Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk ezt a két kezdő OLB meglétét nem érzem annyira stabilnak, engem nem feltétlen győztek meg illetve van még mit fejlődni rendesen. Talán sikerül. Ugyanakkor főleg a do ldalra érezném fontosabbnak az erősítést még mindig, mert az O-ból a gyengébb minőségből is ki tud Chip hozni többet. Magyarul ott ő tud sz.rból is várat építeni. Míg a D oldalon kellenek a minőségibb játékosok ahhoz hogy működjön dolog. Hamarosan meglátjuk mi a csapat elképzelése valójában.

S amíg ezt a hozzászólást megírom le is maradtam a Habs első góljáról 😛
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Jól van az én kedvencemről Jordan Matthyről nem sok szó esik szóval ő fog jönni 😛dande
A végére befért volna Ő is. Ott már nem érzek nagy különbségeket. Vagy nálad top3? 😊Greengo
Azaz igazság, hogy én nagyon nem vagyok szagértő. Egyszerűen valamiért kiszúrok valakit az megtetszik megnézek néhány videót és persze igazolva látom a döntésem, ragaszkodok hozzá :p Pl így láttam már meg mindenkinél sokkal előbb Folesban is az our FR QB-t 😀 😀 😀 😉 (Na jó még idén is bizonyítania kell, hogy kimondjuk valóban az aki nekünk kell, de jó úton halad.)
S közben próbálok a realitás talján is maradni.Ami azt jelenti én semmikép nem mennék előre senkiért, legalábbis túl drágának tartom ezt az utat. Akkor inkább húzzunk be vkit a helyünkön a lehető legjobbat a számunkra és needre. Főleg azon posztok közül ahol később már nem lesz olyan minőség aki kell. A többivel meg ha lehet várjunk. JM sztem második körben is bent lesz viszont LB-ből nem biztos, hogy akkor találnánk már nekünk megfelelőt vagy a Sec-be így inkább odahúznék első körben, aztán jöhet Matty. Jelenleg ez a helyzet nálam, aztán valószínű tévedek 😀dande
A WR-ekhez hasonlóan rengeteg LB-t(DE/OLB) is megnézünk vagy hívunk privát meetingre...ami arra utal, hogy ezt a posztot is az első körök valamelyikében szeretnénk megoldani. Mivel OLB poszton megvan a 2 kezdőnk így nem szükséges sztem azonnali kezdőt kihúzni viszont a WR poszt erősen foghíjas. Szerintem ha nem tudjuk megszerezni a kiszemelt elkapók valamelyikét akkor jöhet az elérhető legjobb LB húzása.(esetleg DB)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jól van az én kedvencemről Jordan Matthyről nem sok szó esik szóval ő fog jönni 😛dande
A végére befért volna Ő is. Ott már nem érzek nagy különbségeket. Vagy nálad top3? 😊Greengo
Azaz igazság, hogy én nagyon nem vagyok szagértő. Egyszerűen valamiért kiszúrok valakit az megtetszik megnézek néhány videót és persze igazolva látom a döntésem, ragaszkodok hozzá :p Pl így láttam már meg mindenkinél sokkal előbb Folesban is az our FR QB-t 😀 😀 😀 😉 (Na jó még idén is bizonyítania kell, hogy kimondjuk valóban az aki nekünk kell, de jó úton halad.)
S közben próbálok a realitás talján is maradni.Ami azt jelenti én semmikép nem mennék előre senkiért, legalábbis túl drágának tartom ezt az utat. Akkor inkább húzzunk be vkit a helyünkön a lehető legjobbat a számunkra és needre. Főleg azon posztok közül ahol később már nem lesz olyan minőség aki kell. A többivel meg ha lehet várjunk. JM sztem második körben is bent lesz viszont LB-ből nem biztos, hogy akkor találnánk már nekünk megfelelőt vagy a Sec-be így inkább odahúznék első körben, aztán jöhet Matty. Jelenleg ez a helyzet nálam, aztán valószínű tévedek 😀
