Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én egyébként egy 3/22-re örvendenék Exumnak. S/Cb kombó aztán valaminek csak jó lesz.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Latimer, Lee, Matthews, Robinson négyesből vkit elhozhatnánk. (Igaz Matthews és Robinson játékára már nem emlékszem, de azt tudom, hogy Shawn oda van az egyikükért. 😀 )
i.Bébé
Mindegyikért 😀 De Matthews a király. Leet én annyira nem akarom és szerintem nem is lesz benn. Egyébként 2. körben nem lepne meg ha felcserélnénk. Attól függően, hogy viszik ki az elkapókat. A felsorolt nevek lehetnek célpontok, esetleg Bryant még tarcsiba. Safetyk közül talán Terrence Brooks (bár ő kicsi), Jonathan Dowling Craig Loston és Ahmad Dixon érne 3. kört szvsz. De WR legyen utána húzhat felőlem bárkit.Shawn84
Dowlingnak azért komoly red flagjei vannak szvsz még 4-5. körben is bent lesz, harmadikban picit reachnek tartanám őt is. Itt én a három Florida corner (Roberson, Purifoy, Watkins) közül bármelyiket elfogadnám, McGillt és Jean-Baptiste-ot is (bár az utóbbi kettő a méretei miatt a 2.ban ki fog menni). Meg ugye van még egy harmadik körünk, abból mondjuk Ego Ferguson (LSU) vagy Logan mellé egy másik LSU DT Anthony Johnson jöhetne 😊 Végülis mindegy, nemsokára úgyis megtudjuk

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Nha, így ébredés után is ugyanazt gondolom, mint tegnap, hogy jó húzás volt ez. Igazából az eshetőségeket megvizsválva 1 jobb lett volna, mégpedig ha tradelünk a Dolphins-sal 1/19-re. Ekkor meglett volna HaHa, és nem is lett volna túl drága, a Dolphins is belement volna szerintem. Viszont akkor meg OLB-nk nem lett volna, mert 2. körben WR kell, szóval tökéletesen sehogy nem jöttünk volna ki ebből, csak ha valaki csúszi ka Beckham/Cooks duóból.

Marcus Smith-t itt kb. mindenki imádta az utóbbi hónapokban, és ha ennyire szerettük volna, akkor sztem nem kell szomorkodni, még akkor sem ,ha reach. Ha egy játékosban látjuk a potenciált, akkor inkább hozzuk el 1/26-ra, mint imádkozzunk, hogy lecsúszik.

WR-ből mostmár tisztán látszik, hogy nem maradt célpont. Chip nem Benjamint akarta, és nem is Lee-t, akkor kihúzta volna valamelyiket.
CB-ből sztem Fuller/senki volt a terv, Robyt is húzhattuk volna, de ő sem kellett nekünk. Én személy szerint akkor lettem volna kiakadva, ha Roby-t húzzuk, CB nem kell, van 4 is.
A legfontosabb sztem most az, hogy jöhessen egy olyan elkapó, aki tetszik Chipnek (nekem Lee/Latimer/Bryant/Matthews a sorrendem), és egy használható csere SS is elkél ide, de nagyon. Én Lostonnak örülnék a legjobban. Itt a project ismertető:

Erősségek:
Nagyszerűen elosztott súly, rendesen ki van pattintva. Jó szeme és ütemérzéke van. Agresszívan támadja a labdát ha zone coverage-ben előtte bontakozik ki a játék, és rögtön ott is terem. Jól olvassa az útvonalakat. Hosszú távon is őrizni képes az elkapókat, és a tight endekre is rá lehet állítani egyedül. Okosan lép hátra, hogy biztosítson utolsó emberként. Szívós játékos, aki saját testi épségét sem kímélve osztja az ütéseket. Segít a társainak megtalálni a felállásban a helyüket és osztja az utasításokat. Egyértelműen a secondary hangadója és kézjelekkel is kommunikál. Sokoldalú, meccs közben is mozgatható védő. Special teamben is használták. Okos, megbízható, és keményen dolgozik. Magas futballintelligenciával bír.

Gyengeségek:
Rövidek a karjai. Kissé merev a csípője, ezért nem olyan mozgékony, mint lehetne. Hátramozgás közben hajlamos kihúzni magát. Túl nagy helyet hagy man coverage során az elkapóknak. Olykor túlságosan is agresszív és a kiütésre megy rá, ahelyett, hogy a tutit játszaná a futás ellen. Jobb munkát is végezhetne, hogy átjusson a blokkon, nem kéne a lábát leállítani. Számos sérülést összeszedett már, szinte minden évben volt valami baja, igaz gyorsan regenerálódik. Az egyik legidősebb prospect idén.

