NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
nulla, xD nembaj. Vagy Tight Endnek harangozták be nagyon? Mind1, brutális lesz tökmind1 hol fog játszani 😀

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Na, azért. Hivatalosan DE nek írták, de ő WR. Őt hypolták itt bowl.hu n nem is olyan rég, aztán reményekdtem hogy megy valahova, és pont idejött. A kedvenc elkapóm.

Stipi stopi 2014 es Villanueva játékos követő, vagy mi volt a neve, itt aláírásban 😀ano92
Tedd mellé Momaht is. A meló ugyanannyi lesz 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Na, azért. Hivatalosan DE nek írták, de ő WR. Őt hypolták itt bowl.hu n nem is olyan rég, aztán reményekdtem hogy megy valahova, és pont idejött. A kedvenc elkapóm.

Stipi stopi 2014 es Villanueva játékos követő, vagy mi volt a neve, itt aláírásban 😀

több mint 11 éve
Eagles sign US Army Ranger Alejandro Villanueva, who served last four years as active member of US Army, including 3 tours in Afghanistan.

6-9 magas, 277lb a súlya. WR és Dl poszton is játszott. Legutóbb elkapó volt. a Nr 1 elkapónk 😀
több mint 11 éve
Beckham annyiban jobb mint DJax, hogy "vastagabb" srác 😀 Amúgy kb ugyanaz. Úgyhogy jöhet Bryant 😀

De amúgy tökfölsöleges vitázni, mert ha 1/2 re bent lesz Manziel akkor oda tradelünk érte 😀ano92
Még szerencse hogy már csak 3 nap, mert kezdek beleőrülni a Manziel baromságba. Kis pondró köcsög törpe, égjen el a város határában ha Kelly kihúzza bárhol is.
több mint 11 éve
Beckham annyiban jobb mint DJax, hogy "vastagabb" srác 😀 Amúgy kb ugyanaz. Úgyhogy jöhet Bryant 😀

De amúgy tökfölsöleges vitázni, mert ha 1/2 re bent lesz Manziel akkor oda tradelünk érte 😀

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
És végre egy kis infó Peter Kingtől:
"No. 22, Philadelphia. Keep hearing they want in on the prime receiver action, and the receiver they want could be LSU’s Odell Beckham, who can play outside, inside in the slot and as a returner. But the Eagles would have to trade up, and GM Howie Roseman is doing his due diligence, talking to at least two teams in the mid-round neighborhood when Beckham would likely go. But the cost could be too rich for the Eagles’ blood. They may have to settle for Marqise Lee, who would be some consolation prize."

Mind a kettőnél boldog lennék.
Szóval 90%, hogy ha bent lesz akkor Beckham vagy Lee lesz az elsőnapos húzásunk.
több mint 11 éve
Újabb Latimeres írás, hogy 1/22-n szóbe jön-e:
 igglesblitz.com/2014/05/case-cody-latimer/

Robilummanál Martavis Bryant érkezik hozzánk első körben. Nem mondom h kiugranék a bőrömből örömömben. 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Bírnék egy esetleges Foles+1.kör megyünk a Top5-be és behúzzuk Manzielt 😀
Nagyon remélem, hogy nem fog megtörténni. 😀
Bébé
ezt inkább jövőre tegyük meg Mariotával 😀

több mint 11 éve
Én nagyon bírom Manzielt, biztos követni fogom a játékát nfl ben. De ha hozzánk kerülne, kiugranék örömömben a bőrömből 😀

Folesra úgy is rá lett húzva a GM QB, szóval jöhet Dzsoni Futbal.

több mint 11 éve
Egy kis fantasy:
Louis Riddick (aki tavaly még nálunk volt a scoutok vezetője):
"How many players in this draft, in a specific scheme, could be exceptionally high impact players almost instantly?" (Hány olyan játékos van, aki egy kimondott sémában egyből nagyon jól tudna teljesíteni?)
Defense: A. Donald (DT) Dallas or Tampa.
Offense: J. Manziel (QB) Philly
Bírnék egy esetleges Foles+1.kör megyünk a Top5-be és behúzzuk Manzielt 😀
Nagyon remélem, hogy nem fog megtörténni. 😀

Elmúlt 10 évben az első körös tradejeink:
 www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/A-look-at-the-Eagles-1st-round-trade-ups-and-trade-downs-over-the-last-10-years.html
Felemás a felhozatal.
több mint 11 éve
ja, szerintem mehet nyugodtan.

