Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
A hazai TV-ben elég sokat leszünk ahogy nézem, legalább 4-szer.
több mint 11 éve
Szerintem annyira nem egyszerű. Ha a Bye-ra 4-2 vel tudunk menni már jó aztán meg kitudja.Mondjuk a Cards Giants meccs az óraátállítás miatt fordítva jobb lett volna 😛
több mint 11 éve
a 13. héttől sztem vért fogunk hugyozni akár egyetlen győzelemért is, úgyhogy az elején jónak kéne lenni 😀
több mint 11 éve
Íme:Egész jónak tűnik, nekem tetszik. Könnyebb meccsel kezdünk, hogy belerázódjunk, aztán máris láthatjuk a csapatot hétfőn este, majd jöhet a Redskins, és D-jax, még reményeink szerint kevésbé összeszokva. Az év vége az, ami kicsit nehezebb, a két idegenbeli meccsel, de azon kívül sztem elfogadható, a többit majd úgyis szezon közben fogjuk megtudni.
Week 1 - Jacksonville Jaguars (Sept. 9)
Week 2 - @ Indianapolis Colts (Sept. 14, ESPN) *Monday Night Football*
Week 3 - Washington Redskins (Sept. 21)
Week 4 - @ San Francisco 49ers (Sept. 28, 0 PM, Fox)
Week 5 - St. Louis Rams (Oct. 5)
Week 6 - New York Giants (Oct. 12, 8:45 PM, NBC) *Sunday Night Football*
Week 7 - BYE (Oct. 19)
Week 8 - @ Arizona Cardinals (Oct 26)
Week 9 - @ Houston Texans (Nov. 2)
Week 10 - Carolina Panthers (Nov. 9)
Week 11 - @ Green Bay Packers (Nov. 16.)
Week 12 - Tennessee Titans (Nov. 23)
Week 13 - @ Dallas Cowboys (Nov. 27, 4:30 PM, Fox) *Thanksgiving Day Game*
Week 14 - Seattle Seahawks (Dec. 7)
Week 15 - Dallas Cowboys (Dec. 14)
Week 16 - @ Washington Redskins (Dec. 20)
Week 17 - @ New York Giants (Dec. 28)
Primetime games: 2 (Sunday night, at Giants, Week 6; Thanksgiving Day, at Cowboys, Week 13; )
Strength of schedule: .479 (12th easiest)dande
több mint 11 éve
Íme:Week 1 - Jacksonville Jaguars (Sept. 9) Magyar I. sz.: 19.00
Week 2 - @ Indianapolis Colts (Sept. 14, ESPN) *Monday Night Football* 2.30
Week 3 - Washington Redskins (Sept. 21) 19.00
Week 4 - @ San Francisco 49ers (Sept. 28, 0 PM, Fox) 22.25
Week 5 - St. Louis Rams (Oct. 5) 19.00
Week 6 - New York Giants (Oct. 12, 8:45 PM, NBC) *Sunday Night Football* 2.30
Week 7 - BYE (Oct. 19)
Week 8 - @ Arizona Cardinals (Oct 26) 22.05 (vagy 21.05???)
