Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Szinte biztosnak érzem, hogy a kövi két pick a D#-re megy el, mondjuk ezzel nagyon sokat nem kockáztatok. CB-t érzek 4/1-re persze ha el nem cseréljük de azon se lepődnék meg ha jönne még egy WR később, bár lehet az már picit sok lenne. Eddig rohadtul bejön az idei Draft, alig várom már a szeptembert. Jó lenne még viszont O line depth is... sztem Roseman fog még variálni valamit.

szerk: S-nek azért jobban örülnék mint CB-nek, valahogy nem érzem túl acélosnak a csapatot azon a poszton. 😀 Nem mintha elit CB-ink lennének de velük meg voltam elégedve összességében. Nálam nagyobb need a Safety.

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
"Eagles having conversations tonight about potential "redshirt" players. Watch out for Oklahoma CB Aaron Colvin on Saturday."

Colvin-on kívül van még vki, aki jelenleg sérült, sérülésből épül fel vagy Kruger-hez hasonlóan egy évvel korábban jött ki draftra és megérne egy picket?
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
20 játékos aki ma célpont lehet, Jimmy Kempski szerint:  www.philly.com/philly/blogs/red_zone/20-potential-Eagles-targets-to-watch-for-on-Day-3-of-the-NFL-Draft.htmlShawn84
3 WR?
kicsit sok lenne a jóból...
mondjuk 7. körben azért jöhetne Byrant

több mint 11 éve
Nos én ma lakodalomban leszek de azért majd ránézek kik jöttek 😀

Szeretném:CB,aki a legjobb
Bodine... Kelce mögé tökéletes
Zach Kerr DT utolsó körben
Esetleg még egy Gallon pick 😀
de kéne letrade a 6. körbe

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
20 játékos aki ma célpont lehet, Jimmy Kempski szerint:  www.philly.com/philly/blogs/red_zone/20-potential-Eagles-targets-to-watch-for-on-Day-3-of-the-NFL-Draft.html
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Kicsi off: Ha esetleg lenne valakinek ideje és kedve és megszánna engem egy Jordan Matthews "Welcome to the Family" siggel, azt nagyon megköszönném 😊
több mint 11 éve
Jöhet még secbe is arc pl Desir

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Én Devon Kennardot szeretném xDD

több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Én már csak egy játékos szeretnék nagyon OLB Adrian Hubbard .... Ő a kedvencem 😀 Ez a 2 WR húzás zseniális volt.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Blogon ezt adtad le: 😛

Calvin Pryor S
Jordan Matthews WR
Marcus Smith OLB
valami DT
valami OG/C
Tahj Boyd QBShawn84
Fura, hogy Huffot itt nem írtam be 😀

De eddig elég jól lőttem be a dolgokat. Megkereshetnének scoutnak Phillyben...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
CB aztán K Ladler...
T Murphy kiment már?
Tripp is jó lenne az 5.ben...
Hampton is...Janek
Redskins vitte. Hamptonnak red flage van, tuti nem hozzák el.
több mint 11 éve
Nha, én is bealudtam....

Kiváló pick Jordan, egyértelmű volt, hogy felmegyünk valakiért, Lee kiment, nálam Ő következett a sorban, úgyhogy nagyon örülök neki.

Huff-ot én mondtam még anno, hogy negyedikben kihúznám szívesen, mert bőven elfér a rosteren, és végre kivághatjuk a felesleget. A névnek nagyon örülök, de kicsit reachnek érzem. Viszont közben meg nem nagyon volt olyan, akiért a harmadik körben nagyot húzunk, szóval, nem probléma.

