Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Roseman beszél a draft folyamatáról:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Roseman-Explains-Teams-Draft-Process/4ad3003b-0401-4264-9d4e-ca513173433f
"I'm a big believer in calm decisions during calm times so we're not all of a sudden going, ‘Man, we're jumping that guy (on the board).' All those things have been done, all the work's been done. It's sort of like during a game, third-and-5, here's the play sheet, here are the plays (for that down and distance) and what you are going to call off. It's not a lot of decision making other than weighing the trade offers, and we've gone over those scenarios too – would we move out (of our pick) if this player's on (the board)? What if we got this offer? We go through it all."

Nagyon helyes. Ott volt már Ő, akkor is, amikor Heckert pánikolt be draft közben és rossz döntéseket hozott:  www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Heckert-concedes-draft-mistakes-with-Eagles.html

Bárcsak nyomhatta volna Ő a 2010-es és a 2011-es draftot is.
Ha ez a draft is jól sikerül, akkor az már nem lehet a véletlen műve és Roseman nagyon tud vmit. 😀

Roseman mondta, ha 3 kezdőt kihúzol egy drafton, akkor az már elég jónak számít.
Nyilván hosszútávú kezdőkre gondolt, nem ilyen Brian Rolle-okra. 😀 (De imádtam azt, amikor pár éve ment, hogy a 6. kör szar meg semmit nem ér az a pick. De mi philly fanok mondhattuk, hogy hülye vagy? mi 6. körrel kezdő LB-ket húzunk 😀 )
2005-ben: Mike Patterson, Herremans, T.Cole
2006: Az nem igazán jött össze. Avant, Bunkley, Justice, Gocong, MJG, Gaither. Avant és talán Bunkley kivételével (bár Ő se játszott annyit, hogy utólag is megérné behúzni) nem sok többéves kezdőt sikerült behúzni.
2007: Celek aztán ennyi (Kolb, Abiamiri, Stewart Bradley, Tony Hunt 😀 )
2008: DeSean, Dunlap és kész. (Laws, McGlynn, Demps, Joe Mays, Studebaker (akit Reid 2 csapattól is úgy vágott ki, hogy egy meccset nem adott a gyereknek 😀 )
2009: Maclin, Shady, Brandon Gibson és Fokou. Ez még talán jónak lesz mondható, ha Maclin is végre beváltja a hozzá fűzött reményeket
2010: N.Allen, R.Cooper és Coleman
2011: Kelce, Henery
több mint 11 éve
Lurie elit tulaj a ligában:
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/6/5683114/jeffrey-lurie-eagles-nfl-second-best-owner
Ezt adom. Nagyon szerencsések vagyunk vele.
Ki gondolta volna azt 10-15 évvel ezelőtt, hogy előbb nyer Oscart, mint Super Bowl-t? 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
janek nagy Verrett fan 😊

Amúgy ha már fixen 3-4 lesz a csapat simán elfér a mózli-kendriksz duo....

Bár én nem gondolom,hogy Demeco olyan öreg lenne....simán elvan még 2-3 évet.

Nálam egy :Verrett,Lee,Beckham,Fuller,Pryor elképzelhető....
posztok világosak CB,WR,S,ILB,OLB erre kell az első 3 húzást elhasználni....

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Én amióta megy a draft nézelődés végig 1. kör végére tartottam Fullert. Nálam csak Gilbert és Roby van előrébb, de közben már Roby elé került.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
örülök hogy fullert ennyire felértékeltétek, anno még 2-3. körbe mértétek, én már akkor mondtam hogy megérné ő első körben! 😀 remélem behúzzuk!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Akik szóba jöhetnek OLB-ként:
 www.phillymag.com/birds247/2014/05/05/draft-daily-olb-targets-eagles/
Hubbard érdekes lehet. A 2012-es filmjei meggyőzőek, a tavalyiak annyira nem (sokkal több mindent bíztak rá az edzők, több poszton is játszott). Inkább Ő jöjjön, mint Powell.
T.Murphy 3. nap érdekes lehet. Ha lesz időm még egy kicsit nézek róla vidiket, hátha megváltozik róla a véleményem, de jelenleg nem akarom, hogy első három körben hozzánk kerüljön.
több mint 11 éve
Hát megnézve ezt a workoutot Alejandro-ról, nem hiszem, hogy 53as rosterre fel fog férni. 😀
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qpokjezi0dqcgqsssdfi
Eagles sign U.S. Army Ranger Alejandro Villanueva
U.S. Army Ranger Alejandro Villanueva -- who spent the last four years in the Army, including three tours in Afghanistan -- is joining the Eagles. The 6-foot-9 college tight end is projected as a defensive end.

