Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Majd meglátja mindenki, hogy mekkora kincs őŐt nem én akarom 😀dandevigasztaljon a tudat, hogy James Gayle még benn van 😊MirrMurrA Zach Fulton jobban hangzik 😀dandeköszi megint Reid.... csak elvitte akit OL-be kinéztemdandeMég Duvernay-Tardif bent van, ő még jó lenne.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Őt nem én akarom 😀vigasztaljon a tudat, hogy James Gayle még benn van 😊MirrMurrA Zach Fulton jobban hangzik 😀dandeköszi megint Reid.... csak elvitte akit OL-be kinéztemdandeMég Duvernay-Tardif bent van, ő még jó lenne.Hulkeinstein
több mint 11 éve
még janist húzzuk már be bazzeg kell a WR 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
vigasztaljon a tudat, hogy James Gayle még benn van 😊A Zach Fulton jobban hangzik 😀dandeköszi megint Reid.... csak elvitte akit OL-be kinéztemdandeMég Duvernay-Tardif bent van, ő még jó lenne.Hulkeinstein
több mint 11 éve
A Zach Fulton jobban hangzik 😀köszi megint Reid.... csak elvitte akit OL-be kinéztemdandeMég Duvernay-Tardif bent van, ő még jó lenne.Hulkeinstein
több mint 11 éve
köszi megint Reid.... csak elvitte akit OL-be kinéztemdandeMég Duvernay-Tardif bent van, ő még jó lenne.
több mint 11 éve
Alapvetően elégedett vagy a draft elejével ( Reynolds már nem volt meg, hogy kicsoda-micsoda). Pár top játékoson kívül a "vágyam" az volt, hogy 2. kör elején húzzunk 2x, egy OLB-t és egy Wr-t. Úgy láttom ott lesz a draft igazi ereje számunkra. Szerencsére valami hasonló történt, és csupa olyan játkos jött, akik szimpatikusak voltak.
Marcus Smith: nagyon kedveltem, Barr és Mack után nálam a top rusher volt (Attachuval együtt, aki viszont nem sokoldalú)
Jordan Matthews: magas, gyors, kemény, és elvileg nagyon okos. Megmondom őszintén remélem hogy találtunk egy új Alshon Jeffrey-t!
Josh Huff: tipikus Kelly receivernek tűnik: kemény, nem fél az ütésektől, képes nagy játékokra is. Vele együtt már jó a WR depth-ünk (Maclin, Cooper, Matthews, Huff, Benn)
Watkins: nem vagyok oda feltétlen a tweenerekért, de ő azért elég szimpi. Meglátjuk hol fog játszani, de nem bánnám ha S-ként számítanának rá.
Hart: nem tetszett a tavalyi DL depth-ünk, az idei papíron már jobbnak tűnik. 1-2 éven belül reméljük majd Thortont próbálja kiszorítani, a potenciált én látom benne.
több mint 11 éve
köszi megint Reid.... csak elvitte akit OL-be kinéztem
több mint 11 éve
Hát igen, inkább 2012-es teljesítménye maradhatott meg Chipben. 😊Keveset láttam, de gondolom az Oregon ellen jó volt, mert akkor nem húztuk volna ki, 😊BleedingGreenTavaly biztos, hogy nem 😀
www.youtube.com/watch?v=cE9VyX6KBjE
Kb. mintha pályán se lett volna. Bár azt mondják, ha nem veszed észre, hogy a safety pályán van, akkor jól játszik. 😀
Sajnos összesen csak 3 meccsvidi van fent róla. :SBébé

