Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Akkor leírom miért kell WR az eaglesbe...
Nézzük a tavalyi csapatot:
távozott Vick csere QB...
Coleman,Chung,Anderson S játékkosnak tűnő tárgyak...
DJax,Avant a kezdő 3 WR -ből 2 játékos
Nézzük kik érkeztek:
Sproles RB jó lesz
Sanchez megvan a csere QB
Braman,Maragos,Jenkins S posztra 3 egy kicsivel jobb emberanyag...
Caroll CB a nem annyira rossz CB állományba....

Nos akkor ebből látszik talán,hogy a kezdő WR úgy néz ki:
Maclin?(IR után),Maehl???,Cooper
cserék:Momah pályán sem volt...,Benn? üveg,Smith kösz inkább ne....

Egy poszton kell azonnali kezdő játékos az pedig az elkapó.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ezt ugye nem felejtettétek el?  philly.blog.hu/2014/04/16/draft_tippjatek
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
1991 óta mindössze 4x volt olyan, hogy az első körben nem a falba húztunk. Az mi? 😀
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-love-1st-round-linemen-results-not-great
A kakukktojások: McNabb, Freddie Mitchell (inkább jött volna vmi falember 😀 ), Lito és Maclin.

Kötelező olvasmány így draft előtt az UDFA igazolásokról:
 www.profootballbusiness.com/2011/05/az-udfa-targyalasok-titkai.html
2003-ban volt az amikor jobb játékosaink lettek az UDFA-kból, mint azokból akiket draftoltunk.
Draft: McDougle, LJ Smith, McMullen, Jamaal Green, Jeremy Bridges, LeJeune
UDFA-ként megszereztük: Quintin Mikell, Jamaal Jackson, Greg Lewis, Reno Mahe, Roderick Hood
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
etAdamKeplenn:

Állítólag Manziel nagyon szereti a cheesestaeket, de látta Mariotat Chippel lovagolni Texasban túl a barátságon, azóta nem akar Phillybe jönni.

Odell Beckhamet megkereste a Los Angeles Galaxy, de időben szóltak nekik, hogy Ő nem David Beckham és Terry Crews zabigyereke, és ez nem az a football, és hogy ennek amúgyis mi köze Philadelphiához?

Clowney sast röptetett a hétvégén, de még nem tudjuk mit kér a Texans az 1/1-ért, valószínűleg egy marék zabkását, valamint a következő három év össze draftpickjét. Nem csak az Eaglesét.

(nem biztos, hogy jól fordítottam mindent)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Akkor írjátok, én meg majd jövök vasárnap 😀
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én is szívesen olvasok minden apróságot.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mosher sorban tesz ki ilyen apróságokat most Twitterre, hogy prospectek miket mondtak neki. Pletykák közül lécci csak a komolyabbakat tegyétek ki, mert a nagy része úgyis csak szemét, arra meg nincs igazán szükség.Shawn84
A következő komoly hír, majd péntek hajnalban lesz. 😀
Meg honnan tudjuk, hogy melyik komoly és melyik nem? 😀
több mint 11 éve
Újabb pletyka: Ha-ha nagyon ide akar jönni.Hulkeinstein
Mosher sorban tesz ki ilyen apróságokat most Twitterre, hogy prospectek miket mondtak neki. Pletykák közül lécci csak a komolyabbakat tegyétek ki, mert a nagy része úgyis csak szemét, arra meg nincs igazán szükség.
több mint 11 éve
Újabb pletyka: Ha-ha nagyon ide akar jönni.Hulkeinstein
Tavaly EJ Manuel is ide akart jönni. 😀 Addig nem zavar, amíg nem fordítva lesz ez. 😛 😀
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Újabb pletyka: Ha-ha nagyon ide akar jönni.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Tre Mason? Nem tudom. RB poszton kikúrt jól állunk. Szerintem nekünk van a legjobb RB corpunk a ligában? McCoy, Sproles, Brownano92
Akkor már Folest is írd ide. Több futott yardja volt tavaly, mint Sprolesnak 😀Bébé
Ezt úgy írtad mintha meg kéne ezen lepődni. Mind tudjuk, hogy mozgékonyságával, gyorsaságával Foles NextGen QB. 😀

több mint 11 éve
Tre Mason? Nem tudom. RB poszton kikúrt jól állunk. Szerintem nekünk van a legjobb RB corpunk a ligában? McCoy, Sproles, Brownano92
Akkor már Folest is írd ide. Több futott yardja volt tavaly, mint Sprolesnak 😀
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Más:
"Keep hearing the #Eagles love, love -- did I say, "love?" -- Va. Tech CB Kyle Fuller. Problem is he probably won't last until No. 22."Bébé
Persze, már a fél draftclass nem fog 22. helyig bennmaradni...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 191
www.jaguars.com/news/unionjax/article-unionjax/JAGUARS-LIVE--WESTFIELD/8157ce19-64e8-473c-8606-48643c127660

Akit érdekel esetleg. A Jax Londonban lesz a Westfield Stratford -ban. Lehet találkozni csapattagokkal és a cheerleaderekkel. Játékok, értékes nyeremények stb. Aki nem akar Amerikáig utazni, hogy lássa a kedvenceket, esetleg Angliában él itt a lehetőség. Cheers Guys