Week 9 - @ Houston Texans (Nov. 2) 19.00
Week 10 - Carolina Panthers (Nov. 9) 2.30
Week 11 - @ Green Bay Packers (Nov. 16.) 19.00
Week 12 - Tennessee Titans (Nov. 23) 19.00
Week 13 - @ Dallas Cowboys (Nov. 27, 4:30 PM, Fox) *Thanksgiving Day Game* 22.30
Week 14 - Seattle Seahawks (Dec. 7) 22.25
Week 15 - Dallas Cowboys (Dec. 14) 2.30
Week 16 - @ Washington Redskins (Dec. 20) 22.30
Week 17 - @ New York Giants (Dec. 28) 19.00 (mondjuk ezt most borítékolom, hogy csúsztatva lesz, ha csak addig meg nem nyerjük a csoportot 😛)
Primetime games: 2 (Sunday night, at Giants, Week 6; Thanksgiving Day, at Cowboys, Week 13; )
Strength of schedule: .479 (12th easiest)
több mint 11 éve
Szept 28 pedig Frisco
több mint 11 éve
BleedingGreenNation @BleedingGreen 6 pReport: Eagles to play the Cowboys on Thanksgiving Day sbn.to/1igzDLB
több mint 11 éve
komolyak a képek 😀 végre a sztárok vannak a középpontban, nem a szutyok skillplayák 😀 😀
Mathis most tudta meg, hogy el akarjuk tradelni 😀😀mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve

Mathis most tudta meg, hogy el akarjuk tradelni 😀😀
több mint 11 éve
Most meg azt írják, hogy fordítva lesz, és mi megyünk New Yorkba a szezonzáróra...Fáradt vagyok, bocsi 😀 OFC vasárnap 😀HulkeinsteinElvileg október 12.-én megyünk a Giantshez egy szombat esti rangadó keretein belül, ők pedig az utolsó héten jönnek Philadelphiába. Legalább otthon fejezzük be az alapszakaszt 😊Hulkeinsteinmár szombat este is lesznek meccsek? 😮Bébé
több mint 11 éve
na ezen jót nevettem 😀😀Nagyon bírnám ha behúznánk(a második körben). Írták őt második kör elejére is, de nagy eséllyel azért viszik az elsőben. QB gyilkos. Jó lenne Cole mögé tanulni. Itt egy videó róla. Elég meggyőző:Nézd meg Őt is. Jelenleg FA és az egyetemi highlights tape-je elég meggyőző, szóval egy próbát lehet megérne....😛
www.youtube.com/watch?v=A2eM58mB_RUGreengo
www.youtube.com/watch?v=tmv0jJqpYMgBébé
több mint 11 éve
Ki is húztuk ! 😀Nagyon bírnám ha behúznánk(a második körben). Írták őt második kör elejére is, de nagy eséllyel azért viszik az elsőben. QB gyilkos. Jó lenne Cole mögé tanulni. Itt egy videó róla. Elég meggyőző:Nézd meg Őt is. Jelenleg FA és az egyetemi highlights tape-je elég meggyőző, szóval egy próbát lehet megérne....😛
www.youtube.com/watch?v=tmv0jJqpYMgBébé
Mindenkinél benne van, hogy később nem válik be, de tehetséges prospect. Simán pazarolnék rá egy második körös picket ha még bent lenne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nagyon bírnám ha behúznánk(a második körben). Írták őt második kör elejére is, de nagy eséllyel azért viszik az elsőben. QB gyilkos. Jó lenne Cole mögé tanulni. Itt egy videó róla. Elég meggyőző:Nézd meg Őt is. Jelenleg FA és az egyetemi highlights tape-je elég meggyőző, szóval egy próbát lehet megérne....😛
www.youtube.com/watch?v=tmv0jJqpYMg
több mint 11 éve
Imádom, hogy ennyire pörög a Philly topik 😀 Köszi a válaszokat! 😊Dee Fordról mit tudtok?Nah megelőztél. 😀
Louis Riddick szerint ő lehet az idei classból a legjobb 3-4-es OLB. Lehet ebben valami igazság? Számításba jöhet az 1/22-vel?Hulkeinstein
Számításba jöhet bőven. Nekem nagyon nem jön be. Nem is nagy, nem is gyors, igaz nagyon robbanékony. Azonban ha megblokkolják akkor vége, futás ellen 0. De tényleg full semmi. Szinte mindig csak kívülről próbálja megverni az emberét. Passz ellen szinte soha nem használták. Nem hiszem, hogy beleillik a mi 2-gap-es rendszerünkbe. Inkább vmi LEO szerepkörben tudnám elképzelni. Nem örülnék annak ha behúznánk.Bébé
több mint 11 éve
Dee Fordról mit tudtok?Nagyon bírnám ha behúznánk(a második körben). Írták őt második kör elejére is, de nagy eséllyel azért viszik az elsőben. QB gyilkos. Jó lenne Cole/Barwin mögé tanulni. Itt egy videó róla. Elég meggyőző:
Louis Riddick szerint ő lehet az idei classból a legjobb 3-4-es OLB. Lehet ebben valami igazság? Számításba jöhet az 1/22-vel?Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Dee Fordról mit tudtok?Nah megelőztél. 😀
Számításba jöhet bőven. Nekem nagyon nem jön be. Nem is nagy, nem is gyors, igaz nagyon robbanékony. Azonban ha megblokkolják akkor vége, futás ellen 0. De tényleg full semmi. Szinte mindig csak kívülről próbálja megverni az emberét. Passz ellen szinte soha nem használták. Nem hiszem, hogy beleillik a mi 2-gap-es rendszerünkbe. Inkább vmi LEO szerepkörben tudnám elképzelni. Nem örülnék annak ha behúznánk.
