NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Szép lassan hangolódjunk rá a jövő heti eseményekre 😀  www.youtube.com/watch?v=1jKWrT1gpqQ&feature=youtu.be
több mint 11 éve
Tudom, bár nemtom, hogy mennyire igaz, mert Ő azt mondja nem ivott. Nem tudom pontosan mi volt, de köztudott, hogy a használt megfújós kütyük nagy szórással bírnak. De ha már volt vérvizsgálat is, akkor az megmondja, de ennyire nem vagyok up-to-date az üggyel kapcsolatban.Eazzy
A rendőrnek azt mondta, hogy most miatta ugrott neki pár milliója 😀 Ha nem bűnös, biztos nem vitték volna be.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Tudom, bár nemtom, hogy mennyire igaz, mert Ő azt mondja nem ivott. Nem tudom pontosan mi volt, de köztudott, hogy a használt megfújós kütyük nagy szórással bírnak. De ha már volt vérvizsgálat is, akkor az megmondja, de ennyire nem vagyok up-to-date az üggyel kapcsolatban.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Matthewsnak én második körben örülnék, elsőben akkor már inkább Lee, vagy ha lecsúszik, akkor Beckham, rendkívül jó kezei vannak. Eddig azt hittem, hogy inkább Cooks, mint Beckham, de mostanában a tape-ek alapján inkább Beckham nálam.

CB poszton még mindig Roby a kedvenc jelöltem. Nagyon jó fizikai adottságai vannak, minden hiányossága tanulható is ráadásul. Fuller játéka is tetszik egyébként, rosszabb pozícióból is nagyon szépen tudja a lasztit támadni.

Most örülnék CB húzásnak is első körben, mert reménykedem abban, hogy Wolff jó lesz S poszton Jenkins mellett.Eazzy
Roby éppen azon sír hogy ittas vezetésen kapták.
több mint 11 éve
Matthewsnak én második körben örülnék, elsőben akkor már inkább Lee, vagy ha lecsúszik, akkor Beckham, rendkívül jó kezei vannak. Eddig azt hittem, hogy inkább Cooks, mint Beckham, de mostanában a tape-ek alapján inkább Beckham nálam.

CB poszton még mindig Roby a kedvenc jelöltem. Nagyon jó fizikai adottságai vannak, minden hiányossága tanulható is ráadásul. Fuller játéka is tetszik egyébként, rosszabb pozícióból is nagyon szépen tudja a lasztit támadni.

Most örülnék CB húzásnak is első körben, mert reménykedem abban, hogy Wolff jó lesz S poszton Jenkins mellett.

több mint 11 éve
Mayock szerint pedig Fuller kerül hozzánk az első körben:
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/1/5672232/nfl-mock-draft-2014-mike-mayock-eagles-kyle-fuller-22
Dennard elé sorolja Fullert. Végére csak megjön az esze Mayocknak 😛

Amúgy Mayock szerint Barr-ért és HaHa-ért elképzelhető, hogy feltradelünk. (Gondolom csak akkor, ha kiesik a Top15-ből. Ekkor nagy eséllyel elég lenne egy harmadik körös pick és ha esetleg letradelnénk a 2. körben, akkor vissza is tudnánk szerezni egy pick-et.
El tudom képzelni, hogy Barr bejön Chip-éknek, ettől függetlenül nem ugrálnék örömömben, ha feltradelnénk érte (még ha első körben behúznánk akkor sem), HaHa húzásnál pedig még lehet, hogy ideges is lennék. 😀
Valamint Mayock szerint is második körben Lamarcus Joyner (safety) és Jimmie Ward (safety) is szóba jöhet nálunk.

Egy Mosley húzásra még mindig nem tudom, hogy reagálnék. Simán látnám benne a logikát, de inkább közömbös lennék.

Roseman arról, hogy mit nézünk 3-4-es OLB-nél:
"How they can rush the passer, set the edge and play in space."

Remélem hétfőn kijön Peter King mock-draftja és akkor kiderül, hogy kit fogunk, kit akarunk húzni első körben. 😀Bébé
Jimie Wardról kevesebbet beszéltünk mert kicsit méreten aluli, de az ő stílusa meg játéka nekem nagyon tetszik.Én örülnék neki, de tényleg azok a fránya méretek.
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/1/5672232/nfl-mock-draft-2014-mike-mayock-eagles-kyle-fuller-22

Amúgy Mayock szerint Barr-ért és HaHa-ért elképzelhető, hogy feltradelünk. (Gondolom csak akkor, ha kiesik a Top15-ből. Ekkor nagy eséllyel elég lenne egy harmadik körös pick és ha esetleg letradelnénk a 2. körben, akkor vissza is tudnánk szerezni egy pick-et.
El tudom képzelni, hogy Barr bejön Chip-éknek, ettől függetlenül nem ugrálnék örömömben, ha feltradelnénk érte (még ha első körben behúznánk akkor sem), HaHa húzásnál pedig még lehet, hogy ideges is lennék. 😀
Valamint Mayock szerint is második körben Lamarcus Joyner (safety) és Jimmie Ward (safety) is szóba jöhet nálunk.