Nyugi a legelején nem Ő az a nagyon balfasz. 😀 1:20-tól kerül képbe.
több mint 11 éve
WR-ért felmenni főleg egy második körös pickért cserébe óriási nagy balgaság lenne. Ráadásul ebben a szcenárióban ott volt 22-re legalább 3 név, akit szívesen húztam volna, és még marad is második körösünk. Ez nagyon rossz tipp, ilyen kevés pickkel kizárt, hogy pont egy ilyen mély WR classnál Howie meglépjen egy ilyen feltrade-t.Eazzy
3. körért való feltradenek én is jobban örülnék. Azonban Howie is lenyilatkozta, hogy minőség>mennyiség. Tavaly DeSeannak is nagyon feküdt a rendszer, Beckham is lubickolhatna benne. Ha úgy gondoljuk, hogy Beckham>>>Lee és ez a pályán is látszódni fog, akkor felőlem mehetne, bár egy kicsit én is húznám a számat.
több mint 11 éve
Viszont maga a név jó, nekem ő a legszimpibb.Hulkeinstein
WR posztra nekem is.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Viszont maga a név jó, nekem ő a legszimpibb.
több mint 11 éve
Peter King mock-draftja:
 mmqb.si.com/2014/05/06/nfl-mock-draft-peter-king-khalil-mack-houston-texans/
2. körös pick árán 15. hely és Beckham.Bébé
WR-ért felmenni főleg egy második körös pickért cserébe óriási nagy balgaság lenne. Ráadásul ebben a szcenárióban ott volt 22-re legalább 3 név, akit szívesen húztam volna, és még marad is második körösünk. Ez nagyon rossz tipp, ilyen kevés pickkel kizárt, hogy pont egy ilyen mély WR classnál Howie meglépjen egy ilyen feltrade-t.

több mint 11 éve
Peter King mock-draftja:
 mmqb.si.com/2014/05/06/nfl-mock-draft-peter-king-khalil-mack-houston-texans/
2. körös pick árán 15. hely és Beckham.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Van Noyt kell húzni! Akinek ilyen nője van az első körre való!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
hatalmas unalmamban, két tanulás között megnéztem a Raiders elleni meccsünket, ez a kedvenc képkockám belőle 😀
 oi58.tinypic.com/24f0d4x.jpg

több mint 11 éve
Ha Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullbanEazzy
tuti rá fogja íratni hogy Beckham Jr, szóval simán bekamuzhatod, hogy ez Brooklyn vagy Romeó mezHöri
És tényleg. Mondjuk nehéz lesz elmagyarázni azt is, hogy Philadelphia nem Brooklynban van. 😀 Szóval a Rómeót kell mondani.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha Beken jön, akkor tuti veszek mezt, és kíváncsian várom hányan nézik majd, hogy mi a szar ez a csapat, nem is játszott zöldben Dávid, csak fehérben meg vörösben meg redbullbanEazzy
tuti rá fogja íratni hogy Beckham Jr, szóval simán bekamuzhatod, hogy ez Brooklyn vagy Romeó mez

