Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Ő egészen jó rúgó. Sokat láttam. Nem mondom, hogy megveri Heneryt de ki tudja?Shawn84
Aki jelen pillanatban Henery-t nem veri meg annak amúgy sem sok keresni valója van az NFL-ben 😛dande
Henery-nél jobb hátterű egyetemi kickert lehetetlenség találni, úgyhogy nagyon nem érdekel, hogy egyetemen 70/70 volt vki, vagy 35/70. Lényeg, hogy a TC-ben és preseasonban, hogy rúg. (Aztán, ha felfér az 53-ra, akkor ott.)
Henery mindenidők legjobb college kickere és finoman szólva eddig nem váltotta meg a világot.
Akers-t senki nem draftolta. Falcons-nál és a Panthersnél nem fért be a csapatba. Redskins színeiben játszott 1 meccset, ahol berúgott 2 extra pontot és kihagyott két FG-t (igaz mind2 50+ -os volt.). Majd jött Európa, végül hozzánk került, ahol isten volt.
Szóval engem már egy kicker múltja rohadtul nem érdekel. Jöjjön bárki aztán majd meglátjuk.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Workout-oltunk egy kickert:
 www.nationalfootballpost.com/Source-Arkansas-kicker-Zach-Hocker-worked-out-for-Colts-Cardinals-Eagles-Saints.htmlBébé
Ő egészen jó rúgó. Sokat láttam. Nem mondom, hogy megveri Heneryt de ki tudja?Shawn84
Aki jelen pillanatban Henery-t nem veri meg annak amúgy sem sok keresni valója van az NFL-ben 😛
több mint 11 éve
Nah végre elérkezett ez a nap is!
Este nagy eséllyel nem leszek, mert az első két napból csak 1et tudok választani és akkor inkább választom a másodikat. Bár még az is lehet, hogy azt is be kell offoljam. :S

Mayock mock-draftja:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/vdvqigyzckjnbve9xuoi
Mike Mayock Stats, News and Video - DB | NFL.com
Latest on DB Mike Mayock including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
 www.nationalfootballpost.com/Source-Arkansas-kicker-Zach-Hocker-worked-out-for-Colts-Cardinals-Eagles-Saints.htmlBébé
Ő egészen jó rúgó. Sokat láttam. Nem mondom, hogy megveri Heneryt de ki tudja?
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor is Jordan Matthews mindegy melyik körben 😛 😀

Fuller meg ha nagyon ide akar jönni, és előttünk behúzzák, eljátszhat egy Eli-Rivers féle sztorit hasonlóan eredményes pályafutással 😀 (jól van tudom talán erre már az új szabályok sem adnak lehetőséget mint amit akkor megtörtént de hátha kevésbé szimpatikus volta ellenére)
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Nem tehetek róla, de a kedvenc 3 prospectem Teddy, Beckham, és Marcus Smith így a draft előtt 😀

Talán Marcus Smith a best, megindokolni nem tudnám, de menő a videókon, és ti is jókat írtatok róla, szóval jöjjön csak ő 😀
több mint 11 éve
 www.nationalfootballpost.com/Source-Arkansas-kicker-Zach-Hocker-worked-out-for-Colts-Cardinals-Eagles-Saints.html
több mint 11 éve
No akkor hájpoljuk picit 😀Shawn84
ILB-rankingomon a 3. helyen áll(t).
Ennél több sztem nem kell. 😛 😀

Amúgy milyen sérülése van, mert a szezont végigjátszotta? Simán ennyire szar a térde?
4 hónap alatt nem bír felépülni, az azért nem vicces.
több mint 11 éve
Hát csak arra nem lenne idő, mert ugye draft után azonnal viszik is el az embereket. Nálam Skov még mindig minimum 4. körös legkésőbb. Vagy volt valami balhéja?Shawn84
Az, hogy nem bírja 5.1 alatt futni a 40 yardot az szarabb, mintha füvezne.
Amúgy nem bír egészséges maradni. Volt egy durva ACL sérülése 2011-ben. Még mindig nem a régi --> soha nem is lesz a régi (emlékezzünk csak Stewart Bradley-re). Combine se volt egészséges, Pro Day-en is alig csinált vmit vagy semmit. Aztán futott külön egy 40 yardot 5,1 sec. körül.

