Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
ÉS Marcus Smith esetleg? Nálam egyre inkább ő a favorit a 2. körben. Vagy ha nem ő, akkor Joyner/Ward/Bucannon a felsoroltakon kívül.Hulkeinstein
Smitht kissé túlértékeltnek tartom, a számai tetszetősek, de inkább a 3. körben lenne ideális.
A lehetséges CB-ket én jobb értéknek tartom, mint ezeket a safety jelölteket. Joyner esetleg, mert ő félig CB, nem tudom szándékunkban állna-e FS-nek átképezni.

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
(Igazából Will Clarkeot szeretném a harmadik körben, de lehet, hogy nem lesz bent akkor már).BleedingGreen
Ennyire bízol benne, hogy összejön a posztváltás és jó lesz 3-4-es OLB-ként?
Én csak a pro day filmjét néztem meg, de az alapján annyira nem győzött meg, hogy megvan az atletikussága, de nyilván Te azért több meccsét láttad már.
(Pro Day-e:  www.youtube.com/watch?v=Nnvk_wAhzAI (az elején Ő mindig az első)Bébé
Ezért vinném el csak a 3. körben. Szerintem ilyen alkatú OLB-t keresnénk. Talán le is kéne adnia valamennyit. Inkább egy 3. körös játékossal kísérletezzünk, ha mint egy-két körrel előbb mondjuk Ealyvel. A végén aztán lehet, hogy 5 tech DE sülne ki belőle.
Trent Murphy is szóba jöhet, ő már közelebb áll az OLB-hez, de ő se az a természetes passrusher, inkább Barwinhoz hasonló mindenes lehetne.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Semmi értelmét nem látom feltérdelni (térd=trade) jó nekünk ülve is draftolni 😛
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Érdekes ez az óriási Beckham hype, mármint azt figyelembe véve, hogy lényegében ott van a vele azonos erényeket csillogtató Brandin Cooks is. Tuti agyfaszt kapnék, ha felmennénk top15-ig Beckhamért. 😀
Amúgy én valamiért Benjamint érzem (többek között ezért is húztam be GM-ben 😊 ), mert, ha tényleg leginkább a jövőben gondolkodunk, aki 2-3 év múlva a legmesszebb tarthat, akkor az kétségtelenül ő.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Rapaport: Mentioned earlier the #Jets are looking to trade up. Their target is the Top 10, and I’m told they are very hot on #LSU WR Odell Beckham.

Asszem Beckham nem fog sokáig bent maradni.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
húzzuk csak be fullert, majd cary megy safetybe ha mást nem csattanni tud 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Ez tény és való, a gond igazából az, hogy a legjobb safetynk is középszar kategória... Na de majd a draft után okosabbak leszünk 😊Hulkeinstein
Jó hát azért Wolffnál van upside, nem tudjuk ő konstans kezdőként mire lenne képes. Mellé szerintem Allen az előző évekhez képest tavaly egész jó volt, Jenkinsnek meg (nagyon remélem 😀) nem hiába adtunk ennyi pénzt

több mint 11 éve
engem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabb
Annyira nem parázok tőle. N.Allen teljesen elfogadható szinten tolta és elméletileg nem szabadna szarabbul játszania idén sem. Wolff reménykeltő volt, simán benne van, hogy kiérdemli a kezdő posztot. Jenkins-ről nem igazán mondtak jók és nagyon szarul szerel (csakúgy, mint az új stáb érkezése előtt az egész D#), de ezen simán lehet javítani.Bébé
Ez edig szép és jó, de ez 3 ember 2 posztra. Mi lesz, ha lesz sérülés? Neadjisten 2? Sztem nagyon nem elég 3 játékos ide, kell még 1. Mondjuk nem értem Clemons-t miért nem igazoltuk le, mint FA...Hulkeinstein
Ha sérülés lesz, ott van Keelan Johnson, Maragos, és a draftról tuti érkezik majd valaki. Csak nem az első körökben szvsz.mustaine
Keelan Johnsohn nem fog megnyugtatni, ha arra kerül a sor 😀Hulkeinstein
Engem sem, de egy csapat sem tarthat rosteren 5 kezdő szintű safetyt. Ha úgy tekintjük, van most 3 középszar safetynk, melléjük érkezik majd valaki + Maragos. az már 5 safety rosteren, több nem is lesz (Keelan Johnson meg megharcol valakivel a roster spotért)mustaine
Ez tény és való, a gond igazából az, hogy a legjobb safetynk is középszar kategória... Na de majd a draft után okosabbak leszünk 😊
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
engem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.eaglesmcnabb
Annyira nem parázok tőle. N.Allen teljesen elfogadható szinten tolta és elméletileg nem szabadna szarabbul játszania idén sem. Wolff reménykeltő volt, simán benne van, hogy kiérdemli a kezdő posztot. Jenkins-ről nem igazán mondtak jók és nagyon szarul szerel (csakúgy, mint az új stáb érkezése előtt az egész D#), de ezen simán lehet javítani.Bébé
Ez edig szép és jó, de ez 3 ember 2 posztra. Mi lesz, ha lesz sérülés? Neadjisten 2? Sztem nagyon nem elég 3 játékos ide, kell még 1. Mondjuk nem értem Clemons-t miért nem igazoltuk le, mint FA...Hulkeinstein
Ha sérülés lesz, ott van Keelan Johnson, Maragos, és a draftról tuti érkezik majd valaki. Csak nem az első körökben szvsz.mustaine
Keelan Johnsohn nem fog megnyugtatni, ha arra kerül a sor 😀Hulkeinstein
Engem sem, de egy csapat sem tarthat rosteren 5 kezdő szintű safetyt. Ha úgy tekintjük, van most 3 középszar safetynk, melléjük érkezik majd valaki + Maragos. az már 5 safety rosteren, több nem is lesz (Keelan Johnson meg megharcol valakivel a roster spotért)

