NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Ide Manziel ne jöjjön. Majd jövőre tréd Foles, és jöjjön Mariota 😀EazzyLegyen Foels All-pro és nem kell ide senki a világon!
több mint 11 éve
Ide Manziel ne jöjjön. Majd jövőre tréd Foles, és jöjjön Mariota 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Foles trade, Pick Manziel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
"I'm not paying attention to the Giants. What have they done this offseason? Signed some guys. Big deal." (Shady)jóvan megint szimpatikusok leszünk, jha nem 😛
www.bleedinggreennation.com/2014/4/28/5662124/lesean-mccoy-new-york-giants-offseason-movesmustaine
több mint 11 éve
"I'm not paying attention to the Giants. What have they done this offseason? Signed some guys. Big deal." (Shady)www.bleedinggreennation.com/2014/4/28/5662124/lesean-mccoy-new-york-giants-offseason-moves
több mint 11 éve
Meg fogsz lepődni ha kelvin lesz a 3. WR a drafton?Eléggé.Bízok a scoutokban. 😛 😀
Én is meg fogok pedig bőven van rá esély....
Janek
több mint 11 éve
Mondom én, hogy jön még egy Matthews, most WR pozícióba. Punktum, vita nincs :-P
több mint 11 éve
Meg fogsz lepődni ha kelvin lesz a 3. WR a drafton?Továbbra is túl kritikusnak tartalak Bébé. Megnézel 3 meccset egy játékostól aztán ráhúzod a vizes lepedőt. Azért kíváncsi leszek, hogy végül az általad lebecsméreltek hogyan fognak alakítani. (biztosan lesz, ahol majd bólogatsz, és igazad lesz, de fordítottja is, épp ezért nem is értem hogy lehet ilyen "kösz nem"-eket dobálni)EazzyNem azt mondom, hogy szarok, hanem azt h első körben nem kéne, nem húznám be a 3-4 meccs alapján amit megnézek. Persze tudom, hogy ez minimális mennyiség, csak úgy vagyok vele, hogy meguntam azt, hogy csak a prospect ismertetőket olvasgatom és idén végre igazán kíváncsi voltam arra hogyan teljesítettek az egyetemen.
Nem azt mondom, hogy Benjamin szar játékos. Annyit mondok, hogy első kört nem áldoznék rá. Ugyanígy vagyok Bradley Roby-val is. Bírom Kirkseyt, de nem húznám be első körben. Ár-érték arányban mondom ezeket, hogy "kössz nem". Cooper rossz játékos? Nem. De ha annó behúztuk volna első körben még mindig nem érné meg. 5. kört megért.
Hidd el én még inkább kíváncsi leszek arra, hogy akik hozzánk kerülnek, hogy fognak teljesíteni 2-3 év múlva és mit gondoltam róluk. És biztos lesz olyan akivel koppanni fogok (elmondanám, hogy a szakértők is és a scoutok is különben nem lenne olyan, hogy bust 😛 ) de ez rohadtul nem érdekel. Meg mi van akkor? Én ezt a saját szórakoztatásomra csinálom. Nem múlik ezen egy franchise sorsa sem. 😀
(Nem véletlenül írtam le korábban, hogy Casey-ről (kezdőig viszi) és Cox-ról (nem ér első kört) is mit gondoltam anno, hogy látszódjon azért bőven volt koppanás (bár Cox-tól még kell az átütő szezon, hogy bebizonyítsa a Top15-öt 😛 ).
Jah meg még egy dolog. Ez csak az én véleményem. Nem szentírás.Bébé
Én is meg fogok pedig bőven van rá esély....
Én mondjuk egy Lee-t várok és nem Bruce-ra gondolok
több mint 11 éve
Egy Top10 WR rangsor:www.phillymag.com/birds247/2014/04/28/draft-daily-ranking-eagles-top-10-wr-prospects/
7 körös mock-draft nem a szokványos emberkékkel:
www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Eagles-seven-round-mock-draft-version-30.html
több mint 11 éve
100%, hogy csak azért nyilatkozta mert mintha folyt volna vmi nyomozás is DeSean kivágásával kapcsolatban. Szóval egyértelmű volt, hogy ezt kell nyilatkoznia. Olyan mint amikor otthagyta az egyetemet csak azért mert ki akarta próbálni magát az NFL-ben, pár hónappal később meg eltiltották az egyetemi focitól 1-2 évre.Érdekesség: Chip nyilatkozott, hosszú idő után először. Elmondta, hogy D-Jax egy tisztán futballdöntés volt, nem volt gondja Desean pályán kívüli ügyeivel, sem a hozzáállásával. Azzal indokolt, hogy számára nem Jackson a megfelelő ember a WR pozícióba. Akkor ezek szerint mégis magas embereket akar? 😮HulkeinsteinNem mondta az ellenkezőjét. Várni lehetett. Ha ezek után Cooks vagy Beckham jönne akkor meg az egész nyilatkozat bullshit.Shawn84
Persze ettől még simán lehet 100%-ig őszinte a nyilatkozat, mindenesetre azért nem zárnám ki teljes mértékben a Cooks, Beckham draftot.