több mint 11 éve
Az ismertetőkből, ha valaki nem bukkant volna rá:Ed Reynolds
:: KÉP ::
Előrejelzés: 4. kör
Egyetem: Stanford
Született: 1991. október 18. (Greensboro, NC)
Magasság: 6 ft 1 in (1.85 m)
Tömeg: 207 lb (94 kg)
Erősségek:
Elég magas hogy a tight endek ellen is legyen esélye. Olvasni tudja az irányítót, jó az ütemérzéke és az ösztönei. Okos, dörzsölt védő. Nevezhetjük ballhawknak. A hashmarkokon kívül is sokat avatkozik játékba. Keményen ütközik, jó technikával szerel. Elég magasra ugrik, hogy a hosszú jump balloknál megnehezítse az elkapók dolgát. NFL vérvonallal bír. Rutinos cover-2 és cover-3-ban is.
Gyengeségek:
Átlagos sebesség és ruganyosság. Rövidebb a karja az ideálisnál. Erősödnie kell. Lassú irányváltások. Gyorsulása kevés hozzá, hogy javítani tudjon miután hibázott. Előfordul, hogy elveszik a pályán és rossz szöget választ. Túl sok szerelést hibázott el utolsó emberként, lásd Utah meccs. A szemeit végig az irányítón tartja, így manipulálni lehet. Visszafogott rutinja van csak emberfogásban. Nem érezni különösebben a jelenlété a futás ellen.
Megjegyzések:
Két évig kezdő a Cardinalban. Édesapja, Ed Reynolds Sr. 9 évig szerepelt az NFL-ben, a Patriots-ban hét, a Giants-ben két szezont húzott le. Középiskolában DB, RB és KR volt, és iskolarekorder hármasugró. 2010-ben csereként számítottak rá, majd redshirtöt kapott ugyanis a tavaszi edzések idején térdsérülést szenvedett és kihagyta az idényt. A visszatérés pompásan sikerült, hiszen 9 deflection mellett 6 picket fogott, amiből 301 yardot rohant vissza, 1 yard hiányzott neki az NCAA rekordhoz. Három TD így is összejött. 2012-ben a Jack Tatum-díj nyertese, vagyis a legjobb defensive back az országban és értelemszerűen Pac12 első csapatos, akárcsak 2013-ban. Juniorként ismét számos all-American jeölést kapott és elég érettnek gondolta magát, hogy a szezon után profinak álljon. Politikatudomány szakra járt, és számos tanulmányi kitüntetésben részesült. Főleg free safety poszton lehet vele számolni. Fizikálisan és atletikusságban is elmarad az elvárt NFL szinttől, ennek ellenére előfordulhat, hogy korán kiválasztják a jó statisztikái miatt. Nehéz lesz élnie a bizalommal, de legrosszabb esetben special teamerként és dimebackként elboldogulhat a profik között.
több mint 11 éve
Azt gondolom a mi vágyainkat nézve A++++ a draftunk, nagyjából mindannyian megkaptuk a magunkét 😀. Mindenkit nyilván nem lehet kihúzni, de elég jól ráéreztünk, és Chipék is ránk. Lehet olvassák a topicot 😛 Azért Cedric mögé nem ártott volna ember ezért is örültem volna Daqnak, de hát látszik, hogy 4/1-re el kellett vinni a cornert 5/1-re meg nem lett volna bent de nem is őt húztuk volna. Jó ez így.Fulton még esetleg jöhetne nem tudom ő bent marad-e addig és akarjuk-e?
Most már lehet nyugodtabban foglalkozni az amúgy NFL körökben névként jól hangzó Kállay Saundersel 😛
több mint 11 éve
Keveset láttam, de gondolom az Oregon ellen jó volt, mert akkor nem húztuk volna ki, 😊BleedingGreenTavaly biztos, hogy nem 😀
www.youtube.com/watch?v=cE9VyX6KBjE
Kb. mintha pályán se lett volna. Bár azt mondják, ha nem veszed észre, hogy a safety pályán van, akkor jól játszik. 😀
Sajnos összesen csak 3 meccsvidi van fent róla. :S
több mint 11 éve
Na csak jött safety is. Csak húztunk egy ACL-historyval rendelkező játékost, bár az már három éve volt. 2012-ben nagyon jó volt, de a Stanford védelme erős, szóval nem vagyok benne biztos, hogy nem a többiek emelték az ő játékát. Overachievernek tartották sokan, és tavaly már nem ment neki annyira. Keveset láttam, de gondolom az Oregon ellen jó volt, mert akkor nem húztuk volna ki, 😊

több mint 11 éve
Sérülés miatt volt kérdéses a várható draftpozíciója, emiatt prognosztizálták a pre-draft process nagy részében a hátsó körökbe, de abban is egyetértett a többség, hogy teljesen egészségesen akár második napos pick is lehet. És ha Chip a harmadik körben is vitte volna, akkor alighanem teljesen egészséges.vassadiReméljük megint Boykin-effektus játszódik le. Lábtörés miatt lecsúszott a 4. körbe, pedig mindenki vágta, hogy istenkirály lesz. 😀
Hart-nak is ha jól tudom lábtörése volt, szóval attól nem kell félni. Közel se olyan, mint egy ACL. Amúgy azt mondta már 100%-os.
több mint 11 éve
1 körből kimaradunk. ILB vagy RB jön. Ez tuti.Shawn84Vagy OL. Úgyis szeretünk olyat húzni, aki vizitált nálunk, szóval Trey Hopkins is jöhet akár.
Menjünk rá egy "redshirt"-ös rookie-ra vagy sérültre vagy ilyesmire.
Ilyenkor már egyáltalán nem needre húz a csapat, inkább játékosra mennek rá. (Mint pl. 2 éve Bryce Brown vagy tavaly is Poyer (karaktergond), Kruger(korán jött ki) )
több mint 11 éve
1 körből kimaradunk. ILB vagy RB jön. Ez tuti.
több mint 11 éve
Eddig teljesen jó ez a draft szerintem. Végre van egy igazi passrusherünk, WR gondok orvosolva, van S depth is, ami szerintem nagyon kellett, így hátul is nyugodt vagyok. Van CB depth Watkins személyében, és DL depth is, ráadásul mindegyikük lediplomázott már, intelligensek, egészségesek, és illenek a sémába.
több mint 11 éve
Sérülés miatt volt kérdéses a várható draftpozíciója, emiatt prognosztizálták a pre-draft process nagy részében a hátsó körökbe, de abban is egyetértett a többség, hogy teljesen egészségesen akár második napos pick is lehet. És ha Chip a harmadik körben is vitte volna, akkor alighanem teljesen egészséges.Chip a 3. körben már vitte volna Hart-ot. 😀Kissé megosztó volt a megítélése, volt, ahol 3. körösnek tartották. Máshol meg 6.-nak.BleedingGreen
Jó, hogy azért van egy Rosemanünk. 😀
Remélem soha nem fog egyedül draftolni Chip. 😀Bébé
több mint 11 éve
ed reynoldsnak örülnék 5/1-re, 4/1-re szerintem BPA jön mint tavalyeaglesmcnabbna csak bejött 😀 csak a pick nem talált
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ezzel akkor a DB draft sztem be is fejeződött. TIsztán maradt az OL/ILB, illetve esetlegesen Seastrunk/Abbrederis/Campanaro/Herron.
több mint 11 éve
Az eddigi hat draftoltból 6 le is diplomázott már

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
na akkor róla is meséljen valaki plíz 😊
több mint 11 éve
Nah az első játékos, akinek nem néztem utána és semmit nem tudok róla. 😀
több mint 11 éve
FS jött
több mint 11 éve
Haha, eaglesmcnabb örülhet, Reynolds 😀