Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Úgy tudom, nem vagytok elégedettek a rúgótokkal. 😛Mire 1/22-re értünk, mint a 6 játékos kiment, akit akartunk volna. feltradelni a kevés pickünk miatt nem nagyon lehetett, safety reachnél (Bucannon, Ward) ugyanúgy sírás lenne, Ford nem 3-4 OLB. Akkor áruld már el, mi lett volna a jó döntés.mustaine- Howie azt mondta, hogy 22. helyen is Marcus Smith-t húztuk volna, Dee Ford-ot Marcus Smith mögé rangsoroltuk.Nyilván ezt mondja, és nem azt, hogy 22-re más lett volna, csak pont beszoptuk, és így muszáj volt reachelni 😀. A többi kijelentését igaznak érzem, ez viszont sztem közel sem biztos, hogy az.Hulkeinstein
- Egy 3-4-es csapat scoutja azt mondta, hogy 2. körös pick volt náluk Marcus Smith, de mivel a pass rusherek általában korán mennek ki, számított arra, hogy kimehet előbb.Bébé
több mint 11 éve
Mire 1/22-re értünk, mint a 6 játékos kiment, akit akartunk volna. feltradelni a kevés pickünk miatt nem nagyon lehetett, safety reachnél (Bucannon, Ward) ugyanúgy sírás lenne, Ford nem 3-4 OLB. Akkor áruld már el, mi lett volna a jó döntés.- Howie azt mondta, hogy 22. helyen is Marcus Smith-t húztuk volna, Dee Ford-ot Marcus Smith mögé rangsoroltuk.Nyilván ezt mondja, és nem azt, hogy 22-re más lett volna, csak pont beszoptuk, és így muszáj volt reachelni 😀. A többi kijelentését igaznak érzem, ez viszont sztem közel sem biztos, hogy az.Hulkeinstein
- Egy 3-4-es csapat scoutja azt mondta, hogy 2. körös pick volt náluk Marcus Smith, de mivel a pass rusherek általában korán mennek ki, számított arra, hogy kimehet előbb.Bébé
több mint 11 éve
- Howie azt mondta, hogy 22. helyen is Marcus Smith-t húztuk volna, Dee Ford-ot Marcus Smith mögé rangsoroltuk.Nyilván ezt mondja, és nem azt, hogy 22-re más lett volna, csak pont beszoptuk, és így muszáj volt reachelni 😀. A többi kijelentését igaznak érzem, ez viszont sztem közel sem biztos, hogy az.
több mint 11 éve
- Howie azt mondta, hogy 22. helyen is Marcus Smith-t húztuk volna, Dee Ford-ot Marcus Smith mögé rangsoroltuk. - Egy 3-4-es csapat scoutja azt mondta, hogy 2. körös pick volt náluk Marcus Smith, de mivel a pass rusherek általában korán mennek ki, számított arra, hogy kimehet előbb.
több mint 11 éve
Ezt csináltuk. 😀 2. kört és B.Graham-et küldtük Miamiba Dion Jordenért cserébe, de nem mentek bele.Akkor ezt benéztem, azt hittem 3. körös volt.
Benne van, hogy megint kihúzzák előttünk azokat akiket akarunk, de most már van elég pickünk ahhoz, hogy ha úgy tartja kedvünk, akkor feltradeljünk.
A DL-jeinket pedig nagyon kedveli Chip és Roseman is. Nem akartak idehozni egy első körös NT-t, mert akkor meg kit ültetsz le a padra? Arra meg bőven elég középső körben is DL-be húzni, hogy univerzális csere legyen és kapjon 20 snap-et meccsenként.Bébé
Tulajdonképpen Smith-hez is fel lehetett volna tradelni. Megnéztem a Miami elleni bowl meccset és nem lettem lelkesebb. DL-t én is szeretem, Logant is, de Nix a legjobb NT a drafton, ketten megosztva elvihették volna a posztot, és 2 év múlva választunk, hogy melyiket érné meg itt tartani, és Logan tudna bizonyos playekben DE-t is játszani.
Meglátjuk, de én nem bízok Smithben.
több mint 11 éve
Leginkább Joyner-nek örülnék, mert hatalmas kedvenc lehetne, csak ne lenne olyan pici....CooltiszoÉn is bírom a csávót, de egyszerűen annyira kicsit, nem tudom elképzelni, hogy Kelly behúzza.
De legalább a testméretéhez képest, hosszú karjai vannak. 😀
több mint 11 éve
Ahogy mondtam korábban is, én rá is mennék egy 4-3-as csapat helyében Grahamre. 5.-6. körért nagyon nagy húzás lehet.Graham trade ma vagy holnap benne lehet egy 5. körért.Shawn84És nagyon-nagyon jól fog járni vele 4-3-as csapat.