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Tre Mason? Nem tudom. RB poszton kikúrt jól állunk. Szerintem nekünk van a legjobb RB corpunk a ligában? McCoy, Sproles, Brown

több mint 11 éve
T.Lawlor mock-draftja:
1 – WR Cody Latimer – 6-3, 215 – Indiana
2 – LB Jeremiah Attaochu – 6-3, 252 – Georgia Tech
3 – RB Tre Mason – 5-8, 207 – Auburn
3 – ILB Christian Jones – 6-3, 240 – Florida State
4 – DE Brent Urban – 6-7, 295 – Virginia
4 – OL Michael Schofield – 6-7, 301 – Michigan
5 – CB Dontae Johnson – 6-2 ,200 – NC State
5 – WR Josh Huff – 5-11, 206 – Oregon
7 – DL Shamar Stephen – 6-5, 309 – UConn

1. kör végére tradeelt, kapott 3. és 4. kört.
B.Graham-et eltradelte egy 5. körösért.

Más:
"Keep hearing the #Eagles love, love -- did I say, "love?" -- Va. Tech CB Kyle Fuller. Problem is he probably won't last until No. 22."
több mint 11 éve
És amúgy ha egy nevet kellene mondanod, akkor kinek örülnél a legjobban? 😊Hulkeinstein
Letrade. 😀 Minden évben annak örülnék a legjobban. 😀 Meg jövőévi első kört beszerezni. 😀

Az biztos, hogy WR. Amúgy nekem a Beckham, Lee, Cooks trióval semmi bajom nincsen. Ha szigorúan csak egy név, akkor Beckham. De Lee is nagyon szimpi, csak ugye térdével voltak problémák.
több mint 11 éve
CrichtonHulkeinstein
Jah hát nálam Ő alapból nem elsőkörös. 😀
Legalábbis a mi szempotunkból. 4-3-as D# nagyon feküdhet majd neki, ha jól emlékszem (a feljegyzéseim az otthoni gépemen vannak 😀 ).Bébé
És amúgy ha egy nevet kellene mondanod, akkor kinek örülnél a legjobban? 😊
több mint 11 éve
CrichtonHulkeinstein
Jah hát nálam Ő alapból nem elsőkörös. 😀
Legalábbis a mi szempotunkból. 4-3-as D# nagyon feküdhet majd neki, ha jól emlékszem (a feljegyzéseim az otthoni gépemen vannak 😀 ).
több mint 11 éve
És a krájton fiju?Janek
őőő tessék? 😀 Nem tudom, hogy kire gondolsz. 😀Bébé
Crichton
több mint 11 éve
És a krájton fiju?Janek
őőő tessék? 😀 Nem tudom, hogy kire gondolsz. 😀
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
És a krájton fiju?

több mint 11 éve
Első körben akiknek örülnék:
- WR-ek (Beckham, Cooks, Evans, Lee). Bár Evans-től tök sokat vártam, mert mindenki osztotta, hogy Top10 meg minden, majd miután megnéztem a fent lévő meccseit, akkor egy kicsit csalódott voltam. Többet vártam tőle, de mindenesetre, ha behúzzuk, akkor biztos fasza lesz. 😀
- Fuller

Akiknek nem örülnék első körben:
- QB, RB, TE, DT/NT
- Benjamin (WR), Dee Ford (OLB), Shazier (LB), Roby (CB), Dennard (CB), Pryor, HaHa (safety)

Verrett-el nincsen semmi bajom (sőt), de sztem a magassága miatt nem fogjuk behúzni első körben. Mosley behúzását érteném, olyan semlegesen reagálnék rá, nem lenne az érkezésével semmi bajom, de nem is ujjonganék. Barr-t egyszer behúznám 1/22-n, egyszer nem. Mosley kategória. OLB-nél inkább 2.-3. körös picknek örülnék. De nem fogok kiakadni, ha hozzánk kerül. Olyan Cox-pickesen lereagálnám, hogy hát ez van, ezt kell szeretni. 😀
Bár sztem mindegyik picknél ez lesz a mechanizmus. 😀

Jah és OL-eket nem igazán néztem (Marcus Martin kivételével korai köröseket egyáltalán nem), de ha jó és nincsen bent a Top5-öm meg letrade se jött össze és tényleg nagyon jó a csávó, akkor nem bánom.
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy igaz de azért mégiscsak hír 😀
Elméletileg fel akarunk tradelni Watkins-ért vagy Evans-ért 😀
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/05/nfl_draft_2014_rumors_eagles_trying_to_move_into_the_top_5_picks_according_to_report.html
Ha az összes pickünket eltradeelnénk, az még mindig nem lenne elég az 1/5-höz. 😀
több mint 11 éve
Robilluma 4. körös draftja:
1. kör: Martavis Bryant WR
2. kör: Pierre Desir CB
3. kör: T.Murhpy OLB
4. kör: Taylor Hart DL

Hát elsőre nagyon nem örülnék egy ilyen draftnak.
Martavis Bryant első körben semmiképpen se kéne.
Nem vagyok vmi nagy T.Murhpy fan, bár a 3. körben, lehet megérné. :S Az zavar, hogy nem igazán robbanékony és úgy összességében a sebessége se biztos, hogy megvan neki a 3-4-es OLB poszthoz. De legalább futás ellen nem elveszett és passz ellen is elég sokszor használták.
Taylort Hart nem rossz, de 4. körben azért kicsit reach-szagú.