több mint 11 éve
Keelan Johnsohn nem fog megnyugtatni, ha arra kerül a sor 😀
több mint 11 éve
Ha sérülés lesz, ott van Keelan Johnson, Maragos, és a draftról tuti érkezik majd valaki. Csak nem az első körökben szvsz.

több mint 11 éve
Ez edig szép és jó, de ez 3 ember 2 posztra. Mi lesz, ha lesz sérülés? Neadjisten 2? Sztem nagyon nem elég 3 játékos ide, kell még 1. Mondjuk nem értem Clemons-t miért nem igazoltuk le, mint FA...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom, hogy ebből mire lehet következtetni, mindenesetre Foles ebben is isten. 😀
 pbs.twimg.com/media/Bm89VZqCQAA5_Ki.jpg:large
Bár talán beleszámít az a read-option is, hogy mikor hagyja a RB-nél a labdát és mikor húzza vissza, szóval hogy jó döntéseket tud hozni.Bébé
Egyértelmű nem is kérdés én megmondtam tudjátok már tavaly a Pats legyőzése után 😛😉

Nála csak tényleg az a kérdés tudja e tartani ezt a formát a következő idényben (neki lényegében most jön a Soph Year) illetve ami hiányossága, azon még tud e javítani. Csak már lehet ez nem nálunk fog kiderülni 😀
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Annyira nem parázok tőle. N.Allen teljesen elfogadható szinten tolta és elméletileg nem szabadna szarabbul játszania idén sem. Wolff reménykeltő volt, simán benne van, hogy kiérdemli a kezdő posztot. Jenkins-ről nem igazán mondtak jók és nagyon szarul szerel (csakúgy, mint az új stáb érkezése előtt az egész D#), de ezen simán lehet javítani.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Your Picks:
Round 1 Pick 22: Odell Beckham, WR, LSU (A)
Round 2 Pick 22: Marcus Smith, DE, Louisville (B)
Round 3 Pick 31 (DEN): Craig Loston, SS, LSU (B)
Round 4 Pick 14 (JAX): Louchiez Purifoy, CB, Florida (A)
Round 4 Pick 22: Adrian Hubbard, OLB, Alabama (A-)
Round 4 Pick 23 (CINN): James Gayle, DE, Virginia Tech (C)
Round 5 Pick 26 (IND): Zach Fulton, OG, Tennessee (F)
Round 6 Pick 31 (DEN): Aaron Colvin, CB, Oklahoma (D+)
Round 7 Pick 22: Jay Bromley, DT, Syracuse (A-)

Nálam valahol így nézne ki egy álomdraft. Elsőben Beckham a kedvenc, másodikban Smith, 3.-ban legkésőbb húzni kell safetyt, aztán mehet BPA alapon úgy, hogy legyen backup OL,DL. Vélemények?Hulkeinstein
Én azt nem értem, hogy hogyan lesz ennyi pickünk. (?) 😀

Pont ezért nem értem a CB húzást sok helyen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Devon Kennard kell csak, ne fossatok. Majd ő lehozza a meccseket 😀

több mint 11 éve
Allen/Wolff, Jenkins szerintem

Your Picks:

Nálam valahol így nézne ki egy álomdraft. Elsőben Beckham a kedvenc, másodikban Smith, 3.-ban legkésőbb húzni kell safetyt, aztán mehet BPA alapon úgy, hogy legyen backup OL,DL. Vélemények?Hulkeinstein
Hubbardnak nem sok értelmét látom, ha jön Smith. És szerintem ennyi pickünk biztosan nem lesz, de az első kettő választás meg Colvin tetszik 😀

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
engem az izgat hogy mi lesz a kezdő S sorunk, mert gyanítom első 2 körben nem húzunk safetyt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Your Picks:

