Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nem tudom mi emelete nálunk pl. Lawrence vagy Attaochu, esetleg Ealy fölé. Ő talán sokoldalúbb, és szeretjük az ilyen védőket, a Cardinasban is szinte mindenhol előfordult.BleedingGreen
Ezt nagy eséllyel soha nem fogjuk megtudni. 😀 Szerintem:
Lawrence és Ealy nem illenek 3-4-be/jobban illenek 4-3-ba. Mindkettő 4-3-as DE-t játszott egyetemen, szóval szinte semmi tapasztalat a 3-4-es D#-el kapcsolatban. Marcus Smith pl. csomószor indult álló helyzetből az irányítóra. Passz ellen szinte soha nem kellett zónázni se Lawrence-nek, se Ealy-nek. Ealy 3-cone-jától eltekinve egyikőjük se ment jó időt combine-on, ez se segítette a 3-4-be való kerülésüket.
Valamint imádja a sokoldalú játékosokat Chip. Marcus Smith-ben ez megvan. TE-kel is tudta tartani a lépést Senior Bowl-on.

Ealy-t nem csíptem, nem akartam első két körben, de ha 4-3-as D# lennénk, akkor nálam (is) Lawrence>Marcus Smith, de hát nem azok vagyunk.

Jah Attaochu kimaradt. 😀 Hát én Őt szimplán nem bírtam, de ezzel nem mondok újat. 😀 Attaochu blokkokról nem tud lejönni, futás ellen gyenge, TE/RB-k ellen csinált sok sack-et. Egyetemi karrierje során összesen 4 labdát ütött el, utóbbi két évben 2 FF.
több mint 11 éve
Arra kíváncsi lennék, hogy mi emelte ilyen magasra a boardunkon.BleedingGreen
Chip Kelly loves him some long-armed defenders. Marcus Smith has 34-inch arms. "Long levers are strong levers."baggio
Lawrence 33 3/4-es kar. Ealy-nek 34 1/4.
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 379 — no es importante
Arra kíváncsi lennék, hogy mi emelte ilyen magasra a boardunkon.BleedingGreen
Chip Kelly loves him some long-armed defenders. Marcus Smith has 34-inch arms. "Long levers are strong levers."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Arra kíváncsi lennék, hogy mi emelte ilyen magasra a boardunkon. Ugye azt mondták, hogy 6 kiszemelt már nem volt bent, és ő volt a következő (persze minden reachnél ezt mondják, meg azt, hogy 2-3 másik csapat is vitte volna hamarosan. Innen is lehet megismerni egy reachet 😀).
A sack száma impresszív, de nagyon sok volt az uncontested sackje, ami ezentúl biztosan kevesebb lesz, úgyhogy nem ártana passrush mozdultot is többet tanulnia. A Rutgers ellen tényleg igazi terror volt, de a többi meccsén ez már nem jött annyira. A Rutgers támadói meg elég gyengék, orrba-szájba nyelte a sackeket a többi meccsen is Nova. OLB-ként egyelőre szerintem túl magasan játszik.
Nem tudom mi emelete nálunk pl. Lawrence vagy Attaochu, esetleg Ealy fölé. Ő talán sokoldalúbb, és szeretjük az ilyen védőket, a Cardinasban is szinte mindenhol előfordult.

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Amúgy én Benjaminnak és Leenek sem örültem volna, a második-harmadik körben bőven lesz még jó WR. Pozitívan értékelem az első napot, és örülök, hogy így választottunk 😊mustaine
Lee-re kíváncsi lennék, hogy szimplán jobbnak gondoltuk Marcus Smith-t vagy a térde nem tetszik nekünk. Ha esetleg második körben is kihagyjuk, akkor az utóbbi.
De igen benne van az, hogy Marcus Smith>>többi bent maradó DE, míg Lee-nél ez nincsen meg a többi WR-hez képest.Bébé
Szerintem Kellyék is úgy gondolták, hogy Marcus sokkal jobb, mint a többi OLB, és komolyabb need is az OLB mint a WR. A bent maradó WR-ek között nincs akkora különbség, hogy ne találnánk hasonlót a 2.körben, míg Smith és a többi OLB között van, így nem hagyhattuk bent.
Leevel kapcsolatban az az érzésem, hogy két injury prone WR-re nincs szükségünk, elég egynek Maclin és majd később jöhet valaki más.