több mint 11 éve
Érdekesség: Chip nyilatkozott, hosszú idő után először. Elmondta, hogy D-Jax egy tisztán futballdöntés volt, nem volt gondja Desean pályán kívüli ügyeivel, sem a hozzáállásával. Azzal indokolt, hogy számára nem Jackson a megfelelő ember a WR pozícióba. Akkor ezek szerint mégis magas embereket akar? 😮HulkeinsteinNem mondta az ellenkezőjét. Várni lehetett. Ha ezek után Cooks vagy Beckham jönne akkor meg az egész nyilatkozat bullshit.
több mint 11 éve
Érdekesség: Chip nyilatkozott, hosszú idő után először. Elmondta, hogy D-Jax egy tisztán futballdöntés volt, nem volt gondja Desean pályán kívüli ügyeivel, sem a hozzáállásával. Azzal indokolt, hogy számára nem Jackson a megfelelő ember a WR pozícióba. Akkor ezek szerint mégis magas embereket akar? 😮
több mint 11 éve
Dontae Johnson (6-2. 200) CB is vizitál nálunk:www.bleedinggreennation.com/2014/4/28/5635830/dontae-johnson-eagles-visit-2014-nfl-draft
több mint 11 éve
Engem spec érdekel Bébé véleménye, így legalább a "saját scounting" omat össze tudom vetni más eagles szurkolóval. Kinek mi a véleménye 😀
több mint 11 éve
Továbbra is túl kritikusnak tartalak Bébé. Megnézel 3 meccset egy játékostól aztán ráhúzod a vizes lepedőt. Azért kíváncsi leszek, hogy végül az általad lebecsméreltek hogyan fognak alakítani. (biztosan lesz, ahol majd bólogatsz, és igazad lesz, de fordítottja is, épp ezért nem is értem hogy lehet ilyen "kösz nem"-eket dobálni)EazzyNem azt mondom, hogy szarok, hanem azt h első körben nem kéne, nem húznám be a 3-4 meccs alapján amit megnézek. Persze tudom, hogy ez minimális mennyiség, csak úgy vagyok vele, hogy meguntam azt, hogy csak a prospect ismertetőket olvasgatom és idén végre igazán kíváncsi voltam arra hogyan teljesítettek az egyetemen.
Nem azt mondom, hogy Benjamin szar játékos. Annyit mondok, hogy első kört nem áldoznék rá. Ugyanígy vagyok Bradley Roby-val is. Bírom Kirkseyt, de nem húznám be első körben. Ár-érték arányban mondom ezeket, hogy "kössz nem". Cooper rossz játékos? Nem. De ha annó behúztuk volna első körben még mindig nem érné meg. 5. kört megért.
Hidd el én még inkább kíváncsi leszek arra, hogy akik hozzánk kerülnek, hogy fognak teljesíteni 2-3 év múlva és mit gondoltam róluk. És biztos lesz olyan akivel koppanni fogok (elmondanám, hogy a szakértők is és a scoutok is különben nem lenne olyan, hogy bust 😛 ) de ez rohadtul nem érdekel. Meg mi van akkor? Én ezt a saját szórakoztatásomra csinálom. Nem múlik ezen egy franchise sorsa sem. 😀
(Nem véletlenül írtam le korábban, hogy Casey-ről (kezdőig viszi) és Cox-ról (nem ér első kört) is mit gondoltam anno, hogy látszódjon azért bőven volt koppanás (bár Cox-tól még kell az átütő szezon, hogy bebizonyítsa a Top15-öt 😛 ).