több mint 11 éve
A végére befért volna Ő is. Ott már nem érzek nagy különbségeket. Vagy nálad top3? 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Jól van az én kedvencemről Jordan Matthyről nem sok szó esik szóval ő fog jönni 😛
több mint 11 éve
+ Amit én nagyon figyelek az az első 10-20 yard utáni(elkapás utáni) sebesség.Greengo
És ez alapján mire jutottál? Változtat a Top5-ön? Top10-ed, hogy néz ki?
Bébé
Arra, hogy a sorrend nálam :
1. Sammy Wattkins - Rá nem is nagyon figyelünk . Nem is csoda olyan elől fog elkelni(előreláthatólag), hogy túl sokba fájna a feltrade érte.
2. Mike Evans - Na sztem érte már talán érdemes felmenni egy pár helyet. Ideális a magassága, gyors, jó kezei vannak, fizikális és az esze is megvan a játékhoz. A kérdés nála így pár videót megnézve, hogy mekkora lehet az arca. (?) Ha kisebb mint DeSeané akkor lehet beférne a csapatba. 😊
3. Brandin Cooks - Tetszik amit láttam tőle. Nála is megvan minden ami egy jó játékosnál kellhet , viszont nem túl magas játékos és most valahogy a DeSean cut után lehet komolyan kellene venni Kelly régebbi kijelentését miszerint: "Bigger people beat up little people". 😊 Nem szólnék egy szót sem ha kihúznánk 1/22-re.
4. Devante Adams - Lehet ez most sokakat meglep, de nálam nagy favorit. Qrva jó kezek, fizikális nagyon és a testcselekkel is kitűnően operál. Magassága is megvan. Neki is tudnék örülni. (persze ez már első kör vége második eleje)
5. Allen Robinson - Innen nálam nagyon egy kupacban vannak a játékosok. Robinsont is már a magassága sorolja előbbre a többiekkel szemben ugyanúgy mint...
6. Martavis Bryant - Nála is megvan szinte minden (sebesség, jó kezek, magasság) Szval hozza a kötelezőt , de valahogy már nála sem látom azt a fineszt a játékában amit a top 4-ben érzek.
7. Odell Beckham Jr. - Nála a törpesége az ami a listámon hátrébb sorolja. A visszahordásai látványosabbak ezért előzte.... 😀
8. Marqise Lee - Szintén nem egy túl magas játékos és nem is egy fizikális elkapó. Nem hiszem, hogy nekünk most Ő lenne a jó megoldás.
9. Donte Moncrief
10. Paul Richardson
.
.
. Kelvin Benjamin - Hegyomlás elkapó. Jó keze van, de a sebessége nem nyűgözött le. Gyors első pár yard után erősen lassul és elkapás után többször a tömegkülönbségével tud csak plusz yardokhoz jutni. Nála még sokat kell csiszolni így nagyon meglepne a behúzása.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Hogy te semminek nem tudsz örülni 😀 Neked kurva nagy csalódás lesz a draft. Alig láttam embert akiért csak kicsit is odalettél volna. Nem túlzás egy kicsit ilyen szintű kritika már?Eazzy
Hát csak arról mondok véleményt, akiknek utánéztem és ismerem nagyjából (3-4 meccs alapján) a játékukat.
Lehet, hogy Breeland és Willianson is nagy király és tetszenének nekem, de mivel nem néztem (még) utánuk fogalmam sincsen, hogy kicsodák így nem mondom, hogy hűdejó vagy hűdeszar pick.
Amúgy pont az utóbbi napokban volt 1-2 olyan mock, amiből 6 pickből 4-nek is nagyon örültem. 😀
Nem emlékszem olyan draftnak aminek jajj de örültem volna. 😀
Mindig az van, hogy jó Roseman-ék így látják megadom nekik az esélyt meg minden, aztán majd kiderül. 😀

