Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
A másik dolog amit rohadt nehéz pótolni az a break out impact playek, így szép magyarosan. Azért most ezt bármilyen átlag, vagy akár a feletti Wr sem fogja kisajtolni magából ha az atyauristen az edzője akkor se. Abban kell bízni, hogy Kellyek értenek az ilyen emberek megtalálásához. Ha nem is rögtön, de hamarosan.
Btw Alshon Jeffery egy igazi állat 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Vhol egyetértek Eazzy-vel.Mi a tuti?Az pl tuti h nem így van. Ha így lenne, akkor miért nem volt Celeknek karrier éve? Azért kicsit olyanokat is bekepzeltek Kellyrol ami nem igaz kb senkire.
Kelly kihozha a portásból is a top 10 WR-t!Janek
De legyen igazatok, szerezzünk több összyardot. Az csak jó nekem nézőnekEazzy
A portás az ki? Cooper? Csak azért, mert Sunshine max. az NFC Eastben Top10 WR.
Valamint, ha Chip hozta ki belőle a Top10 WR-t, akkor az első 5 meccsen miért állt összesen 8 elkapással, 93 yarddal és 1 TD-vel? Jah mert azon az 5 meccsen mindig Vick kezdett...
Foles hozta ki belőle a "Top10"-et. Az 5. hét után a Giants ellen érte el a legkevesebb elkapást és yardot és ki volt akkor megint a kezdő QB és ki állt be meccs közben? Vick és Barkley
Chipnek "semmi köze ahhoz", hogy Foles oda meri dobni Cooperhez akkor is, amikor még nem szakadt el az emberétől. Foles és Cooper között meg van az összhang. Vick és Cooper között nem volt meg.
Nagyon remélem, hogy Coopernek ez nem csak egy kiugró szezon volt.
több mint 11 éve
Mi a tuti?Az pl tuti h nem így van. Ha így lenne, akkor miért nem volt Celeknek karrier éve? Azért kicsit olyanokat is bekepzeltek Kellyrol ami nem igaz kb senkire.
Kelly kihozha a portásból is a top 10 WR-t!Janek
De legyen igazatok, szerezzünk több összyardot. Az csak jó nekem nézőnek
több mint 11 éve
Barr-al vacsorázunk majd:"I hope UCLA LB Anthony Barr is hungry. I hear pre-draft dinner tonight with Atlanta Falcons & Tuesday with Eagles."
több mint 11 éve
Még egy WR, az alabamai Kevin Norwood is vizitál nálunk:www.bleedinggreennation.com/2014/4/21/5638280/2014-nfl-draft-alabama-kevin-norwood-eagles-visit
4. körös pick. Szeptemberben már 25 éves lesz.
2012 (11 kezdő meccs): 29 elkapás, 461 yard, 4 TD
2013: (7 kezdő meccs): 38 elkapás, 568 yard, 7 TD
több mint 11 éve
Közben Colt Anderson a Coltsban. Mindig is éreztem(tudat alatt), hogy oda tartozik. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
prod.www.eagles.clubs.nfl.com/multimedia/videos/Film-Room-Evaluating-The-NFL-Drafts-Top-WRs/3fd2a15b-7a3e-4d64-9c14-21a9fef2fc3c szerintem egy elég jó videó a draft top 12 recieveréről. Ha Valaki jobban képben akar lenni a recieverekkel kapcsolatban. Persze tudom itt mindenki szakértő . Desean tuti pótolva lesz , ki ne tudná őt pótolni ha nem Chip Kelly? Maclin meg király lesz , én ezt érzem, sport sciencel összerakják kibír 16 meccset és elhallgattatja majd a kétkedőket. In Chip I trust!
több mint 11 éve
Már sokadszorra(sokaktól) olvasom, hogy Kelly mindent meg tud oldani (majd) egy csettintéssel. Azért ébresztő emberek ! 😀Nincs pótolhatatlan ember, de DeSeant (vagy hozzá hasonlót) is hosszú évekig kerestük 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Mi a tuti az NFLben???Nemrég nyavalyogtak milyen reach Kiko Alonso es steal barkley ...
Es sorolhatnánk...
Nem lehet djaxot pótolni?
