Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Mindenesetre akiket én használhatónak tartok, meg lehetségesnek:

CB: Colvin, McGill, Exum, Desir, Breeland, Mitchell, Watkins, Gaines
S: Dixon, Loston, Bailey, Vereen
OL: Duvernay-Tardif, Richardson, Yankey, DOzier, Bodine, Fulton, Ikard
DL: DQ Jones, Kerr
ILB: Zumwalt, Bradford, Jones, Smith, Tripp
OLB: Powell, Hubbard, Kennard, Gayle
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
45 perc és még nincs eredménykövető??? :o valaki dob majd linket hozzá?MirrMurr
 gofirstrow.eu/sport/american-football.htmlHighlander
Hálám üldözzön örökké 😊
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
45 perc és még nincs eredménykövető??? :o valaki dob majd linket hozzá?MirrMurr
 gofirstrow.eu/sport/american-football.html

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kelly szavai alapján én az WR húzást sem vetném el, nála sose lehet tudni 😀 Vajon van annyira elvetemült h behúzzon mondjuk egy Martavis Bryantet így extrába?Highlander
Amúgy Martavis Bryant itt már jó értéket képvisel eléggé, ha BPA-zunk, akkor jöhet ő is. Én a letradet sem tartom elképzelhetetlennek, ha lenne 5-6 pickünk, akkor jöhetne BPA alapon OL, DL, S, CB, meg valami Chip játékszer (WR,RB) 😀 is.Hulkeinstein
Graham is mehet 5. körért ha valaikt nagyon akarnánk.
több mint 11 éve
Kelly szavai alapján én az WR húzást sem vetném el, nála sose lehet tudni 😀 Vajon van annyira elvetemült h behúzzon mondjuk egy Martavis Bryantet így extrába?Highlander
Amúgy Martavis Bryant itt már jó értéket képvisel eléggé, ha BPA-zunk, akkor jöhet ő is. Én a letradet sem tartom elképzelhetetlennek, ha lenne 5-6 pickünk, akkor jöhetne BPA alapon OL, DL, S, CB, meg valami Chip játékszer (WR,RB) 😀 is.
több mint 11 éve
45 perc és még nincs eredménykövető??? :o valaki dob majd linket hozzá?
több mint 11 éve
Ennyire nem. Védelmet kell ma erősíteni aztán max h lesz valaki a 7. körben. De utána UDFA ott is lesznek még használható emberek. Érdemes draft után is maradni gép közelben 1-2 órát ha izgulni akartok kedvencekért.
több mint 11 éve
Nagyon remélem, hogy nem, elrontaná a képet 😊
több mint 11 éve
Kelly szavai alapján én az WR húzást sem vetném el, nála sose lehet tudni 😀 Vajon van annyira elvetemült h behúzzon mondjuk egy Martavis Bryantet így extrába?

több mint 11 éve
Ki is volt Dorenbos nagy rajongója Bébé? Tudtad hogy langyi? 😛
több mint 11 éve
5/1 szerintem James Gayle 😛
több mint 11 éve
Nha, egy kis felsorolás, hogy kik maradtak a különböző posztokon, akikre szerintem van esély(láttuk pro day-en, meghívtuk, chip recruitolta, játszott chip ellen, stb.):

CB: Andre Hal, Deion Belue, E.J. Gaines, Keith McGill, terrance Mitchell, Aaron Colvin, Antone Exum, Dontae Johnsohn, Rashard Reynolds

LB: Taylor Hart, Lamin Barrow, Christian Jones, Jordan Zumwalt, Chris Borland, Shayne Skow, Christian Kirksey, Telvin Smith, Devon Kennard, Jordan Tripp, James Galye, Trevor Reilly, Adrian Hubbard, Ronald Powell,

DL: Daquan Jones, DeAndre Coleman, Antonio Johnson, Zach Kerr, Spencer Long, Trey Hopkins, Dakota Dozier

OL: Andrew Norwell, John Urschel, Ryan Groy, Tiny Richardson, Laurent Duvernay-Tardif

RB: DAT, Lache Seastrunk

S: Ahmad Dixon, Brock Vereen, Craig Loston, DIon Bailey (Bailey-t és Lostont többször megnéztük, nem lepődnék meg egyikükön, nálam még mindig Loston a favorit)

Szóval szerintem közülük lesz a következő 3 pickünk.