Arról nem is beszélve, hogy nekem nem tetszik vki és nem jó véleménnyel vagyok róla még simán lehet jó játékos. 😀
Én pl. nagyon örültem a B.Graham picknek és ha azt nézed utólag az se jött be. (Az más kérdés, hogy rookie szezonjában volt egy súlyos sérülése). McCoy-al kapcsolatban teljesen átlagos voltam. Tudtam, hogy jó meg minden, de ha Topfutók közül kellett volna válasszak, akkor Moreno lett volna a befutó nálam. (Hozzá kell tennem, hogy akkor se néztem NCAA-t, de akkor még youtube-n is alig voltak fent vidik és csak statokból vontam le következtetéseket, ami hát nem mindig a legjobb dolog. 😀 ) Casey Matthews érkezésének pl nagyon örültem a 4. körben, mert anno néztem róla pár vidit youtube-on és megtetszett a játéka és a futballIQ-ja. Nah szerinted ez, hogy sült el? 😀
De pl. Boykinért én is oda voltam és nem értettem, hogy mi a picsáért nem húztuk be 3. körben már. Fletcher Cox-ba én semmi különlegeset nem láttam és nem hoztam volna el első körben.

De ennyire még soha nem néztem utána prospecteknek (és remélem, hogy a jövőben ennél már csak többet fogok tudni), szóval nagyon kíváncsi vagyok,hogy hogy fognak elsülni a gondolataim majd visszanézve pár év múlva. 😀
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Na sikerült egy ilyet összehozni (nekem ha így össze jönne, akkor egy szavam sem lenne):

Round 1 Pick 22: Calvin Pryor, FS, Louisville
Round 2 Pick 22: Jarvis Landry, WR, LSU
Round 3 Pick 22: Bashaud Breeland, CB, Clemson
Round 4 Pick 25 (S.D.): James Gayle, DE, Virginia Tech
Round 6 Pick 1 (HOU): Avery Williamson, ILB, Kentucky
Round 6 Pick 25 (S.D.): Matt Patchan, OT, Boston College
Round 7 Pick 25 (S.D.): Calvin Barnett, DT, Oklahoma StateMirrMurr
Pryorral semleges vagyok. Bár számomra egy kicsit kicsinek tűnik.
Landry sztem nem ér második kört, bár én személy szerint nem vagyok oda érte.
Gayle-t bírom. Örülnék az érkezésének a 3. nap.Bébé
Hogy te semminek nem tudsz örülni 😀 Neked kurva nagy csalódás lesz a draft. Alig láttam embert akiért csak kicsit is odalettél volna. Nem túlzás egy kicsit ilyen szintű kritika már?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Na sikerült egy ilyet összehozni (nekem ha így össze jönne, akkor egy szavam sem lenne):

Gayle-t bírom. Örülnék az érkezésének a 3. nap.Bébé
Gayle a személyes kedvencem, nagyon szeretném, ha nálunk kötne ki, szerintem nagyon jó OLB lenne.
több mint 11 éve

Gayle-t bírom. Örülnék az érkezésének a 3. nap.
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness

Round 7 Pick 25 (S.D.): Calvin Barnett, DT, Oklahoma State
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Legyek jófej és csináljak egy siget a képből? 😊Rataxes
ha nagyon ráérsz 😀mustaine
 bowl.hu/forum/alairasok/sasok_flyers_mezbenRataxes
szeretlek 😀

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Legyek jófej és csináljak egy siget a képből? 😊Rataxes
ha nagyon ráérsz 😀mustaine
 bowl.hu/forum/alairasok/sasok_flyers_mezben

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Dameshek szerint mi leszünk az NFC első kiemeltje:
 www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000342179/Which-team-will-win-the-NFC?campaign=Facebook_videos_shek
Úgy tűnik van olyan szakértő aki nem osztja a "nem idén kell bajnokságot nyerni" nézetet, amit itt sokan magukénak tudnak 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Beckham is jön vizitre:
 www.bleedinggreennation.com/2014/4/19/5631120/2014-nfl-draft-odell-beckham-jr-eagles-visit
több mint 11 éve
Nehéz kérdés milyen posztra húzna Kelly.. lehet olyat húz amit nem is vár senki...
Visszagondolva tavaly ki gondolt arra,hogy S nem érkezik csak az utolsó körökben... CB meg ugye ...
Idén is tuti lesz meglepő húzása.... egy lecsúszó Niklas pl...Janek
Gondolom a BPA hatása.
Barkley-t mi tavaly Top50-re tettük. Még a harmadik kör végére is fel akartunk tradelni, csak nem volt partner. Így csak 4. kör elejéig tudtunk felmenni másnap.
Logan nálunk 2. körös pick volt. Ertz első kör vége. Igaz se a DL, se a TE húzás nem volt meglepő.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Nehéz kérdés milyen posztra húzna Kelly.. lehet olyat húz amit nem is vár senki...
Visszagondolva tavaly ki gondolt arra,hogy S nem érkezik csak az utolsó körökben... CB meg ugye ...
Idén is tuti lesz meglepő húzása.... egy lecsúszó Niklas pl...

több mint 11 éve
Moncrief vagy T.Murphy a második körben?
 www.phillymag.com/birds247/2014/04/19/will-available-pick-54/
Moncrief kössz nem. Murphy kössz nem.