több mint 11 éve
Amúgy én Benjaminnak és Leenek sem örültem volna, a második-harmadik körben bőven lesz még jó WR. Pozitívan értékelem az első napot, és örülök, hogy így választottunk 😊mustaine
Lee-re kíváncsi lennék, hogy szimplán jobbnak gondoltuk Marcus Smith-t vagy a térde nem tetszik nekünk. Ha esetleg második körben is kihagyjuk, akkor az utóbbi.
De igen benne van az, hogy Marcus Smith>>többi bent maradó DE, míg Lee-nél ez nincsen meg a többi WR-hez képest.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Én nagyon bírom Smitht, GM játékban is behúztam, sőt feltrédeltem érte. Az a különbség, hogy 2/22-röl mozogtam 2/14-re 😀 (és meg is kaptam, hogy mekkora reach...😀)Smith nagy király lesz az NFL-ben, de szerintem első évben még nem lesz kezdő. Rotációban Cole mögött egy évet tanulhat, úgyis hatalmas upsideja van.
Amúgy én Benjaminnak és Leenek sem örültem volna, a második-harmadik körben bőven lesz még jó WR. Pozitívan értékelem az első napot, és örülök, hogy így választottunk 😊

több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
C, húzunk valakit és nem lesz Super bowl
Petikievak01
Nem tévedtél el esetleg? 😊 Szerintem ezt valamelyik másik kedvenc NFC East csapatod topicjába akartad...Rataxes
Meg amúgy is 2005-ban rájöttünk, hogy mi az a Super Bowl!:😊
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
C, húzunk valakit és nem lesz Super bowl
Petikievak01
Nem tévedtél el esetleg? 😊 Szerintem ezt valamelyik másik kedvenc NFC East csapatod topicjába akartad...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Valóban, de szerinted Smith jobb mint Ford?korodiati
Sztem igen.
De én Dee Fordot nagyon nem akartam, Marcus Smith meg a kedvenc 3-4-es OLB-m volt. 😀
több mint 11 éve
Én bevallom Dee Ford-ra számítottam, hogy kb. ő lesz a legjobb passzsiettető(amennyire meg tudom ítélni) aki elérhető lesz 1/22 környékén(szerintem Kelly-ék is), de a Kansas beleköpött a levesbe. korodiati
Ha annyira akarták volna Kelly-ék, akkor behúzzák 1/22-re és nem tradelnek le.Bébé
Valóban, de szerinted Smith jobb mint Ford?
több mint 11 éve
Én bevallom Dee Ford-ra számítottam, hogy kb. ő lesz a legjobb passzsiettető(amennyire meg tudom ítélni) aki elérhető lesz 1/22 környékén(szerintem Kelly-ék is), de a Kansas beleköpött a levesbe. korodiati
Ha annyira akarták volna Kelly-ék, akkor behúzzák 1/22-re és nem tradelnek le.
több mint 11 éve
Már régen írtam, nem vagyok draft-guru ezért nem akartam belemenni a találgatásokba de szerintem nálunk a passzsiettető( olb vagy de) akkor hiányposzt, hogy egyszerűen muszáj volt. Én bevallom Dee Ford-ra számítottam, hogy kb. ő lesz a legjobb passzsiettető(amennyire meg tudom ítélni) aki elérhető lesz 1/22 környékén(szerintem Kelly-ék is), de a Kansas beleköpött a levesbe. Marcus Smithről csupa jót olvasok, de én nem tudom hogy ki milyen jó játékos mert nem nézek egyetemi meccseket, de szerintem a pass-rush a legfontosabb és nekünk ott hiányosságaink vannak: barwin a qb támadásban hát nem a legjobb, cole öreg, hullámzó a teljesítménye, graham ugy néz ki nem elég jó.Elég vékony. Ez az a poszt ami az egész védelmet meghatározza, ha itt gyengék vagyunk lehet a legjobb sec., akkor is szétpasszolnak. Remélem beválik Smith, a statjai impresszívek, főleg hogy 2013-ra mekkorát fejlődött. Én remélem a wr után még húzunk pass-rushert, mert ez kulcs poszt. NYomást kell generálnunk a qb-ra, ezen múlik hogy előre tud e lépni a védelmünk.
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e Barkley-hoz hasonló, szimpla BPA húzásunk.
Így, hogy szereztünk egy plusz pick-et, megnőttek erre az esélyek.
QB-t nagyon nem látom, hogy behúznánk, de egy RB, TE húzás benne lehet a pakliban, ha úgy alakulnak a dolgok.
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Marcus Smith + 3. Kor? Nagyon jo 😊 a top pickjeim kimentek hamar, vagy pont elottunk, deszereztunk egy harmadik korost, teljeseb jol sult el az elso kor 😊

Kedvelem Smith, 2. Kor legelejenel kihuztak volna legkesobb es premium pozi, van upside is, nem erzem igazi reachnek.