Akkor mi a bánatért rugtuk ki?
Nincs pótolhatatlan ember ...
Fáj hogy nincs itt de 1-2 év és szóba nem kerül.
Kelly kihozha a portásból is a top 10 WR-t!
több mint 11 éve
Exumot azért húztam be, mert S és CB is tud lenni elvileg, hátha az egyik poszton beválik. Powell pick amiatt jött, hogy ennyi OLB közül, csak jó lesz már valaki 😀 És a megmaradtak közül ő volt az, akit a legjobbnak tartok, és volt is nálunk workouton. Archer tipikus Chip játékszer 😀Your Picks:Nah ez pl. szinte már tetszik nekem is. 😀
Round 1 Pick 22: Odell Beckham, WR, LSU (A)
Round 2 Pick 22: Jimmie Ward, SS, Northern Illinois (A)
Round 4 Pick 5 (JAX): James Gayle, DE, Virginia Tech (C+)
Round 4 Pick 13 (NYG): Adrian Hubbard, OLB, Alabama (B+)
Round 4 Pick 22: Antone Exum, CB, Virginia Tech (A-)
Round 5 Pick 25 (S.D.): Ronald Powell, OLB, Florida (B+)
Round 6 Pick 29 (JAX): Dri Archer, WR, Kent State (A-)
Round 7 Pick 17 (IND): Aaron Colvin, CB, Oklahoma (C+)
Mai alkotás 😀Hulkeinstein
Beckham bejön, Ward-al sincsen semmi bajom, Gayle-t is bírom, Hubbard is jó lehet számunkra, ha visszatért a 2012-es formájához egy kicsit reach lehet, Exumról még mindig nem tudom, hogy kicsoda 😀, Powell annyira nem jön be és 3. OLB-nek eléggé feleslegesnek érzem. Archer-ről csak annyit vágok, hogy nem lassú 😀 , Colvin 7. körben pedig nagyon simán megéri.
Powell helyett jöhetett volna az OL/DL-be vki és akkor még jobb lenne. 😀Bébé
több mint 11 éve
Alapvetően egyetértek, bár az összehasonlítás valamilyen szinten helytelen, hiszen azt kell nézni idén mire lenne képes Desean, amit meg sose tudunk meg. De alapvetően úgy gondolom, hogy őt nem fogja első évben semmiképp se pótolni 1 ember, viszont meg kell majd nézni hogy össz elkapott yardokban hogy viszonyulunk. Meggyőződésem hogy Ertz el fog vinni jópár yardot Desean tavalyi számaiból, a 0-ról jön Maclin és várhatóan egy 1-3. körös Wr. Nem tartom lehetetlennek ,hogy több yardot szedjünk össze passz által így. Ilyen deep threat-et nem igen találunk, de lehet hogy cserébe még jobban feljavulunk a RZ-ban. Melyik ér többet? Más a kettő, előnyökkel és hátrányokkal.Kérdés hogy mi számít rövid távnak? 1 év? 2? A 2012-es 2. körös Jeffery pl. elég jól szántott 2. évére... Egyébként meg ezt tényleg nem lehet indokolni, simán benne van a pakliban hogy egy jó WR már első évében meghatározó legyen. Nem gyakori, de megtörténhet, ergo nem lehet azt mondani hogy tuti nem 😊 Nem zárható ki hogy pl. 1/22-vel, vagy kicsit feltrédelve kihúzzuk a következő Keenan Allent 😊RataxesNaggggyon kevés Wr van aki első évében 1300 körül tudott. Meg az 1000 is necc. És azok általában nem 1/22. Rövid távon én első évét értettem persze. Csak mert arról volt szó h rögtön pótolni DeSeant.Eazzy
több mint 11 éve
Kérdés hogy mi számít rövid távnak? 1 év? 2? A 2012-es 2. körös Jeffery pl. elég jól szántott 2. évére... Egyébként meg ezt tényleg nem lehet indokolni, simán benne van a pakliban hogy egy jó WR már első évében meghatározó legyen. Nem gyakori, de megtörténhet, ergo nem lehet azt mondani hogy tuti nem 😊 Nem zárható ki hogy pl. 1/22-vel, vagy kicsit feltrédelve kihúzzuk a következő Keenan Allent 😊RataxesNaggggyon kevés Wr van aki első évében 1300 körül tudott. Meg az 1000 is necc. És azok általában nem 1/22. Rövid távon én első évét értettem persze. Csak mert arról volt szó h rögtön pótolni DeSeant.