több mint 11 éve
Draft alatt lenne igény a FlyEagles facebook oldalán:  www.facebook.com/pages/FlyEagleshu/197800653580030 chatelgetni, írogatni? Mert akkor csinálok neki egy posztot majd.
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Amúgy amiről még nem beszéltünk olyan sokat, azok a csoportellenfelek. Főleg őket kéne legyőzni, és leginkább az elkapókat lehet kiemelni közülük talán. Ezalapján nálam a safety pick a nyerő, vagyis inkább úgy mondom, hogy egy safety sztem mindenképp kell az első 3 körben.
több mint 11 éve
( A WR prospecteket megnézve a top 3-nál érzem azt, hogy azonnal és hosszú távon is beválhat. Sztem egy kérdőjeles/később húzott elkapóval + a Cooper -Yacmin kettőssel nekivágni a következő szezonnak felelőtlenség lenne ( Itt jut eszembe megint, hogy akkor most Maclin bevált vagy sem? ) Előfordul olyan is, hogy nem első körben érkezik a megfelelő elkapó(DeSean) , de ehhez jókora szerencse is kell meg jó szemek a tehetség kiszúrásához. )Greengo
DeSean annyira nem jó példa, hogy ott mind a 32 GM/HC tudta, hogy első körös tehetség/prospect, de a személyisége erősen kérdőjeles volt és ezért csúszott le egészen második körig.

Maclin-ről nehéz megmondni, mert az egészsége mindig közbe szólt. Tavaly ACL-szakadás, 2011-es offseasonban nagyon komoly egészségügyi problémája volt. Pontosan nem emlékszem, hogy micsoda, de az biztos, hogy durva volt.
Az biztos, hogy ha ebben a pillanatban újra lehetne csinálni a 2009-es draftot, akkor nem Maclint húznám. 😀
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Persze, de a WR most akkora need, hogy olyan játékos kellene aki azonnal jól teljesít és 2-3 év múlva meg elmondható róla, hogy bevált.

( A WR prospecteket megnézve a top 3-nál érzem azt, hogy azonnal és hosszú távon is beválhat. Sztem egy kérdőjeles/később húzott elkapóval + a Cooper -Yacmin kettőssel nekivágni a következő szezonnak felelőtlenség lenne ( Itt jut eszembe megint, hogy akkor most Maclin bevált vagy sem? ) Előfordul olyan is, hogy nem első körben érkezik a megfelelő elkapó(DeSean) , de ehhez jókora szerencse is kell meg jó szemek a tehetség kiszúrásához. )

Wr poszt nagyon lyukas, OLB-be is kell az erősítés , a safety corp is vékony, de van azért két elfogadható kezdő cornerünk+ Boykin és Carroll . Jövőépítés ide vagy oda...sztem most a needek diktálnak. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nem tudom, de a Fuller pickkel nem tudnék annyira megbarátkozni. Ok, hogy a jövőt nézve jó lehet, de most égetőbb needjeink vannak , így az első kört nem pazarolnám CB-re. Nálam marad továbbra is a WR vagy OLB első kör (vagy S).Greengo
Csak másik oldalról nézve pedig egy drafton behúzott játékos tényleges megítéléséhez kb 3 év kell. 3 év alatt rohadt sokat változik egy roster az NFL-ben. (Legalábbis az elmúlt 7-8 évet nézve nálunk biztosan.) Lehet, hogy most need az egyik poszt, de mire az adott játékos felveszi a ritmust és beérik, addigra úgy megváltozik az egész roster, hogy nem az lesz a lényeg, hogy need-re jött-e 2-3 éve, hanem az hogy milyen szinten képes játszani.
Jelenleg a rosteren lévő játékosok közül 18 érkezett 2012 előtt (10 db 2011 előtt).

Ha jó játékost húzol, akkor úgyis kezdő lesz 1-2 éven belül. Top47 játékosunk közül 20nak van szerződése 2016-os szezonra. Simán elképzelhető, hogy ez az utsó szezonja nálunk Herremansnak, Mathisnek, Ryansnek, Carynek, Fletchernek, T.Colenak, B.Grahamnek, V.Currynek.
Közülük 6 kezdő játékos. Kell a megfelelő, minőségi utánpótlás.

Szóval, ha pl első körben húzunk egy WR-t és a második körben nem lesz bent számunkra tetsző safety, CB vagy OLB és behúzzuk a center/guard Marcus Martint, akkor sem fogok kiakadni, mert simán benne van a pakliban, hogy jövőre kezdő guard lesz és személyében egyből szereztünk egy minőségi center cserét.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Instant kezdőt szerintem csak S és WR pozícióba tudnánk húzni. Szerintem a kezdő WRek Cooper és Maclin, slotba kell valaki. Az OLB-ek közül sem lehetne egyből kezdő egyik sem, csak Mack, de ő biztosan nem lesz bent. CB-nek meg Cary és Fletcher nem voltak olyan rosszak. Fuller 2015től lehetne kezdő, mert Fletcher szerződése lejár jövőre (és Caryt is lehet cutoljuk majd, mert elég sokat foglal a sapiból majd). Én személy szerint Fullernek, Cooksnak, Beckhamnek és Pryornak is örülnék első körben, de közülük szerintem max 2 lesz bent 1/22-re.