Mi pedig többet nem tudnánk kisajtolni. Lehet az 5. se jön össze, mert a fizuja se kevés.
Örülnék, ha elmenne, mert szurkolok neki, hogy végre egészségesen jó rendszerbe kerüljön és bizonyíthasson. (Bár cserének meg elmegy, csak több van benne...)Bébé
Kellyt most nézem, epic miket tud válaszolni 😀 Nincs semmi öööö....ööööö....ööööö... 😀
Nálam a sorrend:
Lee
Matthews
Robinson
Latimer
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ha Graham megy, kell helyette még egy OLB a rotációba, mert nem hiszem, hogy Kellyék megint 3 külső LB-vel akarnak nekivágni a szezonnak
több mint 11 éve
A 2. körös listám:1. Jordan Matthews
2. Cody Latimer
3. Lee (ha teljesen egészséges, akkor első, de őszintén szólva gyanús hogy van vele valami)
4. Joyner
5. Robinson
Elkapót szeretnék a 2. körben, majd a 3.ban jöhet a többi. Nem tudom ki csúszna le az 54. pickig, de jelenleg a fenti játékosokból választanék elsősorban, akár feltrade árán is. Leginkább Joyner-nek örülnék, mert hatalmas kedvenc lehetne, csak ne lenne olyan pici....
több mint 11 éve
Graham trade ma vagy holnap benne lehet egy 5. körért.Shawn84És nagyon-nagyon jól fog járni vele 4-3-as csapat.
Mi pedig többet nem tudnánk kisajtolni. Lehet az 5. se jön össze, mert a fizuja se kevés.
Örülnék, ha elmenne, mert szurkolok neki, hogy végre egészségesen jó rendszerbe kerüljön és bizonyíthasson. (Bár cserének meg elmegy, csak több van benne...)
több mint 11 éve
WR-eknél, és CB-knél nálatok mi a rangsor a bennmaradtak közül?KVN-nek még mindig örülnék.
WR nálam: 1. Lee, 2. Bryant, 3. Matthews, 4. Latimer, 5. Robinson
Illetve el tudtok képzelni még egy LB picket, ha az lesz a BPA? Mondjuk Van Noy, Attaochu, vagy Demarcus Lawrence?Hulkeinstein
Bryant-et nem igazán csípem. Egyetemi karrierje során összesen 61 elkapása volt és nem is futott vmi bonyolult routokat és leginkább a pálya szélén játszott csak. Persze ott a másik oldal, hogy nem azért nem használták mert nem képes rá, hanem elég jó játékosok voltak előtte. De így, hogy nem is vizitált nálunk és nem is workout-oltuk nem hiszem, hogy annyira elől helyezkedne el a listánkon. Nekem szimpibb a maradék 4-es.
CB-ket annyira nem vágom, de McGill is szimpi, Desir is. McGill talán inkább 3-ban, de CB-kel kapcsolatban nem vagyok annyira képben. Csak párat vágok.
több mint 11 éve
Graham trade ma vagy holnap benne lehet egy 5. körért.Nix, Tuitt duónak a Dlbe, vagy az ofalba, vagy egy Wr nekem jobban tetszett volna (lehet utálnak).Ezt csináltuk. 😀 2. kört és B.Graham-et küldtük Miamiba Dion Jordenért cserébe, de nem mentek bele.
1 másodéves nózink van, és Cox Thornton Curry hármas a DE (Kruger talán), és ha ide érkezett volna valaki az többet lett volna pályán mint Smith, és a jó DL a védelem többi részére is hatással van.
Most van kb6 WR, aki 2 körben okés, és azonnal tudna yardokat hozni. Mire választunk a 2. körben, kimegy 4-5, és most megint lutri lesz, ki esik hozzánk...
Én nem éreztem akkora neednek a olb-t hogy ennyire korán kihozzuk, ráadásul nem fog az első naptól segíteni. Ha meg az volt, akkor Graham mellé csapták volna oda a 2. kört, oszt itt lenne nekik Jordan.
Nemlettmindenolyan
Benne van, hogy megint kihúzzák előttünk azokat akiket akarunk, de most már van elég pickünk ahhoz, hogy ha úgy tartja kedvünk, akkor feltradeljünk.