En lehet most felmennek a 2. Korben egy wr-ert (ha Lee egeszseges, vagy Latttimer). Igy 2 needre is premium jatekosokat huznank 2 kor alatt.
több mint 11 éve
Jah és ami még pozitívum a pick-el kapcsolatban.
- Nem jön Attaochu. 😀
- Nem húztuk be se Benjamint, se Dee Ford-ot. 😀

- Nem volt sok WR húzás, mindösszesen 5 WR ment ki első körben, erre lehetett számítani.
- Roseman megmondta, hogy szar a safety-class, főleg a 3. kör után van nagy visszaesés, szóval szépen behúzták első körben a 2. és 3. körös prospecteket. 😀
- Bucannon már nem tud hozzánk kerülni. Fuckyeah! 😀

Ha mai nap jól felhasználjuk ezt a 3 pick-et, akkor simán zárhatunk egy nagyon jó draftot.

Latimer, Lee, Matthews, Robinson négyesből vkit elhozhatnánk. (Igaz Matthews és Robinson játékára már nem emlékszem, de azt tudom, hogy Shawn oda van az egyikükért. 😀 )
Moncrief, Davante Adams, Landry tró nem szimpi számomra.

A korábbi 3. körös pickünket beáldozva fel tudunk menni ma a Top5-be.
4. körös pick-el pedig kb. 5 helyet tudunk előreugrani és ezzel bekerülnénk a Top50-be.
Lényegében, ha van vki a második körben, akit majd nagyon meg akarunk szerezni, akkor meg tudjuk fizetni.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na bár elbúcsúztam tőletek azért a kinti Philly fanok csak nem úszták meg, hogy lássam az arcukat a pick hallatán 😛 Nagyon durva volt. De szerintem amennyire én nem értek hozzá, teljesen rendben van. Pláne, hogy még + picket is kaptunk és pláne ha majd beválik 😀. Needre jött, őt akartuk, mire 2. körben jövünk szvsz nem lett volna bent és drága lett volna felmenni érte és az LB Class nem olyan mély mint mondjuk a WR, és nem is lett volna nála feltétlen alkalmasabb már. Ezért nem érzem reachnek. Úgyhogy én örvendek pláne, ha esetleg második körben jönne Jordan Matthews bácsi jönne. De tartok tőle 22. ig nem marad bent és nem tudom valóban őt akarjuk-e és felmennék e érte ha kell. Izgalmas nap lesz.

Ami azt illeti Reid pickjén sem lepődtem meg, Dee Fordra magunknak is gondoltam, de hozzánk talán valóban nem illik.

A Giants húzásán meglepődtem bár mivel Ebront már elvitték talán érthető de szvsz nagyobb needjeik is vannak. A Dallas tartok tőle jó húzott......

Még arra gondoltam ha már Teddy ennyit csúszik esetleg a Cards behúzza, lett volna ott helye bőven, de végül a Vikes járt jól vele a Houstonnak meg főhet a feje pedig már készülhettek behúzni őt :p

Manzielért meg többet kisajtolhattunk volna a Brownsból mondjuk még egy jövő évi 2. körös picket ha már annyira kell nekik a fr QB 😀

Most ennyi hirtelen.
több mint 11 éve
Hosszabb elemzés róla még április idusából:
 www.phillymag.com/birds247/2014/04/15/draft-daily-louisvilles-marcus-smith-fit/

Vikings is fel akart tradelni a 22. helyre, azonban a Browns egy jobb ajánlattal jött.
A value-chart alapján a 3. körrel jól jártunk. 4 kör lett volna a realitás. De hát franchise-QB-nál 3. vagy 4. kör tökmind1. (Ha beválik azért nem ár, ha meg nem, akkor úgyis az első kört sajnálja az ember.)
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kérdés, hogy ez BPA picknek tekinthető-e.Bébé
BPA=Best Player Available, messze nem.
Bár, ha lehet, hogy az övéken az volt, de ez inkább posztra ment, mint BPA-ra....Newman
Ja, mivel Savage a BPA jelenleg... 😀ano92
Hányszor mondjam el, hogy Logan Thomas a BPA? Ti semmiből sem tanultok.... 😀

több mint 11 éve
A gif 😀
 kissingsuzykolber.uproxx.com/wp-content/uploads/2014/05/iggle.gif

Daniel Jeremiah (korábbi scoutnk, jelenleg szaki):
"I've talked to 2 GM's in the last week that swear Smith will be gone by pick 35"
2010-ben utólag Alualuról is azt mondták, hogy nem élte volna meg a 2. kört. 😀
(Bár azért elég sokan gondolták itt is, hogy Top50-ben kimegy.)