több mint 11 éve
Your Picks:Nah ez pl. szinte már tetszik nekem is. 😀
Round 1 Pick 22: Odell Beckham, WR, LSU (A)
Mai alkotás 😀Hulkeinstein
Beckham bejön, Ward-al sincsen semmi bajom, Gayle-t is bírom, Hubbard is jó lehet számunkra, ha visszatért a 2012-es formájához egy kicsit reach lehet, Exumról még mindig nem tudom, hogy kicsoda 😀, Powell annyira nem jön be és 3. OLB-nek eléggé feleslegesnek érzem. Archer-ről csak annyit vágok, hogy nem lassú 😀 , Colvin 7. körben pedig nagyon simán megéri.
Powell helyett jöhetett volna az OL/DL-be vki és akkor még jobb lenne. 😀
több mint 11 éve
GM játékban enyém az Eagles, a drafton őket sikerült megszereznem:2/7: Timmy Jernigan, DT, Florida State: KVN volt az elsőszámú kiszemelt ide, de kivitték előlem, úgyhogy pont jól jött, hogy Jernigan csúszik.
2/14: Marcus Smith, OLB, Louisville: A kedvenc játékosom az idei draftról, feltradeltem érte, nehogy másé legyen
3/15: Marcus Roberson, CB, Florida: Keith McGill és közte vacilláltam, aztán ő lett belőle.
4/22: Yawin Smallwood, ILB, Connecticut: Jövőre nagyszerű lesz Ryans helyére, addig pedig csere
4/30: Josh Huff, WR, Oregon: BPA, meg jövőre Maclinnek lejár a szerződése
5/22: Daniel Sorensen, S, Brigham Young: Pár év múlva akár kezdő is lehet
6/30: Charles Leno, OT, Boise State: Depth
7/11: Jonathan Dowling, S, Western Kentucky: Ostoba redflages feka, aki a tehetsége alapján simán feljebb húzható. Mondjuk ha Saban nem bassza ki az egyetemről, lehet jobb helyen megy ki.
több mint 11 éve
Hát Greengo, rövid távon tuti rosszabb elkapot hozunk, mint DeSean.EazzySajnos ez benne van. Ezért is voltam duplán szomorú amikor kivágtuk DeSeant mert sok éve kerestünk egy első számú WR-t aki azonnal bevethető és hosszabb távon is beválik és most keresgethetünk megint. Pont a napokban néztem meg a 2008-as draft elkapóit és mindösszesen két név van abból a classból aki úgymond az élmezőnybe tartozik és az DeSean és Nelson (Ebből Nelson inkább csak az utolsó 3 évében)...illetve Garcon sem rossz, de nem tenném ez alapján az élmezőnybe. Ez a beválási arány majdnem minden évben...szval elég nehéz hosszú távon is jó elkapót találni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Your Picks:Round 1 Pick 22: Odell Beckham, WR, LSU (A)
Mai alkotás 😀
több mint 11 éve
Kérdés hogy mi számít rövid távnak? 1 év? 2? A 2012-es 2. körös Jeffery pl. elég jól szántott 2. évére... Egyébként meg ezt tényleg nem lehet indokolni, simán benne van a pakliban hogy egy jó WR már első évében meghatározó legyen. Nem gyakori, de megtörténhet, ergo nem lehet azt mondani hogy tuti nem 😊 Nem zárható ki hogy pl. 1/22-vel, vagy kicsit feltrédelve kihúzzuk a következő Keenan Allent 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Jók ezek a pár szavas hszeid. Indokolj, mert én múltkor leirtam miért nem lehet 1v1 Ben pótolniHát Greengo, rövid távon tuti rosszabb elkapot hozunk, mint DeSean.Eazzysemmi sem tutiJanek
több mint 11 éve
Hát Greengo, rövid távon tuti rosszabb elkapot hozunk, mint DeSean.Eazzysemmi sem tuti
több mint 11 éve
Hát Greengo, rövid távon tuti rosszabb elkapot hozunk, mint DeSean.