Megjegyzések:
Két évig kezdett a Tigers-ben. A rivals a legjobb safety-nek tartotta végzős középiskolásként. 2009-ben csuklósérülés miatt két meccs után medical redshirtöt kapott. 2012-ben és 2013-ban is all-SEC 2. csapatos választott az AP szerint. Felsorolni is nehéz, hogy hány LSU safety vitézkedik mostanság az NFL-ben, Loston olyanok nyomdokaiba léphet többek közt, mint Ryan Clark, LaRon Landry, Eric Reid, Craig Steltz vagy Brandon és Curtis Taylor. A foci után színházi szerepekre vágyik. Szóba került, hogy juniorként profinak áll, és jobban is ment neki a játék Reid oldalán mint az idei, kevésbé tehetséges LSU secondary-ben. Minden adott hozzá, hogy sikeres profi legyen és kiharcolja a kezdőcsapatba kerülést; mérete, ütközései és testbeszéde is NFL szintet képvisel már most. Strong safety-ként muzsikál jobban, de elég tehetséges, hogy mindkét hátsó poszton bevethető legyen.

Ha nem ő, akkor számításba jöhet még Brooks, illetve Dixon.

Illetve ami még tetszik, viszont az csak a 3. körben, az egy CB/S, aki mindkettőt tud játszani, ide Joyner a fő esélyesem, Exum a no.2.

Tehát Loston/Brooks/Dixon/Joyner/Exum közül jöjjön valaki, nálam Joyner a no.2 Loston után, nekik nagyon örülnék.

Nálam így 2. körben ez WR pick, harmadikban S mindenképp, illetve amellett lehet CB/még egy OLB/BPA DL/OL.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ma 1kor kezdünk ugye?Shawn84
Igen.

Még egy ilyen őrület jutott eszembe, hogy ha van valaki aki csábító lehet, bár nem feltétlen kell, de mégis ha már így így bent maradt az Nix. Biztos nem fogunk érte nagyon hajtani, de lehet rajta még érdemes lenne elgondolkodni.dande
Sztem ő 2/5-ig tuti kimegy.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma 1kor kezdünk ugye?Shawn84
Igen.

Még egy ilyen őrület jutott eszembe, hogy ha van valaki aki csábító lehet, bár nem feltétlen kell, de mégis ha már így így bent maradt az Nix. Biztos nem fogunk érte nagyon hajtani, de lehet rajta még érdemes lenne elgondolkodni.
több mint 11 éve
Ma 1kor kezdünk ugye?
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem én is, hogy ma meglesz a mi JM-nk és hasonlóan jó áron mint a Brownsé 😛. 3. körben aztán még jön egy ember vagy az DL be vagy a Sec (CB).be esetleg valami jó féle G/C és én már elégedett leszek a drafttal.
több mint 11 éve
Na átnéztem még kik vannak benn akik érdekelhetnek minket és ma ki is mehetnek.

WR: Lee, Moncrief, Adams, Matthews, Robinson, Landry, Bryant, Latimer
CB: Reynolds, McGill, Breeland, Exum, Desir, Roberson, Watkins
S: Vereen, Brooks, Dowling, Loston, Dixon, Joyner
DL: Tuitt, Jernigan, Johnson, Ferguson, Jones
OL: Jackson, Martin, Yankey, Richardson, Swanson, Moses
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Mindig elfelejtjük,hogy mi a töredékének a felét sem tudjuk arról amit az FO tud....a játékosokról és ez is sokszor kevés ugye vannak bustok szép számmal.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
CB-k közül Roby jöhetett volna, neki kicsit jobban örültem volna, Eazzy
nagyobb need volt az olb. ha elkezdenénk végre terrorizálni a qb-kat a secondary is pofásabb lenne. majd most, smith-szel😊 jorge
Én nem vagyok oda a needre húzásért. Jó azért a BPA-val is lehet túlzásba esni, mint pl most szerintem a Rams, de boldogabb lettem volna, ha 1. kör Roby, aztán felmegyünk mondjuk másodikban Smithért, ha annyira akarjuk. Persze nem egyszerű a helyzet, mert akkor meg a WR húzást hiányolta volna mindenki, kicsit én is.

Komoly lehúzó kommenteket azért elég felesleges írni addig, amíg nem láttunk párszor játszani senkit NFL szinten.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Latimer, Lee, Matthews, Robinson négyesből vkit elhozhatnánk. (Igaz Matthews és Robinson játékára már nem emlékszem, de azt tudom, hogy Shawn oda van az egyikükért. 😀 )
i.Bébé
Mindegyikért 😀 De Matthews a király. Leet én annyira nem akarom és szerintem nem is lesz benn. Egyébként 2. körben nem lepne meg ha felcserélnénk. Attól függően, hogy viszik ki az elkapókat. A felsorolt nevek lehetnek célpontok, esetleg Bryant még tarcsiba. Safetyk közül talán Terrence Brooks (bár ő kicsi), Jonathan Dowling Craig Loston és Ahmad Dixon érne 3. kört szvsz. De WR legyen utána húzhat felőlem bárkit.
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
CB-k közül Roby jöhetett volna, neki kicsit jobban örültem volna, Eazzy
nagyobb need volt az olb. ha elkezdenénk végre terrorizálni a qb-kat a secondary is pofásabb lenne. majd most, smith-szel😊

amúgy a draft egy pokol. egész éjszaka félálomban lebegni, 10-20-30 percenként ránézni a streamre, telefonra. életem legdurvább bulijai után nem voltam ennyire rosszul…

mára matthewst kérem, akkor a wr is pipa, és hátul már azt csinálnak s / cb-needdel, amit akarnak. mondjuk egy boykin szint 4. körben jöhet safetybe😊
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Jó lesz ez de meglepő is volt...
Igaz továbbra is él a WR,CB,OLB 3as leosztás ebből most az OLB lett meg...
Akkor ma jöhet a másik kettő kérdés milyen megoldás lesz...