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Barr-hoz hogy álltok hozzá? 1/22-n vagy 3. kört beáldozott feltrade során (17-18. hely környéke) behúznátok?Bébé
Én nem igazán osztom a Dion Jordannal való nagy hasonlítgatást. Barr sokkal inkább egy dimenziós szerintem, merevebb mint Jordan, szeretném látni pl. mikor mozgott úgy coverben a pálya mélységében, mint Jordan. Futás ellen egyelőre szinte értékelhetetlen. Szóval a szakértők, azért mert magas és offenseből lett átképezve, szeretik ráütni, hogy ő az idei Dion Jordan. Mindig eszembe jut, hogy több Bruins meccset néztem a szezonban Barr miatt, de többször úgy álltam fel, hogy inkább Zumwalt kéne valamikor a 3. napon. 😊
Nem véletlenül írtam tavaly a kortesbeszédet a blogon Jordan húzása mellett. Ezt idén nem tenném meg Barral, ha top5-ben húznánk, még akkor sem, ha Clowney és Mack nem lenne.
1/22-re el tudnám fogadni, mert híján vagyunk a passrusher OLB-nek, ahol ő segíthetne. De nagy kérdés sikerülne-e belőle igazi OLB-t faragni.

Volt szó korábban Martavis Bryantről. Kétségtelen, hogy jó gyors és fizikailag is impresszív adottságokkal bír, csak szerintem még eléggé képzetlen. A Clemsonban nem sok sót evett meg (nem is kellet neki) Hopkins és Watkins mellett, nem éppen változatos szerepben tündökölt, a bonyolultabb routeokat szerintem csak hírből ismeri. Szóval még ki kéne képezni, tényleg azért húznánk, ami majd lehet belőle. Kérdés mennyire lesz képes fejlődni és milyen gyorsan. Ha az első körben még bent lesz pl. Lee, akkor inkább őt választanám, ha WR-t kell húzni. Nem lenne katasztrófa Bryant húzása sem 22-n, de jobbat is el tudok képzelni. A 2. körben viszont felőlem már okés lenne Bryant.BleedingGreen
1/22-re kérnék tőled 5 lehetséges nevet akiket te kiválasztanál.Shawn84
Már volt ez a kérés. 😀
A válasz pedig : Fuller;Martin;Cooks;Mosley;Barr..vagy a 2 safety. 😀Greengo
Barról csak azt írtam, hogy tudnák neki örülni, ha jön. De én nem feltétlenül húznám be. 😊
Pontosabb lista:
Fuller, Cooks/Lee/Beckham, Zack Martin, Mosley. Ha egyikük sincs, akkor jöhet Barr, Pryor, Ha-Ha, Shazier és lehetne folytatni.
Holnap majd írok egy 2. körös wishlistet.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Barr-hoz hogy álltok hozzá? 1/22-n vagy 3. kört beáldozott feltrade során (17-18. hely környéke) behúznátok?Bébé
Én nem igazán osztom a Dion Jordannal való nagy hasonlítgatást. Barr sokkal inkább egy dimenziós szerintem, merevebb mint Jordan, szeretném látni pl. mikor mozgott úgy coverben a pálya mélységében, mint Jordan. Futás ellen egyelőre szinte értékelhetetlen. Szóval a szakértők, azért mert magas és offenseből lett átképezve, szeretik ráütni, hogy ő az idei Dion Jordan. Mindig eszembe jut, hogy több Bruins meccset néztem a szezonban Barr miatt, de többször úgy álltam fel, hogy inkább Zumwalt kéne valamikor a 3. napon. 😊
Nem véletlenül írtam tavaly a kortesbeszédet a blogon Jordan húzása mellett. Ezt idén nem tenném meg Barral, ha top5-ben húznánk, még akkor sem, ha Clowney és Mack nem lenne.
1/22-re el tudnám fogadni, mert híján vagyunk a passrusher OLB-nek, ahol ő segíthetne. De nagy kérdés sikerülne-e belőle igazi OLB-t faragni.