Nálam valahol így nézne ki egy álomdraft. Elsőben Beckham a kedvenc, másodikban Smith, 3.-ban legkésőbb húzni kell safetyt, aztán mehet BPA alapon úgy, hogy legyen backup OL,DL. Vélemények?
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
ÉS Marcus Smith esetleg? Nálam egyre inkább ő a favorit a 2. körben. Vagy ha nem ő, akkor Joyner/Ward/Bucannon a felsoroltakon kívül.Hulkeinstein
Nálam akkor már inkább a másik Smith a favorit. Telvin. 😊 (lehet még a harmadikban is bent lenne)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ígértem egy 2. körös kívánságlistát.
Talán Van Noy itt a kedvencem, de nem biztos, hogy rá van szükségünk. Bár több mindenben jó, de nekünk inkább olyan valaki kéne, aki kiemelkedő passrusher lehet. Lehet, hogy inkább ILB lenne itt, és szerintem helyt is állna. Helyette fájó szívvel lehet, hogy inkább Lawrence/Attaochu közül választanék, ha bent vannak. (Igazából Will Clarkeot szeretném a harmadik körben, de lehet, hogy nem lesz bent akkor már).
Ha nem hoznánk WR az első körben, akkor ha bent van még Allen Robinson, akkor mindenképpen ő. Ha nincs, akkor Matthews/Landry/Bryant/Latimer közül választanék. (Benjamint van ahol 2. körbe jósolják, de nem hiszem, hogy ez bekövetkezik. Ha igen akkor itt már nem hagynám ki)
Cornert még itt is előbb hoznék, mint safetyt. Gaines, ha nincs akkor Desir vagy Breeland megfelelne.
Esetlegesen csúszó emberekre is le lehetne csapni itt. Hageman ha eljutna ide, itt már jó vétel lenne. Első körben annyira nem örülnék neki.
Hogy folytassam a megkezdett OL vonalat, esetleg Martin szóba jöhetne itt. Néhány hete még ide írhattam volna Bitoniot, de úgy emelkedik, hogy lehet, hogy az 1. körbe kellett volna említeni. Mindenesetre, ha mégsem vinnék ki, szerintem jó lenne a blokkolási rendszerünkbe.BleedingGreen
ÉS Marcus Smith esetleg? Nálam egyre inkább ő a favorit a 2. körben. Vagy ha nem ő, akkor Joyner/Ward/Bucannon a felsoroltakon kívül.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
sokat droppol :S 😀😀😀

több mint 11 éve
(Igazából Will Clarkeot szeretném a harmadik körben, de lehet, hogy nem lesz bent akkor már).BleedingGreen
Ennyire bízol benne, hogy összejön a posztváltás és jó lesz 3-4-es OLB-ként?
Én csak a pro day filmjét néztem meg, de az alapján annyira nem győzött meg, hogy megvan az atletikussága, de nyilván Te azért több meccsét láttad már.
(Pro Day-e:  www.youtube.com/watch?v=Nnvk_wAhzAI (az elején Ő mindig az első)
több mint 11 éve
Ígértem egy 2. körös kívánságlistát.
Talán Van Noy itt a kedvencem, de nem biztos, hogy rá van szükségünk. Bár több mindenben jó, de nekünk inkább olyan valaki kéne, aki kiemelkedő passrusher lehet. Lehet, hogy inkább ILB lenne itt, és szerintem helyt is állna. Helyette fájó szívvel lehet, hogy inkább Lawrence/Attaochu közül választanék, ha bent vannak. (Igazából Will Clarkeot szeretném a harmadik körben, de lehet, hogy nem lesz bent akkor már).
Ha nem hoznánk WR az első körben, akkor ha bent van még Allen Robinson, akkor mindenképpen ő. Ha nincs, akkor Matthews/Landry/Bryant/Latimer közül választanék. (Benjamint van ahol 2. körbe jósolják, de nem hiszem, hogy ez bekövetkezik. Ha igen akkor itt már nem hagynám ki)
Cornert még itt is előbb hoznék, mint safetyt. Gaines, ha nincs akkor Desir vagy Breeland megfelelne.
Esetlegesen csúszó emberekre is le lehetne csapni itt. Hageman ha eljutna ide, itt már jó vétel lenne. Első körben annyira nem örülnék neki.
Hogy folytassam a megkezdett OL vonalat, esetleg Martin szóba jöhetne itt. Néhány hete még ide írhattam volna Bitoniot, de úgy emelkedik, hogy lehet, hogy az 1. körbe kellett volna említeni. Mindenesetre, ha mégsem vinnék ki, szerintem jó lenne a blokkolási rendszerünkbe.

több mint 11 éve
Nem tudom, hogy ebből mire lehet következtetni, mindenesetre Foles ebben is isten. 😀
 pbs.twimg.com/media/Bm89VZqCQAA5_Ki.jpg:large
Bár talán beleszámít az a read-option is, hogy mikor hagyja a RB-nél a labdát és mikor húzza vissza, szóval hogy jó döntéseket tud hozni.