Jól fogok kinézni a holnapi esküvőn
nem nem az enyém....

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Este azt mondtam, hogy szar pick. Most átgondolva az egész helyzetet, nem olyan rossz ez. Most is oltári reachnek gondolom, de S nem volt olyan, akire ne mondtam volna ugyanezt, CB-k közül Roby jöhetett volna, neki kicsit jobban örültem volna, helyén is húztuk volna. WR sem maradt olyan, akiért nagyon odavagyok. A letrade és plusz harmadik kör az nagyon jó.

Ha tudunk valami jó WR-t hozni most másodikban, akkor nincs gáz.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Foles tavalyi éve után nem is értem hogy merül fel bárkiben a csere... Majd ha idén szar lesz 😀Rataxes
Megnézném, hogy mi lenne, ha Manziel All-Pro szezont futna, Foles pedig Kolb szintet hozna. 😀
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Foles tavalyi éve után nem is értem hogy merül fel bárkiben a csere... Majd ha idén szar lesz 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Jah meg ennyit arról, hogy futó QB = Chip QB.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ismerjük meg Marcus Smith-t! - Via Deny @ FlyEagles.hu

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Ja Marcus Smith: Imádom a picket, nagyon sok jót olvastam róla és mint játékost is kedvelem, láttam pér meccsen játszani, amivel nálam nyert 😊
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
C, húzunk valakit és nem lesz Super bowl
Petikievak01
Nem tévedtél el esetleg? 😊 Szerintem ezt valamelyik másik kedvenc NFC East csapatod topicjába akartad...Rataxes
Meg amúgy is 2005-ban rájöttünk, hogy mi az a Super Bowl!:😊korodiati
Ezt a képet még a Saint elleni playoff vereség után linkelgették pár helyen. Persze a kerettel van esélyen a SuperBowlra , de minden évben eddig azt mondtam a barátaimnak , hogy idén meglátják az Eagles megnyeri a Super Bowlt. Eddig 0-3 az arányom , most kipróbálom így. 😀

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Attaochu monnyon le.
2. körben WR-t szeretnék (mondjuk Matthewst)
Harmadikban pedig valamelyik Florida CB-t, esetleg SJBt vagy McGillt, és a Dlineba valakit 😊

több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Ma volt egy kis látogatásom a szájsebészeten (bölcsességfog húzás, mocskosul fáj) amibe csak azt a pozitívumot látom, hogy így fenn tudok maradni a mai körökre 😀
Továbbá a kórház folyosóin is csak az járt a fejemben, hogy ma kit is tudunk választani majd 😀 Én amúgy nagyon örülnék Latime érkezésének, Lehet, hogy feltrade lesz, így hogy van két 3. körünk? Szóval bár mocskosul fáj most minden, de akkor is jobban foglalkoztat a draft, ez jobb mint egy fájdalomcsillapító, ez az Egales Nation 😀
több mint 11 éve
Azért még ne örülj, lehet, hogy a 2. körben ő lesz a legmagasabban a boardon, amikor jövünk.
😛BleedingGreen
Így, hogy Marcus Smith már a fedélzeten van, kevésbé lennék kiakadva egy Attaochu húzáson. 😀
Akkor lettem volna kiakadva, ha csak Ő érkezett volna OLB posztra és tőle vártuk volna a megváltást. 😀 Remélem azért 2. körben így se fogjuk behúzni. 😀
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Jah Attaochu kimaradt. 😀 Hát én Őt szimplán nem bírtam, de ezzel nem mondok újat. 😀 Attaochu blokkokról nem tud lejönni, futás ellen gyenge, TE/RB-k ellen csinált sok sack-et. Egyetemi karrierje során összesen 4 labdát ütött el, utóbbi két évben 2 FF.Bébé
Azért még ne örülj, lehet, hogy a 2. körben ő lesz a legmagasabban a boardon, amikor jövünk.
😛

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Arra kíváncsi lennék, hogy mi emelte ilyen magasra a boardunkon.BleedingGreen
Chip Kelly loves him some long-armed defenders. Marcus Smith has 34-inch arms. "Long levers are strong levers."baggio
Lawrence 33 3/4-es kar. Ealy-nek 34 1/4.Bébé
És Lawrencenek nagyobb a keze, ami szintén fontos 😊 Nekik sem nagyon örültem volna itt, de Smith kétségtelen, hogy jobban illik 3-4-be, többet lehet variálni vele és játszott már egy változatos, megtévesztésekre alapuló agresszív védelmben. Remélem legalább egy stabil játékos lesz Smithből.
De legalább eladuk Jancsit egy 3. körért. 😀