A DL-jeinket pedig nagyon kedveli Chip és Roseman is. Nem akartak idehozni egy első körös NT-t, mert akkor meg kit ültetsz le a padra? Arra meg bőven elég középső körben is DL-be húzni, hogy univerzális csere legyen és kapjon 20 snap-et meccsenként.Bébé
több mint 11 éve
Nix, Tuitt duónak a Dlbe, vagy az ofalba, vagy egy Wr nekem jobban tetszett volna (lehet utálnak).Ezt csináltuk. 😀 2. kört és B.Graham-et küldtük Miamiba Dion Jordenért cserébe, de nem mentek bele.
1 másodéves nózink van, és Cox Thornton Curry hármas a DE (Kruger talán), és ha ide érkezett volna valaki az többet lett volna pályán mint Smith, és a jó DL a védelem többi részére is hatással van.
Most van kb6 WR, aki 2 körben okés, és azonnal tudna yardokat hozni. Mire választunk a 2. körben, kimegy 4-5, és most megint lutri lesz, ki esik hozzánk...
Én nem éreztem akkora neednek a olb-t hogy ennyire korán kihozzuk, ráadásul nem fog az első naptól segíteni. Ha meg az volt, akkor Graham mellé csapták volna oda a 2. kört, oszt itt lenne nekik Jordan.
Nemlettmindenolyan
A DL-jeinket pedig nagyon kedveli Chip és Roseman is. Nem akartak idehozni egy első körös NT-t, mert akkor meg kit ültetsz le a padra? Arra meg bőven elég középső körben is DL-be húzni, hogy univerzális csere legyen és kapjon 20 snap-et meccsenként.
több mint 11 éve
WR-eknél, és CB-knél nálatok mi a rangsor a bennmaradtak közül?WR nálam: 1. Lee, 2. Bryant, 3. Matthews, 4. Latimer, 5. Robinson
Illetve el tudtok képzelni még egy LB picket, ha az lesz a BPA? Mondjuk Van Noy, Attaochu, vagy Demarcus Lawrence?
több mint 11 éve
Nick Foles most tudta meg, hogy ő lesz jövőre a kezdő QB!OMG! Milyen fogyatékos fejet vág már...! 😀
Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ma este Smith a stúdióban lesz!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nick Foles most tudta meg, hogy ő lesz jövőre a kezdő QB!hacsak nem húzzuk be Logan Thomast 😀
Shawn84
több mint 11 éve
Összefoglalva: szar volt a draft menete nekünk, de a maradék eshetőségek közül még ezzel jártunk a legjobbanHulkeinsteinNix, Tuitt duónak a Dlbe, vagy az ofalba, vagy egy Wr nekem jobban tetszett volna (lehet utálnak).
Voltak pletykák, hogy cut Mathis(nem is fiatal), szal egy G aki 1 évet tanul majd átveszi a helyét, depth is lenne.
3 G (SuaFiú, Bitonio, Jacko) közül, aki illene hozzánk, sokkal kevesebb kockázatot érzek.
Nekem ezek jobb opciók lettek volna.
Smith ugyan az nekem mint Benjamin. Sokat kell tanulniuk, és akkor kiemelkedők lehetnek. De 2-3 éve van rá, és semmi garancia.
több mint 11 éve
Roseman nyilatkozott:Utólag már minek titkolózni nem? de mondjuk egyik mondata sem lep meg. Eléggé kitalálható meg egyértelmű volt. Ugye mondják, hogy az idei class nagyon jó. Na én ezt a 2.-3. körnél érzem, mert az első az ugye mindig erős, de utána lehet minőségben romlás. Elsősorban a WR class miatt idén azért jóval komolyabbnak tűnik a mai nap, ezért is örültem nagyon a plusz picknek. Viszont mint mondtam, nem lep meg ha 2. körben előrébb megyünk, mondjuk a 3/22 feláldozásával vagy a 4. körös feláldozásával. Kérdés melyik elkapót szeretnék nagyon most.
www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Howie-Roseman-details-the-Eagles-first-round-strategy.html
"When you go into the first round, you normally don't have 32 first round grades, and certainly we did not have 32 first round grades in this draft"
Nah jólvan így már számomra is tökéletes az első nap:
""We were looking at trading back again," explained Roseman. "I think our concern was that at that 26th pick we had just a couple of guys left with that same grade and we were worried that if we dropped down 10-14 picks and none of them would be there, we'd end up going back another tier and maybe not really getting any of the guys that we had targeted if we moved down. For us that was too big of a concern."
26. helyről is le akartunk tradelni, de csak túl nagyot lehetett volna lefele menni és féltünk, hogy akkor már csak egy másik játékoskategóriából tudunk húzni. Így teljes mértékben megértem, hogy behúztuk Marcus Smith-t.