Amúgy én is bírom és szorítok neki, de azért az, hogy ennyire nem egészséges és ennyire lassú, nem túl biztató a jövőre nézve.Bébé
No akkor hájpoljuk picit 😀
több mint 11 éve
Hát csak arra nem lenne idő, mert ugye draft után azonnal viszik is el az embereket. Nálam Skov még mindig minimum 4. körös legkésőbb. Vagy volt valami balhéja?Shawn84
Az, hogy nem bírja 5.1 alatt futni a 40 yardot az szarabb, mintha füvezne.
Amúgy nem bír egészséges maradni. Volt egy durva ACL sérülése 2011-ben. Még mindig nem a régi --> soha nem is lesz a régi (emlékezzünk csak Stewart Bradley-re). Combine se volt egészséges, Pro Day-en is alig csinált vmit vagy semmit. Aztán futott külön egy 40 yardot 5,1 sec. körül.

Amúgy én is bírom és szorítok neki, de azért az, hogy ennyire nem egészséges és ennyire lassú, nem túl biztató a jövőre nézve.
több mint 11 éve
Biztos vagyok benne hogy nem egy másik Avantot akar Kelly. Inkább egy gyorsabb játékost, aki mélységi passzokat is el tud kapni. Hogy haza beszéljek, ilyen pl. Tevin Reese.
 www.youtube.com/results?search_query=tevin+reese+baylor+highlightsShawn84
Azt láthattuk tavaly, hogy azért R.Cooper is eléggé el tudja kapni a mélységi labdákat, Foles-al nagyon érezték egymást, Maclinben is bőven benne lehet a mélységi játék. Sztem inkább azért kell neki DeSeanhoz hasonló gyors, mozgékony WR, akit tudunk küldeni motionbe és a LOS-on elkapott passzokból is nagy játékot tud csinálni. (Sproles is talán vmennyire meg fog felelni ennek, annak ellenére, hogy már 30 felett van.)
Folesnak is sokat segített az, amikor DeSean átfutott a másik oldalra playhívás előtt, mert egyből látta, hogy zónázik vagy embert fog a védelem és hasonlók.Bébé
Azért ez nem ugyanaz. Cooper csak elindult aztán vagy nyíl egyenesen futott vagy a pálya közepe felé. Reese meg elkapja 10 yardnál, aztán közben 3 embert otthagy. A Baylornál idén ez volt a játék 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ja hát Cooper is eltudta kapni a szép mély labdákat, mikor a másik oldalon egy DJax futott azt 3 emebr figyelt rá 😀

Bryant for the win

több mint 11 éve
Lehet Skov UDFA lesz. Sajnálom szegényt.
"According to TFY Draft Insider's Tony Pauline, "a number of teams" believe there's a "real chance" Stanford ILB Shayne Skov will go undrafted."

Mindenesetre, ha UDFA lesz, nem tervezünk a blogra írni Herzlich-hez hasonló hype-ot, hogy a történelem legnagyobb UDFA behúzása lehet meg hasonlók. 😛Bébé
Hát csak arra nem lenne idő, mert ugye draft után azonnal viszik is el az embereket. Nálam Skov még mindig minimum 4. körös legkésőbb. Vagy volt valami balhéja?
több mint 11 éve
Lehet Skov UDFA lesz. Sajnálom szegényt.
"According to TFY Draft Insider's Tony Pauline, "a number of teams" believe there's a "real chance" Stanford ILB Shayne Skov will go undrafted."