Február környékén ezt írtam Trent Murphy-ről:
6-5, 252, nagyon hosszú karok
2012: 56 tackles, 18 TFL, 10 sack, 1 FF, 4 pdf
2013: 62 tackles, 23,5 TFL, 15 sack, 1 INT, 2 FF, 6 pdf

Kívülről nem igazán tudja megverni az emberét. Futás ellen nem elveszett. Mozgékony, passz ellen is sokszor használták, de egyáltalán nem robbanékony. Nem lesz Ő akkora sack-király, mint az egyetemen. Ő is inkább a Barwin stílushoz tartozik, csak sokkal gyengébb kiadásban. Első kört biztos, hogy nem ér, de a második is erősen kérdéses. A fizikai adottságai jók, de a sebessége nem igazán van meg a 3-4-es OLB poszthoz. Senior Bowl-on se volt vmi jó. Szerintem nem Ő rá van szükségünk.

Combine idejei:
40 yard: 4,86 sec - nagyon gyenge idő
3-cone: 6,78 sec - nagyon jó idő
20 yard shuttle: 4,2 sec
Átlagos ugrások. Fekvenyomásnál 19 ismétlés.
több mint 11 éve
Lane-t simán áttenném 1-2 yardos szitukban irányítónak QB snakere 😊

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Azt vágtam, hogy Lane elég durva combine-t produkált tavaly, de így újra látva ismét sokkot kaptam rajta. 😀
Lane:
6-6 magas, 303 font
40 yard: 4,72 sec (Benjamin: 4,61 sec és a 10 yardja Lane-nek gyorsabb 1 századdal)
Magasugrás: 34 inch (Benjamin: 32,5 inch)
Távol: 118 inch (Bejnamin: 119 inch)
3-cone: 7,31 sec (Benjamin: 7,33 sec)
20 yard shuttle: 4,52 sec (Benjamin: 4,39 sec)
Jah és kettőjük között van 60 font különbség. 😀
több mint 11 éve
Nah ki a 2000-es évek legjobb csapat, amely nem nyert bajnoki címet?
 www.footballperspective.com/ranking-the-almost-dynasties-part-ii/
több mint 11 éve
Kellemes Húsvéti ünnepeket!!! ( Belmondoval 😀 ) Figyelem a draft játékokat és az lenne a kérdésem, hol tudnék játszani egyet? Kipróbálnám magam.. 😊 Köszönettel!Stem03
 fanspeak.com/ontheclock/

Meg itt is adhatsz le egy tippet:
 philly.blog.hu/2014/04/16/draft_tippjatek
több mint 11 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Kellemes Húsvéti ünnepeket!!! ( Belmondoval 😀 ) Figyelem a draft játékokat és az lenne a kérdésem, hol tudnék játszani egyet? Kipróbálnám magam.. 😊 Köszönettel!

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 11 éve
Huff is jöhetne, aztán kitakarítanánk a semmirekellőeket.Eazzy
Huffnak én is nagyon örülnék. Kelleni is fog vki még. Benn és Smith mint 4-5 wr ? Ne vicceljünk. 😊Greengo
Benn azért nem lenne vicc szerintem. Nem olyan rossz elkapó ám ő, csak ugye a sérülése miatt erősen kérdéses, hogy mit tud.Shawn84
+ nem tudom hányszor álltunk fel tavaly 4 WR-rel, szerintem nem volt gyakori, és a Celek/Ertz/Shady/Sproles négyessel a fedélzeten idén sem lesz az. Ha valakinek vannak erről statjai linkelje 😀
Mindenesetre nem lehet egy csapatban a cserék között is klasszisokat tartani, főleg úgy hogy nincs túl sok pickünk, és azért más posztokon is van bőven fejleszteni való.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Huff is jöhetne, aztán kitakarítanánk a semmirekellőeket.Eazzy
Huffnak én is nagyon örülnék. Kelleni is fog vki még. Benn és Smith mint 4-5 wr ? Ne vicceljünk. 😊Greengo
Benn azért nem lenne vicc szerintem. Nem olyan rossz elkapó ám ő, csak ugye a sérülése miatt erősen kérdéses, hogy mit tud.