Nekem volt egy mock draftom, ami így nézett ki:
1/22: Roby
2/22: Jordan Matthews
3/33: Marcus Smith
4/22: Josh Huff
5/22: Spencer Long
7/22: Tajh Boyd

Hát eddig ha a sorrend nem is stimmel, de a nevek fele már igen. Longot sajna nagyon hamar kihúzták Redskinsnél, de még Boyd bejöhet 😀

Nem csalódtam Howie cserélgetős fétisében, és ráadásul kiválóan csinálja, úgyhogy nagy taps neki is! Tetszik eddig a draft, és ahogy nézem, amennyire változatos neveket kedveltünk itt topikon belül, valahogy sikerült eddig a metszeteket belőni, és mindenki elégedett 😀Eazzy
Blogon ezt adtad le: 😛

Calvin Pryor S
Jordan Matthews WR
Marcus Smith OLB
valami DT
valami OG/C
Tahj Boyd QB
több mint 11 éve
CB aztán K Ladler...
T Murphy kiment már?
Tripp is jó lenne az 5.ben...
Hampton is...

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Nha, én is bealudtam....

Kiváló pick Jordan, egyértelmű volt, hogy felmegyünk valakiért, Lee kiment, nálam Ő következett a sorban, úgyhogy nagyon örülök neki.

Huff-ot én mondtam még anno, hogy negyedikben kihúznám szívesen, mert bőven elfér a rosteren, és végre kivághatjuk a felesleget. A névnek nagyon örülök, de kicsit reachnek érzem. Viszont közben meg nem nagyon volt olyan, akiért a harmadik körben nagyot húzunk, szóval, nem probléma.

Nekem volt egy mock draftom, ami így nézett ki:
1/22: Roby
2/22: Jordan Matthews
3/33: Marcus Smith
4/22: Josh Huff
5/22: Spencer Long
7/22: Tajh Boyd

Hát eddig ha a sorrend nem is stimmel, de a nevek fele már igen. Longot sajna nagyon hamar kihúzták Redskinsnél, de még Boyd bejöhet 😀

Nem csalódtam Howie cserélgetős fétisében, és ráadásul kiválóan csinálja, úgyhogy nagy taps neki is! Tetszik eddig a draft, és ahogy nézem, amennyire változatos neveket kedveltünk itt topikon belül, valahogy sikerült eddig a metszeteket belőni, és mindenki elégedett 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Ebben a cikkben benne van a videó:

www.nfl.com/news/story/0ap2000000348932/article/eagles-trade-up-to-draft-jordan-matthews-at-no-42
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Elég komoly passrusher/OLB run volt (Lawrence, Attaochu, Murphy), így valamivel jobb a Smith húzás fekvése is. De a kulcs a letrade volt az első napon, az adott egy olyan mozgásteret Howienak, amivel már nyugodtan lehetett dolgozni, nyugodtan be lehetett áldozni a 4. köröst a feltradeben. Nagyon jó munka Howietól.

A Huff húzás a jövőnek szól inkább. Jövőre inkább a speciális csapatban fog sok szerepet kapni (abban is jó), ha nem lesz sérülés. A Maclin-Cooper-Matthews trió lesz többet a pályán, és emellett még Ertznek is komoly szerepe kell legyen. Ha Maclin jövőre nem marad, akkor az ideális forgatókönyv, hogy Matthews kimegy többet a szélre, és Huff belép a helyére harmadikként.

Bent van még Christian Jones is. Ahogy mondtam nem lett első két napos húzás, de innentől már jó érték lenne.BleedingGreen
Ahogy Reilly, Bradford és Zumvalt is. Meg hubbard. Nekem Zumwalt kéen ILb-nek mert nagyon imádom ahogy belemegy a szerelésekbe és elég okos gyerek is. Sokat még nem láttam játszani de tényleg a sebességén kívül mindene meg van. Ott meg lehet, hoyg a helyezkedése, a reakció ideje ellensúlyozza ezt a hibát.Shawn84
Zumwaltot kedvelem, talán reklámoztam is itt. A felmérőkön nem volt jó, de a pályán igen. Speciális csapat ásza is lehet.

több mint 11 éve
Elég komoly passrusher/OLB run volt (Lawrence, Attaochu, Murphy), így valamivel jobb a Smith húzás fekvése is. De a kulcs a letrade volt az első napon, az adott egy olyan mozgásteret Howienak, amivel már nyugodtan lehetett dolgozni, nyugodtan be lehetett áldozni a 4. köröst a feltradeben. Nagyon jó munka Howietól.