Mindenesetre, ha UDFA lesz, nem tervezünk a blogra írni Herzlich-hez hasonló hype-ot, hogy a történelem legnagyobb UDFA behúzása lehet meg hasonlók. 😛
több mint 11 éve
Biztos vagyok benne hogy nem egy másik Avantot akar Kelly. Inkább egy gyorsabb játékost, aki mélységi passzokat is el tud kapni. Hogy haza beszéljek, ilyen pl. Tevin Reese.
 www.youtube.com/results?search_query=tevin+reese+baylor+highlightsShawn84
Azt láthattuk tavaly, hogy azért R.Cooper is eléggé el tudja kapni a mélységi labdákat, Foles-al nagyon érezték egymást, Maclinben is bőven benne lehet a mélységi játék. Sztem inkább azért kell neki DeSeanhoz hasonló gyors, mozgékony WR, akit tudunk küldeni motionbe és a LOS-on elkapott passzokból is nagy játékot tud csinálni. (Sproles is talán vmennyire meg fog felelni ennek, annak ellenére, hogy már 30 felett van.)
Folesnak is sokat segített az, amikor DeSean átfutott a másik oldalra playhívás előtt, mert egyből látta, hogy zónázik vagy embert fog a védelem és hasonlók.
több mint 11 éve
Amúgy Avant helyén én szívesen látnám Josh Huffot, aki kb ugyanaz, mint Jason, csak picit gyorsabb 😀mustaine
Ha Avant alteregót akarsz, az Jarvis Landry inkább. Huff azért más icipicit. Ő inkább Damaris 😀Shawn84
Landry játékát annyira nem kedvelem, de ha ő jön, és jó lesz, akkor ez lehet változik 😀
Huffnak azért Damarisnál fényévekkel jobb keze van 😀mustaine
 www.youtube.com/results?search_query=tevin+reese+baylor+highlights
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Amúgy Avant helyén én szívesen látnám Josh Huffot, aki kb ugyanaz, mint Jason, csak picit gyorsabb 😀mustaine
Ha Avant alteregót akarsz, az Jarvis Landry inkább. Huff azért más icipicit. Ő inkább Damaris 😀Shawn84
Landry játékát annyira nem kedvelem, de ha ő jön, és jó lesz, akkor ez lehet változik 😀
Huffnak azért Damarisnál fényévekkel jobb keze van 😀

több mint 11 éve
Én is pont Landryt akartam írni. Ráadásul Ő még nem is gyorsabb, mint Avant. 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Kelvin lesz ez mindenki "meglássa" 😀

több mint 11 éve
Ha Avant alteregót akarsz, az Jarvis Landry inkább. Huff azért más icipicit. Ő inkább Damaris 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Amúgy Avant helyén én szívesen látnám Josh Huffot, aki kb ugyanaz, mint Jason, csak picit gyorsabb 😀

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Mondjuk azt,hogy Maclin új de akkor sincs meg Avant helyettese.... és azért sajnos maclin még egy szezont sem bírt ki és amikor játszott akkor is került minden kontaktot...
A többiek meg tavaly is bizonyítottak....

több mint 11 éve
Akkor leírom miért kell WR az eaglesbe...
Nézzük a tavalyi csapatot:
távozott Vick csere QB...
Coleman,Chung,Anderson S játékkosnak tűnő tárgyak...
DJax,Avant a kezdő 3 WR -ből 2 játékos
Nézzük kik érkeztek:
Sproles RB jó lesz
Sanchez megvan a csere QB
Braman,Maragos,Jenkins S posztra 3 egy kicsivel jobb emberanyag...
Caroll CB a nem annyira rossz CB állományba....

Nos akkor ebből látszik talán,hogy a kezdő WR úgy néz ki:
Maclin?(IR után),Maehl???,Cooper
cserék:Momah pályán sem volt...,Benn? üveg,Smith kösz inkább ne....

Egy poszton kell azonnali kezdő játékos az pedig az elkapó.Janek
Braman LB, valamint Sproles inkább elkapó, mint futó. Elmúlt 4 évben (szinte) mindig több elkapása volt, mint carryje (2011-ben 87 futás, 86 elkapás).

De amúgy igen egyetértek, hogy WR mindenképpen kell én is azt szeretném, hogy első körben az jöjjön, de azért Maclin és Sproles új játékosoknak tekinthetőek tavalyhoz képest.
Ezzel kapcsolatban egy nagyon jó kis összefoglaló írás BGN-ről:
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/6/5686126/2014-nfl-draft-preview-visualizing-eagles-offense-missing
Kicsit nehéz értelmezni, de van pár látványos kép benne, amik segítenek.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Akkor leírom miért kell WR az eaglesbe...
Nézzük a tavalyi csapatot:
távozott Vick csere QB...
Coleman,Chung,Anderson S játékkosnak tűnő tárgyak...
DJax,Avant a kezdő 3 WR -ből 2 játékos
Nézzük kik érkeztek:
Sproles RB jó lesz
Sanchez megvan a csere QB
Braman,Maragos,Jenkins S posztra 3 egy kicsivel jobb emberanyag...
Caroll CB a nem annyira rossz CB állományba....

Nos akkor ebből látszik talán,hogy a kezdő WR úgy néz ki:
Maclin?(IR után),Maehl???,Cooper
cserék:Momah pályán sem volt...,Benn? üveg,Smith kösz inkább ne....

Köszönjük.....
Ebből is látszik, hogy az első kör tuti DL. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
szerintem meg Momaht basszuk be a kezdőbe 😀