lineman Josh Andrews & Missouri running back Henry Josey as undrafted rookies. (Dzsózi kalandos életéről egy videó: www.youtube.com/watch?v=cbVdaj-h70Q )
Eagles have also added LSU wide receiver Kadron Boone as an undrafted free agent.
Palmyra HS graduate Quron Pratt, a Rutgers WR, has agreed to terms with the Eagles.
több mint 11 éve
Eagles have added Vanderbilt placekicker Carey Spear as an undrafted free agent.Henery rettegj!
A srácot egyébként Murderlegnek becézik, és ilyeneket csinált a Vandyn:
cdn1.vox-cdn.com/imported_assets/2176171/2zs0h_medium_medium.gif
cdn1.vox-cdn.com/imported_assets/2176177/2zsm1_medium_medium.gif
cdn3.vox-cdn.com/imported_assets/2176183/2zs4o_medium_medium.gif
cdn2.vox-cdn.com/imported_assets/2176195/2zsak_medium_medium.gif
Mondjuk inkább a kulcsszitus FG-ket csinálja meg, minthogy legyilkoljon mindenkit 😀
több mint 11 éve
azért egy kicker nem ártana 😀
több mint 11 éve
legyen úgy és jöjjön is valamelyik ha kell.Egyébként az OL nekem tényleg egy picit hiányzik és ott még értékelhető UDFA se nagyon van, de majd jövőre 😛dandeAntonio Richardson, Anthony Steen, Gabe Ikard azért nem olyan rossz nevek, UDFA státuszhoz képestmustaine
több mint 11 éve
Egyébként az OL nekem tényleg egy picit hiányzik és ott még értékelhető UDFA se nagyon van, de majd jövőre 😛dandeAntonio Richardson, Anthony Steen, Gabe Ikard azért nem olyan rossz nevek, UDFA státuszhoz képest
több mint 11 éve
Egyébként az OL nekem tényleg egy picit hiányzik és ott még értékelhető UDFA se nagyon van, de majd jövőre 😛