több mint 11 éve
Dee Fordról mit tudtok?Louis Riddick szerint ő lehet az idei classból a legjobb 3-4-es OLB. Lehet ebben valami igazság? Számításba jöhet az 1/22-vel?
több mint 11 éve
Fáradt vagyok, bocsi 😀 OFC vasárnap 😀HulkeinsteinPedig bírtam volna. 😀 (Nem vagyok az NCAA szerelmese (még) 😛 )
több mint 11 éve
Fáradt vagyok, bocsi 😀 OFC vasárnap 😀Elvileg október 12.-én megyünk a Giantshez egy szombat esti rangadó keretein belül, ők pedig az utolsó héten jönnek Philadelphiába. Legalább otthon fejezzük be az alapszakaszt 😊Hulkeinsteinmár szombat este is lesznek meccsek? 😮Bébé
több mint 11 éve
Elvileg október 12.-én megyünk a Giantshez egy szombat esti rangadó keretein belül, ők pedig az utolsó héten jönnek Philadelphiába. Legalább otthon fejezzük be az alapszakaszt 😊Hulkeinsteinmár szombat este is lesznek meccsek? 😮
több mint 11 éve
Elvileg október 12.-én megyünk a Giantshez egy szombat esti rangadó keretein belül, ők pedig az utolsó héten jönnek Philadelphiába. Legalább otthon fejezzük be az alapszakaszt 😊
több mint 11 éve
Szegény Ingram. :S Elbaszták az ACL műtétjét, elszakította másodszorra is és ennyi a karrierjének. Pedig reméltem, hogy képes lesz az NFL-ben játszani.Nah mi is sorra kerültünk a draft-értékelésben:Basszus de fura ilyen régi nevekkel találkozni, hogy Cornelius Ingram, Fenuki Tupou vagy Macho Harris 😀😀😀mustaine
www.profootballfocus.com/blog/2014/04/23/draft-grader-philadelphia-eagles-3/
Tehetség kellett azért ahhoz, hogy így elpazaroljuk a 2010-es és 2011-es pickjeinket.Bébé
Macho bakker. 😀 De bírtam Őt is. 😀 A legelső "Ő-az-új-Dawkins" játékosunk. 😀
több mint 11 éve
Nah mi is sorra kerültünk a draft-értékelésben:Basszus de fura ilyen régi nevekkel találkozni, hogy Cornelius Ingram, Fenuki Tupou vagy Macho Harris 😀😀😀
www.profootballfocus.com/blog/2014/04/23/draft-grader-philadelphia-eagles-3/
Tehetség kellett azért ahhoz, hogy így elpazaroljuk a 2010-es és 2011-es pickjeinket.Bébé
több mint 11 éve
Nah mi is sorra kerültünk a draft-értékelésben:www.profootballfocus.com/blog/2014/04/23/draft-grader-philadelphia-eagles-3/
Tehetség kellett azért ahhoz, hogy így elpazaroljuk a 2010-es és 2011-es pickjeinket.
több mint 11 éve
Schedule terén mi lenne jó nekünk? Van valami kívánság, hogy xy-nal mikor játszunk, meg ilyenek, vagy sok jelentősége nincs?HulkeinsteinMost semmi jelentősége sincsen, mivel megmondhatatlan. Majd szezon közben kiderül, hogy melyik csapat mikor "hot" és jókor játszunk-e velük.
Tavaly pl. mázlink volt a sérülésekkel is. Ellenféltől mindig sérült volt a támadóoldalon egy nagyágyú. Annyi, hogy a Redskins-el lehet jobb lenne szezon elején. Lehet még összeszokatlanok és rozsdásak lesznek.