Egy Mosley húzásra még mindig nem tudom, hogy reagálnék. Simán látnám benne a logikát, de inkább közömbös lennék.

Remélem hétfőn kijön Peter King mock-draftja és akkor kiderül, hogy kit fogunk, kit akarunk húzni első körben. 😀Bébé
Fullernek vagy Verrettnek örülnék az első körben jelen pillanatban. Ha Joyner vagy Ward érkeznének a másodikban akkor sem lennék szomorú, de egy OLB húzás sem esne rosszul a második körben, WR-t 3. körnél előbb nem húznék jelen pillanatban.
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga

Remélem hétfőn kijön Peter King mock-draftja és akkor kiderül, hogy kit fogunk, kit akarunk húzni első körben. 😀
több mint 11 éve
Na meg is van a kedvenc szagértőm 😀
Shawn84
Tavaly utolsó mock-jában Geno Smith-t mondta hozzánk 1/4-re. 😀 Végülis majdnem 😀Bébé
Nem baj az, idén tetszik ez a lényeg 😀
több mint 11 éve
Shawn84
Tavaly utolsó mock-jában Geno Smith-t mondta hozzánk 1/4-re. 😀 Végülis majdnem 😀
több mint 11 éve
Mel Kipernél Jordan Matthewst(WR) húzzuk be 22. helyen:
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/1/5673546/kiper-mcshay-mock-draft-eagles-jordan-matthews-22-espnBébé

Krueger nem lep meg egyáltalán, ezért küldtük szabira (IR).
több mint 11 éve
Mel Kipernél Jordan Matthewst(WR) húzzuk be 22. helyen:
 www.bleedinggreennation.com/2014/5/1/5673546/kiper-mcshay-mock-draft-eagles-jordan-matthews-22-espn
több mint 11 éve
Kruger 269 font volt tavaly TC végén, most már 290-et nyom:
 www.phillymag.com/birds247/2014/05/01/wake-call-kruger-hungry-entering-year-2/#more-2484791
6-6, 290, 34-es karok és teljesen egészséges. Jó lenne, ha fel tudná küzdeni majd magát az 53-as rosterre.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 290 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mike Quick (WR) fogja bejelenteni a második körös pickünket:
 nflcommunications.com/2014/05/01/32-nfl-greats-to-announce-second-round-draft-picks-in-primetime-one-fan-to-help-announce-pick-of-hisher-favorite-team/Bébé
Akkor ott jön WR méghozzá JM 😛 vagy ez is csak smoke 😀
több mint 11 éve
Mike Quick (WR) fogja bejelenteni a második körös pickünket:
 nflcommunications.com/2014/05/01/32-nfl-greats-to-announce-second-round-draft-picks-in-primetime-one-fan-to-help-announce-pick-of-hisher-favorite-team/
több mint 11 éve
Én azt mondom majd meglátjuk mi lesz. Ennek kb a fele csak ködösítés, és taktika. Draft előtt már nem hiszek én senkinek.
több mint 11 éve
Nagyszerű, hogy egy 30-as RB-től, és egy két ACL-es egyébként is anyámasszonykatonája Maclintől várják a sokat...mondjuk nemtom mit értenek sok alatt. Én inkább Coopertől várok sokat, Sprolestól pedig azt, hogy sok lehetőséget ad a jelenléte. Bár ez eddig is nyilvánvaló volt, hogy nem fogja szénné futni az ellent 😀 Arra Shady ott van.

Arról nem nagyon beszéltek, hogy Brown, Polk, Graham, Curry pakkból valakivel akarunk-e picket szerválni mondjuk 6. körre, bár ez nem is jellemző, illetve egyik ember sem ér igazán semmit sem a piacon...szóval meg is válaszoltam, hogy miért nem mondott semmit erről. 😀

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ha lesz rendes WR még és elérhető Pryor akkor inkább WR-t preferálnám én is első körben 😀 De ha HA-HA elérhető még ami kb kizárt akkor inkább ő.