Jah meg még egy dolog. Ez csak az én véleményem. Nem szentírás.
több mint 11 éve
Round 1 Pick 22: Calvin Pryor, FS, Louisville (A)Round 3 Pick 16 (NYJ): Kelvin Benjamin, WR, Florida State (A)
Round 3 Pick 21 (G.B.): Christian Kirksey, OLB, Iowa (A-)
Round 3 Pick 22: Demarcus Lawrence, DE, Boise State (A-)
Round 4 Pick 22: Louchiez Purifoy, CB, Florida (A)
Minőségben talán az eddigi legjobban sikerült draft. 😛
több mint 11 éve
Továbbra is túl kritikusnak tartalak Bébé. Megnézel 3 meccset egy játékostól aztán ráhúzod a vizes lepedőt. Azért kíváncsi leszek, hogy végül az általad lebecsméreltek hogyan fognak alakítani. (biztosan lesz, ahol majd bólogatsz, és igazad lesz, de fordítottja is, épp ezért nem is értem hogy lehet ilyen "kösz nem"-eket dobálni)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Devon Kennard, OLB ről vélemény? Hátsó köröben. Szerintem depth bővítésre -re tökéletes lenne 😀
több mint 11 éve
Kész játékost már nem igazán kapsz első kör végén sem. Mindenki project valamilyen szinten. Ha kész játékost akarnak FA-ról igazolnak. Itt mindenkiben a potenciált nézik, hogy a jelenlegi tudásához képest mennyit tud még fejlődni a következő 2-3 évben. Kelly meg szerintem bőven az az edző akinél a jó alapok számítanak többet, és a technika, helyezkedés stb csak másodrangú.Én egy Mack Manziel húzásnak azért tudnék örülni 1/22 pickre 😊JanekJah igen Barr kimaradt. (Mack alap, hogy isten 😀 )
Őt pl. nem húznám be 22. pickel. Project és persze magasan lehet nála a plafon de első körrel nem akarnék ennyire rizikós játékost behúzni. Igaz Diont akartuk tavaly és Ő is eléggé project volt, szinte csak a fizikai adottságai és a potenciálja miatt volt Top5 pick. Ez alapján Barr-t nagyon szerethetjük.Bébé
több mint 11 éve
Én egy Mack Manziel húzásnak azért tudnék örülni 1/22 pickre 😊JanekJah igen Barr kimaradt. (Mack alap, hogy isten 😀 )
Őt pl. nem húznám be 22. pickel. Project és persze magasan lehet nála a plafon de első körrel nem akarnék ennyire rizikós játékost behúzni. Igaz Diont akartuk tavaly és Ő is eléggé project volt, szinte csak a fizikai adottságai és a potenciálja miatt volt Top5 pick. Ez alapján Barr-t nagyon szerethetjük.
több mint 11 éve
Én egy Mack Manziel húzásnak azért tudnék örülni 1/22 pickre 😊
több mint 11 éve
De azokból akiket néztél és lehetséges hogy jönnek.Shawn84Ha CB akkor Fuller belefér. (Roby nem. De pl. Dennard-tól is félek, hogy megállja-e a helyét. Nem is olyan magas, túl sok zászló, nem is kimondottan gyors. Persze ettől még 110%, hogy Dennard első körös lesz és meg is éri, csak nem lennék nagyon boldog ha hozzánk kerülne.)
WR-ek közül Top5 WR simán el mehet és nagy eséllyel el is fog menni első körben.
Mosley és KVN-re is dobnék első kört. Tudom utóbbi reach és zavar, hogy túlkoros, de bírom a srácot. 😀
(Eaglesnél inkább KVN, mint Mosley.)
Se HaHa se Pryor érkezésének nem örülnék. (Ugyanaz, mint Dennard. Biztos első körösek lesznek, de ettől függetlenül én nem húznám be hozzánk.)
Mondom nálam WR-húzás vagy le/kitrade. De lehet, hogy mindenképpen a letrade-nek örülnék. 😀
több mint 11 éve
De azokból akiket néztél és lehetséges hogy jönnek.Oké most írj már egy listát azokról akiket az első körben bárhol akarnál. Már elvesztettem a fonalat. Nem is emlékszem volt e ilyen 😀Shawn84Olyat nem tudok, mert nem néztem meg Őket. Én csak az Eagles-el foglalkozom.
QB-kat, RB-ket, OL-eket, DL-eket (2 kivétellel) nem néztem meg egyáltalán, mert 90%, hogy nem fogunk ilyen posztra húzni első körben.
(De Pl. Borland nem rossz ILB, de az Eagles úgyse fog behúzni Kendricks mellé egy másik 5-11-es LB-t, így nincsen fent a képzeletbeli draft boardomon. (Annyira meg nem jó, hogy behúzzuk a törpesége ellenére). Ennek ellenére biztos el fogják vinni első két nap.)Bébé