Egy idióta komment 😀
"Maybe we should wait till he actually you know plays"
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Bár, ha lehet, hogy az övéken az volt, de ez inkább posztra ment, mint BPA-ra....Newman
Ja, mivel Savage a BPA jelenleg... 😀

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Bár, ha lehet, hogy az övéken az volt, de ez inkább posztra ment, mint BPA-ra....

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Szerintem jó helyen kelt el, max. 2. kör elejére tippeltem volna.

Az meg nyilván azt mondja Chip, hogy sokat tud fejlődni. Mégsem mondhatja azt, hogy "első körben behúztunk egy playát, igazából nem rossz játékos de fejlődni már sehova nem fog tudni" 😀 ezt majd az idő eldönti úgy is. 😀

több mint 11 éve
- Chip nyilatkozatából azt szűrik le, hogy Cooks-ot és HaHa-t is akartuk.
- 1979 óta az első LB, akit az első körben draftoltunk.
- A plafon nagyon nagyon magasan van nála. Chip: "His ceiling is very, very high. We’re excited. He’s a tough, hard-nosed football player. Very high ceiling."
- Lane-hez hasonlítja abban, hogy nagy upside, keveset játszott az adott poszton.
- Marcus Smith azt gondolta, hogy 2-3. körös pick lesz.

Az tetszik, hogy nem lesz csak úgy odaadva neki a kezdő poszt. Lesz ideje beletanulni a dolgokba.

Kérdés, hogy ez BPA picknek tekinthető-e.
több mint 11 éve
Nah letrade, szóval örülök, (sikerült szereznünk egy harmadik kört ami teljesen jó )és a kedvenc 3-4-es OLB prospectem (Mackon kívül) szóval örülök.
De vhogy mégsem 100%-osan. Kicsit reach szag. Még egy letradenek jobban örültem volna. 😀

Sajnálom, hogy se Beckham, sem pedig Fuller nem jött össze. :S
De Lee még bent van. Hátha 2. körben lesz rá esélyünk. (Ha tetszett a térde az orvosainknak.)

Tényleg jöhetett volna még1 letrade. 😀 Nah mind1. 😀

Szegény Chip-éknek sohase sikerül azt vinni akit akarnak. 😀 Tavaly betradelt elénk a Miami és elvitte Dion Jordant, most is volt 6 játékosunk és mind kiment (lehet, hogy Cooks is benne volt ebben a hatban).

Combine előtt még ezt írtam róla:
Marcus Smith
6-3, 258
2012: 29 tackles, 8 TFL, 4 sack, 1 INT, 2 FF, 2 pdf
2013: 42 tackles, 18,5 TFL, 14,5 sack, 4 FF, 3 pdf
Nagyon mozgékony, agilis, passz ellen is használgatták, álló helyzetből nagyon sokszor ment a QB-ra. Robbanékony. Kicsit azért még erősödni kell. Több sack-je is abból jött, hogy blokkolatlanul ment a QB-ra. Futás ellen átlagos. Még azt se lehet mondani, hogy a legerősebb ellenfelek ellen játszott volna, de nekem vhogy tetszik a csávó játéka, ha 2.-3. körben be tudnánk húzni, akkor nagyon örülnék neki. Méretei, gyorsasága, sebessége megvan ehhez a poszthoz. Senior Bowl-on is aránylag jól ment neki. Ha összehoz egy jó combinet(amire van esély az atletikussága miatt), akkor sztem nagyon elől lesz a 3-4-es OLB listán. Remélem, h azért még fog felkerülni róla meccsvidi."

"Szóval akik szóba jönnek nálam első körös pick-ként:
Mack, Barr, Marcus Smith és KVN.
Nagy eséllyel ez combine után is így fog maradni. "

Nah nem kell hallgatni itt a mock-draftokra, hanem bíznom kell magamban. 😛 😀
(KVN-ről biztos elfeledkeztek a GM-ek 😀 )