A Huff húzás a jövőnek szól inkább. Jövőre inkább a speciális csapatban fog sok szerepet kapni (abban is jó), ha nem lesz sérülés. A Maclin-Cooper-Matthews trió lesz többet a pályán, és emellett még Ertznek is komoly szerepe kell legyen. Ha Maclin jövőre nem marad, akkor az ideális forgatókönyv, hogy Matthews kimegy többet a szélre, és Huff belép a helyére harmadikként.

Bent van még Christian Jones is. Ahogy mondtam nem lett első két napos húzás, de innentől már jó érték lenne.BleedingGreen
Ahogy Reilly, Bradford és Zumvalt is. Meg hubbard. Nekem Zumwalt kéen ILb-nek mert nagyon imádom ahogy belemegy a szerelésekbe és elég okos gyerek is. Sokat még nem láttam játszani de tényleg a sebességén kívül mindene meg van. Ott meg lehet, hoyg a helyezkedése, a reakció ideje ellensúlyozza ezt a hibát.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!

Bent van még Christian Jones is. Ahogy mondtam nem lett első két napos húzás, de innentől már jó érték lenne.

több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Eddig kedvencek jöttek.
Smit (Bébé)
Matthews (dande, Shawn)
Huff ( nemtom de sokatoknak)

Ki van még? DAT tuti hozzánk kerül.Shawn84
James Gayle 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Yawin Smallwoodot nem szeretném. Olyan lomha, mint egy teherhajó és futás ellen bitang szar. Kb csak passz ellen használható, viszont abban egész jó. Csak nem tudom, a 4,5ös 40yardos TE-kkel az NFLben mihez fog kezdeni. Szerelni sem nagyon tud, inkább csak rácsimpaszkodik az emberre, az meg vagy elesik, vagy nem. Hatodik körnél előbb ne jöjjön.

több mint 11 éve
Azért ettől függetlenül nagyon komolyan érdeklődtek utána is.Shawn84
Igen jött vizitre is, hogy megnézzük a térdét. Aztán, hogy tetszett-e nekünk vagy sem, azt csak Chipék tudják.
több mint 11 éve
Eddig kedvencek jöttek.
Smit (Bébé)
Matthews (dande, Shawn)
Huff ( nemtom de sokatoknak)

Ki van még? DAT tuti hozzánk kerül.
több mint 11 éve
Az előbb kifelejtettem a másik kis kedvencemet. Ááron ColvinShawn84
Jah tényleg így, hogy szereztünk több picket 5. körben lehet megpróbálják Kelly-ék, de nem tartom valószínűnek. 6-0 alatt van (5-11) és a karjai is rövidek. Mindössze 31-es. Boykin 5-9 és neki 31,5-es karja van.Bébé
Azért ettől függetlenül nagyon komolyan érdeklődtek utána is.
több mint 11 éve
Marcus Smith kérdezz-felelek:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/Full_transcript_Eagles_first-round_pick_Marcus_Smiths_introductory_news_conference.html
Q. Are there players that you idolized?
MARCUS SMITH: I kind of looked at [Steelers LB] Jarvis Jones. I grew up with Jarvis. We played basketball at AAU with each other. When I moved to that position, I always asked him stuff about how to rush the passer and how to get to the quarterback. So that would be one guy. [DE] Osi [Umenyiora] from the Falcons, I kind of looked up to him, too.

Csak Shady ezt meg ne tudja. 😀
több mint 11 éve
Az előbb kifelejtettem a másik kis kedvencemet. Ááron ColvinShawn84
Jah tényleg így, hogy szereztünk több picket 5. körben lehet megpróbálják Kelly-ék, de nem tartom valószínűnek. 6-0 alatt van (5-11) és a karjai is rövidek. Mindössze 31-es. Boykin 5-9 és neki 31,5-es karja van.