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Nem tudom, de a Fuller pickkel nem tudnék annyira megbarátkozni. Ok, hogy a jövőt nézve jó lehet, de most égetőbb needjeink vannak , így az első kört nem pazarolnám CB-re. Nálam marad továbbra is a WR vagy OLB első kör (vagy S).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
BleedingGreen
Írsz még a draft előtt egy kis szösszenetet, hogy kiket látnál szívesen Eagles mezben és hányadik körben? Pl. 10 játékos neve vagy vmi ilyesmi.Bébé
Egyelőre nézzünk egy első kört, kihagyva az álomvilágba tartozó lehetőségeket (Mack stb.).
Azon a tájon, ahol mi fogunk húzni, az én egyik kedvencem Kyle Fuller. Nem a legnagyobb need, de nem akarnák mindenáron needre húzni, ha egy tehetségesebb játékos van benn. A jövőnek szólna ez a húzás.
Ha Zack Martin csúszna én szó nélkül behúznám. Biztos nem lenne népszerű pick, de ezzel elkezdődhetne a szükséges fiatalítás G poszton, és a jövőre nézve ő is alapember lehetne.
Az elkapóknál inkább a bőség zavara van, nehéz választani. Itt tényleg egyszerűbb megmondani kit nem akar az ember: Benjamin, Martavis Bryant, Davante Adams-félék nem kellenének itt, talán még bent lesznek a 2.-ban is, ha annyira kell valamelyikük. Brandin Cooksnak örülnék talán az elkapók közül a legjobban.

Ez nem azt jelenti, hogy mással nem lennék megelégedve, de őket látnám talán a legszívesebben. Alapvetően szinte bárkinek örülnék, ha megfelelő helyen húzzuk, pl. Barr, Mosley, valamelyik a két safety közül.

több mint 11 éve
Egy ilyet tőled is szívesen olvasnék, vagy monsjuk vmi olyasmit, hogy körönként 5 név, akinek örülnél, és pár, akinek nagyon nem. 😊Hulkeinstein
Ilyenből már írt egy egész draftra valót 😊Shawn84
HaHa .... és akkor ez választ mind2töknek 😀

Amúgy igen tervezek ilyet, de sztem majd csak napokra lebontva lesz. Szóval csütörtökön írok egy első köröset, pénteken egy 2 naposat és ha még lesz bent olyan akit nagyon akarok vagy nagyon nem, akkor majd szombaton is írok vmit 😀
több mint 11 éve
BleedingGreen
Írsz még a draft előtt egy kis szösszenetet, hogy kiket látnál szívesen Eagles mezben és hányadik körben? Pl. 10 játékos neve vagy vmi ilyesmi.Bébé
Egy ilyet tőled is szívesen olvasnék, vagy monsjuk vmi olyasmit, hogy körönként 5 név, akinek örülnél, és pár, akinek nagyon nem. 😊Hulkeinstein
Ilyenből már írt egy egész draftra valót 😊
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
BleedingGreen
Egy ilyet tőled is szívesen olvasnék, vagy monsjuk vmi olyasmit, hogy körönként 5 név, akinek örülnél, és pár, akinek nagyon nem. 😊
több mint 11 éve
BleedingGreen
Írsz még a draft előtt egy kis szösszenetet, hogy kiket látnál szívesen Eagles mezben és hányadik körben? Pl. 10 játékos neve vagy vmi ilyesmi.
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Moncrief adottságait tekintve első körös is lehetne. A szakértők nagyon szeretik, sokan első körre jósolják. Egyelőre az a legnagyobb baj vele, hogy body catcher, nem nyújtja ki rendesen a karjait az elkapásokhoz, szereti a testét használni a biztonságos elkapásokhoz, sok dropja is ebből adódott, és emiatt jelenleg kisebb az elkapási hatóköre, mint amit az adottságai diktálnának. Mintha Bo Wallace-szal sem lettek volna sokszor egy hullámhosszon, ebből is lett néhány rossz passz amit aztán Moncrief nem tudott lehúzni. A jump ballokat és az olyan feldobott labdákat, amiket össze kell szedni, sokszor elkapkodja, nem jó ütemben ugrik, túl korán ugrik el, vagy megpróbálja egy kézzel elkapni ezeket (?), nincs is nagyon sok TD elkapása az endzoneban. Ezek elvileg javítható hibák, sokaknak sikerült már. Kérdés, hogy látják-e benne az edzők a javulási lehetőséget, vagy inkább egy jobb természetes elkapási képességgel biró játékost választunk egy ilyen mély classból.

Én látom benne a jó YAC elkapót, nagy teste ellenére ki tudja kerülni a szereléseket vagy át tud törni rajtuk. Más kérdés, hogy nem sokszor volt alkalma ezt megmutatni, sok rövidebb elkapása hitch és comeback routeokból volt, amiből tőle azért nem lehet várni sok plusz yardot, viszont nem sok olyan rövidebb route volt, ahol igazán lendületben kapta volna a labdát, ő ilyenekből tudna több yardot hozni.
Amit még jól csinál az a váll fölötti elkapások a hosszú passzoknál, ami nem elhanyagolható képesség. Meg persze nagyon jó blokkoló, ahogy azt mindenki látja.