több mint 11 éve
Höri egyik mockjaban Ewans utánunk megy ki...
több mint 11 éve
Azért a listám összeállítása inkább highlightsok megtekintéséből állt nem mentem bele (mindenkinél) ennyire a részletekbe. (tudom az csalóka mert csak a jót próbálják összevágni) 😊 Úgy vagyok vele, hogy top3-at szívesen látnám az első körben , de utána már csalódottabb leszek bárkit is hozunk. Nálam most DeSean pótlása/kiváltása az elsődleges és ha nem tudunk azonos vagy jobb szintű elkapót kihozni ebből csalódott leszek(kicsit). 😊6. Martavis Bryant - Nála is megvan szinte minden (sebesség, jó kezek, magasság) Szval hozza a kötelezőt , de valahogy már nála sem látom azt a fineszt a játékában amit a top 4-ben érzek.GreengoLehet azért, mert 3. körösnek tartják. 😛
Amúgy 12,5%-os drop-rátája van, szóval a jó kezek neki sincsenek meg.
Egész egyetemi karrierje során 61 passzt kapott el. Valamint már voltak magatartásbeli problémái is. Még bőven project játékos, lenne vele dolga az edzőinknek.
Úgy vagyok vele, hogy inkább Lee, Beckham az első körben, mint Bryant a másodikban, harmadikban.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
6. Martavis Bryant - Nála is megvan szinte minden (sebesség, jó kezek, magasság) Szval hozza a kötelezőt , de valahogy már nála sem látom azt a fineszt a játékában amit a top 4-ben érzek.GreengoLehet azért, mert 3. körösnek tartják. 😛
Amúgy 12,5%-os drop-rátája van, szóval a jó kezek neki sincsenek meg.
Egész egyetemi karrierje során 61 passzt kapott el. Valamint már voltak magatartásbeli problémái is. Még bőven project játékos, lenne vele dolga az edzőinknek.
Úgy vagyok vele, hogy inkább Lee, Beckham az első körben, mint Bryant a másodikban, harmadikban.
több mint 11 éve
Ma kezdődik el az offseason program:www.philly.com/philly/sports/eagles/20140421_Eagles_begin_offseason_program.html
több mint 11 éve
4. Devante Adams - Lehet ez most sokakat meglep, de nálam nagy favorit. Qrva jó kezek, fizikális nagyon és a testcselekkel is kitűnően operál. Magassága is megvan. Neki is tudnék örülni. (persze ez már első kör vége második eleje)GreengoMegnézve tőle több meccset, azért a kurvajó kezek nincsenek meg, mert elég sok labdát elejtett.
Azonban tényleg lenyűgöző ahogy többnyire megnyeri a feldobott labdákért menő harcot meg a testcselei is tényleg jók (azért kíváncsi leszek, hogy az NFL-ben emiatt sok fumble lesz-e. Tavaly 3 labdát vesztett el. Igaz ez nem kiugró szám.). Elég sok screen passzt kapott el és ebből azért rendre tudta hozni a yardokat, ami pozitívum, mert ilyet mi is többször játszottunk.
Ha második körben lecsúszna hozzánk, akkor elgondolkodnék rajta. A sebessége azonban aggaszt, mert azért az látszik, hogy nem az igazi, valamint hogy mire menne jobb cornerekel szemben, mert közel se játszott nagy nevek ellen. Kérdés, hogy slotba be lehetne-e rakni, mert nem biztos, hogy ott kijönnének az előnyei. Valamint, ha ott van az ember a nyakán, akkor azért nem mindig tudta elkapni a labdát (kivéve a jump-balloknál). R.Coopert se olyan akit szívesen beraknék slotba, Maclin se mindig sziporkázott nagy forgalomba.Valamint Davante se az a pontos route futó (igaz ezen azért lehetne javítani). De, ha Maclin tudna menni slotba, akkor Davante mehetne szélre.
Ő is olyan számomra, hogy ha jön jön, ha nem akkor nem. 😀 Különösebbképpen nem hatna meg egyik sem. 😀