De Roseman sajtija alapján szerintem tuti nem húzunk safetyt első körben 😀

több mint 11 éve
Roseman tart draft előtti sajtótájékoztatót:😀 (Kérdés, hogy igaz-e vmi a mondandójából 😀 )
 ow.ly/i/5qlf7
- 6 db pickünk ellenére nem félünk a feltrade-től. Azonban előhozott egy sztorit Roseman: Tavaly sem volt 6. körös pickünk, ennél a körnél kiment az épületből Howie és az edzőpályán sétálgatott, hogy nehogy jövőévi pickeket áldozzon csak azért, hogy választhasson a 6. körben, plusz nem akarta látni, hogy az általa kedvelt játékosokat más csapatok húzzák ki. (Sztem ha fel is tradelünk akkor lesz letrade, mint 2012-ben. Első körben feltradeltünk Cox-ért és a 2. napnak úgy vágtunk neki, hogy vissza kell szerezni az elveszített középső körös pick-et, szóval jött is a letrade második körben.)
- Idén mindösszesen 6 pickünk van, így ezt a plusz 2 hetet leginkább arra használta fel, hogy az UDFA-kat tanulmányozta.
- Ertz felszedett pár font izmot és idén már nagyobb szerepe lesz a passzjátékban.
- A WR-eket aszerint rangsoroltuk, hogy hol lehetnek majd 3-4 év múlva nem az alapján, hogy hol tartanak most. (Remélem nem tervezzük első körben behúzni Benjamint 😀 )
- Szerinte 10 WR-nek kéne kb. kimennie az első két körben.
- Safetykről azt mondta, hogy ez egyáltalán nem jó csoport. "In terms of the safety group, I don't think it's strong class at all." (Az újságírók azt mondják úgy hangzik, hogy az egyik kezdő safety poszt az Jenkins-é, a másikért megküzd Wolff és N.Allen és a draft vége felé talán húzunk vkit.) Bár hozzátette, hogy safetyk között a nagy különbség 3. kör után következik be. (Mindenesetre remélem, hogy nem tervezzük behúzni első körben se HaHa-t sem pedig Pryort.)
- Maclin-től és Sproles-tól nagyon sokat várunk.
- Travis Long fejlődéséről is beszélt pár szót Howie, amikor szóba került az, hogy nincsen igazán fiatal pass-rusherünk.
- 3-4 QB-t értékeltünk első körre. Végén, ha vki lecsúszik 2. körre akkor behúzzuk. 😀
több mint 11 éve
Első 4 körben a pickjeink: 22., 54, 86 és 122.
Utóbbi hármat birtokoltuk (választottunk ezekkel) az előző 10 évben.
54. pick (2011.): Jaiquawn Jarrett
86. pick (2010): Daniel Te'o-Nesheim
122. pick (2010): Mike Kafka
Remélem idén azért jobban fogjuk felhasználni ezeket a pickeket. 😀
több mint 11 éve
Roseman kiterített a lapjait és lenyilatkozta, hogy minimum egy WR-t húzni fogunk a drafton. 😮

Geoff Mosher újabb mock-draftja:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/moshers-2014-eagles-mock-draft-30
3 közül ez tetszik a legjobban.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
PFF szerint Lane Johnson mutatta a legnagyobb javulást a szezon második felében a rookiek közül:
 www.profootballfocus.com/blog/2014/04/29/rookies-in-focus-second-half-risers/

Illetve még egy cikk róla, rookie OT-k összehasonlítása, futásblokkolásban Ő volt a legjobb szerintük:
 www.profootballfocus.com/blog/2014/04/08/rookies-in-focus-offensive-tackles/

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Érdekesség: Chip nyilatkozott, hosszú idő után először. Elmondta, hogy D-Jax egy tisztán futballdöntés volt, nem volt gondja Desean pályán kívüli ügyeivel, sem a hozzáállásával. Azzal indokolt, hogy számára nem Jackson a megfelelő ember a WR pozícióba. Akkor ezek szerint mégis magas embereket akar? 😮Hulkeinstein
Nem mondta az ellenkezőjét. Várni lehetett. Ha ezek után Cooks vagy Beckham jönne akkor meg az egész nyilatkozat bullshit.Shawn84
100%, hogy csak azért nyilatkozta mert mintha folyt volna vmi nyomozás is DeSean kivágásával kapcsolatban. Szóval egyértelmű volt, hogy ezt kell nyilatkoznia. Olyan mint amikor otthagyta az egyetemet csak azért mert ki akarta próbálni magát az NFL-ben, pár hónappal később meg eltiltották az egyetemi focitól 1-2 évre.
Persze ettől még simán lehet 100%-ig őszinte a nyilatkozat, mindenesetre azért nem zárnám ki teljes mértékben a Cooks, Beckham draftot.Bébé
Sok következtetést nem kell levonni a nyilatkozatból, de abban biztos vagyok hogy nem tartanak attól hogy Djax a Skinsben van. Egyébként az, hogy esetleg draftoljuk ODB-t vagy Cooks-ot még nem jelenti azt, hogy bullshit volt a nyilatkozat feltétlen. Cooks jóval erősebb felépítésű és talán keményebb játékos is, míg ODB valamivel magasabb, lassabb de sokoldalúbb (talán ODB áll közelebb összességében nálam Djaxhez egyébként).
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Chip! Manziel! Todd! SHOWTIME! 😀 😀 😀

Viccet félretéve, az irányítóhelyzetünk ennél jobb szvsz nem lehetne, ha Foles fut egy jó idényt megint, akkor mi is boldogok leszünk, mert jönnek a győzelmek, ha meg nem, akkor nem nagyon leszünk 1/16 után jövőre, onnan meg ha nem történik valami sérülés, vagy óriási visszaesés Mariotánál, akkor meg draftoljuk, és kész. Anyagilag tökéletesen járunk minden esetben,
több mint 11 éve
Ide Manziel ne jöjjön. Majd jövőre tréd Foles, és jöjjön Mariota 😀Eazzy
Legyen Foels All-pro és nem kell ide senki a világon!