"We've said from Day 1 that we think this is a really good receiver draft, and we didn't think this was a great pass rusher draft, and if we have those guys in the same tier we're going to take the pass rusher."
Lényegében azt mondja, amit mi is találgattunk. Ha azonos értékű WR és OLB között kell választani, akkor a WR-class mélysége miatt az OLB húzzuk inkább.
Tetszik, hogy ennyire nyíltan beszél Roseman és Chip is (Tavaly is megmondták, hogy ha Dion bent lett volna, akkor Őt húzzuk.). A Reid korszak után ez felüdülés. 😀Bébé
több mint 11 éve
Roseman nyilatkozott:www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Howie-Roseman-details-the-Eagles-first-round-strategy.html
"When you go into the first round, you normally don't have 32 first round grades, and certainly we did not have 32 first round grades in this draft"
Nah jólvan így már számomra is tökéletes az első nap:
""We were looking at trading back again," explained Roseman. "I think our concern was that at that 26th pick we had just a couple of guys left with that same grade and we were worried that if we dropped down 10-14 picks and none of them would be there, we'd end up going back another tier and maybe not really getting any of the guys that we had targeted if we moved down. For us that was too big of a concern."
26. helyről is le akartunk tradelni, de csak túl nagyot lehetett volna lefele menni és féltünk, hogy akkor már csak egy másik játékoskategóriából tudunk húzni. Így teljes mértékben megértem, hogy behúztuk Marcus Smith-t.
"We've said from Day 1 that we think this is a really good receiver draft, and we didn't think this was a great pass rusher draft, and if we have those guys in the same tier we're going to take the pass rusher."
Lényegében azt mondja, amit mi is találgattunk. Ha azonos értékű WR és OLB között kell választani, akkor a WR-class mélysége miatt az OLB húzzuk inkább.
Tetszik, hogy ennyire nyíltan beszél Roseman és Chip is (Tavaly is megmondták, hogy ha Dion bent lett volna, akkor Őt húzzuk.). A Reid korszak után ez felüdülés. 😀
több mint 11 éve
www.crossingbroad.com/wp-content/uploads/2014/05/20140508-231214.jpg a jobb oldali forma nagyon érzi 😀😀
több mint 11 éve
Hát igen, ezért is írtam, hogy tökéletes sehogy nem lett volna ez. Összefoglalva: szar volt a draft menete nekünk, de a maradék eshetőségek közül még ezzel jártunk a legjobbanÉn egyébként egy 3/22-re örvendenék Exumnak. S/Cb kombó aztán valaminek csak jó lesz.Shawn84Vagy Macho-hoz hasonlóan egyiknek se lesz jó. 😀
Nha, így ébredés után is ugyanazt gondolom, mint tegnap, hogy jó húzás volt ez. Igazából az eshetőségeket megvizsválva 1 jobb lett volna, mégpedig ha tradelünk a Dolphins-sal 1/19-re. Ekkor meglett volna HaHa, és nem is lett volna túl drága, a Dolphins is belement volna szerintem. Viszont akkor meg OLB-nk nem lett volna, mert 2. körben WR kell, szóval tökéletesen sehogy nem jöttünk volna ki ebből, csak ha valaki csúszi ka Beckham/Cooks duóból.2-3 helyes feltrade-hez a 4. körünket be kellett volna áldozni:
Hulkeinstein
bloggingthebeast.com/wp-content/uploads/2014/05/Ha-Ha-trade-up.png
10ből 10x az A verziót választanám. (Bár igen én nem akarta safetyt első körben.)Bébé
több mint 11 éve
Én egyébként egy 3/22-re örvendenék Exumnak. S/Cb kombó aztán valaminek csak jó lesz.Shawn84Vagy Macho-hoz hasonlóan egyiknek se lesz jó. 😀
Nha, így ébredés után is ugyanazt gondolom, mint tegnap, hogy jó húzás volt ez. Igazából az eshetőségeket megvizsválva 1 jobb lett volna, mégpedig ha tradelünk a Dolphins-sal 1/19-re. Ekkor meglett volna HaHa, és nem is lett volna túl drága, a Dolphins is belement volna szerintem. Viszont akkor meg OLB-nk nem lett volna, mert 2. körben WR kell, szóval tökéletesen sehogy nem jöttünk volna ki ebből, csak ha valaki csúszi ka Beckham/Cooks duóból.2-3 helyes feltrade-hez a 4. körünket be kellett volna áldozni:
Hulkeinstein
bloggingthebeast.com/wp-content/uploads/2014/05/Ha-Ha-trade-up.png
10ből 10x az A verziót választanám. (Bár igen én nem akarta safetyt első körben.)
Shawn84