Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Na akkor Gayle, Richardson, Seastrunk, vkinek még kívánsága? 😀HighlanderAdrian Hubbard 😀 De sajnos esélytelen.
több mint 11 éve
Na akkor Gayle, Richardson, Seastrunk, vkinek még kívánsága? 😀HighlanderVagy ők, vagy vmi OL, vagy DB vagy ILB sztem. Zumwalt? Loston? Tripp? Bailey? Duvernay-Tardif? Tiny Richardson?
több mint 11 éve
Na akkor Gayle, Richardson, Seastrunk, vkinek még kívánsága? 😀
több mint 11 éve
Cyril Rich nagyon sokat csúszik hátha
több mint 11 éve
seastrunk? az egyetlen poszt, ahol a minőség mélységgel találkozik még brown nélkül is. sőt, gyanítom, hogy sproles óta ez volt a cél. mármint a brown trade. OL/DL/ILB, szvsz-.
több mint 11 éve
Jó volt a CB pick, 5/1-ig mindenki más kiment, aki szóba jöhetett volna. Nice!HulkeinsteinÍgy van vhogy megint ráéreztünk
több mint 11 éve
Jó volt a CB pick, 5/1-ig mindenki más kiment, aki szóba jöhetett volna. Nice!
több mint 11 éve
Watkins pickhez egy kis léleksimogató, hogy azért Jordan Matthews kiválasztását is újra méltassuk:"He’s versatile enough to play inside and outside (he did both in college) and his man coverage skills were the best of the group. He had some good battles with former Vanderbilt receiver Jordan Matthews, who was the best receiver this week. Watkins said his ability to recognize routes and his press coverage skills are because of his experience at Florida, where the Gators play nearly exclusively man coverage."
- az kimaradt, hogy ez az elemzés a Senior Bowl után készült😊
több mint 11 éve
Sajnálom de 5/1 James Gayle lesz 😊Yep, mostmár remélem őt húzzuk 5/1-nél 😊HulkeinsteinSeastrunk?HulkeinsteinIgen, igen igen Kell!!!!!!!!!!Shawn84
több mint 11 éve
Sztem OL jöhet
több mint 11 éve
Yep, mostmár remélem őt húzzuk 5/1-nél 😊Seastrunk?HulkeinsteinIgen, igen igen Kell!!!!!!!!!!Shawn84
több mint 11 éve
Seastrunk?
több mint 11 éve
Na KC ki is szedte, szóval nem Ő lesz 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Akkor a kérdésem. Ha Black Mamba, akkor mikor? 5/1-re?
több mint 11 éve
Ahhoz képest, hogy az offseason elején mi akartuk elhozni tőlük Spillert, Ők vitték el tőlünk Bryce-t. 😀 Sajnálom az "Asante pick-et". :S Drukkoltam neki, hogy jó kis csere-RB legyen belőle és legyen sikeres nálunk. Akkor most kicseréltük a 7. kört és vagy jövőévi 4. kört kapunk vagy 2016-os 3. kört vagy 2016-os 4. kört.
Steve Johnson produkciója is belejátszik. Ha nagyon jó lesz, akkor 2016-ös 3. kört kapunk.
több mint 11 éve
Összességében ez megint egy parádés trade Howie-tól 😊
több mint 11 éve
Most röppent ki Bradford aki szintén nagy kedvencem volt 😕
több mint 11 éve
De akkor legalább olyanba került volna ahol vanMert itt igen?Eazzyhárom pick azért az nem rossz csak őt sajnálom szmára nem a legideálisabb helyre ment, ott nem fog úgy tudni előre lépni ahogy megérdemelnédandeFor Bryce Brown, Eagles are getting back a conditional 4th-round pick in 2015 that can be a 3rd in 2016, per source.HulkeinsteinAlso, as part of the trade, the Eagles & Bills swapped 7th-round picks this year,Shawn84
több mint 11 éve
Mert itt igen?három pick azért az nem rossz csak őt sajnálom szmára nem a legideálisabb helyre ment, ott nem fog úgy tudni előre lépni ahogy megérdemelnédandeFor Bryce Brown, Eagles are getting back a conditional 4th-round pick in 2015 that can be a 3rd in 2016, per source.HulkeinsteinAlso, as part of the trade, the Eagles & Bills swapped 7th-round picks this year,Shawn84
több mint 11 éve
három pick azért az nem rossz csak őt sajnálom szmára nem a legideálisabb helyre ment, ott nem fog úgy tudni előre lépni ahogy megérdemelnéFor Bryce Brown, Eagles are getting back a conditional 4th-round pick in 2015 that can be a 3rd in 2016, per source.HulkeinsteinAlso, as part of the trade, the Eagles & Bills swapped 7th-round picks this year,Shawn84
több mint 11 éve
Én erről a szituról hogy maradtam le teljesen? Hmm. Na mindegy, akkor jöjjön még valaki viszont, hacsak Tuckert nem gondoljuk komolyan. De még úgyis van hely egy plusz embernek. Akár UDFA.Ja Polk lehet, hogy kuka.....GreengoAlighanem Thomas (ez a DAT, főleg ha idejön...kurvára ne maradjon már meg, kibaszott gáz) miatt, én számítottam erre a move-ra. Polkról se feledkezzünk el, Ő sem éppen kutyaütő 3. RB-nek.EazzyCsak éppen műtötték a vállát.Shawn84
több mint 11 éve
Bryant is kiment, ha vmilyen O# fegyver kell még Kellynek, tekintve a "lehet még húzunk wr-t" nyilatkozatát akkor egyre jobban érzem a Thomas picket. Ő is elég "versatile" meg jól ismeri Kelly.
több mint 11 éve
For Bryce Brown, Eagles are getting back a conditional 4th-round pick in 2015 that can be a 3rd in 2016, per source.HulkeinsteinAlso, as part of the trade, the Eagles & Bills swapped 7th-round picks this year,