Részletesen:  www.bleedinggreennation.com/2014/5/2/5448652/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-prospects-interestHulkeinstein
Kirksey kiment.Shawn84
Köszi, javítva!
több mint 11 éve
Nha, egy kis felsorolás, hogy kik maradtak a különböző posztokon, akikre szerintem van esély(láttuk pro day-en, meghívtuk, chip recruitolta, játszott chip ellen, stb.):

CB: Andre Hal, Deion Belue, E.J. Gaines, Keith McGill, terrance Mitchell, Aaron Colvin, Antone Exum, Dontae Johnsohn, Rashard Reynolds

LB: Taylor Hart, Lamin Barrow, Christian Jones, Jordan Zumwalt, Chris Borland, Shayne Skow, Christian Kirksey, Telvin Smith, Devon Kennard, Jordan Tripp, James Galye, Trevor Reilly, Adrian Hubbard, Ronald Powell,

DL: Daquan Jones, DeAndre Coleman, Antonio Johnson, Zach Kerr, Spencer Long, Trey Hopkins, Dakota Dozier

OL: Andrew Norwell, John Urschel, Ryan Groy, Tiny Richardson, Laurent Duvernay-Tardif

S: Ahmad Dixon, Brock Vereen, Craig Loston, DIon Bailey (Bailey-t és Lostont többször megnéztük, nem lepődnék meg egyikükön, nálam még mindig Loston a favorit)

Részletesen:  www.bleedinggreennation.com/2014/5/2/5448652/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-prospects-interestHulkeinstein
Kirksey kiment.
több mint 11 éve

CB: Andre Hal, Deion Belue, E.J. Gaines, Keith McGill, Terrance Mitchell, Aaron Colvin, Antone Exum, Dontae Johnsohn, Rashard Reynolds

LB: Taylor Hart, Lamin Barrow, Christian Jones, Jordan Zumwalt, Chris Borland, Shayne Skow, Telvin Smith, Devon Kennard, Jordan Tripp, James Gayle, Trevor Reilly, Adrian Hubbard, Ronald Powell,

DL: Daquan Jones, DeAndre Coleman, Antonio Johnson, Zach Kerr

OL: Andrew Norwell, John Urschel, Ryan Groy, Tiny Richardson, Laurent Duvernay-Tardif, Trey Hopkins, Dakota Dozier

Részletesen:  www.bleedinggreennation.com/2014/5/2/5448652/2014-nfl-draft-philadelphia-eagles-prospects-interest
több mint 11 éve
Draft után ugye rögtön lehet szerződtetni az UDFA-kat. Tavalyról 4-en is a keretben vannak jelenleg.

Jake Knott
Matt Tobin
Damion Square
Matthew Tucker
több mint 11 éve
Szerintem egy picit mindenki be fogja szopni játékidő terén, avagy pozitívan nézve mindenki jól fog járni kicsit. Cooper és Maclin lesznek alapvetően a kezdők szélen, de sok két TE-s felállás lehet, Celek gondolom lassan Eartz mögé kerül majd. Aztán jó kérdés, hogy a két új WR közül ki mennyit kap majd. Jordan gondolom slotban sokat lesz fenn, Huff kevesebbet, de 4 WR-es felállásoknál mindketten ott lehetnek. Plusz lesz két RB-s felállás Sproles-al, szóval annyi variáció van, hogy már nem is bírom ki, hogy lássam mi lesz 😀 Egy dolog mindenképpen jó tavalyhoz képest, hogy ezúttal nem lenne akkora para, ha valaki kidől a WR sorban, azért tegyük a szívünkre a kezünket, amikor DeSean lenn maradt tavaly, akkor leizzadtunk rendesen, hogy mi lesz most...

Btw mára McGill - Exum - DaQuan Jones hármas közül örülnék valakinek. Kis letrade, és talán kettő is belefér 😀Eazzy
Ezt a TE dolgot én nem érzem úgy, hogy kéne els meg második embernek lenni. Celek nem Ertz mögé szorul, hanem mindenki megkapja szépen a maga szerepét. Ertz= Gronkowski, Celek = Hernandez (gyilkosság nem ér)
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Szerintem egy picit mindenki be fogja szopni játékidő terén, avagy pozitívan nézve mindenki jól fog járni kicsit. Cooper és Maclin lesznek alapvetően a kezdők szélen, de sok két TE-s felállás lehet, Celek gondolom lassan Eartz mögé kerül majd. Aztán jó kérdés, hogy a két új WR közül ki mennyit kap majd. Jordan gondolom slotban sokat lesz fenn, Huff kevesebbet, de 4 WR-es felállásoknál mindketten ott lehetnek. Plusz lesz két RB-s felállás Sproles-al, szóval annyi variáció van, hogy már nem is bírom ki, hogy lássam mi lesz 😀 Egy dolog mindenképpen jó tavalyhoz képest, hogy ezúttal nem lenne akkora para, ha valaki kidől a WR sorban, azért tegyük a szívünkre a kezünket, amikor DeSean lenn maradt tavaly, akkor leizzadtunk rendesen, hogy mi lesz most...