Volt szó korábban Martavis Bryantről. Kétségtelen, hogy jó gyors és fizikailag is impresszív adottságokkal bír, csak szerintem még eléggé képzetlen. A Clemsonban nem sok sót evett meg (nem is kellet neki) Hopkins és Watkins mellett, nem éppen változatos szerepben tündökölt, a bonyolultabb routeokat szerintem csak hírből ismeri. Szóval még ki kéne képezni, tényleg azért húznánk, ami majd lehet belőle. Kérdés mennyire lesz képes fejlődni és milyen gyorsan. Ha az első körben még bent lesz pl. Lee, akkor inkább őt választanám, ha WR-t kell húzni. Nem lenne katasztrófa Bryant húzása sem 22-n, de jobbat is el tudok képzelni. A 2. körben viszont felőlem már okés lenne Bryant.BleedingGreen
1/22-re kérnék tőled 5 lehetséges nevet akiket te kiválasztanál.Shawn84
Már volt ez a kérés. 😀
A válasz pedig : Fuller;Martin;Cooks;Mosley;Barr..vagy a 2 safety. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve

1/22-re kérnék tőled 5 lehetséges nevet akiket te kiválasztanál.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!

Volt szó korábban Martavis Bryantről. Kétségtelen, hogy jó gyors és fizikailag is impresszív adottságokkal bír, csak szerintem még eléggé képzetlen. A Clemsonban nem sok sót evett meg (nem is kellet neki) Hopkins és Watkins mellett, nem éppen változatos szerepben tündökölt, a bonyolultabb routeokat szerintem csak hírből ismeri. Szóval még ki kéne képezni, tényleg azért húznánk, ami majd lehet belőle. Kérdés mennyire lesz képes fejlődni és milyen gyorsan. Ha az első körben még bent lesz pl. Lee, akkor inkább őt választanám, ha WR-t kell húzni. Nem lenne katasztrófa Bryant húzása sem 22-n, de jobbat is el tudok képzelni. A 2. körben viszont felőlem már okés lenne Bryant.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Amúgy holnap jön Peter King mock-draftja azt még megvárom az első körös pickünkkkel kapcsolatban. 😀

Barr-al még mindig nem tudom, hogy vagyok. Nem örülnék neki túlzottan, én nem húznám be, de Dion Jordant se akartam és Chipék pedig meg vannak veszve érte. 😀

Amúgy OLB, akit nagyon nem akarok az Dee Ford. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem fogjuk behúzni.
Csak Hulkeinstein mock-draftjával kapcsolatban eszembe jutott. 😀Bébé
Én sem örülnék neki, de jobb nagyon nem maradt, és nem tartom túl valószínűnek, hogy kétszer letradelünk 😀
több mint 11 éve
Ezek szerint Ford elég jó játékos lesz 😀 Az előző évek tapasztalatára alapozva 😊Shawn84
Vhogy úgy. 😀

De amúgy nem azt mondom, hogy 4-3-ban szar lesz, hanem, hogy a mi 2-gap-es 3-4-es rendszerünkben lenne kurvaszar. 😛 😀Bébé
álá Graham.

Amúgy 4-3-as csapat helyében valami szotyiért én lecsapnék rá. Mmint Grahamre.

több mint 11 éve
Ezek szerint Ford elég jó játékos lesz 😀 Az előző évek tapasztalatára alapozva 😊Shawn84
Vhogy úgy. 😀

De amúgy nem azt mondom, hogy 4-3-ban szar lesz, hanem, hogy a mi 2-gap-es 3-4-es rendszerünkben lenne kurvaszar. 😛 😀
több mint 11 éve
Amúgy holnap jön Peter King mock-draftja azt még megvárom az első körös pickünkkkel kapcsolatban. 😀

Barr-al még mindig nem tudom, hogy vagyok. Nem örülnék neki túlzottan, én nem húznám be, de Dion Jordant se akartam és Chipék pedig meg vannak veszve érte. 😀

Amúgy OLB, akit nagyon nem akarok az Dee Ford. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem fogjuk behúzni.
Csak Hulkeinstein mock-draftjával kapcsolatban eszembe jutott. 😀Bébé
Ezek szerint Ford elég jó játékos lesz 😀 Az előző évek tapasztalatára alapozva 😊
több mint 11 éve

Csak Hulkeinstein mock-draftjával kapcsolatban eszembe jutott. 😀