Btw mára McGill - Exum - DaQuan Jones hármas közül örülnék valakinek. Kis letrade, és talán kettő is belefér 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
na most néztem meg a draftot, sajnos nyelvvizsga miatt nem állt módomban élőben megnézni.
Azt kell hogy mondjam hogy kurvajók voltunk 😛
húztunk egy első köröst a 2. körben, Huff is gecijó, bár túlzónak találom hogy a 3. körben is WR jött. Mindegy Kelly jobban tudja 😊
lényeg hogy most már jöjjön valaki a secbe is!
Eddig úgy gondoltam maclin megy be slotba, de így hogy huff jött így fogalmam sincs hogy állunk fel. 😊 Lényeg a lényeg valaki nagyon befogja szopni játékidő terén

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ő úgyis kihagyná a teljes szezont, és csak jövőre jönne. Simán megérné szerintem az 5. kört. A 4.-re azért neccesebb de talán akkor sem szomorkodom majd.Shawn84
Jah igen a nincsen semmi baj a térdével azt úgy értettem, hogy jól sikerült a műtét és jól halad a felépülése. 😀

Behúznál vkit 4/1-el vagy még mindig úgy gondolod, hogy letrade?
Nálam is amúgy a letrade játszana inkább, de mondom ez nálam most azért van, mert kevés prospecttel vagyok tisztában.Bébé
Egyértelműen letradet akarok, de ha 4/1-re embert kéne húzni akko rOL vagy DL picket húznék, mert ott van mindkét oldalon kb 3-3 értelmes pick és ennyi. Választani nem tudnék. OL: Yankey vagy Cyril Richardson. Utóbbi nálam előnyt élvez Baylor miatt, de read optionből jön ami szintén előny lehet. DL: Anthony Johnson vagy DaQuan Jones,
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szinte biztosnak érzem, hogy a kövi két pick a D#-re megy el, mondjuk ezzel nagyon sokat nem kockáztatok. CB-t érzek 4/1-re persze ha el nem cseréljük de azon se lepődnék meg ha jönne még egy WR később, bár lehet az már picit sok lenne. Eddig rohadtul bejön az idei Draft, alig várom már a szeptembert. Jó lenne még viszont O line depth is... sztem Roseman fog még variálni valamit.Highlander
Eléggé nagy volt a Guard run ezért nem hiszem hogy 4/1-en falba húznánk , jobban éreznék valaki a defensbe , akár CB akár DL-be/OLB-nek valakit. Graham már úton kifelé van a csapatból , ezért egy Hubbard picket imádnék. mert nem hiszem hogy idén is 3 OLB-vel futnánk neki a szezonnak.Hubbar 6-6al jól néz ki , Chip szereti a magas embereket , viszonlyag jó a sebbesége , jó súlyban is van és remek a karaktere is . 5/1et simán rányomnék már ha egyáltalán bent lesz még akkor. Na de hogy 4/1 mi lesz , isten tudja . Le tradere tippelek , az olyan Eagleses.

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Ő úgyis kihagyná a teljes szezont, és csak jövőre jönne. Simán megérné szerintem az 5. kört. A 4.-re azért neccesebb de talán akkor sem szomorkodom majd.Shawn84
Jah igen a nincsen semmi baj a térdével azt úgy értettem, hogy jól sikerült a műtét és jól halad a felépülése. 😀

Behúznál vkit 4/1-el vagy még mindig úgy gondolod, hogy letrade?
Nálam is amúgy a letrade játszana inkább, de mondom ez nálam most azért van, mert kevés prospecttel vagyok tisztában.
több mint 11 éve
Dr. James Andrews jelentése Colvin térdéről:
 twitter.com/Jeff_McLane/status/465113990285127682/photo/1
Elméletileg nincsen semmi baj a térdével.Bébé
Ő úgyis kihagyná a teljes szezont, és csak jövőre jönne. Simán megérné szerintem az 5. kört. A 4.-re azért neccesebb de talán akkor sem szomorkodom majd.
több mint 11 éve
Dr. James Andrews jelentése Colvin térdéről:
 twitter.com/Jeff_McLane/status/465113990285127682/photo/1
Elméletileg nincsen semmi baj a térdével.
több mint 11 éve
Szinte biztosnak érzem, hogy a kövi két pick a D#-re megy el, mondjuk ezzel nagyon sokat nem kockáztatok. CB-t érzek 4/1-re persze ha el nem cseréljük de azon se lepődnék meg ha jönne még egy WR később, bár lehet az már picit sok lenne. Eddig rohadtul bejön az idei Draft, alig várom már a szeptembert. Jó lenne még viszont O line depth is... sztem Roseman fog még variálni valamit.

szerk: S-nek azért jobban örülnék mint CB-nek, valahogy nem érzem túl acélosnak a csapatot azon a poszton. 😀 Nem mintha elit CB-ink lennének de velük meg voltam elégedve összességében. Nálam nagyobb need a Safety.

több mint 11 éve
"Eagles having conversations tonight about potential "redshirt" players. Watch out for Oklahoma CB Aaron Colvin on Saturday."

Colvin-on kívül van még vki, aki jelenleg sérült, sérülésből épül fel vagy Kruger-hez hasonlóan egy évvel korábban jött ki draftra és megérne egy picket?